My Summer Night Routine - collab post ♥

Zdravo svima. :)

Iznenadjenje! Jos jedan collab post ove nedelje, ovog puta se radi o collab postu sa dragom blogerkom Anom. Za njen blog sam saznala bas nedavno, ali su mi se zaista dopali njeni postovi i nacin na koji ih ona pise, tako da sam morala da prihvatim njen predlog za collab post. Dugo smo razmisljale o cemu bismo pisale i na kraju sam ja predlozila da radimo post o nasoj vecernjoj rutini tokom letnjeg raspusta. Pre nesto vise od mesec dana sam objavila post o mojoj jutarnjoj rutini tokom letnjem raspusta, tako da taj post mozete procitati ovde. Nekoliko vas mi je zatrazilo da uradim i post o mojoj vecernjoj rutini, zato sam se i odlucila za bas ovu temu posta! Nemojte da vas buni to sto su slike uslikane po danu, jer drugacije nisam mogla s obzirom da svaka slika uslikana blicem mog telefona ili uslikana u nekoj prostoriji kada je mrak ne izgleda uopste dobro i kvalitet je blago reci, uzasan. Zaista sam se bas potrudila da vam docaram kako stvarno izgleda moja vecernja rutina i zato se nadam se da ce vam se dopasti ovaj post. :)
Anin post na istu temu mozete procitati ovde. :)

Well, let's go...

#1 Watching some series on computer

  Od kada sam odgledala svih 6 sezona i sve epizode moje najomiljenije serije "The Vampire Diaries", zaista sam zelela da opet pronadjem neku seriju koja ce me toliko zaintrigirati da za jedan dan pogledam vise od 5 epizoda zaredom. Da razjasnimo, nijedna serija nije kao serija "Vampirski dnevnici". Prvo sam pocela da gledam seriju "Teen Wolf" i odgledala sam prvu i drugu sezonu do kraja i odjednom sam izgubila interesovanje za tu seriju. Pocela sam da trazim neku novu, i odgledala sam prvu epizodu serije "Pretty Little Liars". Serija mi se nije odmah dopala, ali sada mi se bas dopada. Svaka epizoda je sve bolja i bolja, no serija se ne moze porediti sa TVD serijom. Dakle, posle rucka obicno odgledam jednu ili dve epizode ove serije i zatim pocinjem sa citanjem postova koje sam propustila. :)

#2 Reading some posts from other blogs and writing post for my blog

 Sledece sto uradim je citanje postova koje nisam stigla da procitam. Zatim sledi pisanje sutrasnjeg posta (ja uvek pisem postove dan unapred kako bi svakoga dana post bio objavljen tacno u 10:00 - to je moja tajna, zato, shhhh!). Kada zavrsim sa pisanjem posta, odlazim do kuhinje kako bih sebi pripremila veceru:

#3 Making dinner

  Definitivno se sada hranim ovako: obilan dorucak, uzina, umeren rucak, uzina, lagana vecera. Posto zaista zelim da postujem ono sto sam zacrtala, evo moje lagane vecere. Obicno pojedem solju muslija/zitarica sa jogurtom. Hranim se ovako vec nekoliko dana, i vec se nekako osecam bolje, cak sam i smrsala 2 kilograma. :)

#4 Taking shower

  Zatim sledi tusiranje! Najvise volim da se kupam/tusiram u periodu od 18:00-19:00 sati. Svakodnevno tusiranje je zaista neophodno, pogotovo tokom ovih pretoplih letnjih dana.

Kupka koju ja koristim i pufna za tusiranje izgledaju ovako:

#5 Brushing teeth

  Trudim se takodje da zaista temeljno i redovno perem zube. Po pravilima bi trebalo zubi da se peru posle svakog obroka ili bar ujutru i uvece. Najvaznije je da se zubi peru oko 3 minuta i da se to uradi zaista kako treba, a ne samo onako fuserski - cisto radi reda. Ja inace ne volim da perem zube pre jela, zato to obicno radim posle jela. :)

#6 Picking outfit for night out

  Svako vece oko 19:00 ili 20:00 ja izlazim napolje za vreme letnjem raspusta. Zapravo, ne bas svako vece, ali izlazim zaista cesto. Posto su ove slike uslikane pre nekoliko dana, zato sam odabrala ovakav outfit, ali sada je daleko hladnije tako da bih sigurno odabrala nesto "toplije".

Outfit za to vece je izgledao ovako:


#7 Painting my nails

  Onda sledi lakiranje mojih noktiju i opustanje uz neku knjigu ili casopis dok mi se nokti ne osuse. Ovog puta sam lakirala nokte sa lakom brenda Gabrini u boji "M 10". :)

Casopis koji sam tada citala je bio "Cosmopolitan":

#8 Doing my make up

  Kada mi se lak na noktima osusi, sledi sminkanje. Ja inace ne volim nista preterano, tako da se obicno drzim "prirodnog" sminkanja. Namazem malo hidratne kreme na lice, stavim korektor na podocnjake i na neke nesavrsenosti ili na neko mesto gde mi je prisutno crvenilo. Zatim popunim obrve olovkom za obrve u vrlo tankom sloju. Onda sledi karmin - njega nanosim samo u posebnim prilikama. Takodje, maskaru i uvijac za trepavice koristim samo kada idem na neki rodjendan ili ako planiram da idem u centar grada. Inace, ja izlazim sa mojim prijatelji na obliznje igraliste, tako da se u vecini slucajeva ni ne sredjujem nesto specijalno.

#9 Cosmetic

  Kada se sredim, odlazim u sobu i stavljam stik ispod pazuha ili naprskam dezodorans i na kraju sledi stavljanje parfema (samo u nekim posebnim prilikama stavljam parfem, obicno samo naprskam dezodorans). P.S. Uskoro ce biti haul post - school supplies, tako da sada imate prilike da vidite mali "sneak peak" jer se na ovoj slici vidi i moj novi pribor i sveske! :)

#10 Going out

  *Ovako izgleda jedan deo mog dvorista (slika je uslikana sa moje terase). Izlazim iz kuce i krecem prema obliznjem igralistu kako bih se sastala sa prijateljima. :)

#11 Grilling corn or something like that

  *Slika je preuzeta sa interneta.
 Obicno uvek imamo ideju kako da se zabavimo. Moj drug se to vece dosetio da mozemo sami napraviti prostor za pecenje kukuruza, sto smo i uradili. Nakon toga smo nabavili kukuruz. Tada je usledelo pecenje koje je bilo i vise nego zabavno, a kukuruz je bio preukusan! Yumiii! ♥

#12 Going back home and changing in some comfy clothes

 Obicno dodjem kuci oko 22:30-23:00. Kada se vratim, odmah odlazim u sobu da se presvucem u svoju pidzamu ili nesto malo "udobnije". Onda odlazim u kupatilo, obavljam svu licnu higijenu i skidam sminku ukoliko sam je prethodno stavila:

  Skidam sminku sa sredstvom iznad (koje je sada potroseno... :D).

#13 Watching TV





  Zatim legnem na kauc ili sednem na fotelju i sledi jedno opustajuce vece! Gledam TV dok mi se ne prispava, a u dnevnoj sobi mi drustvo pravi brat koji obicno igra igrice ili gleda sa mnom TV. :)

#14 Cleaning my face

  Za vreme letnjeg raspusta lezem jako kasno, obicno oko 01:00 tako da posle gledanje TV-a (obicno gledam nickelodeon) sledi ciscenje lica. Odlazim u kupatilo, perem ruke, umivam se, perem zube i cistim lice tuferima koji su natopljeni ovim tonikom. Zatim kada se tonik osusi, mazem na svaku bubuljicu ovaj gel protiv bubuljica i odlazim u sobu. :)

#15 Sleeping

 Kada udjem u sobu obicno sam mrtva umorna i odmah zaspim, ali neki put legnem ranije i citam knjigu dok ne zaspim - sve zavisi. Cim zaspim, moja vecernja/nocna rutina se zavrsava! :)

To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. :)
Obavezno pogledajte i Anin post ovde. :*
Podelite sa mnom vasa misljenja u komentarima. ♥

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vasa,


Comments

  1. Odličan post, bilo je jako zabavno čitati!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Elena, drago mi je da ti se dopao post. <33

      Delete
  2. Fantastičan post zaista! Slike su i više nego dobre, mnogo mi se dopadaju. ♥☺

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Odlican post, Mico! Bas mi se svidja kako si ga napisala, a i slicice su fenomenalne! Svaka cast, post mi se mnogo, mnogo dopada. Sobica ti je preslatka!!!♥

    marsylylife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Marina na lepim rečima, ne znaš koliko mi svaki ovakav komentar znači. <33

      Delete
  4. Predivan post,uzivala sam citajuci ga <3!Sve slike su predivnee <3!I moja vecernja rutina je slicna tvojoj <33!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anđela, drago mi je zbog toga. <333

      Delete
  5. Zaista mi se svidja kako si napisala ovaj post. Mnogo si lepo iskombinovala slike i tekst. Ja sam juce zavrsila TVD i odmah pocela PLL. Prvo sam razmisljala nesto drugo da pocnem da gledam posto sam vec negde procitala ko je A, ali sam ipak nastavila sa gledanjem.☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga na lepim rečima, puno mi znači svaki komentar poput ovog. I ja sam pročitala i mnogo sam se iznervirala i stalno sebi govorim kako je to nemoguće itd. Ali iako sam saznala, serija mi je opet zanimljiva zbog svih ovih drugih dešavanja i njihovih životnih i ljubavnih problema. :D <33

      Delete
  6. Jako lep post, slike su savršene. Moram da pocnem sa gledanjem PLL, svi hvale seriju♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jano, uvek me oraspoložiš svakim tvojim komentarom. Definitivno moraš početi da je gledaš, serija je super. Imaš moju preporuku. <33

      Delete
  7. Odlican post!Bilo mi je bas interesantno dok sam citala.Preporucujem ti da nakon PLL nastavis TW serija je mnogo dobra ja sam isto govorila da mi se ne dopada li kada sam nastavila od trece sezone gde sam stala svaka epizoda je bila bolja i bolja!:D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sofija i na lepim rečima i na preporuci. Definitivno ću te poslušati jer je ta serija zaista dobra, svi je hvale. Ali meni je eto jednog trenutka postala dosadna kada sam otkrila PLL seriju i od tada sam prestala da je gledam što je zaista jedna velila glupa greška. <33

      Delete
  8. Slike su predivne,odlican post <3
    outfit post na mom blogu :

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tijana. Važi, pogledaću ga. <33

      Delete
  9. Odličan post! Sve si sjajno napisala i slike su predobre.❤

    http://aleksandrasmagicalworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Soba ti je prelepa,iznenadila si me ovakve postove najvise volim da citam ♥!
    Slike su veoma kvalitetne,nikad ne bi rekla da su slikane telefonom :).

    http://janaslookontheworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jano! Slikane su sa Galaxy S III jer zaista ima super kameru, i verovala ili ne, uopšte nisam dorađivala slike. Kako sam ih slikala tako da sam ih ubacila u post. <33

      Delete
  11. Post je super, i slike su predivne. Imas stvarno lijepo organiziran dan, a ne kao ja, hhahah. :)
    Btw. sobu i dvoriste su ti prelijepi (berm ovo sto vidim na slikama) :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Lina na svim lepim rečima. U većini je tako, ali desi se ponekad da budem skroz neorganizovana i da ne mogu ništa stići ili ne znam šta bih sa sama sa sobom itd... <33

      Delete
  12. Fantastično si ovo odradila. Sve se više radujem ponedjeljku, znam da ćeš sve odraditi perfectno :* ♥

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tea! Stvarno mi je mnogo drago da sam odradila collab sa tobom, ti si jedna veoma talentovana i divna blogerka. <33

      Delete
  13. Jedan od najboljih postova, stvarno si me oduševila Mici. Bilo ga je jako interesantno čitati! Moram da kažem da sam kupila istu svesku kao i ti (prva je na vrhu :D), možda su nam još neke iste. :D Slike su sve bolje i bolje, sjajna si stvarno. <3

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anjice, mnogo mi znači ovakav komentar od strane tebe jer te jako cenim i poštujem s obzirom da si definitivno najtalentovanija blogerka koju znam! Jaojj, ne znaš koliko mi je drago. Odradiću uskoro haul post pa ćemo videti! Hvala ti još jednom! <3333

      Delete
  14. Post je super! Ne mogu da verujem da sam baš ja upravo odgledala istu epizodu PLL-a! Inače serija je super, jedna od najboljih! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anđela! Hahahah, prosto neverovatno. Baš mi je drago zbog toga. Slažem se! <33

      Delete
  15. Hello from Spain: I really like. It is very interesting. Keep in touch.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello my dear! Thank you so much, of course. <33

      Delete
  16. Super post!
    Inače, PLL pocinje 24.8 na Fox Life kanalu, u 18.10 h. Jedva cekam hehe,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tina. Ja sam tek na početku druge sezone tako da niti bi mi bilo zanimljivo da seriju gledam ispočetka niti da sada gledam najnovije epizode jer nisam stigla do šeste sezone, ali hvala ti što si mi rekla. No, ja na mojoj kablovskoj (Open IPTV) nemam Fox Life, koliko ja znam. <33

      Delete
  17. I ja koristim Balea gel i bas mi pomaze.

    girl-hashtag.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da deliš isto mišljenje sa mnom u vezi zog gela. <33

      Delete
  18. Predobar post. Imas predivne slike,aa i jako lijepo si sve opisala. :D♥

    http://nevergiveup656.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Slike su prelepog kvaliteta. Sve je sjajno. Volim što ima toliko slika , jer si nam tako zaista ' približila ' to kako tebi izgleda jedno veče. Super ♥♥

    http://janacornerfashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jano na divnom komentaru, baš si me oraspoložila ovim komentarom. <33

      Delete
  20. Odličan post :) Soba ti je ekstra....
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Divan post :). Lepo i detaljno si opisala svoju večernju rutinu, a i slike su predivne ♥.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sonja, drago mi je da ti se dopada ovaj post. <33

      Delete
  22. In the year of 2017. People around me suddenly begin to hang out with black lace off the shoulder dress.I'm feeling curious and suspicion at the moment:"Is this a thing now?"And here's my thoughts after research and the dress that I bought.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!