DM Haul ♥

Zdravo svima. :)
Jutros sam otisla do obliznjeg trznog centra "TCM" u Mladenovcu. Tamo sam do sada bila nekoliko puta , ali nikada nisam obisla sve radnje. Tamo postoje sledece prodavnice: RODA megamarket , NewYorker , Deichmann , DM drogerija , Dexy Co , Takko Fashion , Sport Vision , Handy , Delizia , ARGENTUM , Slatko srce , City Caffe , VIP menjacnice. Ja mislim da sam sve nabrojala. Trzni centar nije veliki kao "Usce Sopping centar" ili "Delta City" , ali ima sve sto vam treba. Posetila sam NewYorker , Takko Fashion , Deichmann i dm i imam samo reci hvale.
U NewYorkeru sebi nista nisam kupila (nisam imala potrebe) , tako da sam odlucila da kupim mom bratu majicu. Platila sam je 899 dinara jer je bila na akciji , a inace je 1599. Tako da sam veoma zadovoljna. NewYorker prodavnica je dosta velika i imate apsolutno isti asortiman kao i u ostalim NewYorker prodavnicama.
U Takko Fashion-u nisam takodje nista kupila jer me nista nije posebno zaintrigiralo.
Najvise stvari sam kupila u dm drogeriji. Bila sam odusevljena kada sam videla koliko stvari tamo imaju. Ovo mi nije prvi put da sam u dm-u , ali ovaj dm je imao najsiri asortiman. Bukvalno sve sto sam htela kupila sam. I moram da pohvalim radnice u dm-u , veoma su ljubazne.

Evo sta sam ja kupila:
• Essence maskaru "Get BIG! lashes"

 Maskaru nisam planirala da kupim , ali nisam mogla da odolim kada sam videla ovu maskaru. Platila sam je samo 309 dinara i zaista sam odusevljena, Ima jako lepu teksturu i bujnu cetkicu. Jos je nisam isprobala , tako da cim je isprobam napisacu recenziju. :) ♥

• Balea puter za telo "BodyButter Nuss"

 Ja sam od moje tetke dobila bademov puter za telo brenda "The Body Shop" i platila ju je oko 20 eura. Ja sam tom kremom prosto odusevljena i mogu vam reci da mi je oporavila ledja. Jer sam imala problema sa bubuljicama na ledjima i hrapavom kozom. Sve se to sada promenilo i koza mi je mnogo mekanija i nemam ni jednu jedinu bubuljicu. Kada mi je ta krema nestala postala sam da panicim. Ali zaista. Jer ovde nema nigde da se kupi. Kada sam ugledala ovu kremu u dm-u odlepila sam. Veoma je slicne teksture kao i ona iz "The Body Shop-a". Jedino sto je ova sa ekstratom lesnika. Ali posluzice , nadam se.
Platila sam je 399 dinara i ima 200ml. ♥

• Balenin gel protiv bubuljica "Balea Soft&Clear Anti-Pickel Gel"

 Ja sam pre imala velikih problema sa bubuljicama na licu i ovaj gel me je spasio. Sada sam ga kupila za mog brata jer on ima problem isti koji sam ja nekada imala. Nadam se da ce i njemu pomoci koliko je i meni.
Nakon sto operete i ocistite lice sa nekim tonikom , nanesete vrlo malo ovog gela na problematicne delove i onda sacekate da malo odstoji i zatim isperete lice mlakom vodom. Cini cuda , zaista. Platila sam ga 229 dinara i ima 15ml. ♥

• Essence korektor za bubuljice "Coverstick abdeckstift"

 Ja sam inace odusevljena ovim korektor i vec ga duze vreme koristim. Posto sam ga potrosila morala sam da kupim novi. Inace nije mi odgovarao u nijansi 02 , tako da sam ovog puta uzela u nijansi 03 (Matt Honey). Ja ga koristim iskljucivo kako bi prekrila podocnjake i eventualno neku bubuljicu koja je i suvise crvena i velika. :D Platila sam ga 269 dinara. :)

• Balein tonik za lice "Balea Soft&Clear Gesichts Wasser"

Ovaj tonik vec koristim duze vreme i veoma sam zadovoljna. Prvo sa njim ocistim lice i zatim stavim gel koji sam malocas pomenula. Ovaj tonik je bogat salicilnom kiselinom i cinkom. Nakon koriscenja koza bude jako meka na dodir. Kada prodje odredjeni period (2-3 nedelje) , koza postaje znatno cistija. Ja ga obicno nanosim tuferom i na lice i na dekolte. Platila sam ga 289 dinara i on sadrzi 200ml. ♥

 • Essence olovka za obrve "Eyebrow designer"

 Vec znate da ja ovu olovku obozavam. Nazalost , previse sam je puta izrezala i sada je veoma mala tako da vise ne mogu ni da je koristim. Tako da sam kupila novu. Ja koristim nijansu 02 - brown , ali jeste nekako tamnija , no ja je ne stavljam puno vec vrlo malo koliko da dopunim gde mi nedostaje po neka dlacica kako bi mi obrve izgledale gusce. Platila sam je 199 dinara. :)

• Essence karmin "Longlasting lipstick"

 Ja do sada nisam nikada kupovala karmine jer nisam imala potrebe , ali ovaj mi se jako dopao i morala sam da ga kupim. On je u nijansi 13 - Love Me. Platila sam ga 309 dinara. :)

• Ebelin tuferi

 Imam problem sa tuferima koji imaju da se kupe u marketima jer nisu nikakvog kvaliteta. Nekako su jako grubi tako da me posle njih pece lice koliko su hrapavi. Ako me razumete. Na nekom sajtu sam procitala da su Ebelin tuferi veoma meki i jako se lako skida sminka sa njima tako da sam odlucila da kupim jedno pakovanje koje sadrzi cak 70 tufera. Platila sam ovo pakovanje samo 105 dinara. :)

• Essence puder za lice "Stay all day 16h-long lasting"

 Ocajnicki mi je trebao jedan puder koji ce mi na kozi stajati ceo dan , tako da sam se odlucila za ovaj. Ja sam inace do sada koristila iskljucivo samo Essence BB kremu , ali kada sam videla da mi nekako ta krema vise ne odgovara i da nisam odabrala pravu nijansu , odlucila sam da kupim novi puder. Moj je u nijansi 20-soft nude i odlicno mi se sjedinio sa kozom kada sam isprobala tester. Jos uvek ga nisam isprobala na licu i ne znam koliko dugo moze da traje , ali pisacu recenziju uskoro. :) Platila sam ga 519 dinara i on ima 30ml.

• Baleino sredstvo za skidanje sminke "Augen Make-Up entferner"

Imam problem sa tim da uopste ne mogu da skinem sminku oko ociju tako da sam odlucila da kupim ovo sredstvo za skidanje sminke iskljucivo sa ociju i usana. Pise da uklanja i vodootpornu maskaru vrlo-lako , no videcemo veceras kada ga budem prvi put isprobala. Platila sam ga 159 dinara i sadrzi 100ml.

 • Essence papir za kontrolu masnoce na licu "All about matt! oil control paper"

 Sigurno nemate predstavu za sta sluze ovi papirici. Bili ste sigurno u situaciji kada vam se lice toliko presijava na nekim mestima od masnoce ili ste jednostavno znojavi , a imate puder na licu. Ovaj papiric resava taj problem. Prislonite ga na deo lica gde imate visak masnoce ili gde vam se lice previse sjaji. Laganim i neznim pokretima pritiskajte taj deo lica sve dok vam se lice vise ne bude toliko sjajilo. To je to. Vas problem je resen. U pakovanju dobijate 50 papirica i ovo pakovanje sam platila 269 dinara. ♥

• Batiste sampon za suvo pranje kose "Batiste Dry Shampoo"

Dugo sam trazila ovaj sampon za suvo pranje kose. Kosa mi se jako brzo masti , i ako je perem 3 puta nedeljno. Zato je ovaj sampon savrsen za period izmedju dva pranja. Kada vam je kosa masnija nego inace , naprskate ovaj suvi sampon sa 30cm udaljenosti. Utrljate ga u kozu glave i pustite da odstoji 1-2 minuta. Zatim se ocesljajte i kosa ce vam ponovo dobiti prirodan sjaj i volumen. Ja sam kupila sampon koji ima mirisnu notu "floral&flirty blush". Platila sam ga 535 dinara i on sadrzi 200ml. ♥

Takodje sam svratila i u Deichmann , ali nazalost nisam mogla da nadjem broj baletanka koji odgovara meni tako da sam odustala od kupovine... :/

To bi bilo to. :)
Nadam se da vam se dopada ovaj post. ♥
Podelite sa mnom vasa misljenja u komentarima. :*
Da li ste vi imali iskustva sa nekim od ovih proizvoda? :]

P.S. Posetite ove instagram stranice:
https://instagram.com/garderoba_iz_nemacke
https://instagram.com/adjaaccessorize
https://instagram.com/modnalinija2_online_prodaja_bg/
https://instagram.com/butik_jelena_fashion/
https://instagram.com/narukvice_prijateljstva/
https://instagram.com/rockmystyle
https://instagram.com/c__bracelets/
https://instagram.com/fashioncorner_a2
https://instagram.com/andrea_design_
Facebook stranice:
https://www.facebook.com/adjaaccessorize
https://www.facebook.com/pages/Shiny-Star-Jewellery/318870761651475
https://www.facebook.com/rockmystyle011
https://m.facebook.com/Cbraceletss
https://m.facebook.com/profile.php?id=954955974528292

Lajkujte Facebook stranicu ovog bloga i zapratite me na instagramu:
Facebook stranica: https://www.facebook.com/pages/Style-On-First-Place-MS/334054846747355?fref=ts&ref=br_tf
Instagram: https://instagram.com/miciiiii.mici

Voli vas vasa,
Milica. ♥

Comments

  1. Često sam u DM-u, ali uglavnom ne kupujem puno stvari. Ne znam kako kod vas, ali u Hrvatskoj se većina predmeta prije nego se kupi može isprobati. Od svega što si ti navela najviše koristim maskaru (kupila sam je prije mjesec dana i od tada je ne mislim mijenjati).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verovatno moze i kod nas nego ja nisam imala potrebe jer sam vec citala svasta nesto o proizvodima koje sam nameravala da kupim. Znaci , dobro sam ucinila sto sam je kupila. ♥

      Delete
  2. Super proizvodi. Obavezno napravi recenziju. Mozda kupim neki. :) ♥

    ReplyDelete
  3. Odlican post!Sve si divno opisala :D

    ReplyDelete
  4. Odlican post. Ja vec koristim Balein gel protiv bubuljica, i za sad mi je pomogao. :)

    http://ninaw123.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Nina. Valjda će i meni i mom bratu pomoći. <3

      Delete
  5. Ja više volim Lily od Dm-a, ali nikad ne mogu da nađem tamo odgovarajuće olovke za obrve. A Deichmann mi je omiljena radnja, obožavam je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam pre više favorizovala Lilly , ali sada mi se dm više sviđa. <3

      Delete
  6. Obožavam ovakve postove!! Uskoro pravim listu za kupovinu. Kada budem svratila do DM-a, svakako ću probati neke proizvode iz tvog posta!! :)
    Inače, vidim da je dosta proizvoda essence. Dosat sam (u "Hej"-u) čitala o ovom proizvođaču i planiram uskoro da isprobam njihove proizvode, pa si mi dosata pomogla!! :)

    Novi post na mom blogu! :)
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopadaju. Zaista su svi proizvodi odlični. Essence je odličan brend. I imaju dosta šminke prilagođene isključivo tinejdžerima i njihovoj osetljivoj koži. :)

      Delete
  7. Odlicni su svi proizvodi :-)
    Ja imam takvu narandzastu maskaru i bas sam zadovoljna, nisi pogresila :-) <3

    NEW POST
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2015/05/sporty-pink.html

    ReplyDelete
  8. Sve trgovine koje si navela mi se jako sviđaju (New Yorker, Takko, Deichman, DM). Što se tiće proizvoda jako mi se sviđaju, vrlo dobar izbor. Imam Essence maskaru i favorit mi je među maskarama i Longlasting lipstick ruž koji je predivan, baš u istoj nijansi. A ovaj šampon ću sigurno kupiti jer mi se kosa jako brzo masti a dugačka je pa će mi sigurno jako poslužiti. DM je stvarno odličan, u njemu ima mnogo kvalitetnih stvari a ponekad i kupujem u Kozmu, možda ga nema u Srbiji ali je isto sasvim ok. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju iste prodavnice kao i meni. Hvala ti Tia. Šampon je odličan , jutros sam ga isprobala i savršeno radi svoj posao tako da imaš moju preporuku za kupovinu. <3

      Delete
  9. Od ovih proizvoda sam probala šampon za suvo pranje kose i savršen je! Essence karmin je prelep, boja mi se mnogo dopada. Meni roze boja na usnama generalno baš i ne stoji, ali je divna! Kada malo istestiraš stvarčice, možeš da nam napišeš u jednom postu šta ti se sviđa ili ne sviđa. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znači nisam pogrešila. Hvala ti Anjice. Hoću , i hvala na ideji za post. <3

      Delete
  10. Mnogo mi se sviđa post♥. Moram da ti kažem da ne smeš da pereš kosu tri puta nedeljno. Kada to radiš, ispiraš prirodna ulja koje proizvodi koža glave i onda ti sve više i više kosa postaje masna. Preporučujem ti da, kada bude počeo raspust, ne pereš kosu najmanje 2 sedmice koliko god bude masna. Tako će ti se kosa(nadam se) oporaviti. Moraš naći neki dobar šampon koji ti odgovara i da ga ne menjaš prečesto. U buduće koristi šampon za suvo pranje kose kad god misliš da treba i izbegavaj pranje kose više od dva puta nedeljno.

    ♥Pozić♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Nela , dosta si mi pomogli ovim savetima. Probaću da izdržim da ne perem kosu 2 nedelje ali mislim da neću izdržati , jer mi se gadi masna kosa. :/

      Delete
  11. Super proizvodi! Sto se tice maskare imam slicnu samo je ljubicasta umjesto ove zute boje na tvojoj i mogu ti reci da je odlicna! Jedva cekam tvoj post o ovom puderu jer vec duze vremena mi treba puder ali nikako nisam mogla da nadjem pravu nijansu sebi i jos uz to da je i kvalitetan i jeftin :D

    Pratim te na GFC i Google+ :)

    mystylishcorner.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga. Znači nisam pogrešila kada sam je kupila. Napisaću recenziju svih proizvoda koje sam sada kupila uskoro. <3

      Delete
  12. Ja imam essence koprektor i maskaru.
    Dal i bi mogla da napišeš recenziju za Balea bodybutter nuss kreme za ledja.Meni su leđa u poslednje vreme mnogo hrapa i užasna,pa sada ne znam da li da je kupm.
    Vemo zanimljiv haul,definitvno ću morati da kupim nešto od ovih proizvoda.

    lickadiary.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoću. Mogu ti reći da sam je već isprobala i već osećam da mi je koža leđa mekša , videćemo za nekoliko dana da li će se situacija popraviti. Hvala ti Milice. <3

      Delete
  13. Thank you Anete. Yes , sure. I will. <3

    ReplyDelete
  14. You have a beautiful blog. Great posts.
    I like it a lot.
    If you like animation, please visit my blog sometimr.
    http://manjoreegraphics.blogspot.in

    ReplyDelete
  15. Vec duze vreme zelim da kupim sampon za suvo pranje ali se bas ne osudjujem.Plasim se da mi ne izazove preut ili tako nesto....molim te,kada ga isprobas,javi mi :)

    pogledajte moj blog :

    girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Napisaću uskoro recenziju o svim proizvodima koje sam sada kupila. Stay tuned. <3

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!