10 must have this Winter ♥

Hellou. 
Odlucila sam da od sada pisem samo na srpskom jeziku. Jednostavno mi je bio potpuno nepotreban i tekst na engleskom , s obzirom da sam stavila gadzet prevodilca. I da , od sada pa na dalje pisacu vise postova na ovom blogu. ♥

Posto uskoro pocinje zima , odlucila sam da Vam pokazem "10 must have" predmeta za ovu zimu. Novi trendovi stalno izlaze pa zato i mi moramo biti u trendu , zar ne?! 
Evo 10 predmeta koje svako mora imati:










Sve predmete mozete pronaci na prodajnim mestima prodavnica New Yorker i Bersha po cenama
od 1000 do 10000 dinara. ♥
Reci cu Vam o svakom predmetu po malo. 

1. predmet mozete pronaci u prodavnici New Yorker. Morate priznati da su ove zime veliki trend ove duge tunike , koje podsecaju na vunene haljine. One su "must have" ove zime. 
2. predmet mozete pronaci u prodavnici Bershka. Ove jakne su popularne od prosle jeseni i i dalje su toliko popularne da ih mozemo videti u svacijem ormaru.
3. predmet takodje mozete pronaci u prodavnici Bershka. Pernate crne lakirane jakne su zaista veliki modni trend. Mislim da svako od nas ima bar slicnu jaknu , zar ne?
4. predmet i sve preostale predmete mozete pronaci u prodavnicama Bershka. Ovaj kaput je zaista najsavrseniji kaput koji sam ikada videla. Sve vise postaju moderniji kaputi nego pernate jakne. Ali na Vama je da izaberete sta ce te nositi jer su oba predmeta veoma moderna.
5. Sigurno ste primetili koliko su moderne svilene i leprsave bluze ovih dana? Ovo je jako elegantna bluza sa printom cveca i moze se reci da ovo postaje sve veci trend. 
6. Konacno i neki "oversized" dzemper. Ne mogu Vam opisati koliko mi se dopao cim sam ugledala print veverica. Izradjen je od vune tako da ce Vas bas utopliti tokom cele zime. 
7. Dukserica sa "cute" printom , sa tim sigurno ne mozete promasiti. Svaka dukserica koja ima neki "cute" print izgleda jako moderno i trendi. 
8. Jos jedna dukserica , ali ovaj put sportska sa neon bojama. Mogu Vam reci da je ovo pravi izbor ako ste sportski tip. 
9. Farmerke ce uvek biti u modi. Ali u poslednje vreme izbledele i pocepane farmerke su postale VELIKKKKIIII trend. Zato mislim da svako treba da ima bar jedan par ovakvih farmerka.
10. I dosli smo do najmodernijeg predmeta ovih dana. Sigurno ste culi za kozne helanke. Postaju veliki trend i svako ih treba imati. Ja Vam preporucujem da uvek uzmete broj manji jer ce se one bas rastegnuti posle nekoliko nosenja.

To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da Vam se dopao. ♥
-Da li imate barem jedan slican predmet u Vasem ormaru?

-Komentarisite. :]
Vasa,
M.S.

Comments

  1. Sve stvari su stvarno prelepe *_*
    ~Sara

    ReplyDelete
  2. milice ja imam one zadnje hlace i onu majicu s vjevericama

    ReplyDelete
  3. Ove stvari su mi mnogo obične,totalno ne elegantne i bezpotrebne.Zimi i svim ostalim godišnjim dobima trebe se oblačiti unique,nervira me ovo nametanje mode.Svako bi trebao da ima svoj stil a devojke koje se ovako oblače ili im se ovo sviđa samo zato što jo to moderno smatram neoriginalnim i da se oblače onako kako drigi žele.
    xoxo
    Jennette <3

    ReplyDelete
  4. Ja nigde nisam rekla da vi trebate sve ovo imati , vec sam napisala sta je najmodernije ove zime. Vasa stvar je da li ce te to nositi ili ne. :)
    -M.S.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!