Rocket Queen | OUTFIT POST



Još jedan outfit post je tu, doduše ne mnogo različit od prethodnog jer je maltene u istom fazonu ali nadam se da će vam se takođe dopasti.

Glavni akter outfita prema kome sam ga i kreirala je ova oversized majica koju sam poručila u XL veličini kako bi mi bila dugačka kao haljina. Plave je boje, materijal je sasvim okej i prijatna je za nošenje (kombinacija pamuka i poliestera). Međutim poručila sam je zbog printa benda Guns 'n' Roses i na sajtu je zaista sve izgledalo dosta drugačije. Pre svega majica je predstavljena kao zagasito plave boje sa sivim podtonom, materijal je delovao mnogo lepše i kvalitetnije i print je izgledao mnogo veće i kao da je ušiven u materijal  a ne zalepljen kao što je to slučaj ovde. Sve u svemu haljina nije loša i svakako ću je nositi ali nije baš ispunila moja očekivanja. Poručena je sa sajta GirlMerry. Uz nju sam ukombinovala alke srebrne boje, okrugle naočare (lenonke), klasičnu crnu kožnu torbicu sa srebrnim lancem, kožni kajš sa srebrnim vintidž šnalama kako bih je strukirala i obula sam jednostavne crne plišane salonke (štikle). Kako vam se dopada kombinacija?

Uživajte u fotografijama! :)















Minđuše/Earrings: Rosegal
Naočare za sunce/Sunglasses: Not Branded
Haljina/Dress(oversized T-shirt): GIRLMERRY
Kajš/Belt: AMIClubwear
Torbica/Bag: Butik Be HAPPY
Štikle/Heels: Deichmann

Takođe vam preporučujem da pogledate predmete u njihovim kategorijama pod nazivima wholesale dresses and cheap sexy dresses zato što tu možete pronaći širok asortiman prelepih haljina za izlazak ili neke specijalne prilike po izuzetno povoljnim cenama. Uživajte kupujući!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Žao mi je što majica nije ispunila tvoja očekivanja, ali drago mi je da si bez obzira na to uspjela da je uklopiš u autfit. Sviđa mi se kako si sve uklopila i baš je moćno ispalo. Moji utisci su jako pozitivni.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!