MMVA awards 2015 - Red carpet ♥

Zdravo svima. :)
Mogu vam reci da ja nekako najvise volim da pisem postove o dodeli nagrada ili o nekom festivalu, jer obozavam da komentarisem outfite poznatih. Ovog puta nisam bas odusevljena outfita, pa sam odabrala umesto 15 poznatih licnosti, njih 10.
*MMVA dodela nagrada se odrzava svake godine pocev od 1990. Ova nagrada se dodeljuje za najbolji muzicki spot/video. ♥
Pun naziv: Much Music Video Awards (MMVA)

Well, let's go...

#1 - Bella Thorne

Mogu vam reci da sam u poslednjih mesec dana odgledala dosta filmova gde bas Bella glumi, i u svakom filmu ima neku ulogu "zle popularne" devojke, tako da je nekako gledam sada u drugacijem svetlu. Ali opet, uvek se nekako setim Sisi iz "Shake it up" i sve to dodje na svoje. Smatram da je ovo jedan od najlepsih njenih kombinacija i definitivno je ona najlepse obucena na MMVA dodeli ove godine. Zaista izgleda apsolutno savrseno i ova haljina joj predivno stoji. Sve je savrseno ukombinovala! ♥
Moja ocena: 10/10

#2 Carly Rae Jepsen

Od kada nisam videla Carly... Svi se secate njene pesme "Call me maybe", koju ste verujem svi pevusili jedno vreme. Ne znam za vas, ali meni njena frizura ovde izgleda kao da nosi periku... Inace, haljina je jako lepa i dopada mi se boja, ali nije bas najbolje krojena. I mislim da joj ne istice struk bas najbolje. Opet, sve je savrseno uklopila, tako da ova kombinacija zasluzuje visoku ocenu. :)
Moja ocena: 8/10

 #3 Cody Simpson

Ja licno Kodija ne slusam, ali mi se dopada kako on izgleda. Ovaj outfit je savrsen, ali jednostavno nije za dodelu nagrada. Opet, drago mi je sto se odlucio za nesto drugacije i sto nije dosao u odelu "konobarskog" dizajna (crno odelo, bela kosulja i crna kravata). Sve u svemu, dopada mi se ova kombinacija. :)
Moja ocena: 8/10

#4 Debby Ryan

Ja sam mnogo volela Debby (kao glumicu, naravno :D) dok je glumila Jessie u istoimenoj Disney TV emisiji. Ali odjednom se bas promenila i vise nije ona slatka i fina crvenokosa devojka, vec se pretvorila u zenu,a jos ne bi trebalo jer je veoma mlada. Njena boja kosa nije losa, ali mi se ne dopada sminka jer izgleda mnogo starije. Ne znam zasto se odlucila za ovaj "baggy" outfit jer ona ima savrseno telo i verujem da bi joj svaka haljina predivno stajala, ali njen izbor. U celom ovom outfitu, meni se samo stikle dopadaju. :/ ♥
Moja ocena: 4/10

#5 Gigi Hadid

Posle Belle Thorne, Gigi je najbolje obucena zvezda na ovoj dodeli nagrada. Ima savrsenu figuru i zaista mi se dopada ova kombinacija. Sve je savrseno uklopila i drago mi je sto se odlucila za nesto malo drugacije. Ne znam sta bih vise dodala sem, savrsenstvo savrsenstva. :)
Moja ocena: 10/10

#6 Hailee Steinfeld

Ovu devojku sam prvi put ugledala na ovoj dodeli i cini mi se kao fina osoba, ali mi se ne dopada njen stil. Ja jednostavno ne volim ovakve haljine. Pruge, kratka haljina sa dugim rukavima... Meni se to ne dopada. Ali mi se svidja boja jer malo podseca na ombre efekat. Inace, takodje mi se ne dopadaju stikle sa siljatim zavrsetkom i zato mi se ne dopadaju ni njene jer su takvog dizajna. Sve u svemu, outfit nije toliko los.
Moja ocena: 6/10

#7 Katherine McNamara

Mislim da sam ovu glumicu videla u nekoj epizodi TV emisije Jessie, ali nisam sigurna. Uglavnom, malo sam guglala i videla da je glumila zaista u dosta filmova i serija. Ona je zaista prelepa, ali nekako premrsava. Haljina je preslatka, no njoj ne stoji bas najbolje. Kao i Hailee-ne stikle i njene imaju siljat zavrsetak koji se meni ne dopada, tako da ne znam sta bih vise dodala. Uglavnom, nije medju najgore obucenim. ♥
Moja ocena: 7/10

#8 Sarah Hyland

Bas sam pre nekoliko dana gledala film "Vampire Academy", i ona glumi prijateljicu glavnih glumica. Glumila je i glavnu ulogu u filmu "Geek charming", koliko se ja secam. Zaista mi se dopada njena frizura, kao i njena sminka. Nista napadno, a opet predivno. Haljina joj savrseno stoji i bas mi se dopada sto se odlucila za nesto malo drugacije. Izgleda zaista savrseno! :)
Moja ocena: 10/10

#9 Tori Kelly

Za ovu pevacicu sam saznala pre nekoliko dana kada sam cula njenu pesmu "Nobody love" i koja mi je odmah postala omiljena. Cim sam ugledala haljinu, pomislila sam koja hrabrost. Ovo je bas neobicna haljina i retko ko se usudi da obuce ovako nesto na ovakim dodelama. Ne stoji joj bas najbolje, ali je haljina veoma interesantna. Stikle mi se ne ne dopadaju bas toliko, ali mogu da prodju. :D
Moja ocena: 8/10

#10 Tyler Posey

Pre oko mesec dana sam odgledala i poslednju epizodu moje najomiljenije serije "The Vampire Diaries" i pocela sam da pretrazujem sta cu sada gledati jer ne pratim ni jednu seriju sem pomenute. Drugarica mi je preporucila seriju "Teen Wolf" jer je veoma slicna seriji "The Vampire Diaries". Serija je odlicna, mada nista ne moze da se poredi sa mojom omiljenom serijom. Inace, u toj seriji ovaj glumac glumi glavnu ulogu, t.j. glumi Scotta McCall-a. Kao i Cody i on se odlucio za nesto drugacije i to mi se dopada. Ova majica mu savrseno stoji, pantalone nisu nista posebno, a cipele su veoma neobicne. Mislim da je malo stajling i suvise obican, ali moze da prodje. :)
Moja ocena: 7/10

To bi bilo to. :)
Nadam se da vam se dopada ovaj post. ♥
Podelite sa mnom vasa misljenja u komentarima. :*

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vasa,
Milica. :)



Comments

  1. Ja nikad ne gledam te dodele nagrada,ne znam ni na kom programu ima. xd
    Sve zvezde su se lepo obukle.Post je jako divan! ♥

    elyandyou.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne gledam ih ni ja često, ali volim da ih gledam. Slažem se. Hvala ti puno Elena. <33

      Delete
  2. Slažem se sa svim sto si napisala. Meni se posebno dopadaju Bella, Gigi i Sarah, a ni Katherine nije tako loše izgledala. Debby me je ovim potpuno razocarala jer inače mi se sviđa kako se ona oblaci .

    http://teenagegirlsdiarydiy.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je delimo isto mišljenje. I meni su se one najviše dopale. Upravo tako. <33

      Delete
  3. I ja sam u poslednjih mesec dana ogledala puno filmova u kojim glumi Bella. Skoro sam počela da gledam Teen Wolf iz istog razloga kao i ti. Samo da ti kažem ako ne znaš od ponedeljka počinje peta sezona Teen wolfa na MTV-u . I da na mene je najjači utisak ostavila Gigi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam znala da smo ovako slične što se tiče ukusa za gledanje serija. Obe volimo te natprirodne pojave. :D
      Ja sam tek na prvoj sezoni, ali hvala ti što si me obavestila. Takođe. <33

      Delete
  4. Odličan post zaista! Meni se lično, najviše dopala kombinacija Belle! <3

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. odlican post ♥
    meni su najlepse Sarah Hyland i Bella Thorne ♥
    i jel moguce da je ovo Debby!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anjice. Takođe. Da, ni ja nisam mogla da se načudim. :/ <33

      Delete
  6. Post je super.Slažem se sa tobom samo ja bih Sarah Hyland dala 9+ jer ne volim haljine na ovaj način.Po meni su se najbolje obukle Bella i Gigi.

    Novi post -----> http://tijanaworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tijana. Svako ima drugačiji ukus za stil, tako da poštujem tvoje mišljenje. <333

      Delete
  7. Post je odličan! Zaista divni komentari! Sve ono što si rekla ya Debby, istinito je, a ja bih to rekla i ya Carly Rae Japsen (ako sam dobro napisala) jer mi nekako izgledaju mnoogo starije. :/ ♥

    Novi post -------------> allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Nažalost, baš tako. Kako je meni samo bila Debby pre simpatična. <33

      Delete
  8. Odlican post!Najvise su mi se dopale Sarah,Bella i Gigi.Carli ima lepu haljinu ali stikle upropastavaju ceo outfit zato sto su duboke.Cody i Tyler izgledaju skroz cool i dopada mi se njihov outfit zato sto nisu odabrali odela kao sto bi svi. :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Meni se najvise dopada kako su se obukle Bella i Gigi. Gigi je stvarno nekako slatka i sve je lepo uklopila, a Bella je jako lepo istakla svoju figuru ovom haljinom.♥ Sjajno si napisala ovaj post, kao i uvek.;)

    ReplyDelete
  10. Meni je Bella najlepša i njena kombinacija takođe,a Deby me je stvarno razočarala jer je ona jako lepa,a ovo sad sto sam videla...No svako ima svoj ukus!

    Flyovanje.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Super postic. Takodje mi se najvise svidja Bellina kombinacija.♥

    *Novi post na mom blogu- http://forgirlsonly-ofg.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Debby se i po mom misljenju takodje jako promenila,tu se definitivno slazemo !
    super postic :)

    Novi post ----> girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje. Hvala ti puno. <333

      Delete
  13. Katherine McNamara i Bella mi se najviše dopadaju! ♥ Super post, slažem se sa svim tvojim ocjenama :) <33

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe. Hvala ti puno Tea, drago mi je. <333

      Delete
  14. Hahaha, i ja sam bas nedavno (prosli tjedan) pocela gledati Teen Wolf xD
    Mene kombinacije na ovoj dodjeli uopce nisu dojmile, mnogi su me razocarali. No, slazem se s velikom vecinom tvojih ocjena i komentara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koja slučajnost! :* Drago mi je da je tako. <333

      Delete
  15. Slazem se oko Debby, ne stoji joj bas ovaj stil, i izgleda mnogo starije. Sarah me je odusevila. ♥

    http://ninaw123.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. super post svidja mi se
    pogledaj moj blog
    http://katarinaljubovic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Drago mi je sto si napravila ovakav post, zaista je sjajan :-) Sve pohvale. Potpuno se slazem sa tobom sa Tori Helly, zaista velika hrabrost. Izgleda da je bas puna samopouzdanja.

    Inace mi smo novi blog, imamo jedan, novi, post, jako bi nam znacilo da ga procitate i da komentarisete. Hvala vam unaprijed :-) http://alwaysvepositive.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti pino draga. Upravo tako! Posetiću Vaš blog, sigurna sam da je divan. <333

      Delete
  18. Katherine McNamara ima slatku haljinu, ali lepše bi to izgledalo da je ona malo 'punija'. :) Bella je prelepa, a i Sarah Hyland super izgleda. I ja volim kada pišeš ovakve postove, to ti super ide! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se. Hvala ti puno Anja, definitivno ću ih od sada češće pisati. <33

      Delete
  19. Svidja mi se novi izgled blogaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jelena! Baš mi je drago da ti se dopada. :***

      Delete
  20. Milice kako ti dobis uvjek preko 30 komentara??

    P.S. novi izgled je pree

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista ne znam. Ali sam jako srećna zbog toga jer obožavam da čitam i odgovaram na komentare i svaki mi puno znači jer onda znam da se moj trud isplatio. Hvala ti puno. <333

      Delete
  21. Bella se po meni najlepše obukla

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!