#BackToSchool - choose the right backpack ♥

Zdravo svima. :)

Sigurno ste se pitali zasto na mom blogu jos uvek nema #BackToSchool postova... Jednostavno nisam imala bas nekih ideja, ali sada ih toliko imam da ne znam da li cu stici da napisem postove o svemu sto zelim pre pocetka skolske godine. Inace, nekoliko vas me je pitalo zasto pisem na engleskom jeziku. Ovako, to radim samo kada su u pitanju saradnje sa stranim sajtovima, kako bi oni mogli da procitaju sta sam ja uopste pisala. Sigurno se sada pitate zasto onda ne prevedu preko opcije "translate" na mom blogu. Situacija je dosta komplikovana. Vidite, ja sam zelela da na mom blogu gadzeti i sve ostalo budu ispisani na srpskom jeziku, ne samo zato sto sam iz Srbije, vec se ne bih se snasla sa nazivima meseci u godini (na primer) itd... Kada sam otvorila tu opciju, srpski jezik je imao opciju samo cirilicnog pisma. Ja sam se iznervirala i onda sam premestila da mi ceo blog bude na engleskom. Zato "translate" opcija na mom blogu misli da je i post ispisan na engleskom i zato nema opcije za prevodjenje mojih postova sa srpskog na engleski. Nadam se da sam sada bila jasna i da ste me razumeli. Izvinjavam se sto sam presla sa jedne tema na drugu, ali morala sam ovo da razjasnim. Sada kada je sve kristalno jasno, mogu preci na post. :)

Well, let's go...

Veoma je vazno da odaberete pravi ranac za vas! Ja sam se nekoliko puta pokajala sto sam odabrala odredjene ranceve i savetujem vam da dobro razmislite pre same kupovine. Sada cu vam pokazati 5 ranceva za koje ja mislim da su skroz udobni, da su dobri za vasu kicmu, da mogu da podnesu dosta knjiga a da pritom ne puknu ili da se ne pocepaju i da su cool dizajna. Svi ovi rancevi koje cu vam ja danas pokazati ne kostaju vise od 3,000 dinara tako da su veoma pristupacnih cena i veoma dobrog kvaliteta. Takodje vam savetujem da se ne "zalecete" prilikom kupovine ranca ukoliko vidite neki ranac sa cool dizajnom i printom. Tako sam se ja zaletela prosle godine i pokajala sam se za ceo zivot. Ranac mi je bukvalno unistio kicmu i ramena su me stalno bolela. Ne preporucujem vam ranceve na jedno rame ukoliko idete u vise razrede ili u srednju skolu jer je kolicina knjiga ogromna i knjige znaju da budu veoma teske, jos kada se nose u torbi na jedno rame, to ne moze nikako da dobro da izadje.

#1 Dresslink Ranac sa cvetnim printom

 Ovaj ranac sam vidjala mnogo puta, ne samo na fotografijama na we ♥ it-u, tumblr-u vec i na dosta devojcica u mojoj skoli. Takodje, ukoliko gledate Victorious, Cat (Ariana Grande) je jednom prilikom nosila slican ranac ovome (sliku mozete pogledati ovde). Ja sam zaista odusevljena dizajnom ovog ranca i kupila bih ga odmah da vec nisam kupila ranac. Svidja mi se sto print nije pre "napadan" i to sto je sasvim prikladan za skolu. Takodje sam cula od mnogih prijateljica da je ovaj ranac skroz udoban i da vam ne krivi kicmu. Moze stati dosta knjiga u njega, a da pritom ranac ne postane previse tezak za vas.:)
Mozete ga poruciti ovde. :)
Cena: US$ 4,24 - 465 RSD (postarina: 688 RSD)

#2 Dresslink Ranac sa "galaxy" printom

 Kao i prethodni ranac i ovaj ranac sam vidjala na dosta fotografija, ali nisam imala prilike da ga vidim uzivo na nekoj devojci. Razlog je u tome sto kod nas nigde nije bio dostupan. Sve devojcice, verujem, potajno zele ranac nalik ovome. Meni se ovaj posebno dopada jer volim kombinaciju ove dve boje. Takodje mi se dopada sto ima jednostavan dizajn i vidi se da je bas osmisljen za nas skolarce koji moramo da nosimo puno knjiga. :)
Mozete ga poruciti ovde. :)
Cena: US$ 4,51 - 494 RSD (postarina: 729 RSD)

#3 H&M ranac sa zic-zac printom

 Ovakvi rancevi su meni najomiljeniji i sama imam jedan koji je bas slican ovome. Sam brend vam govori sve. Sve sto sam do sada kupila u H&M-u bilo je i te kako kvalitetno i vredno svakog dinara. Zaista su sve njihove stvari vrhunskog kvaliteta, tako da verujem da je i ovaj ranac. Cini mi se veoma "udobnim" za nasu kicmu i mislim da ima presladak print. :)
Mozete ga pogledati ovde. :)
Cena: 2,699 RSD

#4 H&M Ranac od teksas materijala

 Ovaj ranac je bas nekako jedinstven. Mislim da do sada nisam videla da iko nosi ovaj ranac. Mnogo mi se dopada i definitivno bih njega prvo kupila od svih ovih ranceva. Nekako je jednostav, a opet zaista moderan i lep i mislim da bi bio savrsen za neko dodatno ukrasavanje koje bi ga ucinilo jos lepsim. O kvalitetu necu ni da govorim, jer kao sto sam malo pre navela - H&M brend govori sve. Verujem da bi dosta knjiga moglo da stane u njega i da to ne bi bilo preveliko opterecenje za vasa ledja. :)
Mozete ga pogledati ovde. :)
Cena: 2,699 RSD

#5 Nike sivi sportski zenski ranac

 Ovaj ranac je vise za one sportske tipove. Iako ja nisam bas sportski tim, rado bih nosila ovaj ranac. Svaki Nike ranac je veoma kvalitetan i zaista pruza dobru potporu ledjima. Iz iskustva znam da u njega moze stati dosta knjiga i da je postava ranca sa zadnje strane veoma jaka i mekana tako da ce on biti savrsen za vasa ledja. Sigurno vas ledja nece boleti od njega. :)
Mozete ga poruciti ovde. :)
Cena: 2,490 RSD

To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. :)
Ocekujte jos dosta #BackToSchool postova uskoro. ♥
Podelite sa mnom vasa misljenja u komentarima. :*

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vasa,


Comments

  1. Super post!
    Meni se najvise dopada prvi, drugi i treci ranac. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I da, onaj ranac od teksasa je slican kao onaj sto je Bethany Mota dekorisala u jednom svom videu

      Delete
    2. Hvala ti Tina. U pravu si, tek sam se sada setila da je Bethany u svom videu upotrebila ranac sličan ovom teksas rancu. <33

      Delete
  2. Supeer post. ♥
    Najvise mi se dopada nike sivi sportski ranac, kao i ranac od teksasa ♥
    Slazem se sa tobom oko kvaliteta H&M brenda ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anjice, drago mi je da delimo isto mišljenje. <33

      Delete
  3. Post je zaista super! Od veeeelike mi je koristi jer zapravo ja trebam kupiti novi ranac, stari mi se pocepao posle par meseci... Iskreno, ja planiram kupiti neki sportski, tipa Nike ili Addidas, ali svejedno, post mi je bio od pomoći! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anđela, baš mi je drago da sam ti pomogla! <33

      Delete
  4. Odlično Mico! ♥ Ja obožžavam rančeve i pogotovo obožavam one sa Doodle art printom. U New Yorkeru je najveći izbor, ja mislim.

    Novi beauty post-→ milicamihaela.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno moja imenjakinjo. Danas popodne sam bila u NewYorker-u i zaista ima baš dosta rančeva koji su savršeni i uopšte nisu skupi. <33

      Delete
  5. Meni se najviše sviđa drugi ranac,prelep je,a tek njegov print.Super.
    I ostali su super,ali ovaj mi se najviše sviđa.

    ReplyDelete
  6. Sjajan post! Ja sam mislila da kupim takav ranac u H&M, i nije previse skup. ☺

    anasviewoftheworld.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Ana. Da, veoma su kvalitetni rančevi H&M brenda, a uopšte nisu toliko skupi. <33

      Delete
  7. Odlican post.Ja bih zelela da imam ovakve ranceve kao sto imaju oni iz Amerike.I na osnovu ovoga sam videla da su tamo u Americi rancevi dosta jeftiniji i kvalitetniji nego neki kod nas.

    ReplyDelete
  8. Odličan post,mnogo si mi pomogla sa tim što si napisala koliko je poštarina,jer sam se plašila da me ne oderu na poštarinu,pa nisam ništa poručivala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Milice, drago mi je da sam ti pomogla. <33

      Delete
  9. Oh, ovo je moj post! ♥
    Ovisna sam o ruksacima i torbama aaa, ovaj H&M mi se naaajviše sviđa za školu i kupit ću ga, ali pored njega za izlete mi je velika želja da kupim onaj mali, opet iz H&M - a.
    Pogledaj moj blog. :)

    http://anniesecret24.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe! Meni je ovaj teksas ranac zaisa najomiljeniji. Naravno, pogledaću. <33

      Delete
  10. Odlican post. I ja sam se pitala zasto si pisala na engleskom, sada mi je jasnije. Treci ranac mi je najlepsi, i najverovatnije takav kupujem, samo sa drugacijim printom. ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Nina, drago mi je da sam sada to razjasnila. Veoma je lep, meni se takođe baš dopada. <33

      Delete
  11. Svi su lepi, ali ovaj prvi iz H&M-a mi se najvise dopada. :)

    ReplyDelete
  12. Ni ja nikada nisam volela da nosim torbe preko ramena. Rančevi su mnogo udobniji i praktičniji. Imam Nike ranac i jako ga volim, jer je dovoljno velik, preudoban i u njega staje mnogo knjiga. Od svih ovih mi se najviše dopadaju 1. i 4., baš su lepi i volela bih da kupim neki sličan. Super izbora rančeva Mici, stvarno su svi prelepi. ♥

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se u potpunosti sa tobom! Hvala ti Anjice, drago mi je da ti se sviđa moj izbor rančeva. <33

      Delete
  13. Odlican post!Ja sam vec kupila torbu za skolu ali imam i ranceve.Svi ovi rancevi su prelepli ali najvise mi se dopada prvi i treci ranac :D
    Novi post --- http://sofija1837.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Odličan post :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. nice bags!
    http://zielonoma.blogspot.it/2015/08/totem-print-bikini.html

    ReplyDelete
  16. Ovi rancevi su stvarno super ali najvise se mi svidja onaj od teksas materijala. Super post.

    LEJA

    ReplyDelete
  17. Tekas ranac je najlepsi,ma svi su lepi na svoj nacin ♥


    http://lepotaodaleks.blogspot.com/2015/08/back-to-school-by-alex-sta-spakovati-u.html

    ReplyDelete
  18. I love this flower backpack:)
    I'm inviting you on my blog, there is a giveaway, you can win item selected by you from znu.com online shop:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me too. Thank you, I joined your giveaway. <33

      Delete
  19. Post ti je predivan. Dopada mi se tvoj izbor ranceva posto su svi odlicni. Ja sam kupila slican ranac kao onaj prvi i zaista je super. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!