#BackToSchool Haul - school supplies + clothes ♥

Zdravo svima. :)
Nažalost ovo je poslednji post iz ovogodisnje #BackToSchool serije postove. Sutra zvanično počinje moj prvi dan, prvog razreda srednje škole i zaista sam onoliko uplašena, koliko sam uzbuđena. Videćemo kako će to sve ispasti i definitivno ću sa vama podeliti sve utiske na kraju školske godine sledećeg letnjeg raspusta. Odmah ću vam reći da će ovaj post verovatno biti veoma dug jer sam nakupovala/dobila na poklon zaista dosta stvari za ovu školsku godinu tako da ovaj "haul" slobodno mogu nazvati "huge haul". :)

Ukoliko se niste prijavili do sada za GIVEAWAY, imate vremena samo još danas da se prijavite jer je danas poslednji dan za prijavljivanje. Prijavite se ovde. ♥

Well, let's go...

School supplies:

#1 Ranac
  Mislim da sam ovaj ranac već 2-3 puta pokazala u svojim postovima, ali šta da radim kada sam oduševljena njime. Kada sam sklopila prvu saradnju sa Dresslink sajtom dugo sam razmišljala šta bih mogla da naručim i na kraju sam se dosetila da mi zapravo trebi ranac za novu školsku godinu, i zaista mi je vrlo drago što sam baš naručila ranac. Mnogo mi se dopada njegov dizajn, sklop boja, zatim njegova izdržljivost i udbnost. :)
Možete ga naručiti ili pogledati ovde. :)

#2 Vežbanke

  Tokom školske godine, vežbanke su definitivno veoma potrebne jer da nije njih ne znam u čemu bih pisala pismene zadatke. Odlučila sam se da uzmem malo više vežbanki nego obično jer nisam sigurno koliko zapravo predmeta ću imati. Uzela sam tri vežbanke u linije brenda Aceco i jednu vežbanku u kvadratićima brenda Spektra. :)

 #3 Sveske u linije A5 formata

  Uvek se najviše radujem kupovini svesaka jer obožavam da biram dezene i printove itd. Ove godine sam zaista zadovoljna širokim izborom predivnih svesaka u knjižari u kojoj uvek kupujem. Kupila sam čak 7 svesaka u linije i uzela sam više nego obično baš zbog toga što ne znam koje ću sve predmete imati jer se medicinska škola dosta razlikuje od osnovne i zato ni predmeti nisu identični, normalno. Sada ću vam napisati redom kojeg je brenda koja sveska. 1. sveska - Statovac, 2. sveska - Spektra, 3. sveska - Spektra, 4. sveska - Spektra, 5. sveska - Tropicana, 6. sveska - Tropicana i 7. sveska - Tropicana. Svaka je koštala po 40-45 dinara. :)

 #4 Sveske u kvadratiće A5 formata

  Kao i svezaka u linije i sveske u kvadratiće sam kupila više nego obično zbog istog razloga. Nisam baš neki ljubitelj Tweety jer sam taj crtani odavno prerasla, ali nisam mogla da odolim ovim preslatkim sveskama tako da sam morala bar dve da kupim. :D
Brendovi svesaka (sa leve na desno):
1. sveska - Statovac, 2. sveska - Statovac, 3. sveska - Spektra, 4. sveska - educ@

 #5 Sveske bez linija

  Ovakve sveske uvek volim da imam iako ih možda neću ni koristiti jer su sveske bez linija uvek nekako potrebne. Možda mi neće zatrebati u školi, ali će mi sigurno zatrebati za nešto kod kuće i pritom uopšte nisu skupe. Mislim da sam jednu svesku platila 25 dinara. :)
Brend svih svesaka sa slike: educ@

 #6 Sveska za beleške i blokče (agenda)

  Svesku za beleške uvek kupim, to je obična sveska ukoričenih korica sa 80 ili 100 listova i zaista je savršena za "hvatanje" svih beleška na svim časovima i sigurna sam da će mi dugo trajati. Brend: Aceco. Blokče nisam kupila već sam ga dobila kao poklon u ovomesečnom broju časopisa "Cosmopolitan" i zaista ga već obožavam. Svaka stranica je veoma kreativno uređenja i na skoro svakoj stranici postoji po neka motivaciona poruka! :)

 #7 Sveska bez linija i sveske u linije A4 formata

  Iskrena da budem više gotivim velike sveske od malih i zato sam ih ovog puta kupila više nego što sam kupila prošle godine. Prva sveska je bez linija jer nisam sigurna da li ću imati neki predmet poput tehničkog ili tako nečeg pa će mi možda i zatrebati. Ima predivnu motivacionu poruku i mislim da je koštala samo 60 dinara. Što se tiče ove dve ostale sveske, ja sam zaista oduševljena njihovim dizajnom i ne mogu vam opisati koliko one zapravo divno izgledaju. Presijavaju se, imaju šljokice ali ništa od toga se ne može videti na ovim slikama. Obe sveske su u linije i koštale su po 80-85 dinara. :)
Sve tri sveske su brenda educ@.

 #8 Sveske u kvadratiće A4 formata

  U ove tri sveske sam prosto zaljubljena, tačnije u njihov dizajn i print. Prva i treća sveska imaju predivne motivacione boje i boje su savršeno ukombinovane. A druga sveska ima print krivog tornja u Pizi (Italija) koji se, nažalost, ne vidi na ovoj slici. Inače i ove sveske u takođe ukrašene šljokicama i presijavaju se. Svaka sveska je koštala po 80-85 dinara. I sve tri sveske su brenda educ@. :)

 #9 Pribor

  *Sve sa ove slike sem makaza i bojica je novo, a makaze i bojice su još kupljene prošle godine. :)
 Ja sam inače onaj tip osobe koji radije piše tehničkom olovkom nego grafitnim olovkama. Ali za slučaj da mi nestane mina kada profesor nešto bitno diktira i kada nemam vremena da je zamenim, tu su grafitne olovke. Takođe mi se dešava da mi se mina zaglavi ili da zaboravim da kupim mine pa onda ni ne mogu da pišem tehničkom olovkom i zato uvek moram imati barem jednu grafitnu olovku u pernici. Najviše volim da koristim faber castell olovke i zato sam ih i ovog puta kupila jer su definitivno najbolje i najkvalitetnije grafitne olovke. Što se tiče tehničke olovke ona je brenda staedtler, a mine su brenda Stabilo. Hemijska je nešto što uvek moram imati u pernici da li zbog kontrolnih ili pismenih zadataka ili nekog domaćeg, ali uvek je moram imati. Obično nosim po 2-3 hemijske, ali pošto već imam dve koje rade, kupila sam samo jednu. Sledeće su bojice koja su kupljene prošle godine. Nisam htela da kupujem nove jer su ove baš kvalitetne i kao što i sami vidite nisam ih mnogo izrezala tako da sam odlučila da ih koristim i ove školske godine. Na red stižu moji omiljeni, Stabilo markeri point 88. U mom gradu ovi markeri su dostupni samo u jednoj knjižari u to u samo 5 različitih boja, tako da sam kupila tri i platila sam ih sve ukupno 255 dinara. Na redu su još nek markeri, prvi sam koristila tokom prethodne školske godine i još uvek savršeno radi tako da ću ga koristiti i ove, drugi sam platila negde oko 40-50 dinara i on je brenda A+ highlighter. A poslednja dva markera su takođe novi i njih sam platila po 50 dinara, oni su brenda Tropicana office (text marker). Što se tiče makaza, kao što sam napomenula na početku ovog pasosa, one su kupljene prošle godine i seku super i dalje tako da zašto bih kupovala nove. Rezač je nov i kupljen je za 40 dinara, ali na njemu ne piše brend. Dok je gumica brenda Stabilo i platila sam je oko 50 - 60 dinara. :)

 #10 Geometrijski set i šestar

  Od kada me je prvi put nastavnik opomenuo zato što nisam ponela geometrijski pribor od tada stalno imam po neki lenjir u torbi i šestar u pernici. Lenjiri su brenda Statovac, a šestar je brenda Junior. :)


Clothes:

#1 Espadrile

  Ove espadrile kao i većinu garderobe iz ovog posta sam dobila od moje drage tetke iz Dubaia i njenog dečka. Baletanke mi se mnogo dopadaju. Print je predivan i boje su jako dobro uklopljene. Ne znam koliko su koštale jer sam ih, kao što sam rekla, dobila na poklon ali znam da su brenda H&M (Divided). :)

#2 Ogrlica

  Ovu ogrlicu sam takođe dobila na poklon od moje drage tetke. Ogrlica mi se mnogo dopada, predivne je boje, veoma je moderna i sasvim je pristojna za školu, takođe se savršeno slaže sa espadrilama sa prethodne fotografije i slaže se sa mojim swatch satom. Nisam sigurna gde ju je kupila i koliko je koštala, ali mislim da je brenda H&M jer mi je uglavnom tu sve i kupila. :)

#3 Dukserice

  Ovu duksericu kao i sledeće dve sam kupila od "svojih para" (polovina novca je bilo moje, a polovina novca sam sačuvala još od kada mi je tetka dala novac za maturu - da, čuvam taj novac još od januara meseca :D). Htela sam oduvek da imam neku "oversized" duksericu crne boje sa nekim cool natpisom. Ova dukserica mi se odmah dopala na prvi pogled, inače izgleda mnogo lepše uživo i zaista mi stoji savršeno - bar tako kaže moja baka. Njena prava cena je inače 2850 dinara, ali je bila velika akcija u New Yorkeru i platila sam je samo 699 dinara. Inače ona je kupljena u New Yorkeru ali je brenda FB sister. P.S. Trés jolie inače na francuskom znači "jako lepa". :)


  Sledeća dukserica mi se posebno dopada. Boja je aposlutna predivna, kao i natpis ("Do what you love" - Radi šta voliš/želiš). Zapravo sam mi je ova dukserica za broj veća, ali sam kupila namerno broj veću jer sam htela da ona bude još jedna "oversized" dukserica. Biće ona savršena za hladne zimske dane. Ona je isto kupljena u New Yorkeru i brenda je AMISU, a platila sam je samo 1299 dinara. :)

#4 Bluze

  Treća i poslednja, ali ne manje važna, stvar koja je kupljena u New Yorkeru je ova predivna bluza. Ja ne mogu da vam opišem koliko mi se ona dopada, čak razmišljam da nju obučem prvog dana u školu ukoliko ne bude toliko toplo jer je ona sačinjena od dosta debelog materijala iako tako ne izgleda. Milion puta lepše izgleda uživo i kada se obuče, ali nije ni baš loše ispala na ovim fotografijama. Ja inače obožavam ovu nijansu plave boje, ali jedva da imam nešto od stvari u ovoj boji tako da je to još jedan razlog zašto obožavam ovu bluzu. Takođe mi se dopada i natpis koji glasi "Endless love - beskrajna ljubav", ali najviše mi se dopada ova predivna bela čipka koja ovu bluzu zaista čini posebnom. Bluza inače košta 2499 dinara, ali je bila akcija i ja sam je platila samo 1299 dinara. Ona je brenda FB sister. :)


  Sledeća bluza je zapravo poklon, ali ne od moje tetke već sam je dobila za saradnju sa još dva predmeta sa sajta Newdress.com. Zaista mi se mnogo dopada i kao i sve ostale stvari i ona mnogo bolje izgleda kada se obuče. To možete videti kada sam se slikala u njoj u ovom outfit postu. :)
Možete je poručiti/pogledati ovde. :)

#5  Majice

  Ovu majicu sam dobila na poklon od moje drage tetke. Ona ju je kupila u prodavnici Pull&Bear i zaista ne znam koliko ju je platila jer je, kao što sam već rekla, poklon. Boja mi se zaista mnogo dopada kao i sam print. O natpisu neću da govorim jer je on definitivno priča mog života, a on glasi "Some days I don't feel so brilliant... - Nekada se ne osećam baš sjajno". Šta druga da vam kažem sem da mi je ova majica jedna od najomiljenijih, ako ne i najomiljenija majica koju imam. :)


  Ovu i sledeću majicu sam takođe dobila od tetke. Majica je brenda Zara (kolekcija: Basics). Obožavam majice na pruge, pogotovo majice sa teget-belim prugama iako na ovoj fotografiji ona izgleda kao da ima crno-bele pruge. Ne mogu vam opisati koliko volim ova majica savršeno pristaje mojoj figuri. Isprobala sam je samo jednom i već sam zaključila da ću je vrlo često nositi jer je savršena. Ja inače nisam ljubitelj majici sa "V" izrezom ali ova majica nema toliko dubok "V" izrez i kada se obuče nekako se taj izrez uobliči i postane okrugli - ako me razumete. :)


  Ovo je poslednja majica koju sa dobila. Odmah sam je zavolela čim sam je ugledala. Ima predivnu boju, dizajn, print i materijal je savršen. Verovali ili ne ona je jednog veoma poznatog brenda, u pitanju je Just Cavalli. Ne znam koliko je koštala jer sam i nju takođe dobila na poklon od moje tetke. :)

#6 Farmerke

  Dosadiću vam više, ali moram reći da su i ove i sledeće farmerke takođe poklon od moje tetke. I sami vidite koliko su ove farmerke savršene. Ja sam prosto zaljubljena u njih i ako ih ne budem nosila skoro svaki dan u školu, ja ne šta ću. Slažu se uz aposlutno sve i svaki outfit čine savršenim. One su brenda Pull&Bear. :)


 I poslednja, ali ne i manje važna, stvar ovog haul-a su ove farmerke. Ne znam iz kog razloga izgledaju na slici ovoliko malo i ovoliko crno, ali su one zapravo veoma dugačke, uske i baš su one prave plave boje kao donji delovi nogavica pozadi na farmerkama sa prethodne fotografije. Oduvek sam želela da imam neke jednobojne farmerke koje nisu iscepane i tu želju mi je tetka i ispunila. Brenda su Zara (Kolekcija. Basic) i zaista ne znam koliko su koštale. ♥

                          #BackToSchool GIVEAWAY - ovde. ♥

To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. :)
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vaša,


Comments

  1. Imamo nekoliko slicnih stvari od pribora :D .Ja isto krecem u srednju,ali jos nisam kupila sve sveske jer ne znam sta ce mi trebati..Sva odeca je zaista divna *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago! Razumem te. Hvala ti puno! <33

      Delete
  2. Meni se sve ovo tolikoo sviđa!
    Hoćes li da mi pozajmis ove stvari(vratila bi ti ih nekad)!Hahahah salim se,ali mi se sve toliko svidja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ti se sviđa! Hahahahah, hoću! <33

      Delete
  3. Kod tvojih svesaka videla sam neke koje i ja imam, a isto tako je bilo i kod pribora :D Espadrile su prelepe, kao i sve dukserice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da imamo neke iste sveske! Hvala ti puno Jano! <33

      Delete
  4. Sveske su prelepe, kao i ostali pribor ♥. Oba para farmerki su savršena *o*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sonja, baš mi je drago da ti se dopadaju moje stvari/moj pribor. <33

      Delete
  5. Sve sveske su prelepe,kao i odeća.Slikebsu divne.Ja imam istu oversize duksericu,kao i još jednu sličnu crnoj.Sveske su divne,ja uvek kupujem sveske proizvodjac Target ali cula sam da su ti proizvodjaci takodje dobri.

    oneloveonestyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Neke od svezaka koje si pokazala su nam iste,inace sve su preslatke <3!A garderoba je savrsenaa <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago zbog toga! Hvala ti puno Anđela. <33

      Delete
  7. Sjajan post. Ova oversize dukserica mi je genijalnaa!♥ Stvari mi se mbogo svidjaju, a pogotovo espadrile. Stvarno predivno. Inace, srecno prvog dana skole!♥:-)

    marsylylife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Marija na divnom komentaru! Srećno i tebi! <33

      Delete
  8. Odlican post! Sretno sutra :D♥

    ReplyDelete
  9. Jao preeeedobar post. Odeća je fantastična, već sam ti rekla. ♥

    ReplyDelete
  10. Jao, sve je prelepo! Ne znam sta bih posebno izdvojila. Lepe stvarcice si kupila! ♥:)

    http://georgiarose5.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Drago mi je da ti se dopadaju moje stvari! <33

      Delete
  11. Odlican post!Odeca je divna kao i sav pribor za skolu (koji ja jos nisam kupila haha),Cosmopolitan agenda izgleda sjajno! :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Super post, sve je divno ♥

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/ <- pogledajte tko je pobjedio u giveawayu!

    ReplyDelete
  13. Post je odličan, baš kao i slike! <3 Svaki odjevni predmet je predivan, posebno majica sa Newdress.com i crna Tres Jolie "dukserica" (čini mi se da mi nemamo naziv za takve odjevne predmete xD).
    Nama škola počinje u ponedjeljak, no sretno tebi (i svima ostalima) koji sutra počinjete. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Lina na divnom komentaru! Blago vama, ja bih sve dala za još jednu nedelju raspusta. Srećno i tebi kada budeš krenula u školu! <33

      Delete
  14. Ja sam oduševljena svim stvarima, najviše farmerkama (posebnim prvim *-*). Mislim da ih ni ja ne bih skidala. I majice su predivne, posebno ova druga, roze, boja je savršena! ♥ Školski pribor je takođe super, sve sveščice su divne, imamo i neke iste. ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anjice na divnom komentaru! Drago mi je da imamo neke iste sveske. <33

      Delete
  15. Fenomenalne stvari :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Stvari su i više nego predivne, stvarno si se opskrbila za novu školsku godinu. :)


    anniesecret24.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Preslatke stvari. Ja sam oduševljena duksericama. Divno napisan post Mici. ♥

    Novi post ----------> allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Ja sam odusevljena duksericama, savrsenee su.Espadrile mi se takodje jako dopadajuuu <3

    ReplyDelete
  19. Dukserice su prelslatke,espadrile jako lepe.Sve za skolu je prelepo.Odlican post <3



    Novi post-http://lepotaodaleks.blogspot.com/2015/08/summer-favoritesobavestenje.html

    ReplyDelete
  20. Sveščice su mi baš slatke, tako su vesele, taman da nas oraspolože, da se lakše oprostimo od leta.☺ Majica sa natpisom "Some days I don't feel so brilliant..." mi je apsolutni favorit! Mnogo mi se dopada, kao i espadrile! Post je divan!♥

    pametnodete.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Odli stvari za školu si nakupovala! Mada meni je pažnju ponajviše odvukao ovaj modni deo posta, odnosno garderoba. Milice, predivan je apsolutno svaki odevni komad iz ovog posta. Mislim da imamo isti ukus što se garderobe tiče. :)

    Novi DIY post je na blogu --> shineperfection.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Angelina na divnom komentaru! Baš mi je drago zbog toga! <333

      Delete
  22. I love this backpack:) amazing clothes:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm glad that you like it! Thank you so much my drar. <333

      Delete
  23. Bas si lepe stvari kupila :)

    http://menstylefashionblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Marko, drago mi je da ti se sviđaju! <33

      Delete
  24. Odlicne stvarcice si kupila, sveske su bas slatke. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Teodora, drago mi je da ti se sviđaju! <33

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!