What's in my makeup kit - collab post ♥

Zdravo svima. :)

Došlo je vreme i za novi collab post, ovog puta je to collab post sa jednom redovnom čitateljkom ovog bloga koja je uzgred i sjajna blogerka, to je Jelena. Posle dugog razmišljanja setila sam se jedne teme posta, to je tema pod nazivom: "Šta se nalazi u mom neseseru". Ja inače imam 3 nesesera, u jednom mi stoji sva šminka koju ne koristim toliko i šminka za posebne prilike, u drugom mi stoji šminka koju generalno često nosim i koja mi je skoro svakoga dana potrebna (tu šminku ću vam pokazati u ovom postu, zajedno sa šminkom koju nosim u školu). Tu je i treći neseser koji je veoma mali i njega nosim u školu, šta se tačno nalazi u njemu možete videti u ovom postu. :)
Jelenin post na istu temu možete pročitati/pogledati ovde. ♥

                               #BackToSchool GIVEAWAY - ovde ♥

Well, let's go...

Ovako izgleda moj neseser (neseser sa najpotrebnijom šminkom koju najčešće koristim):
  Ovaj neseser sam dobila za moj rođendan ove godine. Mogu vam reći da mi se mnogo dopada i da sam oduvek htela neki neseser ovakvog dezena, oblika i veličine tako da se ovog puta zahvaljujem mojoj drugarici koja mi ga je kupila. U ovaj neseser zaista može da stane dosta toga, od šminke do četkica i ostalih "beauty" pomagala. :D

  • Foundation and coverstick
  Sigurno sam već počela da vam dosađujem sa ova dva proizvoda, ali zaista su ova dva proizvoda savršena i veoma kvalitetna. Essence puder (stay all day) je jedini puder sa kojim sam skroz zadovoljna i njega najduže koristim. Pre njega sam stalno koristila BB kreme i bila sam zadovoljna sa njima jer sam uvek bila skeptična što se tiče kupovine pudera. Kada sam "skupila hrabrosti" odlučila sam da ga kupim i malo je reći da sam se oduševila. Verovali ili ne, ovaj puder zapravo miriše na neki parfem, ima savršenu teksturu, dostupan je u nekoliko nijansa i veoma je povoljan. Zbog svih ovih razloga ja njega koristim već punih 4 meseca. Moj puder je inače u broju 20 (nijansa: soft nude). Što se tiče korektora, već svi znate da koristim ovaj jer sam ga milion puta spomiljala. Moj je u broju 04 (nijansa: true nude). Definitivno najbolji korektor koji sam ikada koristila, a dosta njih sam isprobala. :)

  • Blush and bronzer

  Ja inače ne koristim toliko rumenilo jer i onako imam malo crveniju kožu u predelu obraza, čela i brade tako da mi nije ni toliko potrebno. Zato kada ga stavim, stavim ga u vrlo malim količinama. Rumenilo koje ja koristim je brenda Maybelline (Affinitone - Perfecting + true-to-color blush) u broju 62 (nijansa: Rosewood - OMG, Osobe koje gledaju seriju Pretty Little Liars znaće šta znači Rosewood i zašto sam ja oduševljena nazivom nijanse ovog rumenila). Ovo rumenilo je zaista veoma "blago" i ne ostavlja prejaku boju tako da je idealan za svakodnevnu upotrebu. Što se tiče bronzera, definitivno je najbolji ovaj koji upravo ja imam, to je bronzer brenda Maybelline (Dream Terra Sun) i zaista ga obožavam. Svima bih ga preporučila. :)

 • Mascara, eyeliner and brow pencil

  Na iznenađenje verovatno većine vas, ja baš i ne koristim toliko maskaru. Stavim je samo, ali zaista samo, kada su u pitanju neke posebne prilike. Čak je ne nosim ni kada izlazim u grad. Nekako nisam navikla na maskaru i ponekad zna da mi zasmeta i da mi čini trepavice teškim. No, ova maskara je zaista jedna od najboljih maskara koje sam ja isprobala. Veoma je povoljna, ne pravi grudvice, daje trepavicama savršen volumen. Maskara je brenda Essence (get BIG! lashes) i u crnoj je boji. Sada, ajlajner stavim jednom u godinu dana iz jednog jedinog razloga, ne znam da ga stavim. Jednostavno mi drhti ruka i ne mogu lepo da ga stavim, na jednom oku ispadne super, a na drugom katastrofa. Ali ipak ga držim u neseseru sa najpotrebnijom šminkom jer smatram da ću ga nekada staviti, a zapravo ga nikada ne stavim. Uglavnom, isprobala sam samo 2-3 ajlajnera i za sada se ovaj najbolje pokazao, a on je brenda Golden Rose. Sada prelazimo na obrve, svi znate da ja ovu olovku za obrve zaista gotivim. Ona je brenda Essence i moja je u broju 02 (nijansa: brown). Definitivno najbolja i najkvalitetnija četkica za obrve. :)

P.S. Evo kako izgleda izbliza četkica maskare (čisto da vidite koliko je kvalitetna):


 • Eyeshadow palette

   Ukoliko bih morala da izdvojim neku paletu koju najčešće koristim, to bi bila ova paleta senki brenda "meis". Nju sam takođe dobila za rođendan, samo što je to bilo prošle godine (ako me pamćenje dobro služi). Kao i ajlajner, ni senke ne koristim toliko često, čak vrlo retko, opet za neke posebne prilike. Imam čak 5 paleti, ali definitivno mi najviše odgovara ova jer ima sve potrebne boje, veoma je kvalitetna i zaista su senke super pigmentovane. Inače bih volela da imam paletu sa senkama za "smokey eyes", ali sve zaboravim da je kupim. Verovatno mi se ta paleta našla ovde umesto ove. :)

 •  Naked 3 brushes and lashes curler

  Budući da sam sa instagram stranice @modnalinija2_online_prodaja_bg dobila ove divne "Naked 3" četkice koje takođe možete i vi naručiti preko iste stranice, zaista sam česće počela da nanosim senku, rumenilo, bronzer kada se šminkam za neke posebne prilike. Neću vas daviti sa tim koliko su ove četkice fantastične, mekane i vrhunskog kvaliteta jer sam već napisala post o njima, koji uzgred možete pročitati ovde. Zaista sam oduševljena njima, ali ne koristim baš sve, za sada su mi ove četiri omiljene i njih sam već nekoliko puta koristila. Ne mogu da verujem koliko zapravo one izgledaju čisto na ovoj slici, jesam ih oprala i očistila ali opet. Prvu najveću četku koristim za rumenilo i bronzer i ponekad sa njom nanesem puder u tankom sloju. Četku do nje koristim za "blendiranje" senki, treću za nanošenje senki i četvrtu koristim za popunjavanje obrva sa braon senkom kao i za nanošenje senke u uglovima očiju. Što se tiče uvijača trepavica, njega koristim uvek pre nanošenja maskare i njega koristim isto toliko često kao i maskaru. Nije brendiran i kupila sam ga u kineskoj radnji, ali je veoma kvalitetan i preslatkog je dizajna. :)

 • Oil control paper and little mirror

  Uskoro ću početi da se kunem u ove papiriće za uklanjanje viška masnoće na licu jer su fantastični, bukvalno mi "spašavaju život". Ove papiriće nosim svugde sa sobom i njih definitivno najčešće koristim. Naravno ne postoji neseser koji nema ogledalce, tako da je ogledalce nešto što uvek držim u neseseru. Ovo ogledalce mi se jako sviđa jer je preslatkog oblika, moje omiljene boje i veoma je malo pa može stati bilo gde. :)

 • Lip products (lipstick, lip gloss, lip balms etc.)

  I poslednja stvar u mom neseseru su proizvodi sa usne. Njih definitivno najviše imam i sve podjednako koristim. Što se tiče rosalovog balzama sa usta pod nazivom Morning Rose, nisam baš oduševljena jer ne hidrira usne, ali zaista ostavlja predivnu boju i vredi ga staviti. Mada ukoliko ga stavite morate ga stalno imati kod sebe da biste ga dopunjavali jer se brzo suši. Moj savet vam je da pre njega stavite neki bezbojan balzam koji hidrira usne, pa tek onda da namažete ovaj balzam koji defiitivno podseća na karmin. Naravno ništa bez "Baby lips" balzama. Ja najviše volim da koristim "Cherry Me" i "Pink Punch", s tim što prvi češće koristim jer bolje hidrira usne od drugog. Ali drugi ima savršenu nijansu i pigmentaciju tako da je savršen za one posebne prilike dok je prvi savršen za svakodnevnu upotrebu. Što se tiče sjajeva za usne, ja nisam neki njihov veliki ljubitelj jer ne volim taj lepljivi osećaj na usnama, takođe me nervira kada mi se usne preterano sjaje tako da obično koristim ili neko labelo u boji ili karmin. Ali postoji sjaj koji ipak mogu koristiti i koji mi odgovara, to je sjaj brenda "AURA" u broju 513 (nijansa: Pink Macaroon). Boja mu je savrsena, nije lepljiv toliko, ima odlicnu pigmentaciju i veoma je postojan. Tako da ukoliko volite sjajave za usne, a niste isprobali ovaj, ja bih vam ga toplo preporucila. Tu je i moj prvi i najbolji karmin - essence karmin u broju 13 (nijansa: love me). To je prvi karmin koji sam ja kupila i koji je samo moj i ničiji više (kad mislim samo moj, mislim na moj, a ne mamim). Definitivno najbolji karmin. Savršeno hidira usne, ima predivnu nijansu, savršenu pigmentaciju i sve to govori da je vrhunskog kvaliteta, a dostupan je po veoma povoljnoj ceni. Poslednji, ali ne manji važni proizvod za usne je EOS - sweet mint. Njega sam takođe dobila sa instagram stranice @modnalinija2_online_prodaja_bg i vi ga možete takođe poručiti po vrlo povoljnoj ceni. EOS balzami su zaista veoma kvalitetni, savršeno hidriraju usne i predivno mirišu, ali nekako ja više volim "Baby lips" balzame. :)

Evo kako izgledaju nijanse svih pomenutih proizvoda za usne:

                             #BackToSchool GIVEAWAY - ovde ♥

To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. :)
Ne zaboravite da pročitate i Jelenin post na istu temu ovde. ♥
Podelite sa mnom vaša mišljena u komentarima. :*

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vaša,


Comments

  1. Super post!Imas presladak neseser <3!Imam isto ogledalce samo zeleno :)!Zaista divan post <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super post, imam isti neseser :D Svi hvale maskaru, a posto je moja na izdisaju, moracu da je isprobam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jano! Baš mi je drago zbog toga. Verujem da će ti se dopasti ukoliko je isprobaš! <33

      Delete
  3. Ovaj bronzer izgleda savršeno!

    Pogledaj moj blog : http://ivafdiary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Odličan post :) Rumenilo ima prelepu boju :)

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Branka! Slažem se, drago mi je da ti se sviđa. <33

      Delete
  5. Zaista mi se siviđa i tvoji i Jecin post.♥
    Novi post:milicaandandjela.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Neseser je prelep ♥! Dugo sam razmišljala da li da kupim ovaj Essence korektor, ali posle tvog odličnog iskustva, neću više čekati ni sekund :). Od ovih proizvoda za usne, imam Baby Lips Pink Punch i Essence karmin u istoj nijansi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sonja! Sigurna sam da će ti se dopasti ukoliko ga budeš isprobala. Baš mi je drago da imamo neke iste proizvode. <33!

      Delete
  7. Presladak je neseser :) ♥ Ja šminku kod kuće uglavnom držim u korpicama i kutijicama na polici, lakše mi je da se tako snađem, u neseseru se sva pogubim :D Nesesere koristim samo za put i neke posebne prilike kada negde moram da idem i da se šminkam van kuće ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anjice! I to je veoma dobra ideja za čuvanje šminke jer možeš lako pronaći šta ti treba, a da ne "brljaš" po neseseru pola sata dok ne pronađeš zapravo ono što tražiš. <33

      Delete
  8. Neseser je presladak,i ja imam slicne stvari samo se po duplo iako koristim manje sminke ne koristim sve iz nesesera osim ako nije neka poseba prilika.Odlican post! :D
    http://sofija1837.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Sviđa mi se neseser. Ja ih ne koristim jer kad god kupim novi, izgubim i njega i šminku u njemu xD Toliko o mojoj pažljivosti xD Super post ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa! Hahahahha, većina nas nije toliko odgovorna i pažljiva pa kasnije ne možemo pronaći ono što nam treba jer smo zaboravili gde smo to nešto ostavili. Hvala ti puno Tea! <33

      Delete
  10. Super ti je neseser,a i ova maskara <3...odlican post <3

    novi post na mom blogu:

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Predivan post,slike su ti super. Imam ovu maskaru i korektor i super su stvarno :D

    http://nevergiveup656.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Petra! Drago mi je da delimo isto mišljenje što se tiče kvaliteta ta dva proizvoda. <33

      Delete
  12. Odličan post :)) Maskaru ima moja sestra i probala sam je, mnogo je dobra

    Pogledaj moj blog i učlani se i ja ću u tvoj :)) allforgirls14.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Drago mi je da deliš isto mišljenje sa mnom u vezi ove maskare. <333

      Delete
  13. Odličan post ! ♥ Slike su divne . ^---^

    ReplyDelete
  14. Neseser je stvarno presladak!Slicna nam je boja nesesera.
    I proizvodi su stvarno prelepi i veoma mi se svidjaju.
    Ti si veoma opsirno pisala,a ja sam samo navodila stvari.To mi se svidja.

    Flyovanje.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa moj neseser kao i moji proizvodi. Takođe želim i da ti se zahvalim na divnoj saradnji, tvoj post mi se zaista dopao baš zbog toga što si samo navodila stvari bez nekog preterano opširnog opisivanja. <33

      Delete
  15. Odličan post! :) Neseser je presladak ♥

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/ - u toku je giveaway!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Saro, drago mi je da ti se dopada. <33

      Delete
  16. Neseser je stvarno presladak! Ja imam slican, no moj je traper uzorka i ima malo drugacija srca. :)
    Post je odlican, kao i uvijek <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa! Hvala ti puno Lina. <333

      Delete
  17. Sjajan post! I ja imam slicne stvari u svom neseseru :)❤️
    Posjetite moj blog ☺️

    ReplyDelete
  18. Maskara izgleda sjajno,odlican neseser i sminka kao i post.


    Novi post na mom blogu-http://lepotaodaleks.blogspot.com/2015/08/school-haulmali-sneak-peak-giveawaya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Aleks, drago mi je da ti se sviđa post. <33

      Delete
  19. Da li nam mozes uraditi recenziju ove paletice? :)
    Neseser je prelep, i ja nosim toliko proizvoda za usne :D <#

    http://jfashionlover.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogu naravno, samo nisam sigurna da će to biti baš skoro jer imam dosta već isplaniranih postova, ali definitivno ću imati na umu ovu recenziju i hvala ti na predlogu. Hvala Bogu pa nisam jedina koja ima ovoliko proizvoda za usne i sve ih podjednako često koristi! :D <33

      Delete
  20. Neseser ti je jako lep , imam i ja vrlo sličan , iste boje samo sa psećim šapicama.
    Sva šminka koju si pokazala mi se sviđa , čak imamo par istih stvarčica. ☺♥

    http://janacornerfashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jano! Drago mi je da ti se sviđa. <33

      Delete
  21. Vidim da voliš essence, baš kao i ja opsednuta tim brendom. :D

    Novi post je na blogu --> shineperfection.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako! Drago mi je da nisam jedina koja je opsednuta Essence brendom. :D <33

      Delete
  22. Sjajan post,a i neseser je mnogo sladak. ♥Ja obicno ne koristim nesesere i ne nosim ih sa sobom jer se ne sminkam.:-)

    marsylylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Hello. Yes, I would like and I will follow you. :)

    ReplyDelete
  24. Super ideja za post :$$

    Inače, uradila sam tag i nominovala sam te. :)
    http://www.myfdiaary.blogspot.com/2015/08/summer-tag.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, drago mi je da ti se sviđa. <33

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!