Spring Try-On Haul & Review | DROPSHIP-CLOTHES



Haul postovi su nešto što mnogo volim i u čijem pripremanju i pisanju najviše uživam. Zato ću vam u nastavku posta predstaviti porudžbinu sa sajta Dropship-Clothes. U pitanju je sajt sa kog prvi put naručujem ali sa kojim sam već i te kako zadovoljna. Zašto je to tako saznaćete ispod.

Poručila sam sledeće tri haljine:





Prva haljina koju vam predstavljam je ova maslinasto zelene boje ukrašena karnerima. Naručila sam je u M veličini i bez problema sam mogla i u XS ili S jer mi je malo šira u struku i duža nego što to preferiram, ali svakako mi odgovara. Haljina je dosta elastična, veoma je komotna za nošenje, lepo ističe figuru, materijal je zaista vrhunskog kvaliteta, ne providi se, nije tanak već srednje debljine i "ne pali". Mislim da je ovo idealna haljina za proleće i leto koje nam predstoji. Jako lepo leprša i stvarno odaje tu neku elegantnu notu iako je jednostavnog dizajna. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeća stvarčica koju sam poručila je još jedna haljina, ali ovog puta nešto urbanijeg fazona. Zapravo je u pitanju dugačka karirana košulja koja se može nositi i bez kajša za kežual varijantu i sa kajšem jer on ističe struk i uz odgovarajuće štikle može postati i odevni predmet za izlazak/večernju varijantu. Odnos cene i kvaliteta je na vrhunskom nivou, košulja je jako prijatna za nošenje, može se lako ukombinovati sa različitim stvarčicama, veoma lepo pristaje i savršeno mi odgovara a poručila sam je u M veličini koju inače nosim. P.S. Napred ima dva funkcionalna džepa što je jako kul detalj!Još jedna preporuka!

Za više informacija kliknite OVDE!



Poslednja, ali ne manje važna, haljina koju sam poručila je ova dugačka crna haljina sa belim prugicama. Izrađena je od premekanog materijala (podseća na pamuk), baš je elastična pa sam mogla da je poručim i u manjoj veličini jer mi je malo šira u struku (naručila sam je u S veličini). Jedva čekam da je nosim u narednom periodu jer je zaista za svaki dan i najbitnije je da je udobna prilikom nošenja. Takođe sa obe strane poseduje po jedan unutrašnji džep gde možete uvući ruke što je veliki plus jer to daje ovoj haljini tu kežual notu. Apsolutno sam prezadovoljna i sa ovim predmetom!

Za više informacija kliknite OVDE!

Celokupan utisak: Pomenuti sajt me je zaista "oborio s nogu" jer su cene zaista niske i mnogo niže u odnosu na druge online prodavnice, ali i jer je kvalitet daleko bolji nego što sam očekivala i da stvari zaista izgledaju kao sa fotografija dostupnih na sajtu ako ne i lepše. Za sada u Srbiju dostavljaju samo kurirskom službom DHL, ali zato je paket stigao na moju adresu za svega 4 dana od datuma plasiranja porudžbine. Imate moju najiskreniju preporuku! Dajem ovom sajtu 10/10 bez ikakvog razmišljanja!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Thank you for sharing.The clothing is very pretty. I like how you have combined.
    Amazing CLOTHING and much more available at www.dear-lover.com.!!!
    It offer wholesale dresses, wholesale tops,wholesale jeans, and so on.

    ReplyDelete
  2. Now this striped pattern is very popular because I see a lot of people wearing it.

    ReplyDelete
  3. L'imprimé à carreaux est un motif que j'aime beaucoup, à la fois romantique et élégant.

    ReplyDelete
  4. Checkered shirt dress looks very cool.

    ReplyDelete
  5. Me gustan los vestidos verdes, muy bonitos.

    ReplyDelete
  6. Very beautiful clothes, but what I care most about is the shipping cost and the speed of transportation.

    ReplyDelete
  7. Schauen Sie, dass Sie schön sind und es auf allen Blicken gut aussieht, die Sie uns zeigen!

    ReplyDelete
  8. On the off chance that you just don't have the specialized assets for sending a web based business website this thoroughly eliminates the specialized barriers related with arrangement. besimple.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!