Recenzija rolera za lice od poludragog kamena (žada) | @mestozadame

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! U ovom postu vam pišem o blagodetima i  benefitima korišćenja rolera za lice, u ovom slučaju rolera od poludragog kamena koji se naziva žad. U nastavku ću vam isti recenzirati, a sada bih da započnemo sa tim zašto treba da uvedete masažu sa pomenutim rolerom u svoju rutinu nege lica.


Šta je roler za lice i čemu služi?

- Kao što mu samo ime kaže, u pitanju je proizvod koji sa obe strane ima roler u dve veličine (manji - za područje oko nosa, očiju itd) i veći (za veće površine lica - čelo, obraze, bradu, vrat). Upotrebljava se za masažu lica kod kuće kako bi se umanjio stres i smanjila napetost lica i vilice, poboljšava elastičnost kože i ublažava vidljive znake starenja. 


Blagodeti i benefiti poludragog kamena - ŽADA?

Ukoliko u svoju rutinu uvedete ovakav roler, koji je karakteristične zelene boje, kao rezultat svakodnevne upotrebe po nekoliko minuta dobićete osveženu i revitalizovanu kožu. Najbolje ga je koristiti uveče, u noćnoj rutini lica, jer kada nanesete kremu i nakon toga masirate lice sa rolerom dok se potpuno ne upije u kožu, pripomažete da proizvod prodre u dublje slojeve kože i time pojačavate njihovo dejstvo. Isto važi i za dnevnu kremu, ukoliko je koristite, a možete ga upotrebljavati i preko sheet maske za lice ili neke hidratantne, koja se ne ispira. Kao što sam već navela, ovaj roler je izrađen od zelenog žada, poludragog kamena koji pospešuje cirkulaciju, smanjuje otečenost i podočnjake, kao i vidljivost tamnih krugova. Zato se posebno preporučuje da isti držite u frižideru preko noći ili pola sata pre upotrebe i da sa njim ujutru, kada se probudite, uradite kratku masažu lica i okoloočnog predela jer ćete smanjiti otečenost, nadutost i podočnjaci će biti znatno manje primetni. Delotvoran je i kod detoksikacije limfnog sistema, limfne drenaže i ubrzava proces zaceljivanja kože, tako da se uz odgovarajuće proizvode možete i osloboditi ožiljka od akni, ali i poboljšati teksturu odnosno reljef kože.

Napomena. Preporuka je da se kod upale sinusa masaža odvija preko suve i tople obloge.


Gde se može kupiti?

- Ovakav tip rolera je dostupan na više prodajnih mesta u Srbiji, ali jedan od najkvalitetnijih i najpovoljnijih možete poručiti putem Instagram profila @mestozadame, odakle je i moj roler koji je apsolutno predivnog dizajna, ukrašen zlatnim detaljima.

Ovaj roler na pomenutom profilu možete poručiti u setu sa Gua Sha kamenom, koji se preporučuje za definisanje vilice, lifting lica, zatezanje kože i smanjivanje podbradka.

Pored pomenutih proizvoda, postoji još dosta drugih u njihovom asortimanu, a za više informacija kliknite ovde i/ili posetite njihov drugi profil @jade.rollers.foryou!


Moje mišljenje nakon dva meseca korišćenja:

- Jako mi je žao što nemam fotografije pre nego što sam počela sa upotrebom istog, ali po ovim fotografijama možete videti koliko je moja koža zategnuta, koliko izgleda zdravo i odmorno i da je dobila na sjaju. Proizvodi su neuporedivno efikasniji od kada upotrebljavam roler za bržu apsorpciju i dubinsko delovanje preparata za negu kože.

- Najbolju primenu sam primetila kada god bih se probudila sa nadutim podočnjacima jer im pomaže da splasnu u svega nekoliko sekundi, a pomaže mi i da se razbudim jer ga preko noći držim u frižideru.

- Imate moju apsolutno preporuku jer sve benefite i blagodeti koje sam navela u prethodnim pasusima apsolutno mogu da potvrdim kao tačne.

- Ukoliko vam je potreban tutorijal za korišćenje ovog rolera, kako masirati lice itd, preporučujem vam da pogledate sledeće:





- Da li koristite roler za lice sa žadom?
- Kakva su vaša iskustva?

- To bi bilo to za ovu recenziju! Nadam se da vam se dopala!

- Ja sam apsolutno uživala u korišćenju i isprobavanju ovog rolera i sigurna sam da ću proširiti svoju kolekciju sa Gua Sha kamenom jer me je pomenuti roler oborio s nogu!

Da li ste vi probali nešto iz njihovog asortimana?
- Pišite mi u komentarima ispod ovog posta!
- Hvala vam na čitanju! Nadam se da ste uživali u ovoj recenziji!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ja sam još odavno kupila roler za lice, ali nikako da se disciplinujem da ga koristim svakodnevno. Sad kad vidim tvoje rezultate neću propustiti nijedan dan! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!