New in: K-beauty products by Elizavecca | Unboxing & Review



Zdravo, dragi moji!

U današnjem postu vam predstavaljam brend sa kojim sam već imala prilike da sarađujem, a u pitanju je online prodavnica pod imenom Elizavecca koja se bavi proizvodnjom i prodajom širokog asortimana korejske preparativne, a od skoro i dekorativne kozmetike.

Opšte je poznato da žene azijske populacije bilo da su iz Kine, Japana ili Koreje imaju zaista savršenu kožu, a to podrazumeva zategnut izgled, savršen ten bez ijedne nepravilnosti, skoro pa nevidljive pore, odsustvo tamnih kolutova oko očiju, pega i tako dalje. Zaista vode računa o svojoj koži i čak u zrelim godinama izgledaju kao devojke. Međutim, do skoro niko nije mogao da otkrije njihovu tajnu lepote sve dok se nisu na svetsko tržište plasirali razni brendovi koji su upravo prodavali autentične proizvode koje žene odatle i koriste. Ceo svet je poludeo za njihovim preparatima koji se sada nazivaju K-beauty i spadaju u nešto skuplju kozmetiku, ali onu koja će stvarno preporoditi vašu kožu i potpuno je regenerisati ali i podmladiti. Ja sam već imala prilike kao što rekoh na početku posta da se uverim da je sve navedeno upravo i tačno, a taj post možete pročitati ovde. No, sa velikim ushićenjem sam opet dobila priliku da isprobam neke njihove novitete i ovoga puta umesto preparative ću vam recenzirati njihovu šminku koja se skoro pojavila u njihovom asortimanu.

Paket koji sam dobila je izgledao ovako:


A u njemu su se našli sledeći proizvodi:





Mislim da su oni definitivno pobednici kada je reč o kreiranju preslatkih pakovanja jer stvarno to je prvo što me privuče kod proizvoda i ja sam baš od onih koji bi samo zbog izgleda kupili neki predmet tako da sam ja slaba na sve ovo i na meni uspeva taj marketinški trik. Pakovanje ovog prajmera je dizajnirano kao neka tetris igrica, dok se sam prajmer nalazi u tubici od 30ml i dozira se pomoću istiskivanja. Meni se to iskreno više dopada jer tako u potpunosti mogu iskorisiti proizvod dok kod pumpica i pipeta to nije slučaj. Ovaj prajmer je poseban po tome što ima baš kremastu ali opet silikonsku teksturu i blaže rozikaste boje je, jako se lepo razmazuje i koža ga odmah upija tako da se mora brzo raditi sa njim. Odmah nakon nanošenja osećate baršunastu teksturu pod prstima i mekanu kožu kao puter. Pore su popunjene i samim tim se skoro pa i ne vide, a koža je zaglađena i mekana. Poprilično matira kožu ali je ipak ne isušuje tako da je odličan i za kombinovan i za mastan tip kože. Prosto napravi savršenu podlogu za tečni puder ili BB kremu i mnogo mi se dopada i kako deluje bez pudera, ali i kako izgleda ispod njega. Kada se razmaže potpuno je providan i gubi taj rozikasti pod ton. Mislim da je ovo najbolji prajmer koji sam ikada imala prilike da isprobam i prvi koji zaista čini pore skoro nevidljivima ma koliko one široke bile. Sve preporuke!

Cena: oko 2,200 RSD
Količina: 30ml
Moja ocena: 10/10

Možete ga naručiti OVDE!







Ako vam je ono pakovanje od prajmera bilo slatko, onda će vam ovo biti još slađe. U životu svom nisam videla nešto ovako lepo osmišljeno, ali u isto vreme i praktično odrađeno. Dakle, u pitanju je tečni puder iz iste kolekcije kao i prajmer odnosno Skin Liar što bi značilo da toliko čini kožu lepom da izgleda nestvarno i kao da je isfotošopirana. Poslali su mi dve nijanse tj. br.9 i br.11 i nažalost nijedna mi ne odgovara jer njihove žene odnosno korejke inače imaju jako svetao ten dok ja imam poprilično recimo normalnu boju tena koja ide ka braonkastoj i ovo mi je i suviše svetlo i na mojoj koži izgleda skoro pa belo. Nijansa broj 11 ima neutralni ka žućkastom podtonu i odlična je za sve osobe takvog tena, dok je nijansa broj 9 rozikastog podtona i odlična je za one osobe koje prirodno imaju nešto crveniju kožu. Međutim mislim da su obe nijanse presvetle za naše tenove na ovom području i sumnjam da bi nekome odgovarale. Iskreno se nadam da će u ponudi uskoro imati više nijansa, ali našla sam način da ih koristim uz nekoliko kapi najtamnijeg pudera koji posedujem i koristim kada dobijem tamniju boju tokom leta pa na taj način mi jedino odgovaraju. Za nijansu mi više odgovara ovaj sa rozikastim podtonom jer je takav moj tip kože i mnogo lepo naleže na njihov prajmer iz iste kolekcije jer koža zaista izgleda nestvarno i prelepo. Ne masti kožu i čak se matira nakon nekoliko minuta pa vam puder za setovanje i ne treba. Pokrivna moć mu je srednja pa je odličan za svakodnevnu upotrebu jer nije težak i ne čini kožu da izgleda onako "cakey". Tekstura je gusta ka tečnoj, lepo se nanosi i blenda tako da je vrlo lako raditi sa njim. Bez obzira na nijanse koje mi ne odgovaraju mnogo mi se dopada! :)

Cena: oko 3,350 RSD
Količina: 50ml
Moja ocena: 9/10

Možete ih naručiti OVDE!


Treći proizvod koji sam dobila na isprobavanje je ova maska sa 24K zlatnim česticama i sa efektom puževljeve sluzi koju sam jedva uspela da fotkam jer joj je pakovanje takvo da se presijava na sve strane. Unutar ovog pakovanja koje je samo za jednu upotrebu se nalazi takozvana sheet maska koja je natopljena sa prelepim zlatnim česticama i dosta je vodenasta zbog pomenute puževljeve sluzi koja je nešto najbolje kada je u pitanju hidratacije kože i njena regeneracija. Nakon korišćenja koža vidno postaje nahranjena, hidrirana, izgleda sveže i dobija prirodan sjaj, postaje mekana, glatka i zaglađena na dodir ali se po njoj nalaze i sitne šljokice koje zaista izgledaju prelepo i vide se na bilo kom izvoru svetlosti. Malo je reći da mi se dopada i mnogo bih volela ponovo da je koristim! Mislim da je odlična za sve tipove kože, pa čak i osetljivi jer ne izaziva iritacije niti crvenilo.

Cena: oko 1,760 RSD
Količina: 25g
Moja ocena: 10/10

Možete je naručiti OVDE!


Poslednja dva proizvoda koja su se našla u kutiji su zapravo uzorci dva preparata a to su penušava glinena maska i serum sa hijaluronskom kiselinom u koncentratu od 97%. Prvi pomenuti proizvod sam već imala prilike da isprobam ali od drugog brenda i apsolutno sam bila oduševljena sa efektom, ova takođe ima isti efekat jer je crne guste teksture, a kada krene da se suši pojavljuju se mehurići i krene da penuša i na taj način uz pomoć aktivnog uglja i gline čisti pore i zaglađuje kožu čineći je baršunastom, mekanom i glatkom na dodir da imate osećaj kao da dodirujete bebinu. Drugi proizvod je kao što sam već napisala serum sa hijalurnskom kiselinom, a pošto sam već koristila jedan njihov serum mesecima unazad znam koliko su oni dobri i kako deluju na kožu pa ništa manje nisam očekivala od ovog. Nema neki poseban miris, ima gelastu providnu teksturu i ova mala količina je čak dosta za 2-3 upotrebe jer nije potrebno mnogo proizvoda za celo lice pošto se lepo razmazuje i koža ga odmah upije pa ne ostavlja mastan trag i može se takođe i koristiti umesto prajmera jer odlično hidrira kožu, zaglađuje je, čini pore i bore manje vidljivim i na duže staze pospešuje podmlađivanje i regeneraciju kože. Oba proizvoda mi se jako dopadaju i baš bih volela da ih posedujem u full-size pakovanju, a vama preporučujem da pre nego što poručite nešto sa njihovog sajta obavezno prvo koristite ove uzorke jer ćete tako znati tačno šta vam odgovara pre nego što potrošite novac na punu cenu proizvoda za koji niste sigurni da će vam odgovarati. Mada, ne postoji proizvod koji meni nije odgovarao a da je njihovog brenda.

Cena penušave maske: oko 3,350 RSD (za full-size pakovanje)
Cena seruma sa hijaluronskom kiselinom: oko 2,290 RSD (za full-size pakovanje)
Moja ocena za masku i za serum: 10/10

Masku možete pogledati OVDE, a serum OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste nekada isprobali nešto pomenutog brenda, i ako da koji vam je njihov omiljeni proizvod?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ova penušava glinena aska, mi deluje bš zanimljivo, ali nisam je probala., pakovanje mi je taodje preslatkooo :)

    ReplyDelete
  2. Such a nice things!
    HAPPY FRIDAY AT HOME
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Obožavam Elizavecca proizvode. Probala sam ovu masku za lice i delim tvoje mišljenje. Od Elizavecca kozmetike probala sam dosta proizvoda, ali omiljeni su mi njihovi serumi, maska za predeo ispod očiju, kao i piling tuferi koji su sjajni. Odličan post!

    ReplyDelete
  4. Jaao koliko već čitam o Elizavecca proizvodima, bilo bi vrijeme da nabavim neke hahha
    Sheet maskica i serum mi se čine sjajni!
    Odličan post! :)

    ReplyDelete
  5. Ja baš dugo čekam od njih paketić, nadam se da će ubrzo stići. Divan post, stvarno si odabrala super proizvode a ElizaVecca brand je inače odličan! xoxo

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!