10 gift ideas for teenage girl ♥

Zdravo svima. :)

Ne znam za vas, ali ja uvek imam problem sta da kupim svojim drugaricama za rodjendan. Kako bih pronasla idealan poklon, pokusavam da se prisetim sta se toj osobi najvise dopalo proteklih meseci i za sta znam da je pricala da joj se dopada. Takodje ponekad kada kupujem poklon za prijateljicu, pokusavam da odaberem poklon koja bih i sama volela da dobijem. Nisam htela da pisem post u kome cu pisati i o savrsenim poklonima za decake jer zaista ne znam sta se njima dopada, posto sam i sama zensko. Tako da je ovaj post definitivno posvecen svim devojcicama ili decacima koji ne znaju koji poklon bi njihova drugarica/sestra volela da dobije. U ovom postu cu vam pokazati cak 10 ideja za rodjendanske poklone! ♥

#1 Sminka

 Uglavnom sve devojcice od 15 godina pa nadalje vole da se sminkaju i zato je sminka za njih uvek savrsen poklon. Da li su u pitanju palete senki, cetkice, maskara, sjajevi za usne, karmini nije ni bitno, ali verujem da bi svaka stvar od navedenih bila savrsen poklon sto se tice sminke.

#2 Lakovi za nokte

 Sve devojcice vole da lakiraju nokte i lakiranje zna da bude veoma zabavno. Ne verujem da svi mi mozemo da priustimo skupe lakove poput lakova "Essie", ali zato mozete obradovati neku vasu drugaricu bar jednim lakom ovog brenda. Jedan ili dva laka ovog brenda + cokolada = savrsen poklon. :)

#3  Nakit

Ovo je definitivno najbolji poklon za sve devojcice koje su ljubitelji nakita. U danasnje vreme zaista postoji veliki izbor jeftinog nakita (bizuterija) koji izgleda aposlutno savrseno. Ali ako ipak zelite da kupite drugarici nesto lepse, tu je i srebrni nakit koji izgleda veoma prefinjeno. Ne bih vam preporucila da kupujete nista zlatno jer ima dosta osoba koje ne vole takav nakit + preskupo je tako da se prvo posavetujte sa nekim oko takve vrste kupovine. :)

#4 Victoria's Secret (kozmetika, odeca...)

 Victoria's Secret je definitivno najbolja radnja sto se tice rublja, ali postoji i veliki izbor predivne odece, kao i body mistova, raznih sjajeva itd... Sto je najbolje, nista od pomenutog nije toliko preskupo da se ne moze priustiti tako da verujem da bi se svakom ovakav poklon mnogo dopao. Mislim ko ne voli "Victoria's Secret" brend?! :)

#5 Odeca

 Svi mi volimo odecu. Licno ja se bas obradujem kada dobijem na poklon nesto od odece. Postoji zaista puno radnji/prodavnica sa ogromnim i predivnim izborom odece koja uopste nije skupa, a veoma je kvalitetna tako da zaista mozete pronaci za svakoga po nesto. :)

#6 Mobilni telefon, mp3, iPad, tablet, lap top...

 Ovakve poklone sigurno mi tinejdzeri ne mozemo priustiti. Ovo je definitivno vezano za poklone od odraslih osoba devojcicama jer bi sve preko 2,000-3,000 dinara bilo i previse za jedan poklon ukoliko ste tinejdzer. Mislim da bi sve devojcice potajno zelele nesto od ponudjenih stvari pod brojem 6, tako da eto dobre ideje sta bi roditelji mogle da kupe svojoj deci. :)

#7 Ranac slatkog dizajna i printa

 Posto je skolska godina bukvalno "iza ugla", rancevi su nesto sto je neizbezno. Sto se mene tice, ranac je dobar poklon u bilo kojem dobu u toku godine jer ima raznih vrsta ranceva na raspolaganju tako da ne morate kupovati bas one dosadne ranceve za skolu, vec mozete kupiti neki sladak ranac poput ovog na slici koji je univerzalan i pogodan za sve prilike. :)

#8 Knjige

 Knjige su uvek dobar izbor sto se mene tice. Zaista sve knjizare imaju veliki izbor knjiga pocev od Vulkan knjizare, Delfi pa sve do Lagune itd... Mislim da su knjige najlepsi poklon za devojcice koje vole da ih citaju, koje pisu blog, razne clankove za novine ili sopstvenu knjigu. Inspiracije nikada nije dosta, a verujem da je svima nama koji se bavimo pisanjem preko potrebna. Takodje su knjige pune zanimljivih likova s kojim se mozemo poistovetiti. Knjige su zaista veoma zanimljive i ako mene pitate, 100 puta je bolje procitati knjigu nego odgledati film. :)

#9 Patike

 Ovo je takodje poklon koji se odnosi na roditelje. Ipak mi, tinejdzeri, ne mozemo nesto ovako priustiti drugarici za poklon, tako da ovde na scenu stupaju roditelji. Svim devojcicama (i decacima) su potrebne patike ma koliko para imali, jer patika nikada nije dosta, tako da su patike savrsen izbor za rodjendanski poklon! :)

#10 Foto-aparat

I poslednji, ali ne manje vazni, poklon je foto-aparat. Opet napominjem, ovo je najbolji poklon za devojcice (decake) koji vole da fotografisu. Nije svima potreban profesionalni foto-aparat. Mislim da je ovo zaista divan poklon i da bi svako voleo da ima foto-aparat poput ovog ili profesionalni foto-aparat.
"Dragi roditelji, upravo sam vam dala sjajnu ideju sta da mi kupite za sledeci rodjendan." :D

To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. ♥
Podelite sa mnom vasa misljenja u komentarima. :*

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vasa,



Comments

  1. Pa nije da moje prijateljice imaju tako brzo rođendane, ali dala si mi izvrsne ideje ♥

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super post! Definitivno si pogodila sve poklone i svi mi se mnogo sviđaju, ne bih imala ništa protiv da ih dobijem haha :) <3 http://fdiarybyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Zrinka. Baš mi je drago da ti se dopada moj izbor poklona. Takođe! :D <33

      Delete
  3. Sjajan post.Dosta si pomogla sa ovakvim idejama,dosta puta sam bila u situaciji kada nisam imala ideju sta da kupim svojim drugaricama za rodjendan,pa bih u takvoj situaciji pitala mamu da to kupi umesto mene haha
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sofija, baš mi je drago da sam ti pomogla. Ista situacija je bila do skoro i kod mene prisutna, tako da se razumemo. :D <33

      Delete
  4. Ja imam osto onakav foto-aparat kostao je 599 kn. Ispricavam se ne znam koliko je to u dinarima(glupa sam)xD. Super je post dala si mi ideju sto da kupim prijateljici uskoro ima rodendan.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blago tebi!!! Hvala ti puno, baš mi je drago zbog toga. <33

      Delete
  5. Slazem se sa ovim.
    Ne bih se bunila da mi neko za rodjendan pokloni nesto od ovoga!!!

    Flyovanje.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ideje su super, i svakako cu se sjetiti ovog posta ako budem bila pozvana na neki rodjendan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Lina, drago mi je da ti se dopada moj izbor rođendanskih poklona. <33

      Delete
  7. Slazem se sa svime sto si napisala.♥
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Ideje su super. Idem na rođendan za 10 dana i dala si mi savršene ideje jer nisam imala pojma što da joj kupim. Hvala ti, hehe. :) <3

    http://troiscorner.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. Jaoj, baš mi je drago zbog toga! Nema na čemu, zaista. <33

      Delete
  9. Ideje su odlicne :)
    Ja iam drugaricu koja voli DIY projekte pa joj uvek kupim neki materijal ya diy washi trake, ukrase, prelice i slicno uvek se odusevi tome jer joj to uvek treba :)
    milicas-worldofnarnia.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Milice. Svaka ti čast na ideji i na tome što znaš šta tvoja drugarica voli pa samim tim možeš da joj odabereš savršen poklon. <333

      Delete
  10. Super post!Hvala ti sto si mi dala inspiracijuu <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Aaaa sve mi treba hahaha..♥

    Na mom blogu je novi BTS post pa pogledaj.☺
    http://worldarounyo.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahaha, takođe! Znači, razumemo se. Važi, pogledaću. <33

      Delete
  12. divan post, taman sutra idem na rodjendan i kao i obicno, kupicu poklon sutra tj u zadnji cas :/
    inspirisao me je tvoj post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Isidora. I ja sam takva osoba, uvek kupujem poklon u zadnji čas i uvek to uradim na brzinu bez nekog preteranog razmišljanja. :D Baš mi je drago da te je inspirisao moj post. <33

      Delete
  13. Ja sam ista sto se tice ovoga kao i ti! Uvek se trudim da biram poklon koji bih i ja sama htela dobiti. Ne samo da bih odnela nesto ovako drugarici za rodjendan vec uvek sa mora, iz Velikog Gradista... Gde god da odem ja kupim nesto prijateljicama a to je obicno nakit jer ja mnogo volim one sovice a drugaricama super stoje. :) Sve u svemu, odlican post. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da smo slične što se tiče odabira poklona! Hvala ti puno Sandra. <33

      Delete
  14. Ja moram da kažem da sam preoduševljena slikama koje si odabrala za post. Sve šareno, slatko, baš su me nekako oraspoložile. :D Da ne pominjem koliko sam zatečena ovim patikama i koliko bih volela da ih posedujem!!! Meni su knjige nekako najdraži poklon, ali volim da dobijem i šminku/kozmetiku, nakit i odeću. :) Fotoaparat sam dobile ove godine za rođendan i to mi je jedan od najlepših poklona ikada! <3

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anjice, baš cenim sve komentare pogotovo od strane tebe. Takođe. Blago tebi, ja bih baš volela da imam svoj foto-aparat! <333

      Delete
  15. Odlični saveti, ja imam naviku da mesecima unapred komentarišem neke stvari u nameri da mi ta osoba kaže da li joj se dopada. Neće provaliti sigurno, a isto tako i za vreme likovnog komentarišem boje i pomno slušam šta će ta osoba reći. Najčešće biram nakit i kozmetiku. Tu se ne može pogrešiti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jovana. Odlična navika, upravo si mi dala ideju! Slažem se. <33

      Delete
  16. Odlican post,ja obicno kada mi je rodjendan napravim listu zelja dam je roditeljima i oni mi kupe nesto sa lise(ako nije skupo) xD


    Room Tour-lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Hahaha...Odličan post :) I ja hoću novi profesionalni foto-aparat za rođendan :)I nadam se da će mi želja biti uslišena :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Odličan post zaista! Drugaricama najradije kupujem kozmetiku, šminku, nakit i ponekima neki komad odeće. ♥☺

    ReplyDelete
  19. Extra post,sad znam sta da poklonim sestrama...♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Teodora, drago mi je da sam ti pomogla. <33

      Delete
  20. Moje omiljeno su knjige, foto-aparat i lakovi :-)

    Novi post. katherinefashion24.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Iskreno, post mi se ne sviđa. Nisi razmišljala logično. Znaš da uvek imam pozitivno mišljenje o tvojim postovima, ali ću reći kada mi se nešto ne svidi. Nisi obratila pažnju na budžet, što je najvažnije ovde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. U redu. Svako ima pravo na svoje mišljenje i ja tvoje stvarno cenim i poštujem. <33

      Delete
  22. Ne bih se požalila ni na koju stvar iz ovog posta. *--*
    Oduvijek želim Polaroid, nakit obožavam, a ni odjeći ne bih rekla baj. :D Odličan post!

    http://anniesecret24.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Divan post Mico. :-) :$

    myfdiaary.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Kako se zove taj foto-aparat sa slikee? Ja nigde nisam mogla da nadjem kako se zove.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!