Answers for my first Q&A ♥

Zdravo svima. :)

U komentarima ovog posta mogli ste da mi postavite bilo kakva pitanja za Q&A. Prvo, moram svima da vam se zahvalim na cestitkama, svim lepim recima i na onoliko postavljenih pitanja! Bas ste me obradovali. Takodje, bila sam sokirana brojem pitanja (bilo ih je bas puno) i zato sam morala da ih selektujem i odaberem one najbolje i najzanimljive sto sam i uradila. Izabrala sam 100 pitanja i na njih cu vam rado odgovoriti. ♥

Well, let's go...

1. Koji su tvoji omiljeni blogovi?
ovom postu ste mogli da procitate koji su to blogovi koje ja svakodnevno posecujem i to su ujedno i moji omiljeni blogovi. Odgovoricu vam i ovde (opet :D), moji omiljeni blogovi su: Anja's DiaryKapege's life momentsFashionholicZorannah's Fashion CornerAll For YouTijana's DiaryFashion SpellMaja's MuffinThe Book Of Happines*Fashion*is*my*middle*name* i Nina's World. ♥

2. Kakve postove volis citati, a kakve pisati?
Obozavam da citam DIY, lifestyle i outfit postove i takve volim i da pisem. :)

3. Da li ces nekada pokrenuti Youtube kanal?
Verovatno da, ali nista ne obecavam. Necu ga pokrenuti sigurno u naredne 2-3 godine zbog srednje skole i svega toga. Razmisljala sam da ga otvorim kada zavrsim srednju skolu, ali mozda to uradim i ranije.

4. Volis li sminku, ako da sta najvise koristis?
Ne volim bas sminku, ali volim da se sminkam. To mi je veoma zabavno i nekako mi smiruje zivce. Najvise koristim maskaru i baby lips.

5. Cime nameravas da se bavis u buducnosti?
Jako bih volela da postanem stjuardesa, to mi je san. Verovatno cu to i postati jer ja kada nesto bas toliko zelis na sve nacine pokusavam da to i ostvarim. Takodje bih i nastavila da pisem blog u slobodno vreme i to bi mi bio kao neki hobi kao sto je i sada. :)

6. Koliko imas godina i kada si rodjena?
Imam 15 godina i rodjena sam 11.06.2000.

7. Da li si ikada razmisljala da zatvoris svoj blog?
Jesam razmisljala u pocetku, ali nikada se ne bih usudila. Koliko god da sam gubila nadu u ovaj blog u pocetku, toliko sam nekako i uspela da dobijem motivaciju da nastavim dalje i to me i dan danas odrzava.

8. Nakon srednje skole, sta mislis upisati?
Jos uvek ne razmisljam nesto preterano o tome. Ima vremena, prvo sada trebam da zavrsim srednju skolu pa cu lako za dalje. Uglavnom, mozda bih upisala Farmaceutski fakultet ili visu medicinsku skolu. :)

9. Gde sebe vidis za 10 godina?
Vidim sebe kao uspesnu stjuardesu i blogerku.

10. Omiljena pevacica i omiljeni pevac?
Omiljena pevacica mi je definitivno Ellie Goulding, a pevac... Hmmm..., neka bude John Legend.

11. Omiljena glumica i omiljeni glumac?
Definitivno Nina Dobrev. Sto se tice omiljenog glumca, imam dva omiljena glumca i ne mogu ih razdvojiti. To su Paul Wesley i Dylan O'Brien.

12. Imas li svoj dnevnik i da li ga pises?
Imam svoj dnevnik i pisem ga. Inace, nisam bas redovna sto se tice pisanja dnevnika iako bih volela da svakoga dana napisem nesto. Pisem samo kada sam bas tuzna ili previse srecna. :)

13. Da li si ikada razmisljala da napises knjigu?
Da, dosta puta i to bih bas volela. ♥

14. Omiljena boja?
Dugo mi je omiljena boja bila ljubicasta, a sada je definitivno plava i sve njene nijanse (pogotovo tirkizna).

15. Volis li da pevas?
Obozavam da pevam iako ne znam bas najbolje. T.j. mozda nemam pojma da pevam, ali se niko do sada nije usudio da mi to kaze kako me ne bi povredio, hahhahaha. :D

16. Koji je tvoj najveci strah?
Kao manja sam se plasila mraka i sada se ponekada plasim, a sada su moja dva najveca straha: zmije i samoca.

17. Tvoj cilj na ovome blogu?
Kada sam otvorila ovaj blog moj cilj je bio da ovaj blog ima 10,000 pregleda do kraja 2015. godine (blog sam otvorila 14. jula 2014.). Vremenom se taj moj cilj stalno povecavao kako je blog "rastao". Sada mi je cilj da ovaj blog sakupi 1000 pratilaca i 100,000 pregleda. Znam da je to puno, ali ja to ne ocekujem odmah vec za nekih 3,4-5 godina. ♥

18. Da li si ikada jela skoljke ili neke druge morske plodove?
Nisam nikada jela skoljke i ne mogu da vam kazem da li sam jela neke druge morske plodove jer zaista ne znam. Jednostavno se ne secam. :D

19. Gde obicno ides na more?
Od kada znam za sebe, svako letovanje provodimo u Crnoj Gori. Jednostavno moj otac najvise voli tamo da letuje jer je on poreklom Crnogorac (moj deda/njegov otac je rodjen u Crnoj Gori). Inace i ja sam bas zavolela Crnu Goru i mislim da je to jedna prelepa zemlja sa predivnom prirodom. :)

20. Omiljeni jutjuberi?
ovom postu sam pisala o tome (mislim da sam jos jedan post pisala na istu temu, ali trenutno ne mogu da ga pronadjem) mada se sada sve promenilo. Definitivno sada najvise pratim: Alisha MarieAlisha Marie vlogsMarija ZezeljJana DacovicEva MarisolMeg DeAngelisBethany MotaMeredith Foster i Zorana Jovanovic. :)

21. Koji mobilni imas i kada si ga kupila?
Moj mobilni je: LG L70 i kupila sam ga 15. decembra 2014. :)

22. Imas li brata ili sestru, ako imas, kako se zovu?
Imam mladjeg brata i zove se Veljko. :)

23. Ko ti je uzor?
Nemam bas jednog odredjenog uzora. Uzor su mi sve uspesne devojke/zene. Sto se tice stila, uzor su mi definitivno Nina Dobrev, Selena Gomez i Taylor Swift. :)

24. Kako si reagovala na svoj prvi hejt?
Iskreno, malo sam se rastuzila kada sam dobila prvi hejt na svoj racun, ali onda sam shvatila da je sve to normalno i da ce ta osoba da nastavi da hejtuje ukoliko joj budem uzvratila tako da sam jednostavno ignorisala takav komentar i sve hejterske komentare posle tog. Inace, zelim da porucim svim blogerkama koje su dobile nekakav hejt komentar da se ne sekiraju jer su to samo ljubomorne osobe na njihov uspeh. Samo nastavite ono sto radite jer sam sigurna da vam dobro ide! Ako slusate pesme Taylor Swift onda ste sigurno culi za citat: "Haters gonna hate", tako da nema potrebe da obracate paznju na takve komentare. :)

25. Imas li decka?
Nemam decka i mislim da je i dalje prerano da ga imam. Ima vremena i za decka. :)

26. Omiljeni program?
Na internetu: PicMonkey, na kompjuteru: PhotoScape, a na telefonu: NoCrop.

27. Znas li da sviras neki instrument?
Nazalost ne iako mi je zivotna zelja da naucim da sviram klavir jer sam nekako oduvek to zelela.

28. Da li si alergicna na nesto?
Nisam, koliko ja znam. No, davno sam radila taj test tako da je sve moguce. Cak i sumnjam da sam alergicna na polen i na prasinu jer ponekad zaista znam bas da kijam zbog toga... :/

29. Volis li kokice?
Obozavam ih. *Bilo je i pitanje koje su mi omiljene grickalice, definitivno su to kokice. :)

30. Omiljeno pice?
Neki multivitmin sok, neskafa, coca-cola ili neko energetsko pice. Sve mi ovo dobro dodje ponekad, tako da ne mogu odvojiti samo jednu stvar.

31. Da li imas svoju sobu ili je delis sa nekim?
Imam svoju sobu. Do svoje 11 godine sam delila sobu sa bratom, a onda smo renovirali sprat i onda smo dobili zasedne sobe. Mislim da je sasvim okej sto smo imali zajednicku sobu jer smo bili mali tako da nam to nije smetalo. I onako sam se plasila mraka, tako da mi je mnogo znacilo sto mi je brat bio tu u istoj sobi.  Nekako smo taman na vreme dobili svoje sobe. :)

32. Volis li da pravis DIY projekte?
Obozavam! To dokazuje moja soba puna DIY projekata. ♥

33. Kako si osmislila bas ovo ime tvog bloga?
Uff, tesko pitanje. Sada se i jedva secam toga. Obozavala sam modu i nekako mi je bilo glupo da nazovem blog: Fashion corner ili tako nesto jer bih onda iskopirala Zoranin blog. Jednostavno sam gledala sta se slaze sa "style", a da je ime skroz originalno i dobila sam ovo ime. Zaista ne znam kako mi je palo na pamet. Inace i dalje nisam sigurna da li se pise "style on first place" ili "style on the first place". Ali nema veze, nije to neka velika greska i svakako ne bih to sada ispravljala. :)

34. Da se ne zoves Milica, kako bi volela da se zoves?
Obozavam ime Marija i volela bih da se tako zovem. Ali jako volim svoje ime i zahvalna sam mojim roditeljima, dekama i bakama i kumu na ovom divnom imenu koje nikada ne bih menjala ni za sta. :)

35. Tvoj nadimak?
Imam ih nekoliko. Najvise volim kada me zovu Mici, ali zvali su me i Mica, Comi, Cimi, Micika, Stanisicka (jer se prezivam Stanisic) itd... :D

36. Moze jedna slika nekog outfita?
Naravno da moze! Nisam mogla da se odlucim, pa sam pomoc zatrazila od moje drage drugarice/blogerke Amine i zahvaljujem joj se ne pomoci. ♥

37. Da li mozes liznuti svoj lakat?
Nazalost ne mogu. Probala sam razne tehnike i nikada nisam uspela. Razlog je u tome sto imam malo duzu resicu u delu ispod jezika koje je duga do vrha mog jezika pa ga ne mogu izbaciti toliko koliko ga mogu izbaciti druge osobe. Inace, verovatno nisam jedina koja ima taj problem, ali ja mislim da jesam. :D

38. Da li si ikada pila alkohol, ako jesi, koji?
Probala jesam. Nisam se napijala ili tako nesto, ali sam popila jednu manju casu piva i nije mi se bas dopalo.
Moram takodje da vam ispricam ukratko jednu smesnu pricu. Vidite, moja baba je sipala rakiju u flasu kisele vode i meni se pila voda. Sipala sam "vodu" u casu i skroz nategnula (ne znam kako nisam osetila da je rakije) i umalo se nisam ugusila od rakije koliko je bila jaka. Nisam mogla da isperem usta pola sata. :D

39. Omiljeni brend odece?
Obozavam da kupujem u sledecim radnjama: NewYorker, H&M, Terranova, Takko Fashion itd... :)

40. Slikaj tvoj omiljeni komad nakita koji imas.
Najvise volim da nosim ogrlice i ovo je moja omiljena:

41. Sta od sminke koristis kada ides u skolu?
Ovako, prvo na lice nanasem u tankom sloju neku hidrantnu kremu kako bi mi lice lepo sve upilo. Dok se to ne osusi, docrtam malo obrve ako nisu bas jednake. Zatim nanesem korektor na podocnjake i na neke vece i primetnije bubuljice ukoliko ih tada imam. Onda sledi nanosenje essence BB kreme ili essence pudera, zatim sve to fiksiram ili matirajucim ili fiksirajucim puderom i onda nanesem malo maskare i na usne stavim baby lips. Ovo ne radim svaki dan, vec samo kada sam raspolozena. Uglavnom sminku svedem na minimum kada idem u skolu. :)

42. Kako izgleda tvoj outfit kada ides u skolu?
*I ovde mi je pomogla Amina i jos jednom joj se zahvaljujem. :)

Sto jednostavnije to bolje jer ipak je to skola. :)

43. Da li si ikada uradila nesto zbog cega se i dan danas kajes?
Nisam ponosna na mnogo stvari koje sam uradila, ali moram izdvojiti jednu situaciju. *Mozda se i rasplacem sada... Ovako ide prica... Vidite ja se mnogo vezem za svaku osobu, a kamoli za rod rodjeni. Kod mene u porodici do skoro nismo imali nekih smrtnih slucajeva. Moj deda sa oceve strane je bio bolestan od kada znam za sebe, ali ziveo je sa tim i samim tim ni ja to nisam shvatala ozbiljno. Preziveo je slog i kada je dobio rak pre nesto manje od dve godine ja i dalje to nisam shvatala ozbiljno. Nisam ih bas posecivala stalno iako moji baka i deka sa oceve strane zive u kuci do moje. Iako sam mu stalno cinila (ponekad preko volje) i zaista sam mu uvek pokazivala koliko ga volim i koliko mi je drag, nekako mislim da to nisam cinila dovoljno. Poslednja tri dana pred njegovu smrt ja nisam uopste ulazila kod njih u kucu jer sam mislila da nista nije ozbiljno i pricala sam da cu otici kasnije i tako sam odlagala i na kraju nisam otisla. On je umro, a ja se nisam pozdravila sa njim. Umro je iznenada i niko to nije ocekivao i dan danas mi je zao sto se nisam pozdravila sa njim, ali mi je drago da je bar znao da ga volim puno! :'( ♥

44. Da li si zaljubljena?
Trenutno nisam. :/

45. Omiljena knjiga?
Definitivno je to knjiga koju sam prvu procitala do kraja, a to je: "Tri metra iznad neba" - Federiko Moca. :)

46. Omiljeni predmet u skoli?
Engleski! Mada isto toliko volim i istoriju i geografiju. :)

47. Tvoje omiljeno jelo?
Cufte sa pire krompirom. :)

48. Koliko vremena ti je potrebno da napises jedan post?
Sve zavisi. Od pola sata pa do 2 sata (neki put i vise). Ovaj post vec pisem sat ipo vremena, a stigla sam tek do polovine. :D

49. Kada si se poslednji put obradovala?
Kada su mi stigle stvari sa Newdress.com sajta povodom saradnje. A pre toga kada mi je tetka stigla iz Dubaia. :)

50. Ko te slika za outfit postove?
Za to je zasluzna moja divna BFF, Andrijana Borikic. Mozete je zapratiti na instagramu: andrijana.borikic . :)

51. Knjiga koju preporucujes svima?
"Krive su zvezde" - Dzon Grin. :)

52. Cime slikas slike?
Slike koje ja slikam, slikam kamerom svog telefona koja ima 5 megapiksela ali te slike dosta uredjujem. A moja BFF koja me fotografise za outfit post slika sa njenim mobilnim telefonom - Galaxy S3 (kamera: 8 megapiksela).

53. Koje su ti najvece neostavarene zelje?
Vec sam to pomenula - zelim da postanem stjuardesa, uspesna blogerka i zelela bih da zivim u Dubaiu.

54. Volis li da putujes?
Obozavam! Volela bih da jednog dana proputujem ceo svet. Moja zelja za putovanjem je i dovela do toga da zelim da budem stjuardesa. :)

55. Omiljena pesma?
Taylor Swift - New Romantics (upravo je sada slusam). :D

56. Najlepsi san koji si sanjala?
Nije ih bilo bas puno. Sada se vise ni ne secam najlepseg sna. Ali uglavnom moji najlepsi snovi se desavaju kada sam zaljubljena. Dakle sanjam kako sam se nakim deckom i kako smo zajedno itd... ♥

56. Da li si ikada snimala za jutjub?
Nekoliko puta sam pokusavala da snimam video, ali mi se ni jedan nije dopao tako da sam sve uvek odmah izbrisala. Htela sam takodje nekoliko puta da otvorim kanal, ali sam uvek odustajala od toga. Mislim da jos  nisam spremna za jos jednu tako veliku obavezu. I pisanje bloga je velika obaveza, a kamoli i snimanje za jutjub. Ipak idem u skolu. :)

57. Da li volis svoje pratioce i citaoce?
Naravno da ih volim! Volim vas sve, vi ste meni svi kao neka velika porodica. Hvala vam puno na svoj pruzanoj podrsci i na svakom divnom komentaru i na ovoliko pregleda! Ljubim vas! :* ♥

58. Koju boju najvise imas o ormaru?
Zastupljene su dve boje, bela i plava (mada i crna ne zaostaje). :D

59. Omiljeni clan porodice Kardashian?
Njih sam pratila u pocetku, ali sada vise i ne toliko, no imam odgovor na ovo pitanje. Definitivno, Kendall Jenner prvenstveno zbog njenog stila. :)


60. Omiljeni film?
Ne mogu da izdvojim samo jedan. Vec sam pisala na tu temu, mozete procitati taj post ovde. Taj spisak se dosta promenio jer sam pogledala dosta filmova (post o filmovima koje sam skorije odgledala - ovde). Ali ajde da kazem da je to film: "The Fault In Our Stars". :)

61. Omiljeni citat?
Imam ih nekoliko i verovatno cu neki zaboraviti: "Nothing worth having, come easy", "Stop being jealous - keep working until they are jealous of you", "You know my name, not my story", "...And if you ever feeling lonely, just look at the moon. Someone, somewhere, is looking at it to...", "Never love anyone who treats you like you're ordinary", "The one thing that you have that nobody else has is you. Your voice, your mind, your story, your vision. So write and draw and build and play and dance and live only as you can.", "Don't worry, 'cause everything's going to be alright!", "Every time I close my eyes, It's like a dark paradise.", "Life is a game made for everyone, but love is the price." , "I fell in love the way you fall asleep, slowly and then all at once."... ♥

62. Koja ti je najdraza saradnja do sada?
Definitivno saradnja sa sajtom Dresslink.com, a sto se tice saradnja sa instagram stranicama, to je definitivno saradnja sa: @modnalinija2_online_prodaja_bg. :)

63. Koja osoba je odgovorna za tvoju srecu, neko cije ti prisustvo mnogo znaci?
Ne mogu da izdvojim jednu osobu. Za to su odgovorni svi clanovi moje (uze i sire) porodice, svi moji rodjaci i svi moji prijatelji. T.j. svi dragi ljudi koji meni mnogo znace. ♥

64. Da li volis da citas knjige o mitskim bicima (vukodlaci, vampiri...)?
Obozavam da citam takve knjige i da gledam takve filmove. Ali volim naravno i one romanticne i one akcione itd... :D

65. Ono sto bi promenila na sebi je...?
Ne bih nista menjala sto se tice fizickog izgleda jer niko nije savrsen, ali bih menjala neke svoje lose navike.

66. Kako bi okarakterisala pravog prijatelja?
Pravi prijatelj je onaj prijatelj koji je uvek uz mene (u dobrim ili losim trenucima), onaj koji me uvek podrzava i koji me prihvata takvu kakva jesam. ♥

67. Jesi li optimista?
Nisam bas uvek, ali moze se reci da jesam. :)

68. Kako si uradila prijemni?
Veoma sam zadovoljna kako sam ga uradila. Iz matematike sam imala 7,25 bodova, iz srpskog 8,50, a iz kombinovanog maksimalnih 10. ♥

69. U cemu pronalazis inspiraciju za pisanje postova?
Inspiraciju pronalazim svuda oko sebe, ali prvenstveno preko jutjub videa i raznih postova drugih blogerka.

70. Sta imas da porucis svojim vernim citateljima?
Kao sto moto mog bloga kaze: "Just be unique". Samo budite jedinstveni, ne obracajte paznju na hejtere, uzivajte u zivotu i zapamtite da niko nije savrsen i da se ne sekirate ukoliko imate nekih nedostataka. ♥

71. Koju boju kose bi volela da imas u buducnosti?
Istu boju kao i sada - smedje braon (ja sam brineta). :)

72. Najdrazi dan u nedelji?
Definitivno petak i subota, ta dva dana ne mogu da razdvojim. To mi je ostalo kao navika zbog skole. Jer u petak je poslednji dan skole, a subotom obicno nista ne radim vec se odmaram dok nedeljom ucim. :D

73. Zasto si bas odabrala medicinsku skolu?
Prvo, ja nisam imala neku posebnu zelju sto se tice sredje skole. Zelela sam da postanem stjuardesa i dokazalo se da primaju prvo stjuardese sa medicinskom skolom pa sve ostale, takodje se i dosta traze medicinske sestre u inostranstvu. U mom gradu postoje samo tri srednje skole: Masinsko-elektrotehnicka skola "Gosa", Palanacka gimnazija i Srednja skola "Zikica Damnjanovic" koja obuhvata razne smerove pa i medicinu. Nisam imala neki veliki izbor, a nisam zelela da napustam svoj grad i zato sam se odlucila za medicinsku skolu. :)

74. Kada ustajes?
Oko 10:00-11:00 kada sam na raspustu. ♥

75. Preporucujes li neke serije?
"The Vampire Diaries", "Teen Wolf" i "Pretty Little Liars". :)

76. Kratka ili duga kosa?
Duga, jer ja imam dugu kosu. Ali ponekad kada mi zasmeta zbog vrucine dodje mi da se osisam kratko, no ta zelja me brzo prodje. :D

77. Saveti za pocetnike?
1. Budite jedinstveni i originalni.
2. Nemojte nikada odustajati.
3. Budite redovni u pisanju.
4. Pisite kvalitetne postove.
5. Pazite na pravopis.
6. Trudite se da sto vise koristite vasih slika.
7. Nemojte obracati paznju na hejtere. ♥

78. Sta te privlaci kod zanimanja stjuardese?
Kao sto sam vec spomenula, jako volim da putujem. Privlaci me avion i sve vezano za njega. Volim taj osecaj dok si u vazduhu. Inace, ja nisam tip osobe koji bi voleo da ima istu rutinu svakoga dana na poslu poput posla bankara vec zelim zanimljiv i nepredvidiv posao kao sto je posao stjuardese. Kada vidim stjuardesu ili aerodrom uzivo ili na TV-u odmah se najezim. San mi je da radim kao stjuardesa u Dubaiu u avio-kompaniji: Emirates. ♥

79. Koje te osobe koje komentarisu najvise razvesele?
Ne mogu sada bas nekog izdvojiti jer me svaki vas komentar razveseli. :)

80. Preko kojeg programa uredjujes slike?
Preko PicMonkey-a, PhotoScape-a, Pixlr-a, piZap-a i LunaPic-a. ♥

81. Koju bi slavnu osobu volela da upoznas?
Sto se tice nasih definitivno Zoranu Jovanovic, a sto se tice stranih, Ninu Dobrev, Paul Wesley-a, Dylan O'Brien-a, Selenu Gomez, Taylor Swift itd... :D

82. Imas li kucnog ljubimca?
Da, imam psa i zove se Dzoni. :)

83. Da li su te nekada losi komentari na blogu rasplakali ili bar rastuzili?
U pocetku mog blogovanja su me bas rastuzivali, ali sada uopste ne obracam paznju na njih. :D

84. Sta ti najvise smeta na drugim blogovima?
Najvise mi smeta kada vidim da me neko na neki nacin kopira. Smeta mi i kada neko ne pise pravilno neke reci, kada je post suvise kratak i kada je pozadina bloga suvise drecava a slova suvise sitna. :/

85. Sta, pored blogovanja, najvise volis da radis u slobodno vreme?
Volim da provodim vreme sa svojim bliznjima i sa dragim prijateljima. Takodje volim i da pravim razne DIY projekte. Da imam tu mogucnost, volela bih i da putujem. Umalo da zaboravim, naravno tu je gledanje TV emisija, filmova i serija. ♥

86. Sa koliko citalaca si organizovala prvi giveaway?
Organizovala sam ga kada sam imala 10,000+ pregleda i 75 citalaca. Ovde mozete pogledati taj post. ♥

87. Kada si roditeljima rekla za svoj blog?
Rekla sam im cim sam ga otvorila ali oni ni nisu znali sta je to, tako da sam morala dugo da im objasnjavam. Uglavnom sada su shvatili i podrzavaju me u tome u potpunosti. :)

88. Da li si pocela da se pripremas za novu skolsku godinu?
Moze se reci. Kupila sam novi ranac, dobila sam od moje drage tetke veoma lepe stvari. Ali tek cu krenuti sa pravom kupovinom polovinom avgusta. :*

89. Dokle si stigla sa gledanjem serije "Teen Wolf"?
Poslednja epizoda koju sam odgledala bila je 10. epizoda druge sezone. :)

90. Da li mislis da ce se Elena iz serije "The Vampire Diaries" probuditi iz kome?
Mislim da hoce ali mozda tek u poslednjoj epizodi predstojece 7. sezone. Zato neverujem da ce je neka druga glumica glumiti, vec ce Nina Dobrev odglumiti tu jednu epizodu itd... ♥

91. Da li si se plasila reakcije okoline zbog pisanja bloga?
Nisam jer nikada nisam ni pomislila da ce ovaj blog postati "popularan". Sada bas napreduje i vecina moj prijatelja i poznanina zna za njega i imaju samo reci hvale za mene i moj blog, uglavnom im se dopada. :*

92. Da li zaradjujes ili dobijas nesto od kompanija, firmi...?
Jos uvek ne zaradjujem novac, ali dobijam razne stvarcice. :)

93. Ko sve zna za tvoj blog od tvojih prijatelja i da li se dopada svima koji znaju za njega?
Kao sto sam odgovorila u 91. pitanju, sada zna vecina mojih prijatelja i poznanina i vecini se bas dopada. ♥

94. Da li zelis da se bavis blogovanjem u buducnosti?
Da, pored posla stjuardese volela bih da pisem ovaj blog i budem uspesna blogerka.

95. Kako si pocela da otkrivas razne instagram stranice i kako si pocela da sklapas saradnje?
Kada sam videla da blogerka Andrijana sklapa saradnje sa raznim sajtovima, facebook i instagram stranicama odlucila sam da i ja to isprobam. Pretrazila sam neku instagram stranicu, pogledala sam da li mi se dopada i da li je dostojna bloga i kada sam shvatila da jeste, kontaktirala sam ih i oni su pristale. Ukoliko se ne varam, moja prva saradnje je bila sa instagram stranicom @modnalinija2_online_prodaja_bg i jos uvek traje. ♥

96. Sta te motivise?
Sve oko mene! Motivisu me razni citati, slike sa instagrama/tumblr-a/we ♥ it-a, razne blogerke i jutjuberke i ljudi oko mene! :*

97. Da li vise volis HEJ! casopis ili Bravo?
Vise volim HEJ! i redovno ga citam. :)

98. Da li skupljas postere?
Pre mi je cela soba bila izlepljena posterima (imala sam preko 100) i kada sam videla koliko to ruzno i neuredno izgleda poskidala sam sve i ostavila sam 3-4. Sada ih sve samo sakupljam i svi oni stoje u jednoj velikoj kutiji (odavno ne brojim koliko ih imam, ali sigurno je to preko 100). :)

99. Da li zivis u kuci ili u stanu?
Zivim u kuci. :)

100. Da li si iznenadjenja ovolikim brojem pitanja?
Veoma! Bilo ih je nesto vise od 150, mozda i 200, ali sam morala da ih sve selektujem i odabrala sam 100. Jos jednom hvala vam svima na ovoliko postavljenih pitanja! ♥

*Ovaj post sam pisala nesto vise od 3 sata. :)

To bi bilo to. Nadam se da vam se dopada ovaj post. ♥
Podelite sa mnom vasa misljenja u komentarima. :*

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vasa,


Comments

  1. Odlični odgovori, super-zanimljiva pitanja si odabrala. Veoma smo slične i baš mi je drago zbog toga. ☺♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. 100 pitanja, vauu, pa koliko li ih je biloo. :O Inace, hvala ti, i meni je tvoj blog jedan od omiljenih. Zasluzila si ovoliko pitanja, i mnogo mi se svidja ovaj skolski outfit. ♥☺

    ReplyDelete
  3. Ima dosta pitanja i bravo što si ih toliko uspjela odgovoriti. Ali, valjda nisi rođena 2015. nego 2000. godine haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Amila! Pogrešila sam jer sam kucala veoma brzo, a nisam baš puno razmišljala oko ovih prostih pitanja i eto šta se dogodilo. Ispravila sam to i hvala ti što si me ispravila, cenim to. <33

      Delete
  4. Sada smo te upoznali baš dobro. Neke stvari sam već znala o tebi, ali sada te znam još bolje. Imamo nekoliko zajedničkih stvari, delimo isti san i mislim da to uvek napišem kada i ti kažeš. :D
    Outfiti su odlični, Mici i kao što je Amila gore rekla, nisi valjda rođena 2015. već 2000. godine, hihi... ☺

    jasminadi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da smo slične jer si ti divna osoba. Možda se jednog dana nađemo u istom avionu kao stjuardese! <33
      Nisam, naravno. Pogrešila sam slučajno u brzini. Hvala ti što si me ispravila, cenim to. :*

      Delete
  5. Savrsen post,ja sam uzivala dok sam citala!Primetila sam iz ovog posta da smo vrlo slicne!Imam i ja psa Dzonija haha! :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala tu puno Sofija! Baš mi je drago da smo slične jer si ti jedna divna osoba. Ne mogu da verujem, koja slučajnost! :D <33

      Delete
  6. Savrsen post, na sva pitanja si divno odgovorila i jako sam ti zahvalna sto si i na moja 2 pitanja odgovorila <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Adna na lepim rečima, bilo mi je zadovoljstvo da odgovorim na tvoja pitanja. <33

      Delete
  7. Divni 9odgovori Milice! Drago mi je da ti je moj blog među omiljenima. I da, nema na čemu što se tiče outfita, tu sam svakako. Čestitam ti na svemu, svaka čast na postignutom uspjehu, a i na pitanjima. Vidi se da si se zaista potrudila. ♥

    Novi post ------------> allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Hvala ti puno sto si odgovorila na sva moja pitanja! Odgovori su divni, a ti imas prelep nacin razmisljanja!♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu Marijana, bilo mi je zadovoljstvo! Hvala ti puno! <33

      Delete
  9. Zaista mi se svidjaju tvoji odgovori i vidi se da si se potrudila da na sve odgovoris najbolje sto mozes. Takoder mi je drago sto si uzela barem jedno-dva pitanja od svakoga.
    Stvarno mi se cinis kao jedna divna osoba i vjerujem da ces uspjeti u svojim snovima i da ce ovaj blog jednog dana imati 1000+ clanova i mnogo mnogo vise od 100 000+ pregleda. <33

    ~Lina
    linasdgraphics.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno na lepim rečima i divnim željama Lina, zaista si divna osoba i ja tebe mnogo cenim! <33

      Delete
  10. Jao, koliko pitanja. Namučila si se da odgovoriš na sve, ali su jako interesantna i uživala sam čitajući. Nadam se da ćeš jednog dana ostvariti svoj san kada su pregledi i čitaoci u pitanju. Te brojke su negde i moj san, ova prva se već polako ostvaruje, što znači ne odustajati. <33

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sada na osnovu svih vaših lepih komentara vidim da se moj trud isplatio! Hvala ti puno Anjice na lepim rečima i na divnim željama. <33

      Delete
  11. Lep post, moja sestra uskoro ide u Emirate...Svidjaju mi se outfiti, kao i odgovori na pitanja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jano! Stvarno, pa to je divno, čestitam. Pozdravi sestru puno! <33

      Delete
  12. Zaista si odabrala najbolja pitanja i drago mi je što sad znam bar malo više o tebi. Uživala sam čitajuči i mislim da ti je trebalo mnogo vremena za istipkati i osmisliti odgovore ovim pitanjima. Nadam se i vjerujem da ćeš ostvariti svoj san što se tiće pregleda i članova. <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tia na lepim rečima i divnim željama! <33

      Delete
  13. Koliko pitanja,trebalo mi je dosta vremena da pročitam ovo.
    Ima bas zanimljivih pitanja i svidja mi se kako si na njih odgovorila.
    Primetila sam da si u dosta pitanja pomenula stjuardese.
    Ja jos ne razmisljam sta zelim da postsnem,ima vremena.

    flyovanje.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jelena! Da, zaista obožavam zanimanje stjuardese i to može da se primeti! Naravno, ima vremena. <33

      Delete
  14. Micka divan post, pola sata sam citala haha, ali super je :)) . Cestitke na godisnjici!
    Cesto kad kucam gore u search tvoj blog kucam style on a first place (nemam pojma zasto) verovatno jer je moj mozak vec nekada, negde (dok sam gledala neke filmove - a gledam ih bez prevoda) uhvatio da ide a ispred place xD ali svejedno, nista ne diraj, dobro je i ovako :)

    Ljubaaac :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Andrijana, ne znaš koliko se obradujem svakom tvom komentaru jer te jako cenim! Hahahhaha, važi, poslušaću tvoj savet. <33

      Delete
  15. Baš puno pitanja :). Vidi se da si se potrudila s obzirom da si pisala tri sata :). Imamo dosta sličnosti ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da smo slične jer si ti divna osoba! <33

      Delete
  16. Its good to get to know you, thanks for sharing you have a great blog. Do you want to support each other's blog by following each other?:) Please let me know if you do so I can follow you right back x

    kisses

    http://www.theclosetelf.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome, thank you too. We already follow each others. <33

      Delete
  17. Ufff, koliko pitanja! Mnogo si se namucila oko ovog posta, ali verujem da je svako uzivao citajuci ♥♥♥

    ReplyDelete
  18. Aaaaa koliko pitanjaaa,juu.. xaxxaaxa, super post, citala sam dugo vremena ali je vredjelo!

    Imam novi post na blogu, pogledaj i ostavi komentar:)

    www.alwaysbehappybyksenija.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!