#BackToSchool shopping - Dresslink.com ♥

Zdravo svima/Hello everybody. :)

 Serbian version:
Kako se prvi skolski dan priblizava, ja se trudim da iskupujem sve sto mi je potrebno za skolu. Posto sam sav pribor i sveske vec iskupovala, na red je dosla kupovina stvari. Iskreno, najvise volim da kupujem stvari preko Dresslink sajta jer znam da je najbezbedniji i stvari su zaista veoma jeftine. Zato sam za vas pripremila 10 stvari koje se meni najvise dopadaju i koje planiram da kupim sa njihovog sajta.

 English version:
As the first day of school approaches, I try to buy everything I need for school. Since I bought all the equipment and notebooks already, it was time to purchase some clothes. Honestly, I prefer to buy things at Dresslink site because I know that is the safest and items are really very cheap. So I prepared for you 10 items that I liked the most and I plan to buy from their site.

Well, let's go...

#1 Women's Long Sleeve I WOKE UP LIKE THIS Letter Printed Pullover T-shirt Tops

  Serbian version:
Prva stvar na mojoj listi je definitivno ova majica. Vidjala sam je dosta puta. Mnoge poznate blogerke i jutjuberke imaju ovu majicu. Naime, dugo nisam mogla nigde da je pronadjem i kada sam je videla na Dresslink-u, bukvalno sam skocila od srece! Majica je aposlutno predivna. ♥
Mozete je poruciti ili pogledati ovde. :)

 English version:
The first thing on my list is definitely this shirt. I've seen it so many times. A lot of well-known bloggers and youtubers have this shirt. I really search this kind of shirt for like a months, and I couldn't seem to find it, so when I saw this shirt on Dresslink site, I literally jumped because I felt so happy because I finally find it! The shirt is absolutely beautiful. ♥
You can order it or check it out here. :)

#2 Korea Women's Letters Printed Different Mix Casual Loose Sweater Pullover Tops Hoodie

  Serbian version:
Oduvek sam zelela da imam neku "baggy" duksericu koja je u fazonu "oversized" stvari, a da je pritom ima predivan dizajn. Bas takvu duksericu sam i pronasla. Mislim da je ova dukserica preslatka. Obozavam kombinaciju bebi roze, bele i sive boje. Mislim da je ova dukserica savrsena za one malo hladnije skolske dane. :)
Mozete je poruciti ili pogledati ovde

  English version:
I've always wanted to have a "baggy" sweatshirt that is like "oversized" things, and that has a beautiful design. And you know what, I found it. I think this sweatshirt is adorable. I love the combination of baby pink, white and gray. I think this sweatshirt is perfect for those little cooler days of school. :)
You can order it or check it out here.

#3 New Fashion Long Sleeve Geometric Pattern Pullover Casual Hoodie Coat Tops

  Serbian version:
Oduvek su me privlacile obicne dukserice sa nekim cool detaljima. Ova dukserica je upravo takva. Dopada mi se kombinacija boja. Mislim da bi savrseno izgleda uz neke crne ili plave farmerke. :)
Mozete je poruciti ili pogledati ovde.

  English version:
I've always been attracted to ordinary sweatshirt with some cool details. This sweatshirt is just like that. I like the color combination of this hoodie. I think that it would goes perfect with a black or blue jeans. :)
You can order it or check it out here.

#4 New Women Ladies Lace O-Neck Long Sleeve Letters Printed Shirt T-shirt

  Serbian version:
Ova bluza mi se mnogo dopada, ali problem je u tome sto bas i nije prikladna za skolu. Verujem da u nekoj skoli nosenje ovakve majice ne bi bio problem, ali u mojoj skoli bi me verovatno svi nastavnici preko gledali ukoliko bih je obukla. Svejedno bih bas volela da je imam u svom ormaru i zato cu je najverovatnije naruciti vrlo skoro.
Mozete je poruciti ili pogledati ovde

  English version:
I really like this blouse, but the problem is that it's not appropriate for school. I believe that maybe in your school wearing this blouse wouldn't be a problem, but in my school probably would be a problem. Anyway I would really like to have it in my closet and that's why I'm going to order it very soon.
You can order it or check it out here

#5 Two Pieces Loose Stylish Women Skull Pullover Hollow Sweater Knitwear Cardigan NEW

  Serbian version:
Kao sto sam vec negde spomenula u ovom postu, zaista volim da nosim dugacke "oversized" dzempere. Pogotovo volim dzempere koji izgledaju kao da su pleteni i koji su sive boje sa nekim crnim detaljima. Ovaj dzemper mi se bas zbog svih tih razloga i dopao. Inace, ovaj dzemper se sastoji iz dva dela. Ispod njega se nalazi ova crna majica sa kragnom koja je prisivena za unutrasnju stranu dzempera sto je zaista genijalno, ako mene pitate. Definitivno ovo moram naruciti. :)
Mozete ga poruciti ili pogledati ovde.

  English version:
As I already mentioned somewhere in this post, I really like to wear long "oversized" sweaters. Especially sweaters that look like they were knitted and sweaters which color is gray with some black accents. This sweater I really like because of all these reasons that I just mentioned. Otherwise, this sweater is made up of two parts. Below this sweater, there is this black shirt with a collar that is sewn to the inner side of the sweaters, that's so genius if you ask me. Definitely, I have to order this. :)
You can order it or check it out here

#6 New Womens Elegant Dust Coat Double Breasted Belted Trench Coat Jacket Outwear

  Serbian version:
Oduvek sam zelela da imam kaput. Od kada znam za sebe, mama mi je uvek kupovala one velike pufnaste jakne kako mi ne bi bilo zima, i kasnije meni je to preraslo u naviku i kad god bih kupovala jaknu, kupila bih neku deblju sa sve krznom itd. Sto sam starija sve vise zelim da posedujem i neki kaput, jer sam kaput izgleda veoma elegantno i zasita doprinosi neku elegantnu notu svakom outfitu. Ovaj svetlo-braon/bez kaput mi se bad dopada, izgleda savrseno! ♥
Mozete ga poruciti ili pogledati ovde

  English version:
I've always wanted to have a coat. Since I can remember, my mom always bought me those big fluffy jackets because she didn't want that for me to feel cold or something like that, and later this became a habit and whenever I bought a jacket, I would have bought a thick jacket with a lot of fur and etc. The older I increasingly I want to have my own coat, because every coat looks very elegant and really contributes an elegant touch to every outfit. This light brown/beige coat I really, really like 'cause it looks perfect! ♥
You can order it or check it out here.

#7 Korea Fashion Women's Stretch Pencil Pants Casual Slim Skinny Jeans Trouser

  Serbian version:
U ove farmerke sam totalno zaljubljena! Toliko mi se svidjaju da to nije normalno. Ja inace nisam veliki ljubitelj onih bas pocepanih farmerka, ali nije ni da mi se ne svidjaju uopste. Ali zato obozavam ovakvu vrstu pocepanih farmerki. Mislim da su savrsene jer su opet moderne (s obzirom da su sada one bas pocepane farmerke veoma moderne), a da pritom nisu previse pocepane. Takodje mi se i svidjaju imitacije kosturskih glava na kolenima jer tako nesto do sada nisam nigde videla. Ove farmerke su zaista pun pogodak! :)
Mozete ih poruciti ili pogledati ovde

  English version:
In these jeans I'm totally in love! I like this jeans so much that it's becoming to be not normal. I'm normally not a big fan of those jeans who are so much ripped, but it's not that I don't like them at all. But I love this kind of ripped jeans. I think they are perfect because they are modern (now jeans who are really ripped are very modern) without being too ripped. Also I like the imitation skulls on knees of this jeans because It's something I haven't seen anywhere. These jeans are really a hit! :)
You can order it or check it out here

#8 Hotsale Women's Canvas Travel Satchel Shoulder Bag Backpack School Rucksack

  Serbian version:
Ko ne voli slatke ranceve?! Ja sam zaista ljubitelj ovakvih ranceva u "tumblr" fazonu. Ovaj plavi ranac mi se zaista mnogo dopada. Preslatkog je dizajna, boja je predivna i verujem da je dosta "udoban" i da u njega moze stati dosta knjiga. Takodje mi izgleda veoma kvalitetno. Definitivno je ovo ranac koji bih zelela da nosim cele skolske godine. :)
Mozete ga poruciti ili pogledati ovde

  English version:
Who doesn't love cute backpacks?! I'm really a fan of these backpacks in "tumblr" kinda way. This blue backpack I really like a lot. It has adorable design, the color is beautiful, and I believe that it is quite "comfortable" and you can put a lot of books in it. It also seems to me that is high-quality. Definitely this is the backpack that I want to wear throughout the whole school year. :)
You can order it or check it out here

#9 New Women Synthetic Leather Print Envelope Card Holder Long Wallet Purse

  Serbian version:
Sigurna sam da sam videla ovaj novcanik na nekoj Instagram stranici koja prodaje stvari i sigurna sam da je bio dostupan po dosta skupljoj ceni. Definitivno je novcanik nesto sto bi svaki djak/student trebao da ima u svom rancu. Nekako je odvratno kada neko drzi novac po dzepovima i u rukama, takodje je i veca sansa da ih tako izgubi. Ako imate novcanik jednostavno stavite u njega novac i sva vasa dokumenta i znate da ce tu biti sigurni. Ovaj novcanim mi se mnogo dopada! Dizajn je predivan i kombinacija boja je savrsena!
Mozete ga poruciti ili pogledati ovde

  English version:
I'm sure that I saw this wallet on some Instagram page that sells things and I'm sure it was available at much higher price. Definitely a wallet is something that every pupil/student is expected to have in his backpack. It's kind of disgusting when someone keeps money in his pockets and in his hands, it is also a bigger chance to lost them. If you have a wallet simply put money in it and all your documents and you know it will be there for sure. I really like this wallet! The design is beautiful and the color combination is perfect!
You can order it or check it out here.

#10 Women Lady Layer Choker 3pcs Set Vintage Style Punk Gothic Style Chain Necklace

  Serbian version:
I poslednja, ali ne manje vaznja, stvar na mojoj listi su definitivno ove tri ogrlice koje u stvari cine jedan komplet. Mnogo puta sam na na We ♥ It-u, Tumblr-u ili Pinterest-u videla ovu prvu i drugu ogrlicu. Verujte mi, zaista sam potajno zelela negde da ih pronadjem. Nadala sam se da cu ih pronaci u nekoj prodavnici, ali to se nije desilo. Sada u nekim kineskim radnjama se moze pronaci prva ogrlica, ali ovu drugu nigde ne mogu pronaci. Zato sam bila odusevljena kada sam ih videla na Dresslink-u i pogotovo sam bila pozitivno iznenadjenja kada sam videla da sve tri ogrlice kostaju manje od 3 dolara. Njih sam vec narucila i nadam se da cu ih uskoro dobiti. :)
Mozete ih poruciti ili pogledati ovde.

  English version:
And last, but not least, thing on my list are definitely these three necklaces which in fact constitute one set. Many times when I was on the We ♥ IT, Tumblr or Pinterest I saw this first and second necklace. Believe me, I've secretly wanted somewhere to find them. I was hoping I'd find them in a store, but that didn't happen. Now in some Chinese shops you can found the first necklace, but the second one I can't found anywhere. So I was thrilled when I saw them on Dresslink and especially I was a positive surprise when I saw that all three necklaces costing less than $3. I've already ordered it and I hope I will receive it soon. :)
You can order it or check it out here

  Serbian version:
To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. :)
Pogledajte celu ponudu sa Dresslink sajta ovde. :*
Podelite sa mnom vasa misljenja u komentarima. ♥

  English version:
That's it for this post. I hope that you like it. :)
You can check out the whole offer from Dresslink site here. :*
Please share with me your opinions in comments. ♥

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vasa/With love,



Comments

  1. Odličan post Mici! Ogrlice i farke su vrh, mnogo mi se dopadaju. ♥☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Kaća! Drago mi je da ti se dopadaju. <33

      Delete
  2. Ne mogu da verujem da sve ove tri ogrlice kostaju manje od tri dolara, obavezno cu morati da posetim Dresslink i da vidim sta se sve tamo moze naci. Vec sam se odlucila da ove ogrlice moram poruciti.♥
    Mnogo mi se dopadaju drugi i peti dzemper, ali peti je stvarno fenomenalan. :-)♥

    marsylylife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja nisam mogla da verujem, bila sam u čudu kada sam videla cenu. Samo požuri jer sam videla da ih imaju samo još nekoliko u ponudi! Drago mi je da ti se dopada moj izbor, i meni su ta dva džempera najomiljenija. <33

      Delete
  3. Sve je zaista divno,mada bih najvise volela onu prvu majicu i coker.Da li znas mozda koliko kostaju ove dve stvari? ♥♥♥

    http://forgirlsonly-ofg.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Željana. Možeš pogledati cene i ostale podatke alo klikneš na ime predmeta ili na opciji u tekstu naznačenu plavom bojom - ovde. Ali poslaću ti ja mail kasnije sa cenama u dinarima + poštarina na tvoj mail pošto nešto ne mogu sada otvoriti ni jedan link iz ovog posta preko telefona. :/ <33

      Delete
  4. Sve mi se jako dopada, Dresslink ima stvarno lijepu i bogatu ponudu. Najvise mi se svidjaju 1., 2., 3. i 9. predmet, i voljela bih ih imati, ali nemam naviku narucivati stvari s interneta, tako da nista od toga za sad.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada moj izbor! Slažem se. Takođe, nisam imala ni ja i kada sam naručila prvi predmet zaista sam shvatila da je dosta jeftinije i od tada barem jednom mesečno nešto naručim. <33

      Delete
  5. Sjajan post!Ja sam bas juce isla da kupim odecu za skolu,od svih ovih stvari najvise mi se dopada kaput! :D
    Novi post --- http://sofija1837.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sofija! Jaoj, super. Baš mi je drago, volela bih da napišeš jedan haul post što pre. Takođe! <33

      Delete
  6. Jako lep post, kaputic je divan♥

    ReplyDelete
  7. Oh this second blouse looks really nice ! <3
    http://kasjaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Divne stvari si odabrala za Wish listu, ne znam šta mi se više dopada, zaista. I duksići sa prve 3 slike, i džemper se pete, i kaputić i ranac... Divne stvari imaju <3

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anjice, drago mi je da ti se dopada moj izbor. Slažem se! <33

      Delete
  9. Divno je sve zaista,koliko kosta postarina? :)♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Marina. Zavisi od težine predmete, može da košta i 70 dinara (ako kupuješ narukvice ili neki drugi nakit), a može da bude i više od hiljadu dinara (ako kupuješ neki teži ranac, obuću ili neke farmerke). <33

      Delete
  10. Milice imas mnogo stila,sve stvari su prelepe! Uzivam da citam tvoje postove,samo tako nastavi :)

    www.menstardollfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Marko na lepim rečima i na pružanoj podršci, divan si! <33

      Delete
  11. Predivne stvarcice,a ovaj ranac je fenomenalan <3
    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tijana, drago mi je da ti se sviđa! <33

      Delete
  12. Stvari su prelepe😍. Izvini sto nisam komentarisala prosli post, jer nisam vhttps://instagram.com/p/6niVmTIYkn/idela da si ga napisala I nisam imalaimala internet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Teodora! Stvarno ne moraš da mi se izvinjavaš, hvala ti puno što ovako često posećuješ moj blog i što ga pratiš i u većini slučajeva, redovno komentarišeš moje postove. Divna si! <33

      Delete
  13. Odličan post!! Svi džemperi su preslatki, mada mi se pak više od njih sviđa kaput koji je prelep! Novčanik ne želim ni da prokomentarišem, ti si sve rekla! :)

    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Milice! Slažem se, takođe. Drago mi je da ti se dopada moj izbor! <33

      Delete
  14. Preko cega si napravila header?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kombinujem razne sajtove i programe dok ga pravim. Pošalji mi mail na e-mail adresu: milicastanisicms@gmail.com i rado ću ti odgovoriti. <33

      Delete
  15. Jao, ja obožavam gledati te stranice poput Dresslink, Shein, Romwe, DealSale itd. Ova 3 majica mi se jako jako sviđa, i vjerovatno ću ju i naručiti hehe:-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!