September favourites ♥

Zdravo svima. :)

  Ovaj post sam trebala još juče da napišem i objavim ali zbog moje lenjosti to nisam uradila. Sada ću vam objasniti i glavni razlog. U mom gradu se svake godine počev od 24/25. septembra pa sve do 29. septembra održava "Krstovdanski vašar". Glavni dan tog vašara je zapravo 27. septembra i tada je definitivno najveća gužva. Na tom vašaru postoje milion tezgi sa svakojakim stvarčicima, poslasticama itd... ali tu su i razne vožnje poput autodruma, kamikaze itd... Ja se zaista svake godine veoma radujem tom vašaru jer se obično svi ljudi koje poznajem nađu na jednom mestu tako da je super provod uvek zagarantovan. Zbog samog vašara nisam ni imala neku posebnu volju da pišem jer sam i sama veoma uzbuđena. No, uspela sam da islikam moje septembarske favorite juče tako da evo novog posta. :)

Well, let's go...

#1 Clothes

 *Ja se izvinjavam što ove dve dukserice/bluze nisam slikala odvojeno, zaboravila sam sasvim slučajno. Inače ove dve dukserice sam definitivno najviše nosila u septembru. Prosto ih obožavam, toliko su tople, mekane i veoma moderne! Prvu duksericu sam dobila povodom saradnje sa sajta CNDirect.com, a drugu t.j. ovu plavu bluzu sam kupila u New Yorkeru pred polazak u školu i platila sam je samo 1299 dinara.

Ostali favoriti:


#2 Magazine and book

  Ovog meseca nisam pročitala do kraja nijednu knjigu jer od silnog učenja nisam ni imala vremena. Ali sam zato pronašla jednu knjigu koju sam dobila za rođendan i sa kojom sam oduševljena. To je knjiga iz gramatike engleskog jezika. Zaista je veoma sažeta i veoma je jednostavna za korišćenje. Bukvalno sve što mi treba je u ovoj knjizi. Toplo vam je preporučujem. Što se tiče časopisa, ovog i prošlog meseca sam kupila Cosmopolitan umesto HEJ! časopisa koji stalno kupujem i mogu vam reći da sam oduševljena ovim časopisom. Ja obožavam modu i sve vezanu za nju, a ovaj časopis je pun savršenih modnih fotografija i raznih kombinacija kao i raznih modnih saveta. Od sada definitivno kupujem samo Cosmopolitan. P.S. Ovaj mini časopis sa desne strane je u stvari poklon u septembarskom broju Cosmopolitana:)

#3 Jewelry

  Zaista obožavam nakit i drago mi je što sam konačno počela da ga nosim češće nego inače. Imam 4 sata i ovaj sam ubedljivo najviše nosila u septembru. Dobila sam ga povodom saradnje sa instagram stranice: @mm_prodaja_satova i malo je reći da sam oduševljena. Sat je veoma kvalitetan i predivnog je dizajna! P.S. Koji god sat da naručite sa njihove stranice, poštarina je besplatna! Naravno tu je i choker ogrlica bez koje ne mogu, ali ona nije ona moja najomiljenija već je to ova ogrlica do nje sa privezkom mog horoskopskog znaka (blizanci). Obožavam ovu ogrlicu i nju sam kupila na ekskurziji pre 2 ili 3 godine. Što se tiče minđuša njih sam dobila od mog druga koji mi je bio pratilac na maturi i ne mogu vam opisati koliko mi se one dopadaju - predivne su. Tu je i ovaj prsten koji sam dobila za rođendan i koji nosim svakoga dana. I poslednji, ali ne manje važni, je ovaj preslatki bedž na kojem piše "Parental Advisory Explicit Content". :)

#4 Beauty products

 Poslednja vrsta mojih favorita su beauty proizvodi bez kojih ne mogu. Ovaj puter za telo sam hvalila bezbroj puta i toplo vam ga preporučujem. Nešto najsavršenije definitivno... Predivno miriše i ima predivnu teksturu. Brenda je "The Body Shop" i nažalost nije dostupan ovde, ali ako budete išli u inostranstvo onda je ovo nešto što biste trebali da kupite jer je zaista najbolji puter za telo za koji ja znam, a verujte mi, dosta sam njih isprobala. Tu je i mini B.U. dezodorans, Baby Lips OH! Orange! kao i essence crveni lak. Sva tri predmeta sam dobila puter darivanja koje je organizovala blogerka Elena. Posetite njen blog ovde. Dezodorans je malo savršenstvo i mnogo mi se dopada što je mini jer je savršen za školu. Takođe uskoro ću pisati recenziju i o ovom Baby Lips-u koji mi se mnogo dopada. A što se tiče laka, isprobala sam ga svega dva puta i već se našao u favoritima. Ljubičastu pincetu mi je kupila mama u dm-u pre 2-3 nedelje i ona je brenda Ebelin. Ne znam šta da vam kažem sem da je veoma praktična i da je najbolja pinceta koju sam isprobala. I naravno, kao poslednji, ali ne manje važni, favorit je "The Wet Brush" četka koju prosto obožavam i bez koje ne mogu. Nju sam dobila povodom saradnje sa instagram stranicom @damb_doo i malo je reći da sam oduševljena. Zaista čas očešljam kosu sa njom i to bez čupanja. Verovali ili ne, do sada ni jednom nisam osetila nikakav bol dok sa drugim četkama je to prava katastrofa. :D ♥

To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. :)
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @milicastanisic00
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms

Voli vas vaša,


Comments

  1. Super favoriti Milice. ♥ Imamo istu majicu iz New Yorkera, samo što je moja roza. :)

    GIVEAWAY --> http://sarahmakeupp.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sara, baš mi je drago zbog toga!!! <33

      Delete
  2. Svi favoriti su sjajni a slike takodje!Ia ja volim da citam Cosmopolitan,ima puno interesantnih stvarcica ,sat koji imas je savrsen! :)
    http://sofija1837.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sofija! Slažem se u vezi Cosmopolitana. <33

      Delete
  3. Jako dobri favoriti.Sat je predivan.Moraću da probam The Wet Brush


    Novi post-http://lepotaodaleks.blogspot.rs/2015/09/moja-jutarnja-rutina.html

    ReplyDelete
  4. Predivni favoriti,jako su lijepe slike♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  5. Favoriti su predobri, pogotovu duksevi. BU dezodoranse sam koristila i odlicni su. :)

    ReplyDelete
  6. Predivan post,svi favoriti su savrseniii <3!Duksevi i sat su vrh!Odlicno,a Cosmopolitan cu morati da kupim i krenem da ga citam :-).

    GIVEAWAY---------------->perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anđela!!! Definitivno ti preporučujem taj časopis, odličan je. <33

      Delete
  7. Ja definitivno moram da kupim Wet Brush,jako mi je potrebno.
    A ove dve majice su stvarno,stvrano preeeleepe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nećeš se pokajati ako je kupiš jer je četka savršena! Hvala ti puno Jelena. <33

      Delete
  8. Hello from Spain: great purchases. Fabulous. Keep in touch

    ReplyDelete
  9. Divan post! :)
    Pogledaj novi post na mom blogu i uclani se ako zelis:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2015/09/jp-friendship-bracelets.html

    ReplyDelete
  10. Sviđaju mi se ove majice (bluze), a o satu sam već rekla svoje mišljenje :)

    New post: http://justbewhoyouwantbe.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tea, drago mi je da ti se sviđaju. <33

      Delete
  11. Preslatki favoriti stvarno su lepe slike svidjaju mi se pogledaj moj novi post ako hoces<33333

    ReplyDelete
  12. Predivne slike! Moram nekako doći do tog body buttera!

    bluebaby204.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Ukoliko budeš išla u inostranstvo zaista ti preporučujem da kupiš ovaj body butter jer je prosto savršen! <33

      Delete
  13. Odlični favoriti Mici! Ja sam oduševljena onim duksevima na vrhu ahah. ♥

    All For You

    ReplyDelete
  14. Odličan post,fenomenalni favoriti,baš sam znatiželjna kakve je boje ovaj Baby Lips :)
    Fashion Awake

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Branka! Ovaj baby lips je narandžaste boje i ostavlja blagi narandžasti trag. <33

      Delete
  15. Preedobre sličice Mici, favoriti su super. Obožavam wet brush. ♥☺

    ReplyDelete
  16. Imamo isti baby lips electro, meni se jako dopada. Dopadaju mi se tvoji favoriti. Mnogo toga se i meni svidja i dosta toga imam i ja u favoritima. ♥♥

    NESTO NOVO KOD MENE

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!