Prelistavanje novembarskog HEJ-a! + Pobednik Giveaway-a ♥

Xin chào! (vijetnamski) :)

  Decembar se već uveliko približava i ja na sve moguće načine pokušavam da što bolje provedem ovo malo toplih dana koji su nam ostali. Najviše volim da provodim vreme u mom dvorištu sedeći na ljuljašci i čitajući moj omiljeni časopis. Jedno vreme sam prestala da čitam HEJ! iz meni nekog nepoznatog raloga i mogu vam reći da se dosta kajem zbog toga jer sam propustila skoro 3-4 broja ove godine. No, sada ponovo sa ushićenjem iščekujem prvi ponedeljak u mesecu kako bih kupila novi broj moj omiljenog časopisa! Pošto mi se mnogo dopao novembarski broj i pošto sam ga celi časopis od stranice do stranice pročitala za jedan dan odlučila sam da ga zajedno sa vama još jednom prelistam i da vam pokažem koje su moje omiljene rubrike u ovom broju. :)

Well, let's go...


Kao i u svakom broju, i u ovom me je zaista oduševila naslovna strana koja je uvek vrhunski osmišljenja. Možete da zamislite koliko sam se samo obradovala kada sam videla da će se na jednoj strani ovog divnog časopisa naći i nešto o mom omiljenom filmu i delu čija premijera tek treba da bude emitovana. U pitanju je film "Igre Gladi: Sjaj slobode, 2. deo".


  Prva stranica koja me je baš oduševila je bila stranica na kojoj se našla moja najomiljenija blogerka koja je ujedno i moj idol, u pitanju je Zorana Jovanović. Zaista sam uživala čitajući ovaj intervju i saznala sam dosta toga o Zorani i njenoj knjizi što do sada nisam znala. Ovaj članak se nalazi na 6. strani i u pitanju je rubrika "ZOOM - stars*fun*news". :)


  Sledeće dve stranice su pune saveta kako biti srećan. Veoma sam im zahvalna na ovom članku, jer mi je nešto ovako već duže vreme bilo potrebno s obzirom da sam u poslednje vreme veoma neraspoložena. Članak se nalazi na stranicama 20 i 21, a rubrika se naziva "NEW YOU". :)


  Sledeće dve stranice koje sam iščitala već 5-6 puta su na temu ljubavnih problema. Tema je: "Voliš ga, a ne smeš?". Stvarno su obuhvatili sve moguće ljubavne probleme koje muče današnje devojke i smatram da će ovi saveti svakom pomoći. Članak se nalazi na stranicama 24 i 25, a naziv rubrike je "Tajne srca". :)


  Sledeće dve stranice su obuhvatile sve što mene muči već duže vreme. Nakon što sam pročitala sve ove divne savete mogu vam reći da je ovo definitivno jedan od najboljih člankova koje sam ja pročitala. Članak se nalazi na stranicama 28 i 29, a naziv rubrike je "Potpuno lično". ♥


  Još jedna tema članka koja me je potpuno "oduvala s nogu". Nakon što sam pročitala obe stranice, shvatila sam koliko je san bitan za nas tinejdžere i obećala sam sebi da od danas više neću ostajati budna do kasno i da moram spavati minimum 8 sati. Videćemo da li ću to ispuniti. Inače, članak se nalazi na stranicama 32 i 33, a rubrika se naziva "Z... Z... Z...".


  Naravno ništa bez rubrike "Fashion Mix" koju prosto obožavam.. Većinu inspiracije za outfit kombinacije pronalazim baš dok listam stranice ove rubrike. Pošto sam ja veliki ljubitelj prodavnice "New Yorker" i brenda "H&M" možete zamisliti koliko se svakoga puta obradujem stvarima iz NY prodavnice i stvarima brenda H&M koji se uvek nađu u svakom broju HEJ! časopisa. Već sam napravila spisak stvari koje sam videla u ovom broju časopisa i koje prosto moram imati. Posebno mi se dopada siva majica iz nove sportske kolekcije koja je sada dostupna u svim NY prodavnicama, kao i preslatke zimske kapice koje su takođe dostupne u skoro svim H&M radnjama po super cenama!  Stranice koje su uslikane na ovoj fotografiji su šezdeset deveta i sedamdeseta. :)


  Još jedna rubrika koja je vezana za ljubavne probleme i ona se zove "Online". Tema ovog članka je "Kuckaj, kuckaj...i osvoji tog dečka!". Saveti su zaista veoma korisni i sigurna sam da će mi dosta pomoći. Ovaj članak se nalazi na stranicama 80 i 81. :)


  Ovo je rubrika na kojoj se uvek najviše vremena zadržim i uvek je sa uživanjem čitam. Zove se "Naj priča". Drago mi je što HEJ! časopis podržava mlade talentovane ljude koji vole književnost i pisanje. Mislim da je san svakog tinejdžera da se njegova priča nađe u ovoj rubrici. Pogotovo moram da pohvalim HEJ! redakciju i Vulkan izdavalaštvo jer uvek obraduju knjigom onoga čija se priča nađe u časopisu. Priča se nalazi na stranici devedeset četvrtoj stranici. :)


  I kao "šlag na tortu" tu je i rubrika "Horoskop" koja me uvek iznova i iznova oduševljava. Ne znam da li sam ja jedina, ali horoskop za moj znak se uvek poklopi sa onim što se dešava u mom životu i uvek je tačan. Ponekad toliko tačan da prosto ostanem zatečena. Horoskop se nalazi na devedeset osmoj stranici. :)

*Želim samo da napomenem da ovaj post NIJE sponzorisan. Jednostavno sam želela da sa vama podelim utiske o novembarskom broju mog omiljenog časopisa i to je sve. :)

Proglašenje pobednika ovonedeljnog Giveaway-a:
Kao i uvek, i ovoga puta se prijavilo dosta vas i zaista sam vam zahvalna na tome i zato vas sutra očekuje novi GIVEAWAY! Kako vas više ne bih držala u neizvesnosti, odmah ću proglasiti pobednika kojeg sam nasumično odabrala uz pomoć sajta https://www.random.org/.

Pobednički redni broj:

A pod tim rednim brojem je:

Čestitam ti! Molila bih te da mi se javiš porukom preko moje e-mail adrese: milicastanisicms@gmail.com u što kraćem mogućem roku kako bismo se dogovorile oko preuzimanja nagrade. :)

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. ♥
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Sjajan post, svaka cast <333 Obozavam da citam HEJ! casopis i stvarno sam ostala bez reci kada sam procitala clanak o tome sta sve radimo dok spavamo, zato sto nikada nisam razmisljala o tome :D
    www.neramisic.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Odlican post Mici. Ja bas volim da citam Hej magazin. ☺♥

    Procitajte : http://fashionholicyeahh.blogspot.rs/2015/11/par-saveta-za-bolju-sliku.html

    ReplyDelete
  3. Odličan post! Slike su prelepe! Ja sam se, takođe, obradovala predivnim temama u novembarskom broju! Čestitam pobednici! ☺

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Odlican post!Obozavam casopis Hej.Cestitam pobednici!
    joxykutak22.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Odičan post! ♥

    http://smizlica11.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Hej! je zaista jedan divan časopis i veoma zanimljiv.Svako može pronaći nešto za sebe. :)
    Čestitam pobednici!♡

    ReplyDelete
  7. Kod nas u Hrvatskoj nema Hej! časopisa no zato ima OK! I uglavnom sve je isto.
    Lijepo je od tebe što si napisala ovakav post. Možeš li pogledali mail od mene?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čitala sam i ja jedno vreme OK jer može da se kupi i kod nas i to po super ceni i plus se dobija poklon, ali me je nerviralo to što je na hrvatskom pa pojedine reči nisam razumela. No, časopis je potpuno identičan HEJ-u jer je u pitanju ista redakcija. Možeš li mi ga ponovo poslati jer mi ništa nije stiglo od tebe? <33

      Delete
  8. Ahh, obožavam ovaj časopis! Kupila sam novembarski broj čim je izašao. Moja omiljena rubrika je 100% sve o tebi.

    andjelavlaovic.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Najbolji bre casopis..☺♥

    Na mom blogu je novi post pa pogledaj..☺
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. Ja iskreno nemam naviku da kupujem casopise haha.Jedno vreme jesam ali cesto mi se desavalo da nemam novac kod sebe i posle par dana kada mi roditelji daju,casopis se rasproda....Hej je zaista jako dobar casopis i ja ga generalno volim.Ponekad se nadju neke ''glupe" teme ako tako mogu reci,koje mi se ne dopadaju ali nekome se to svidja....Ima zaista korisnih saveta.U ovom slucaju je recimo taj clanak za spavanje ... Zanimljiva ideja za post,nikada se toga ne bih setila hahaha.

    Molim te,poseti moj blog : girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dešavalo se i meni to, tako da nisi jedina. Hvala ti draga! <33

      Delete
  11. Kupilaaa sam ovaj broj, posle toliko vremena. Zanimljive teme imaju kao i uvek :)
    Dobar post :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    ReplyDelete
  12. Post je super ♥
    Ako imaš vremena pogledaj moj blog ♥
    http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!