Debby Ryan - street style ♥

Zdravo svima. :)
U proslom postu ove teme sam pisala o ulicnom stili Taylor Swift. U komentarima tog posta me je jedna devojcica predlozila da u sledecem postu pisem ili o Debby ili o Dove Cameron. S obzirom da Dove nije bas toliko poznata, nema puno nekih njenih "street style" slika outfita, tako da sam odlucila da odaberem Debby. Sigurna sam da svi znate za ovu glumicu/pevacicu. Glumila je u dosta Disney serija i filmova, a verujem da je svi znate kao Jessie iz istoimene Disney serije. Za vas sam pripremila cak 10 ulicnih outfita ove poznate zvezde. :)

Well, let's go...

#1
 Odmah moram reci da mi se uopste ne dopada kako njoj stoje ove crne uske farmerke. Jednostavno joj ne pristaju. Inace, sve je lepo ukombinovala i mislim da je zaista genijalno to sto je odabrala jaknicu sarenog dezena kako bi "ubila" monotoniju outfita. :)
Moja ocena: 9/10

#2

 Mislim da je ovaj outfit i suvise obican. Vidi se da nije imala nameru da eksperimentise i da se odlucila za nesto svakodnevno. Farmerke, crna majica, crne cizmice i torba bez boje. Outfit se slaze, ali mislim da nije bas mastovit, ako me razumete.
Moja ocena: 7/10

#3

 Ovo je definitivno jedan od njenih boljih outfita jer se ovde odlucila za nesto malo neobicnije u odnosu na njen stil. Farmerke mi se bas dopadaju i svidja mi se kako je njih iskombinovala. Dopada mi se kombinacija crno-bele majice na pruge sa belim farmerkama i crnim sakoom. Torba je zaista predivna. Jedino sto odudara su ove zlatne stikle. Ali ovaj outfit ne bi bio zanimljiv da njih nema. Uostalom, slazu se sa zlatnim satom. :D
Moja ocena: 10/10

#4

 Jos jedan i suvise obican outfit. Izgleda da je ona krenula negde na put, tako da ovaj outfit moze proci. Za put i onako ne bismo trebali previse da se sredjujemo jer treba da nam bude sto udobnije. Dopada mi se kombinacija teksas kosulje i belog dzempera preko. Mislim da je sasvim okej sto se odlucila za tamno sive/crne farmerke. Takodje mislim da je dobro ukombinovala sve lepo ovim neobicnim belim stiklama i crnom koznom torbicom. Jedino sto odudara je ovaj ranac, ali izgleda da je definitivno putovala negde tako da njega necu da ukljucujem u celokupni outfit. :)
Moja ocena: 9/10

#5

 Ovo fotografija je uslikana kada se Debby bas ugojila, ali dobro je pa je sada vratila svoju kilazu na normalu. Ovde je takodje negde putovala (znam da je slika uslikana na aerodromu u Los Andjelesu). Definitivno jos jedan obican outfit, sto je razumno jer bi tako i trebao da izgleda outfit kada negde putujete. Ali mislim da je ovo i suvise obicna kombinacija. Obicna teksas  kosulja, crne tri-cetvrt pantalone/bermude, crne cipele i crni ranac. Ranac mi se mnogo dopada i izgleda zaista predivno. No, cipele su mi odvratne. Izvinjavam se sto sam suvise surova. Ja uopste ne volim ovakve cipele. Pogotovo ne volim modele cizmica sa siljatim zavrsetkom koje su ove duzine. Zaista mi se ne dopadaju. No, celukupan outfit nije los. ♥
Moja ocena: 7/10

#6

 Ovo je vec jedan malo elegantniji i "neobicniji" outfit za Debby. Mislim da super izgleda u ovakvim kombinacijama i da bi trebala cesce da ih nosi. Ali ovakve kombinacije definitivno nisu u njenom stilu jer ona ima onaj opusteni, svakidasnji stil ciji outfit sadrzi farmerke, neku majicu, ogromnu torbu i obicne cipele. Apsolutno mi se sve dopada sto se tice ovog outfita i mislim da je sve super uklopila. :)
Moja ocena: 10/10

#7

 Ako je treci outfit iz ovog posta jedan od najboljih njenih outfita, onda je ovo definitivno njen NAJBOLJI outfit! Ova kombinacija mi se toliko dopada da ne mogu da je se nagledam, ali bukvalno. Ogroman crni kaput, crna majica, crne pantalone/farmerke, crveni grejaci, cool crne cizme i predivan ogromni crveno-plavi sal koji sve savrseno upotpunjuje. O naocarima necu ni da pricam jer su savrsene! :)
Moja ocena: 10+/10

#8

 Jos jedna od njenih boljih kombinacija. Zaista najvise gotivim crno-bele kombinacije. Mnogo mi se dopada ovaj sako, kao i njene "baggy" pantalone. Nemam sta da kazem sem, savrseno! :)
Moja ocena: 10/10

#9

 Prvo moram da pohvalim fotografiju, jer je predivna! Sto se tice outfita, mnogo mi se dopada i kao i prethodni i ovaj outfit je jedan od njenih boljih outfita! Dopada mi se kako je spojila nespojivo. Pravi jesenji/zimski outfit, sve pohvale zaista! :)
Moja ocena: 10/10

#10

I poslednji, ali ne manje vazni, outfit. I ovaj outfit je jedan od njenih boljih outfita. Mnogo mi se dopada boja majice ispod jakne, kao i braon kozna jakna koja je savrseno uklopljena sa braon koznim cizmama. Ukoliko se malo vise zagledate, primeticete da je ogrlica savrsen aksesoar jer ima i bez i braon i crnu boju. Bez boja se slaze sa farmerkama, braon sa jaknom i cizmama. Mislim da je sve savrseno uklopila. ♥
Moja ocena: 10/10 

Celokupni utisak:
Posmatrajuci sve ove njene outfite, shvatila sam da Debby ne voli bas da eksperimentise sto se tice outfita. Ali sve u svemu, iako mi se neke kombinacija nisu dopale jer su previse obicne i jednostavne, ima tu dosta savrsenih outfita koje stvarno ne mogu zanemariti! Sve u svemu, Debby ima stila i tu nema govora. :)

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :*
Podelite sa mnom vasa misljenja u komentarima. ♥

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vasa,


Comments

  1. Super post!Inace volim Debby Ryan,kao i njen stil.Najlepsi su mi ouutfiti pod rednim brojem 9 i 10 <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Meni se baš sviđa Debin stil.
    Sledeći put bi mogla da pišeš o Emi Wotson,ona ima presavrsen stil!!!!

    Flyovanje.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe! Hvala ti puno na predlogu, hoću! <33

      Delete
  3. Meni je Debby zaista mnogooo slatka i zna dobro da se obuce. Sedmi outfit mi je najlepsi i bas je simpatican. Svakako je nesto sto bih i ja volela da nosim.♥
    Slazem se sa Jelenom, ako zelis mogla bi da napises sledeci post o Emi Watson.:-)

    marsylylife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se. Definitivno ću pisati o njoj u sledećem "street style" postu. <33

      Delete
  4. Hvala Bogu pa je Debby vratila staru kilazu, jer mi jako cudno izgleda onako 'prefinjeno popunjena'.

    http://girl-hashtag.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Love her style :) Look nr. 7 is TOP :)

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    ReplyDelete
  6. Sjajan post!Deby ima lep stil iako joj svaki outfit nije bas sjajan,slazem se sa tvojim misljenjem oko nekih outfita.Dopadaju mi se najvise 8 i 9 outfit. :D
    Novi post na mom blogu --- http://sofija1837.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sofija! Slažem se, takođe! <33

      Delete
  7. Super post, stvarno :) Ja nisam oduševljena time kako se ona oblači, ima i super kombinacija, ali i potpunih promašaja. U suštini su mi najlepši 6. i 9. outfit od ovih koje si ovde navela <3

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anjice! Slažem se u potpunosti sa tobom. <33

      Delete
  8. Najviše mi se sviđa outfit 9 i outfit 4., ali nisam nešto oduševljena ostalim outfitima, pogotovo ne outfitom br. 5. Sve u svemu, odličan post i super stil. :)

    http://anniesecret24.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Najviše mi se sviđa prvi outfit
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/2015/08/back-to-school-hairstyles.html

    ReplyDelete
  10. Predzadnji outfit mi je nekako najbolji , ali i prvi je vrlo lep. Debby je prelepa i zaista ima sjajan stil , ja je volim i pratim vec dugo ♥
    http://janacornerfashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Great style:) Perfect outfits:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Moram priznati da je, meni, bila mnogo lepša sa onom crvenkastom bojom kose.
    Drugačiji nam je ukus, definitivno! Ja volim jednostavne kombimacije, a i onako je to samo za neku sitnicu izašla (verovatno :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se! Naravno, cenim i poštujem tvoje mišljenje. <33

      Delete
  13. Meni se najvise dopada treci outfit,inace mislim da ima stila i da se super oblaci <3
    outfit post na mom blogu :

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!