HEJ! nagrada ♥

Hallo zusammen! (nemački) :)

Polovinom prošlog meseca na moju adresu je stigao takođe jedan neočekivani poklon od strane divne redakcije HEJ! magazina. Zaista sam mislila da su sve te nagrade igre nameštene i da samo određeni ljudi "dobijaju" sve te poklone. Imala sam i te kako pogrešno mišljenje. Verujem da svi to mislite dok i sami ne osvojite nešto. Ja sam se uverila da oni pošteno dodeljuju nagrade kada sam ja po prvi put osvojila nagradu! Ovo je već treća nagrada koju sam ja osvojila i ne možete ni zamislite koliko sam srećna i uzbuđena zbog toga.

Redakcije HEJ! časopisa je preko oko 4 nedelje (skoro mesec dana) organizovala jednu super nagradnu igru, ako to tako mogu nazvati. Naime, sve što smo mi, čitaoci, trebali da uradimo je da osmislimo stajling za Novogodišnju žurku i da ga opišemo u komentaru njihove objave na Facebook stranici ili Instagram profilu. Ja sam sasvim slučajno pronašla tu njihovu objavu na Instagramu i jednostavno sam prokomentarisala kako bih se ja obukla. Kada je izašao 51. broj najboljeg tinejdž časopisa, ja sam kao i uvek, otrčala do najbližeg kioska kako bih ga kupila i nisam ni razmišljala o toj nagradnoj igri kojoj sam se priključila. Listajući časopis zajedno sa mojom divnom drugaricom zastale smo kod rubrike FashionMix i zajedno smo komentarisale stajlinge za doček Nove godine.



Moja drugarica je odmah pokazala prstom na jedan stajling i rekla da je skroz u njenom stilu.



Ja sam se malo zagledala i videla da piše: "Predložila Milica Stanišić". Bukvalno sam vriskala od sreće, a zajedno sa mnom i moja drugarica. Svi su nas gledali kao da nismo normalne, hahhahha. Eto vidite koliko se ja radujem poklonima. :D



Bilo mi je sasvim dovoljno i što se moje ime pojavilo u najboljem i najčitanijem časopisu, ali oni su odlučili i da nas iznenade sjajnim poklonima u saradnji sa New Yorker prodavnicom.

Ako se ne varam u sredu mi je na vrata zazvonio poštar i dostavi jedan OGROMAN paket! Odmah sam znala da je to poklon iz redakcije HEJ! magazina. Naravno, rascepala sam paket od uzbuđenja i bukvalno sam krenula da skačem od sreće kada sam videla dva poklona unutra! Dobila sam predivnu crnu torbicu i božanstvenu metalik ogrlicu koja izgleda kao da vredi 1,000,000 dolara. :D







Definitivno se torbica i ogrlica savršeno uklapaju i verujem da ću baš ova dva predmeta ukombinovati sa kožnom high-waisted suknjom, crnom majicom sa cool belim natpisom, najlonkama i crnim martinkama, patika ili baletankama.

Još jednom se zahvaljujem redakciji HEJ! magazina što su me ponovo iznenadili ovim predivnim poklonima! Najbolji ste! ♥
A vama preporučujem da što pre kupite Hej časopis ako već niste i da se priključite nekoj od nagradnih igara. :)

P.S. Svima koji slave Božić danas, želim sve najlepše!

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,






Comments

  1. Ja sam od Heja dobila puno nagrada. 5-6 puta bioskopske ulaznice, knjige, torbu, i jos knjiga.. Stvarno su posteni i uvek daju jako lepe nagrade. :)

    Na mom blogu mozes okititi jelku pa pogledaj. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super, redakcija ovog magazina je stvarno divna u ravnopravna! Baš tako! <33
      Važi, pogledaću. :*

      Delete
  2. Divno Mici, torbica je prelepa i baš mi je drago što si je osvojila! :*

    Anja's diary

    ReplyDelete
  3. Odličan post, posebno mi se sviđa ogrlica, prelijepa je.Jako volim nakit i bas bih voljela imati je.Od Hej nikada nisam nista dobila ali nadan se da cu i ja nekada nesto osvojiti.
    http://girlwithstyle123.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Adna! Samo moraš biti uporna i strpljiva. Uvek kada se najmanje nadam ja osvojim nešto, tako je to. :D

      Delete
  4. Heej! Čestitam ti na osvojenoj nagradi, baš mi je drago da si sretna :D Hvala ti na božićnoj čestitci i tebi sretan Božić ako ga slaviš :D


    http://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  5. Stvarno prelepe nagrade,torba je bozanstvena.

    ReplyDelete
  6. Baš mi je drago što si osvojila ovako divan poklon!

    overthemoonwithvanja.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!