My Winter wishlist - Dressgal ♥

Zdravo svima/Hello everybody. :)

 Serbian version:
Pošto je još jedno godišnje doba pri kraju i pošto nam se bliži novo t.j. zima odlučila sam da vam pokažem nekoliko stvari koje su se našle na mojoj listi želja za predstojeći period. Ovaj post je sponzorisao sajt Dressgal. Zaista sam prijatno iznenađena širokim izborom jeftinih i kvalitetnih stvari koje se mogu poručiti preko njihovog sajta. Verujte mi, bilo mi je jako teško da izaberem samo nekoliko stvari koje će se naći na ovoj mojoj listi želja. Potrudila sam se da izaberem iz svakog segmenta po nešto tako da moja lista zaista bude kompletna. Iskreno se nadam da će vam se ovaj post dopasti! Zanima me takođe i koja se vama stvar najviše dopada od ovih koje će te imati prilike da vidite, tako da bi mi značilo kada biste podelili vaša mišljenja sa mnom u komentarima. :)

 English version:
I decided to show you a few things that I put on my wish list for the upcoming period. This post is sponsored by site Dressgal. I was really pleasantly surprised by the wide range of cheap and quality items that can be ordered through their website. Believe me, it was very difficult for me to choose just a few items. I did my best to choose one item from each segment so my list would become truly complete. I sincerely hope that you will like this post! I really want to find out what item do you like the most of these that you will have the opportunity to see, so I'd appreciate it if you would share your opinions with me in the comments. :)

Well, let's go...

 Serbian version:
Ovakav komplet želim već duže vreme da kupim. Prosto sam se šokirala kada sam ugledala da za svega 1,000 dinara (bez poštarine) dobijate komplet koji se sastoji iz prsluka, dukserice i trenerke. Ja volim neutralne boje poput sive, crne i bele ali nekako mi se od ova tri kompleta ipak najviše dopada prvi. :)

Možete poručiti/pogledati ovakav komplet *OVDE*.

 English version:
This set of three items I've been searching for a long time. I was simply shocked when I saw that you can get set of items that consists of vest, sweater and tracksuit for less then 10 dollars (excluding postage). I like neutral colors like gray, black and white, but somehow of these three sets I prefer the first set. :)

You can order it or check it out *HERE*.

#2 Fashion Women Fur Collar Long Sleeve Hooded Drawstring Parka Outdoor Jacket Coat

  Serbian version:
Naravno, ništa bez zimske jakne. Na prvi pogled mi se dopala ova i znala sam da će se naći na ovoj listi želja. Prosto je savršena. Obožavam teget boju. Takođe mi se dopada što je iznutra postava bela. Najveći problem mi uvek predstavljaju kapuljače koje mi nikada ne odgovaraju, ali ova mi se čini dosta velikom i došada mi se to što je ukrašena ovim krznom koji je uzgred predivne boje. :)

Možete je poručiti/pogledati *OVDE*.

 English version:
Of course, nothing without a winter jacket. At first sight I liked this jacket and I knew that it will be on this wishlist. It is simply perfect. I love the dark blue color. Also I like the white lining inside. My biggest problem is always a hood that never fits me, but this one seems quite big and so far I like fur on it, which is incidentally  made of beautiful color. :)

You can order it or check it out *HERE*.

#3  New Fashion Women Chain Natural Stone Crystal Geometric Shape Pendant Sweater Necklace
  Serbian version:
Ne možete ni da zamislite koliko sam se obradovala kada sam ugledala ove ogrlice! Zaista ih već dugo tražim po prodavnicama u i van mog grada i nigde nisam mogla da ih pronađem. Videla sam ovakve slične na još jednom sajtu, ali nisu ni blizu ovako divne kao ove. Definitivno bih naručila sve četiri sa gornjeg dela slike! :)

Možete ih poručiti/pogledati *OVDE*.

 English version:
You can not imagine how happy I was when I saw these necklaces! I indeed to buy it for a  long time but I couldn't find them anywhere and I've been searching for it in the shops in and out of my city. I saw these similar necklaces on another website, but they aren't nearly so nice like this. I would definitely ordered all four from the upper part of the photo! :)

You can order them or check them out *HERE*.

#4 Stylish Ladies Women Casual Contrast color O-neck Long Sleeve Outerwear Jacket Coat
  Serbian version:
Ova jakna ne izgleda ništa posebno, ali mi se baš dopada. Obožavam kombinaciju sive i crne boje. Smatram da je vrlo moderna i da bi se uklopila uz bilo koju kombinaciju. Ako budem zaista odlučila da nešto naručim od ovih stvari, ovu jaknu ću prvu naručiti. :)

Možete je poručiti/pogledati *OVDE*.

 English version:
This jacket doesn't look anything special, but I really like it. I love the combination of gray and black. I think that is very modern and that it would fit perfectly with any combination. If I actually would decided to order something from these wishlist, this jacket I would order first. :)

You can order it or check it out *HERE*.

#5 Finejo Stylish Women Cool Round Neck Long Sleeve Print Spring Autumn Sweats
  Serbian version:
Pre nekoliko dana mi je stigla dukserica sa jednog drugog sajta koja je potpuno istog brenda kao i ova, u pitanju je brend Finejo. Mogu vam reći da sam prijatno oduševljena kvalitetom te dukserica i verujem da je ova isto toliko kvalitetna. Već i vrapci na grani znaju da ja obožavam crnu boju pa mi zato ova dukserica toliko i dopada. :)

Možete je poručiti/pogledati *OVDE*.

 English version:
A few days ago I received sweatshirt from another site that is completely the same brand as this, the brand name is Finejo. I can tell you that I was pleasantly impressed by the quality of the sweatshirt, and I believe that this one is good quality too. Everybody already knows that I love black color and that's why I like this sweatshirt so much. :)

You can order it or check it out *HERE*.

#6 New Rucksack Kids Girl Boy Student Panda Canvas School Book Campus Bag Backpack Cute
  Serbian version:
Ni jedna moja lista želja ne može proći bez torbe ili ranca. Kada sam ugledala ovaj ranac prosto sam zanemela. Zaista je presladak i sudeći po fotografijama čini mi se i da je dosta kvalitetan. Iskreno se nadam da ću biti u prilici i da ga naručim pa da podelim utiske sa vama o njemu. ♥

Možete ga poručiti/pogledati *OVDE*.

 English version:
None of my wish list isn't complete without bag or backpack. When I saw this backpack I simply silenced. It is really adorable and judging by the photos it seems to me that is made of good quality. I sincerely hope that I will have an opportunity to order it, and to share my impressions with you. ♥

You can order it or check it out *HERE*.

#7 Women's Cool Black PUNK Military Army Knight Lace-up Short Boots Shoes
 Serbian version:
Ovakve bajkerske čizme su skoro dostupne u svakoj prodavnici obuće ili na svakom sajtu, tako da se nisam nešto preterano iznenadila kada sam ih ugledala. Ali ono što me je pozitivno šokiralo je njihova cena! Ako su i kvalitetne kao što izgledaju na fotografiji onda se definitivno isplati njihova kupovina. :)

Možete ih poručiti/pogledati *OVDE*.

 English version:
These biker boots are available in almost every shoe store or on every site, so I didn't surprised when I saw them. But I definitely was positively shocked when I saw their price! If quality is look the same as it looks on the photo then it is definitely worth their purchase. :)

You can order them or check them out *HERE*.

Serbian & English version:
To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada/That's it for this post, I hope that you like it.
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima/Please share your opinions with me in the comments.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila

Voli vas vaša/With love,



Comments

  1. Sve stvari mi se zaista dopadaju i teško bih mogla da izaberem jednu najbolju.Ali,neka bude to ovaj rančić jer je presladak. :)
    tijanaslife23.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopadaju! I meni je ranac najomiljeniji! <33

      Delete
  2. I meni su pisali za isti post, verovatno ću da ga uradim i ja. Tvoja lista želja je odlična, pogotovo mi se sviđaju trenerke i ogrlica. ♥☺

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedva čekam da pogledam i tvoju listu želja sa njihovog sajta! Želim ti srećnu i uspešnu saradnju sa njima! Hvala ti puno Kaća! <33

      Delete
  3. Sve stvari su super, ali nekako mi se kao najlepse izdvajaju jakna i ranac u plavoj boji. ♥♥:)

    ReplyDelete
  4. Odlican post!!!Trenerke su savrsene!
    joxykutak22.blogspot,com

    ReplyDelete
  5. Odlican post.Sve stvari su super, a posebno mi se sviđa ovaj ranac.
    Drugi post na mome blogu.
    http://girlwithstyle123.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Adna, i meni je ranac favorit. <33

      Delete
  6. Aaaaa ruksak na pandu, precute.Odličan post

    ReplyDelete
  7. Ove opake cizmice su mmmmmmmmmm.. a posebno sam odusevljena onim trodelnim trenerka-kompleticem! :)

    ReplyDelete
  8. Rancevi .....prelepi i originalni! Sve stvari su odlicne, cak i jednostavna sivo-crna jakna, uz pravu kombinaciju bila bi pun pogodak!

    ReplyDelete
  9. Prvo moram reći da je izgled bloga predivan, jako mi se dopada! ♥
    Stvarčice su preslatke, ja imam skoro iste čizmice kao sa poslednje fotografije, samo imaju zlatne kaiščiće sa strane i jako ih volim :)

    ReplyDelete
  10. Ja sam kupila slicne cizme kao ove sa slike i predobre su.To zaista moras kupiti.Moslim da bi ti jako lepo stajale posto si visoka....Uz sve se mogu kombinirati i jednostavne su :) odlican post!

    Molim te,poseti moj blog: girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definitivno hoću! Hvala ti na savetu i na lepim rečima. <33

      Delete
  11. Prvi trodelni komplet, naam se da je podjednako lep i kvalitetan kao što izgleda na slici.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!