Jingle All The Way | OUTFIT POST



Još jedan outfit post je tu, a ovoga puta je inspirisan praznicima u kojima naravno svi uživamo! Odlučila sam se za lokaciju koja je zaista prelepo ukrašena sa novogodišnjom i božićnom dekoracijom i iako se možda kombinacija nije uklopila sa svim detaljima ona je zapravo idealna za proslavljanje praznika sa porodicom/prijateljima u kućnoj atmosferi ili nekom restoranu tako da se nadam da će se i vama podjednako dopasti.

Outfit sačinjavaju sledeći odevni komadi - dugačak kaput u crnoj boji izrađen od materijala koji podseća na somot i koji savršeno ističe figuru uz pomoć širokog kajša. Svakom outfitu daje edgy i punk rock notu i zbog toga mi se mnogo dopada. Poručen je sa sajta Shein, kao i džemper koji nosim možda i previše često od kada mi je stigao. U pitanju je širok ali kratak džemper sa proširenim rukavima koji je nešto najudobnije što posedujem. Jako lepo stoji i zaista ga je lako ukombinovati s obzirom na to kakve kombinacije boja sadrži. Odlučila sam se i za klasične pocepane visoko-strukirane teksas farmerke brenda H&M koje su mi omiljene od dana kada sam ih kupila i našla sam način da ih nosim i tokom hladnijih, zimskih dana uz crne unihop čarape. Naravno, ništa bez mojih omiljenih kožnih čizama na štiklu koje su deo prošlogodišnje kolekcije prodavnice Deichmann ali ih i dalje ima u ponudi, a sve sam zaokružila sa takođe kožnom torbicom i crnom dvodelnom čoker ogrlicom. Da li biste nosili ovako nešto?

Uživajte u fotografijama! :)























Ogrlica/Necklace: ebay
Kaput/Coat: SHEIN
Džemper/Sweater: SHEIN
Farmerke/Jeans: H&M
Torba/Bag: Butik BE HAPPY
Čizme/Boots: Deichmann

- Ukoliko odlučite da poručite nešto sa već pomenutog sajta Shein, za vas imam kupon kod 1Qmilica uz pomoć kojeg ostvarujete dodatnih 15% popusta i na već snižene predmete na iznos porudžbine od preko $60. Uživajte u kupovini!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Lepa kombinacija za praznična druženja, svaki detalj mi se dopada! :D


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Este vestido es hermoso, te ves genial! Estimado, espero tu blog!

    wholesale women's clothing

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!