Autumn Outfits - ROMWE ♥

Zdravo svima/Hello everybody. :)

 Serbian version:
Prvu put sam saznala za sajt Romwe kada sam pročitala jedan od Zoraninih outfit postova. Bila sam zaista oduševljena njihovom širokom ponudom i kvalitetom njihovih stvari. Zaista sam zavidela i Zorani i svim ostalim blogerkama koje su sklopile saradnju sa ovim predivnim sajtom i odavno sam potajno želela da i ja sklopim saradnju sa njiima. Nadam se da će mi se ta želja ostvariti nakon ovog posta. Kao što možete da pročitate u samom naslovu ovog posta, ali i na banneru, danas ću vam pokazati jesenje outfite koje sam osmislila pomoću stvari sa Romwe sajta. Svaki predmet sa fotografije outfita možete pogledati i poručiti putem njihovog sajta klikom na link koji ću vam ostaviti ispod svake slike. Iskreno se nadam da će vam se ovaj post dopasti baš kao i svi ostali postovi koje sam do sada napisala! :)

 English version:
The first time I found out site called Romwe was when I red one of  Zorana's outfit posts. I was really impressed by their wide range of high-quality items. I have to admit, I'm really jealous of Zorana and all other bloggers who cooperate with these beautiful site and I secretly want to cooperate with them too... I hope that my wish will come true after this post. As you can read in the title of this post, today I will show you the Autumn outfits that I created using photos of items from Romwe site. Each item from the photograph of outfits you can view and purchase through their website by clicking the link that I will leave below each image. I sincerely hope that you will like this post just the way you like all other posts that I've ever written! :)

Outfit No.1

  Serbian version:
Prvi i moj najomiljeniji outfit! Ovu kombinaciju bih nosila svaki dan! Zaista mi se sve dopada. Dukserica je baš u mom stilu, ovakve farmerke već odavno tražim, ranac je prosto savršen i smatram da su ove čizme odlične za ove kišne i hladne jesenje dane. Pun pogodak, zar ne?!

 English version:
The 1st and by far my favorite outfit! This combination I would wear every day! I really like everything. Hoodie has perfect design and it's in my style, I have been looking for this kind of jeans for a long time, backpack is just perfect I think these boots are excellent for the cold and rainy Autumn days. Bull's-eye , right? !

Dukserica/Hoodie: *OVDE*/*HERE*
Ranac/Backpack: *OVDE*/*HERE*
Čizme/Boots: *OVDE*/*HERE*
Farmerke/Jeans: *OVDE*/*HERE*

Outfit No.2

  Serbian version:
Sigurna sam da znate da sam ja veliki ljubitelj plave boje i čipkastog materijala. Zato je ovaj outfit baš idealan za mene. Bluza je prosto preslatka i mislim da bi se svakom dopala. Ovakve farmerke su veoma originalne jer do sada nisam videla da negde ima da se kupe farmerke koje su u "ombre" fazonu. Zatim tu je i bela čipkasta torbica sa zlatnim detaljem kako bi se uklopila sa bluzom i predivnim čizmama koje su ujedno i štikle i kanađanke. Šta vi mislite o ovom outfitu?

 English version:
I'm sure you  know that I'm a big fan of blue color and lace material. That's why this outfit is just ideal for me. The blouse is simply adorable, and I think that everyone will like it too. These jeans are very original, because so far I haven't seen in any store jeans that are "ombre" kinda way. Then there is the white lace bag with gold detail which fits perfect with this blouse and these beautiful boots that are at the same time heels and shoes in Canadian style. What do you think about this outfit?

Bluza/Blouse: *OVDE*/*HERE*
Torbica/Clutch: *OVDE*/*HERE*
Čizme/Boots: *OVDE*/*HERE*
Farmerke/Jeans: *OVDE*/*HERE*

Outfit No.3

 Serbian version:
I poslednji, ali ne manje važni, outfit je za one toplije jesenje dane. Zaista sam se potrudila da sva tri outfita budu drugačija kako bih obuhvatila svačiji stil oblačenja zato se iskreno nadam da vam se bar jedan dopada. Odlučila sam da osmislim jedan malo drugačiji outfit koji se sastoji iz majice kratkih rukava, kardigana, visoko strukirane suknje i čizama. Odabrala sam crnu majicu sa cool citatom koja se savršeno uklapa sa kardiganom. Ovakva teksas suknja je zaista trend ove jesenji i mislim da se odlično uklopila u ovu kombinaciju. I naravno ništa bez ovih predivnih crnih čizama koje zaista doprinose neku posebnu notu ovom outfitu. :)

 English version:
And last, but not least, is the outfit for those warm Autumn days. I really did my best that all these three outfits are different so I sincerely hope that everyone can find at least one outfit which is in their style. I decided to come up with a slightly different outfit consisting of a T-shirt, cardigan, high-waisted skirt and boots. I chose a black T-shirt with a cool quote that fits perfectly with the cardigan. This denim skirt is really trendy this Autumn and I think that it fits really great in this combination. And of course nothing without these stunning black boots that really brings a special touch to this outfit. :)

Majica/T-shirt: *OVDE*/*HERE*
Kardigan/Cardigan: *OVDE*/*HERE*
Čizme/Boots: *OVDE*/*HERE*
Suknja/Skirt: *OVDE*/*HERE*

 Serbian version:
»To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.«
-Koji outfit se vama najviše dopada?
-Da li ste nekada kupovali nešto preko Romwe sajta?
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

 English version:
»That's it for this post, I hope that you like it.«
-Which outfit do you like the most?
-Have you ever purchase something from Romwe site?
Please share your opinion with me in the comments.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: milica2000ms
Twitter: @kreativnavila

Voli vas vaša/With love,


Comments

  1. I ja obozavam Romwe, najvise mi se dopada 3. outfit!♥
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje! Takođe. ♥

      Delete
  2. Romwe kao sajt mi je odličan ima zaista kvalitetnu odjeću i jedan je meni od boljih sajtova. Outfiti su baš super a najviše mi se sviđa 1 koji je totally u mome stilu. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se u potpunosti! I meni je prvi najomiljeniji! ♥

      Delete
  3. Odlican post!Prvi outfit je prelep!
    joxykutak.blogspot.com
    myworld2121.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! I meni je prvi najomiljeniji. ♥

      Delete
  4. I think it's a great shop:) Nice selection!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me too! I'm glad that we share same opinion! Thank you. ♥

      Delete
  5. Ova majica u 2. outfitu je savrsena♥
    http://sbeauty14.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  6. You have a beautiful post, dear! :)
    Thank you, keep in touch with you! I love reading your blog! )))
    http://mirandabeautyworld.blogspot.ru/

    ReplyDelete
  7. Outfiti su predivni,najviše mi se sviđa prvi.♥
    milicaandandjela.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Drugi outfi je savršenstvo :) Do sada nisam kupovala sa ovog sajta jer uopšteno nemam baš hrabrosti da kupim nešto sa nekog stranog sajta jer me plaši carina.... :D

    Fashion Awake

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada! I mene je plašila carina do skoro, ali sve dok ne kupuješ stvari koje vrede preko 50 dolara ne treba da se brineš o carini. Pričam ti iz iskustva. ♥

      Delete
  9. Koliko moras imati pregleda i pratioca da bi skopio saradnju sa ovim sajtom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista ne znam jer će me oni kontaktirati kada analitika ovog posta bude dostigla određenu brojku za koju oni smatraju da je dovoljna za sklapanje saradnje. ♥

      Delete
  10. Predobree su kombinacije *-*

    Pogledajte moj prvi post: andrijanaslife.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Andrijana, drago mi je da ti se sviđaju. Važi! ♥

      Delete
  11. stvari su prelepa .. <3 bilo bi super za jednu nagradicu :) :*

    ReplyDelete
  12. To participate a formal party you always need a good dress. For me, I love wearing a long sleeve pencil dresses. It makes me look sexy and it's comfortable.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!