Decorating Christmas Tree - collab post with Željana ♥

Kaabo gbogbo eniyan! (joruba) :)

Ne znam ni kako da započnem ovaj post s obzirom da je sutra dan koji već dugo iščekujem i zbog kojeg sam već nedeljama uzbuđena! Jedva čekam da se sutra uveče opet sastanem sa mojim prijateljima iz osnovne škole koje nisam dugo vremena videla i da zajedno sa njima dočekam Novu godinu! Definitivno ću vam pisati post o tome kako sam se provela. Kako teku vaše pripreme za doček Nove godine i kako će te je vi dočekati? Ja sam za vas danas pripremila jedan collab post sa veoma zanimljivom tematikom. U pitanju je collab post sa blogerkom čiji blog čitam svakoga dana, to je draga Željana! Došle smo na ideju da pišemo post o tome kako smo mi okitile/ukrasile našu jelku. Nažalost, fotografije nisu baš najboljeg kvaliteta jer je sve uslikano u kući, a ja slikam kamerom svog telefona tako da zaista nisam mogla bolje. Dala sam sve od sebe i zato se nadam da će vam se ovaj post dopasti. :)
Željanin post možete pročitati *OVDE*!!!

Well, let's go...

Kada sam pre oko tri nedelje zakoračila u ostavu koja se nalazi u potkrovlju, nisam baš bila oduševljena prizorom ukrasa za kićenje jelke. Pitate se zašto? Zato što je jedva bilo nekoliko ukrasa. Ja sam potpuno zaboravila na tu činjenicu da smo moja majka i ja negde "zaturile" naše ukrase i da ih ni prošle godine nismo mogle pronaći. Dok sam kitila jelku prošle godine zaista sam se namučila jer sam imala jedva nekoliko ukrasa i nekoliko srma. Zato sam ove godine odlučila da malo obnovim moju divnu jelku i kupila sam dosta novih ukrasa. Pošto je moja jelka uvek šarena, ovoga puta sam želela da svi ukrasi budu u dve boje, a to su crvena i zlatna jer se slažu sa ostalim iventarom u mojoj dnevnoj sobi.

Sve ukrase i jelku sam prebacila iz ostave u dnevnu sobu i ukrašavanje/kićenje jelke je moglo da počne. Uzela sam stare novine i nekoliko dvolista sam položila na pod kako ne bih ogrebala parket i kako ne bih napravila haos kakav umem da napravim. Nakon toga sam sklopila jelku pošto je ona inače u delovima i sve ukrase sam odložila ispod nje na novine kojima sam obložila pod.








Nakon toga sam otprilike u glavi osmislila kako bih volela da moja jelka izgleda i počela sam sam kićenjem! Potrudila sam se da na svakoj grančici bude neki drugi ukras tako da se ne desi da pored jednog ukrasa stoji ukras u istoj boji ili sa istom šarom. Evo kako sam rasporedila ukrase:







Pošto nisam htela da menjam mesto na kojem moja jelka uvek stoji, uzela sam novogodišnji crveni stoljnjak i rasprostrela sam ga na mali stočić između kompjuterskog stola i prozora. Uz pomoć mame sam jelku postavila na stočić i evo kako je ona izgledala bez srma:







I na kraju sam još samo dodala srebrne srme i lampione i moja jelka je okićena! Ovo je prvi put da sam baš zadovoljna rezultatom i prvi put mi se jelka mnogo dopada! Postoji tradicija u mojoj porodici da zvezdu stavljamo poslednju i to svi zajedno tako što svako uhvati po jedan kraj zvezde. Nažalost, kao što imate prilike da vidite na fotografijama, zvezda je dosta stara i boja je počela da se guli ali je ja mnogo volim i svima nam je draga jer nas vezuje mnogo uspomena za nju tako da zato nisam kupila novu u zamenu za ovu staru. Verujem da će mi i te kako biti žao da je raskitim za 15-ak dana. :/

Uživajte u ostalim fotografijama:



















ŽELIM VAM SVE NAJLEPŠE I DA DOČEKATE NOVU GODINU NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN! 

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
Da li vam se sviđa moja jelka? ♥
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*
Nezaboravite da pogledate/pročitate i Željanin post na istu temu *OVDE*.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Divan post!Lepota jelke me je oduševila.Sve te i deokracije,a pogotovo jelka unose pozitivnost u naš dom!Svaka čast Milice!

    http://anjasworld1.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anja na predivnom komentaru! <33

      Delete
  2. Jelka ti je presavrsena,ne znam zasto si rel;a da su ti slike jako loseg kvaliteta,kada su dosta dobre,s obzirom da si slikala unutra. ♥ Moja jelka takodje bude uvek sarena,ali obe godine preovladavaju crvena i zlatna boja,po kojim mestima se nadje i neko sarenilo!
    Zaista odlican post,drago mi je bilo saradjivati sa tobom. ♥

    http://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Željana i meni je stvarno bilo zadovoljstvo sarađivajući sa tobom! Nadam se da ćemo uskoro napisati još neki collab post. :)

      Delete
  3. Predivan post ,jelka je stvarno prelijepa .

    ReplyDelete
  4. Super je jelka, sviđa mi se.
    Moja jelka je uvek okićena u crveno-zlatnu kombinaciju ahah ♥ :-)

    http://behappyhappyend.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  5. Fenomenalan post :) Slike su prelepe kao i tvoja jelka :D

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Predivan post . :)
    Jelka ti je prelijepa, svaka čast .
    Ja nikada nisam voljela šareno ukrašenu jelku, jer mi se čini da je prenatrpano. Ja sam takođe 'kitila' u crvenu i zlatnu, ali zadnjih par godina samo u plavu i srebrnu ;)
    Sve u svemu, prelijepa je . ❤
    → sarasworld1234.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Odlican post!Jelka je prelepa!
    joxykutak12.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Odlicna siii <3
    Jelka ti je divnaa ,3
    Mnogo mi se dopadaju tvoji postovii <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!