Fear of the Dark | OUTFIT POST



Da li ste se i vi uželeli outfit postova na mog blogu kao što sam ja? Jedva sam dočekala da konačno mogu da izađem iz stana i da vam napolju fotkam nove kombinacije i zato sa nestrpljenjem želim da vam pokažem outfit koji u svakom smislu oslikava mene i moj stil ali i onaj u kom ćete me najčešće videti.

Kao što vam je već poznato mnogo volim da slušam kako rok tako i metal muziku i jedan od omiljenih bendova mi je upravo Iron Maiden, a pesma u kojoj najviše uživam je ponela naslov ovog posta i ako je do sada niste čuli klik na video ispod da je poslušate:


Outfit se sastoji od majice sa printom korice njihovog istoimenog albuma koji im je ujedno i jedan od najpoznatijih, a kupila sam je u Felix radnji u TC Sremska. Nju sam ukombinovala sa omiljenim pocepanim visoko-strukiranim farmerkama koje sam još pre pola godine uzela u H&M-u, a odlučila sam da ih ukrasim srebrnim lancem koji prosto obožavam da nosim kako na svirke tako i tokom bilo koje druge aktivnosti poput šetnje, izlaska i slično. Odlučila sam se za sandale brenda CCC shoes & bags koje sam uzela još prošlog leta ali će mi poslužiti i ovog jer mislim da ovakve platforme nikad neće izaći iz mode. Nisam htela da preterujem sa aksesoarima pa sam zato samo stavila jednostavan crni čoker sa srebrnim nitnama i crne naočare mačkastog okvira koje su prošle godine bile popularne više nego bilo koje druge naočare.

Uživajte u fotografijama! 🤘























Ogrlica/Choker: Not Branded
Naočare/Sunglasses: ebay
Majica/Shirt: FELIX Shop
Lanac/Chain: Not Branded
Farmerke/Jeans: H&M
Sandale/Sandals: CCC shoes & bags

- Da li vam se dopada ova kombinacija?
- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. I really love your jeans and how it fits you perfectly!

    http://sarahrizaga.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Odlična kombinacija, i ja često volim da ponesem majicu nekog od bendova koje najviše volim i kombinujem na razne načine. Odlično furaš ovaj fazon! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da i ti voliš taj stil i fazon! Hvala ti, draga moja! ❤🤗

      Delete
  3. Super outfit, baš mi se dopada! Volim ovakve zanimljive majice vezane za neke bendove, serije i sl. Uvijek se mogu super iskoristiti. 💕

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ih i ti gotiviš! Slažem se 💕❤

      Delete
  4. Hvala ti, Alek! Baš mi je drago da i ti slušaš istu muziku. 🤗

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!