Kendall Jenner - street style ♥

Zdravo svima. :)

 Mogu vam reći da mi je ova nedelja stvarno prebrzo protekla. Vidim ja već da će ovih 4 godine srednje škole proleteti... Uglavnom, utisci su mi mnogo pozitivniji. Upoznala sam sve profesore i mogu vam reći da su svi veoma korektni. Škola jeste teška, ali koja nije?! Već sam se navikla i drago mi je da sam upala u baš ovo odeljenje jer se sa svima družim i svi oni su meni već dobri drugovi, ali baš svi. No, da ne dužim više. Kako vi provodite ove prve nedelje u vašoj školi?
Tema ovog posta je zapravo ulični stil veoma poznate mankenke koja ima samo 19 godina, Kendall Jenner.
Poštu će ovaj post verovatno biti dosta dug, hajde da počnemo odmah! :)

Well, let's go...

#1

  Već vidim da će mi ocenjivanje Kendalinih outfita biti veoma teško jer ima savršen stil, no videćemo. Ova kombinacija je skroz u "casual" fazonu i ja ovako nešto nosim svakoga dana. Mnogo mi se dopadaju njene farmerke kao i njena kožna jakna. Jednostavno sa ovakvom kombinacijom ne možete nikada pogrešiti. Nije da je ona sada nešto izdominirala, jer nije, ali mislim da je ovo sasvim dobra kombinacija za običnu šetnju ili tako nešto. :)
Moja ocena: 10-/10

#2

  Ova kombinacija mi se posebno dopada i želim ovakve helanke/farmerke! Pogledajte samo koliko je ona sve savršeno uklopila. Primetila sam da ima dosta sličan stil kao ja i da ne voli da nosi previše šarene stvari. Ja takođe ne volim previše šarene stvari i najprijatnije se osećam kada nosim nešto crne, bele ili plave boje. Što se tiče ovog outfita, meni se mnogo dopada. Jedino bih joj zamerila za odabir oblika espadrila, ali opet to je nešto što ja ne volim da nosim, tako da ne mora da znači da to nešto nije dobro pa joj to neću ni zameriti je ne bi bilo fer. :)
Moja ocena: 10/10

#3

  Dolazim u situaciju da moram zagledati svaki mogući detalj s obzirom da se meni svaki njen outfit mnogo dopada i da svaki zaslužuje čistu desetku! Ona je zaista spojila nespojivo s obzirom da je obukla: crni kaput pa zatim preko teksas jaknu i nakon svega toga i beli krzneni prsluk. Vrlo smelo sa njene strane. Ovo je definitivno najčudniji outfit i verujem da će to postati uskoro i trend. Mnogo mi se dopada to što je originalna i mislim da je to jedan veliki plus. Bravo Kendal! :)
Moja ocena: 10+/10

#4

  Koliko ja volim kožne pantalone! Kada god ih vidim u nekom outfitu odmah znam da će mi se dopasti i celokupan outfit. Ovakve pantalone su već duže vreme na mojoj listi želja i planiram već dugo vremena da ih kupim, ali nikako da pronađem ovakve. Bile su u prodaji jedne predivne kožne farmerke u Zari, ali su se brzo rasprodale i koštale su stvarno puno pa sam na kraju odustala od kupovine istih. Što se tiče samog njenog outfita, mislim da mi je ovaj za sada najomiljeniji, ali ima još puno outfita tako da videćemo šta će se desiti. Obožavam kombinaciju krzna i kože tako da je za mene ovaj outfit savršeno osmišljen. :)
Moja ocena: 10+/10

#5

  Sledeći outfit mi se takođe mnogo dopada. Ja inače nisam baš veliki ljubitelj ovakve braon nijanse kao što je boja njene kožne jakne, ali mi se dopada kako ju je ona uklopila. No, smatram da bi ovaj outfit izgledao mnogo bolje da je odabrala klasičnu crnu kožnu jaknu. Ovakve farmerke prosto obožavam, volela bih da imam par istih ali pošto u mojoj školi ne dozvoljavaju da nosimo pocepane farmerke za sada ih neću staviti na moju listu želja ma koliko ih želela. Dakle, da skratim priču, outfit je zaista odlično uklopljen, ali nekako sama boja jakne odskače tako da ću ovog puta malo biti strožija i ocena će biti za jednu niža. :/
Moja ocena: 9/10

#6

  Može se reći da mi se ovaj outfit za sada najmanje dopada. Nekako ne volim kombinacije koje se sastoje iz jedne jedine boje. Ova kombinacija mi se zaista ne dopada. Majica je sačinjena od nekog vrlo čudnog materijala koji podseća na plastičnu imitaciju kože. Dok farmerke nisu loše i rado bih ih nosila. Što se tiče samih čizama, ja nisam ljubitelj čizama/štiklama sa špicastim završetkom pa mi se ni ove čizme ne dopadaju. Ali to je stvar mog ukusa, možda se vama ovaj outfit baš dopada. :)
Moja ocena: 7/10

#7

  Ovo je četvrti put da vidim Kendal kako nosi istu torbu, izgleda da je baš gotivi. I ja ponekad (skoro uvek) imam običaj da nosim jedan te isti predmet bezbroj puta jer mi se mnogo dopada, a pritom imam "milion" drugih stvari koji bih isto tako savršeno mogla da uklopim... Ovakav outfit bih i ja nosila. Jedino mi malo smeta kombinacija kožne-elegantne torbe i sportskih patika + kačket. Ovaj outfit bi mnogo bolje izgledao uz neke štikle poput onih koje je nosila u outfitu pod rednim broj #4. Sve u svemu, košulja mi se mnogo dopada, farmerke takođe, patike su savršene ali ne idu uz ovu torbu ili idu ali u slučaju da ona nije odabrala baš ovakvu torbu već neki ranac. Kačket je sasvim okej, ali važi i za njega ista priča kao i za torbu. :)
Moja ocena: 8+/10

#8

  Ovaj outfit je već nešto drugačiji od onih koje ste imali prilike da vidite do sada. Sviđa mi se kako je sve uklopila i donekle bih i ja ovo mogla da nosim da sam starija, samo mi se ne dopadaju ove cipele. Jednostavno nisam njihov ljubitelj i to je to. Inače cela kombinacija je zaista vrhunski osmišljena i zaista volim crno-bele kombinacije tako da mi se i ova dopada. :)
Moja ocena: 9/10

#9

  Ovo je definitivno jedna od njenih boljih kombinacija. Jedina stvar koja mi se ne dopada je ova torba jer nekako odskače. Kaput (ako ga mogu tako nazvati) mi se baš dopada, obična siva rolka takođe jer se svaka druga bluza ne bi uklopila. Farmerke su skroz okej kao i čizme. Kao što sam već rekla, jedina stvar koja mi se ne dopada je torba i zbog toga joj moram dati ocenu manje. :/
Moja ocena: 9-/10

#10

  I poslednji, ali ne manje važni, outfit mi se najviše dopada i zato sam ga ostavila za kraj kao "šlag na tortu". Iako se ne vidi baš najbolje kako ceo outfit izgleda ja sam pronašla i neke druge slike koje imaju jako malu rezoluciju ali se vidi ceo outfit spreda. Razlog zašto sam baš odabrala ovu fotografiju je taj jer je ona bila najboljeg kvaliteta i rezolucije. Prvo, mnogo mi se sviđa kako je vezala kosu (znam da je ovo običan rep, ali ja moju kosu ne bih nikada ovako mogla da vežem i da mi ovako stoji kao njoj). Ova jakna/kaput mi se jako dopada jer ja mnogo volim "oversized" stvari. Kombinacija uske majice na brtele sa "oversized" jaknom/kaputom je čisto savršenstvo + savršen šorc kao i ove neverovatne čizme... Šta da vam kažem sem da mi se ovaj outfit toliko dopada da ne mogu da vam opišem rečima. Moram pohvaliti Kendal jer je zaista dokazala da ima stila i da je jedna od najbolje obučenih poznatih ličnosti! :)
Moja ocena: 10++/10

Celokupan utisak:
Kao što rekoh, Kendal ima savršen stil i mislim da je jedna od najnolje obučenih ponznatih ličnosti. Stvarno svaki outfit učini savršenim. Posebno mi se dopada to što ne koristi one baš šarene stvari,a opet učini outfit nekako posebnim - ako me razumete. Nekako uvek nađe način da se istakne. Zaista ona ima sve moje pohvale što se tiče njenog stila! Bravo Kendal! :)

To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. :)
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vaša,



Comments

  1. Pisi outfite od Kim ili Kyle :)

    ReplyDelete
  2. Bas ima dobar stil oblacenja jel mozes da pises o Ariani ako vec nisi<33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se! Hvala ti na predlogu, naravno da mogu da pišem i o Ariani. <33

      Delete
  3. Predobar post! Kendall mi je prelepa i predobro se oblači zaista. Sve kombinacije su vrh, sem ove 8, ne volim tako široke pantalone na njoj, ne stoje fino, ali okej. Možeš pisati o J. Lo. ☺♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Kaća! Takođe, slažem se. Hvala ti i na predlogu, pisaću i o njoj uskoro. <33

      Delete
  4. Kendal se stavrno divno oblaci i ne znam zasto, ali po mom misljenju vecinja njenih outfita je pun pogodak. Od ovih mi se najvise dopadaju drugi i treci. :) <3 Mozda bi mogla da napises post i o Kajli. :)

    marsylylife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se! Hvala ti na predlogu, pisaću i o njoj u nekom od narednih "street style" postova. <33

      Delete
  5. Predivan stil!

    Flyovanje.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Zaista volim Kendallin stil,tako da mi se i ovaj post dopao.❤
    milicaandandjela.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Super post, odlično si opisala njezine kombinacije :)♥

    http://sarahmakeupp.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  8. Odličan post. Takođe se slažem sa tobom, svaki njen outfit bih ocenila sa 10.

    http://mirjanasmagicalcorner.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Mirjana. Drago mi je da delimo isto mišljenje. <33

      Delete
  9. Ja sam zaljubljena u njen stil,stvarno.Definitivno je najbolje obučena ličnost :)

    http://andjelavlaovic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Sjajan post Milice!Mnogo volim Kendall i svaki outfit koji obuce je savrseno sklopljen a i savrseno joj stoji,najvise mi se dopada broj 9!Novi post --- http://sofija1837.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  11. Meni se njeni outfiti uzasno svidjaju, i (kao i tebi) svidja mi se sto njeni outfiti nisu previse sareni, jer ni ja ne volim previse takve. Meni se najvise svidja treci outfit. :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe, mnogo mi je drago da delimo isto mišljenje! <33

      Delete
  12. jao br 4 je savrsen! Jako imam slican stil!

    ReplyDelete
  13. Ona mi je najdraza od svih sestara, odlican stil ima i odlicno izgleda. :D

    ReplyDelete
  14. Odličan post, Mico! Slažem se da Kendal ima prelep stil, a od ovih outfita koje si ti izdvajila, najviše mi se svidjaju 1. i 4. 😊

    Novi post » milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Milice, drago mi je da delimo isto mišljenje. Takođe! <33

      Delete
  15. Zaista ima savršen stil,prosto se ne zna koji je od koga bolji.....Odličan post :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Vjeruj mi 4 godine prolete, a da se ne okreneš, ja se ne mogu načuditi i nikako ne prihvatam.
    A Kendal ima odličan stil, super post.
    http://purebeautybyme.blogspot.ba/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!