Being Popular Isn't Everything ♥

Zdravo svima. :)

Sigurna sam da u vasim skolama postoji "ona popularna" devojka koju svi mrzite , ali se pravite da je volite da vam ne bi "unistila" zivot. Ali ipak i vi zelite da budete na neki nacin popularni kao ona , zar ne?! Ali to nije najvaznije u zivotu. Znam da sve devojcice i devojke zele da budu najpopularnije u skoli i da imaju najlepse i najzgodnije momke , ali to nije uvek tako. Obicno je "popularna" devojka ona koja je prebogata , oblaci se kao svetska kraljica i ima najlepseg i najzgodnijeg decka u celoj skoli. Ma koliko mi takve osobe mrzeli i mi potajno zelimo da budemo kao one... Ali ipak popularna devojka se uvek pravi da je zlobna. I ne misli o tome kako se osecaju druge devojke kada ih ona povredi. Jednostavno one ne zele da pokazaju svoja osecanja i prave se da su glupe. A vecinom slucaju su to veoma pametne devojke koje se prave da su takve kakve jesu. I njima je ne prihvatljivo da se druze sa "drugim osobama". 

Mnoge tinejdzerke zude za popularnoscu... Sigurno se pitate zasto?! Zato sto kada je neko popularan izgleda kao da tu osobu "voli" cela skola i izgleda kao da se ta osoba oseca bolje od svih. A to definitivno nije tacno. Iza te popularnosti se svasta krije. 

I ja sam ranije zelela da budem ona popularna devojka , ali vise ne zelim , nakon sto sam shvatila ko su one i kako se ponasaju. One zlostavljaju druge devojke i samo se prave da su nepristojne.
One mozda imaju milion "prijatelja" , a ja imam 2-3 prijatelja , ali bar znam da su ta 2-3 prijatelja iskreni prijatelji. Znam da se ne druze sa mnom zato sto sam popularna , vec zato sto jednostavno zele da se druze sa mnom jer sam takva osoba kakva jesam. I znam da ce oni biti uvek tu za mene.

Koga briga za popularnost! Mi smo takvi kakvi jesmo i treba takvi i da ostanemo. A ne da se menjamo zbog tamo nekih osoba koje samo zele da nam budu prijatelji jer smo "popularni". 

Nemojte da pokusavate da se promenite zbog takvih osoba i nemojte da pokusavate da postanete te popularne devojke u skoli , pokusajte da ostanete dosledne sebi.

One se prave da su zlobne i zlostavljaju druge samo radi zabave. I dozvolite mi da vam kazem nesto , da li je zabavno da ostale devojke placu zbog vas? Da li je zabavno da se ostale devojke osecaju lose zato sto ste vi uradile nesto zlobno? Naravno da nije zabavno. 

U svakoj skoli postoje te devojke koje su zlobne prema svima i svi moraju da ih "vole". Ali jednostavno ne obracajte paznju da njih i naucite da se suocite s njima.

Nikada ne pokusavajte da budete nesto sto niste! Popularnost nije sve u zivotu! Zapamtite to. Najvaznije je da ostanete dosledni sebi i da budete ono sto u stvari i jeste. ♥

P.S. Moj savet vam je da odgledate film "Mean girls" i sve ce vam biti jasno. :)

-Nadam se da vam se dopao ovaj post. ♥


Comments

  1. Veoma lep i poučan post. Ja u svojoj školi imam nekoliko takvih devojaka, međutim, nisu zlobne i ne diraju mlađe, ali me svakako nerviraju zbog opšteg ponašanja, mada mi nikad nije palo napamet da budem popularna. ☺

    http://livelovelaughofficial.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. Da , nisu sve popularne devojke takve ali većina njih jeste. :/

      Delete
  2. Post je super, mada nisu sve devojke bas takve kakvim si ih opisala. Npr. ja sam jedna od 'popularnih' u mojoj skoli, ali ipak volim da se druzim sa svima, ne vredjam nikoga. Ali u nekim stvarima si potpuno u pravu i slazem se sa tobom. :)

    http://kingdomfordreamers.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Slažem se , nisu sve takve ali većina njih jeste.

      Delete
  3. Super post! Tako je, nije sve u popularnosti! Odgledacu film koji si preporucila. Evo sada cu ga potraziti na Popcorn time. Slika je vrh! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Andjela. Zaista je film veoma poucan , neces se pokajati. ♥

      Delete
  4. Odlican post. Sigurno si pomogla svima koji imaju problem sa ovim. Meni nikad nije palo na pamet za tu popularnost.Imam dovoljno pravih prijatelja, ne trebaju mi lazni. :)

    ReplyDelete
  5. Predivan post !!!

    girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Svaka čast na postu Milice,ja imam milion primera takvih devojaka u skoli i prosto ne mogu da verujem zasto se tako ponasaju.
    Valjda su tako rodjene.
    <3
    flyovanje.blogspot.com

    Kiss

    P.S.ja sam presrecna sto nisam kao te “Popularne devojke“.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jelena. U potpunosti se slažem sa tobom. :)

      Delete
  7. Super post i saveti! Ja u skoli nemam takav problem jer nam je skola jako mala i ima malo ucenika.
    Saveti su stvarno odlivni i slazem se da ne trebamo da se menjamo i da trebamo biti ono sto jesmo.
    P.S. Mozes li da mi reklamiras blog, please?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Zelhida. Naravno da mogu. Uvek sam tu da pomognem. Ostaviću link tvog bloga u mom sledećem postu. <3

      Delete
  8. Post je savrsen! Svaka cast. Kada sam bila peti/ sesti razred i ja sam zudela za tim,ali tada sam bila bas mala i nisam imala pojma sta znaci biti popularan. Kod nas u skoli je bila jedna devojcica mog godista koja je kupovala skupe stvari i druzila se samo sa starijim devojkama i decacima. Kada sam shvatila da je njen zivot zasnovan na tome da se ljubaka sa svojim 'deckom' i po ceo dan visi na fejsu- odustala sam od svoje male zeljice :)

    marsylylife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Marsa. Veruj mi i ja sam to nekada potajno želela , ali kao i ti , kada sam shvatila kakve su te osobe , odustala sam. :)

      Delete
  9. Nikad nisam shvatal ulogu "popularnih" uvijek su mi normalna djeca bila interesantnija👌

    ReplyDelete
  10. Slažem se sa tobom. Nažalost, danas je mnogim devojčicama jedini cilj da budu popularne. Ne shvataju da je popularnost prolazna i da, osim par dobrih, za sobom vuče mnogo više loših stvari. Uvek je bolje imati par iskrenih prijatelja, nego gomilu lažnih. :)

    ReplyDelete
  11. Wonderful post:)

    http://denimakeup95.blogspot.it/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!