GlamBox otvaranje - oktorbar/novembar 2015 ♥

Здравейте! (bugarski) :)

  Jesen je u punom sjaju! Iako je vreme napolju pomalo toplije nego prošle godine u ovo vreme, uživam u ovim jesenjim danima. Nekako su savršeni za fotografisanje jer nije previše toplo, a ni previše hladno, lišće predivnih boja polako opada i pravi jedan predivni pejzaš. Naravno, ja to pokušavam da iskoristim na svaki mogući način i zato su rekviziti na mojim fotografijama uglavnom jesenje lišće. U ovom postu vas očekuje nešto što do sada nikada nisam predstavila na ovom blogu, a to je otvaranje predivne GlamBox kutije pune kvalitetnih kozmetičkih proizvoda. :)

Well, let's go...

Svi kozmetički proizvodi su pristigli u predivnoj roze kutiji, koja će mi sigurno poslužiti za neki DIY projekat jer je prosto savršena. Kutija je pristigla u petak i zaista mi je ulepšala ceo vikend, a i ovaj dan jer upravo pišem o njoj. Ne možete ni da zamislite koliko sam bila srećna i uzbuđena kada sam videla predivne proizvode koje sam dobila. Jednostavno sam oduševljena i jedva čekam da ih sve isprobam i da vam krajem ovog meseca pišem i recenziju istih. 

Nešto o GlamBox kutiji:
"GLAMBOX je kutija koja se sastoji od 5 - 6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakog meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direktno do vrata Vašeg doma, otkiće Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vašeg doma, sami ili sa društvom. GLAMBOX kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GLAMBOX najveći hit u svetu kozmetike." ♥

GlamBox sajt: *OVDE*
GlamBox instagram profil: @glambox.rs
GlamBox facebook stranica: GlamBox Srbija

Nažalost, "oktobarsko/novembarsko" je rasprodato, ali zato već sada možete naručiti decembarsko izdanje preko njihovog sajta *OVDE*!

Hajde da je otvorimo zajedno!








Kao što vidite i u ovoj kutiji postoji 5 kozmetičkih proizvoda, i čak 4 proizvoda su "full size", dok je samo jedan proizvod dostupan kao uzorak što je zaista super. :)

#1 BIOON (Crystal Derma) regenerativno ulje




 "Regenerativno ulje argena, nevena, ruže vraća koži neophodnu vlažnost, poboljšava njenu elastičnost i štiti je svojim antioksidativnim svojstvima od štetnih spoljnih agenasa. Ublažava iritacije i osećaj zatezanja, suvoću kože i posledice preteranog izlaganja sunčevim zracima. Poboljšava izgled strija i znake preranog starenja kože."
Još uvek ne mogu da zaključim da li je ovo ulje delotvorno ili ne jer sam ga upotrebila samo 2 puta, ali jedno je sigurno - miriše očaravajuće. Ja zaista imam dosta problema sa kožom, tako da se iskreno nadam da će mi ovo ulje pomoći i jedva čekam da ga isprobam i da vam prenesem svoje utiske. :)
Cena: 30ml - 1100 RSD

#2 GOLDEN ROSE Xceed Nu Toaletna voda





  "Toaletna voda atraktivnog izgleda dostupna je u sledećim mirisnim notama: W4 Rush/Gucci (crveni), W6 Light blue/D&G (plavi), W24 Coco Mademoiselle/Chanel (ljubičasti), W27 Gloria/Cacharel (zeleni), W54 Cat Deluxe at night/Naomi Campbell (žuti) i W55 Lady Million/Paco Rabanne."
Ja sam generalno veliki ljubitelj parfema i zato sam se baš obradovala kada sam videla da sam dobila parfem i to u "full size" pakovanju. Primetila sam da je božanstvenog mirisa i da me baš podseća na neki parfem koji sam već imala. Zato sam na prospektu pogledala i videla da sam u pravu, ovo je u stvari parfem Naomi Campbell i zove se "Cat Deluxe at night". Toliko mi se dopada da ću najverovatnije kupiti još jedan ovakav kada ovaj potrošim. ♥
Cena: 15ml - 300 RSD

#3 BIOBODY Paris glicerinska krema za ruke



  "Biobody Paris kozmetiku karakteriše visok sadržaj biljnih sastojaka, a nizak sadržaj konzervansa, što je čini pogodnom za svaki tim kože, a naročito osetljive. Glicerinska krema za ruke namenjena je nezi suve i ispucale kože, nastale kao posledica čestog izlaganja agresivnim sredstvima, kućnim deterdžentima kao i čestog izlaganja vodi. Usled visokog sadržaja glicerina, krema vrlo brzo vraća koži elastičnost i mekoću."
Verovali ili ne, baš mi je ponestala krema za ruke jer sam je prošlog meseca i početkom ovog mazala kao luda s obzirom da koža mojih ruku zna da bude dosta ispucala u ovo doba godine. Zato sam se baš obradovala ovoj kremi i verujem da ću je sa zadovoljstvom koristiti. Nažalost, nisam stigla još uvek da je isprobam ali sam primetila da veoma lepo miriše. Ona je takođe pristigla u "full size" pakovanju. :)
Cena: 50ml - 105 RSD

#4 Max Factor Glossfinity lak za nokte



  "Max Factor GlossFinity lak za nokte je otmena kolekcija blistavih, dugotrajnih lakova za nokte, specijalno osmišljenih da vam pomognu da svake nedelje otkrijete svoj raznoliki modni stil. Ova dugotrajna formula poboljšava prijanjanje laka za nokte, sprečava krzanje i ljuštenje, dok napredna tekstura omogućava brzo i ujednačeno lakiranje noktiju."
Ja sam veliki ljubitelj lakova za nokte i jako mi teško pada što ne mogu da ih mažem tokom školskih dana. Zato u poslednje vreme nisam kupila ni jedan novi lak i to je najveći razlog zašto sam se ovoliko obradovala kada sam u kutiji videla i ovaj lak. Brend "Max Factor" generalno zaista obožavam i smatram da je svaki njihov proizvod veoma kvalitetan. Jedva čekam da isprobam ovaj lak i da sa vama podelim utiske! P.S. Lak je takođe pristigao u "full size" pakovanju. :)
Cena: 15ml - 300 dinara

#5 REVLON UniqOne maska za kosu



  "UniqOne, brend koji vam je već doneo legendarni tretman u spreju sa 10 benefita, predstavlja SUPER10R masku za kosu koja će učiniti da zaboravite sve druge maske. UniqONE SUPER10R hair mask je dubinski, intenzivan tretman koji hidrira, hrani i obnavlja kosu iznutra. Njegova ekskluzivna formula takođe štiti kosu od oštećenja izazvanih sunčevim zračenjem, sprečava pucanje kose, cvetanje krajeva, i istovremeno daje kosi volumen omogoćavajući izuzetne rezultate."
Poslednji, ali ne manje važni" proizvod koji se nalazio u oktobarsko-novembarskoj GlamBox kutiji je u obliku uzorka. Zaista sam se prijatno iznenadila kada sam videla da je ova maska za kosu brenda čiji sam proizvod već imala prilike da isprobam. U pitanju je bio šampon koji mi je tetka kupila u Dubaiu i mogu vam reći da sam zaista bila oduševljena njime i da zaista čini čuda sa kosom i pritom predivno miriše. Masku za kosu još uvek nisam isprobala, ali se veoma radujem da je isprobam i verujem da će i te kako ispuniti moja očekivanja. :)
Cena: 300ml - 1799 dinara.

Celokupan utisak:
Ova GlamBox kutija je zaista opravdala sva moja očekivanja. Svi proizvodi mi se mnogo dopadaju i baš se radujem da ih isprobam. Definitivno ću sigurno u skorije vreme naručiti još neku kutiju. Inače, cena ove kutije za mesečni plan je 1299 dinara i proizodi koje sam ja dobila su daleko premašili tu cenu, tako da je zaista ova kutija i te kako isplativa. 

To bi bilo to što se tiče ove GlamBox kutije. Nadam se da vam se ovaj post dopada. :)
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Već dugo planiram da uzmem GlamBox kutiju, ali uvek treba nešto drugo da dokupim i kutija nikada nije uspela da bude prva na listi za kupovinu. Inače revlonova maska za kosu je super, počela sam da je koristim pre par meseci. Super post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U potpuno istoj situaciji sam bila i ja, ali sada kad sam je naručila malo je reći da sam se oduševila! Kutiju ću definitivno da nastavim da naručujem i dalje jer je prosto savršena! Hvala ti puno draga! <33

      Delete
  2. Drago mi je što si dobila predivne stvari. :)
    Boja laka je zaista prelepa.Sve stvarčice mi se sviđaju i volela bih da ih isprobam.♥
    tijanaslife23.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tijana! Nadam se da ćes i ti uskoro imati priliku da isprobaš ove proizvode. <33

      Delete
  3. Odlicnii proizvodi :-) :-*

    NOVI POST :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.rs/2015/11/trust-me.html

    ReplyDelete
  4. Post je stvarno super.Mozda i poručim GlamBox kutiju :)

    http://andjelavlaovic.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anđela! Veruj mi, definitivno se ne bi pokajala ukoliko bi je naručila! <33

      Delete
  5. Odlicni proizvodi,gledam ih 10-ti put!
    joxykutak22.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jovana, drago mi je da ti se dopadaju! <33

      Delete
  6. Odličan post :) Već duže vreme razmišljam o naručivanju glambox kutije,ali nikako da se rešim na to... :)

    Fashion Awake

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Branka! Ne bi se pokajala ukoliko bi je naručila, ja sam oduševljena! <33

      Delete
  7. Thats a great box :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    Fashion Paris & Prague

    ReplyDelete
  8. Super post♥
    Pogledaj moj blog ♥
    http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!