My weekend morning routine - winter edition (collab post with Hanna) ♥

Привет! (ruski) :)

Vreme je za još jedan collab post, ovoga puta u saradnji sa divnom Hanom sa bloga Hanna's messy corner. Mogu vam reći da sam se baš dosta potrudila za ovaj post i da sam fotografije prikupljala skoro celu prošlu nedelju. Čak je i ova fotografija na banneru iznad moja, samo je dorađena malo jer ni jedan izlazak sunca ne bi mogao da izgleda baš ovako. Ideja za temu ovog posta je bila Hanina i zaista mi se dopada. Do sada nikada nisam radila "vikendsku" jutarnju rutinu. Vreme je grozno ovih dana, veoma je hladno i kišovito. Nažalost još uvek nije pao sneg, tako da moja "zimska jutarnja rutina" baš nije "zimska" s obzirom da se nigde ne primećuje sneg ili bilo šta drugo što je vezano za zimu, ali nema veze. Nadam se da će vam se dopasti ovaj post i da će te uživati čitajući ga! ♥
Možete pročitati Hanin post na istu temu *OVDE*. :)

Well, let's go...

#1 Ustajanje iz kreveta
  Jedva čekam vikend kako bih se naspavala, ali uglavnom vikendom ustajem ranije jer imam i previše toga da uradim. Što pre počnem, to ću pre završiti. Tu rečenicu upotrebljavam baš dosta u poslednje vreme i mogu vam reći da je skroz tačna. Subotom se uvek budim oko 07:00, dok se nedeljom budim oko 08:00-09:00. :)

#2 Telefon

  Čim otvorim oči, odmah uzimam telefon. Pustim laganu muziku poput pesme: "Justin Bieber - I'll show you" i zatim razgledam šta ima novo po mojim društevim mrežama i po profilima drugih osoba koje pratim. :)

#3 Uživam u izlasku sunca

  Ako se probudim pre sedam ili oko sedam, onda imam priliku da uživam u predivnom izlasku sunca. Tog jutra sam se probudila ranije i kada sam otvorila prozor ugledala sam ovaj predivni pejzaž. Naravno, ne bih bila ja kada ovako nešto ne bih uslikala. Jer ovakav momenat mora da se zabeleži. :)

#4 Obavljanje lične higijene

  *Ne brinite, nisam zaboravila oblačenje. Ali vikendom se ne oblačim čim ustanem već se u pidžami šetkam po kući do 12:00 sati. :D Dakle, silazim niz stepenice i u kupatilu obavljam ličnu higijenu poput pranja ruku, umivanja, pranja zuba, čišćenja lica itd. Ne tuširam se ujutru već uveče jer mi je i suviše hladno da to radim ujutru. Jednostavno nisam "jutarnja osoba". :)

#5 Doručkovanje

  Još uvek ne pijem kafu i ne nameravam uskoro da počnem da je pijem, tako da su moji "jutarnji" napici obično voda, mleko ili jogurt. Ovoga jutra sam htela da malo promenim moj doručak koji se obično sastoji iz paštete namazane na hleb ili sendviča/tosta. Spremila sam kajganu sa sitno iseckanim krastavcem i zelenom salatom i sa sitno iseckanom slaninom. A kao napitak sam konzumirala jogurt. Mogu vam reći da sam uživala dok sam jela ovaj doručak i da ću ga definitivno češće pripremati. :)

#6 Gledanje jutjub videa

 Dok doručkujem obično gledam jutjub videe koje sam propustila tokom protekle nedelje. Tog jutra sam gledala videe od Alishe Marie, Eve Marisol, Andrijane Božić, Meredith Foster i Clevver style. :)

#7 Učenje

  Nakon doručka i gledanja propuštenih jutjub videa sledi učenje. Nisam tog jutro učila puno, samo sam zapisivala neke beleške, sažimala lekciju i pročitala celu oblast nekoliko puta. Učila sam anatomiju i oblast zvanu "Osteologija". :)

#8 Oblačenje

  Pošto sam htela da budem malo produktivna i pošto sam u planu imala šetnju, odlučila sam da se malo skockam. Tog dana sam obukla crnu duksericu koju sam dobila sa sajta Wholesalebuying, a vi je možete naručiti *OVDE* po veoma povoljnoj ceni. Duksericu sam ukombinovala sa crnim helanka i ovim braon dubokim čizmama. Naravno ništa bez nakita, tako da sam dodala i chocker ogrlicu koju u poslednje vreme ne skidam. :)

#9 Šetnja

 Nakon učenja volim da se malo opustim i odmorim. Najbolje se opuštam uz laganu šetnju sa najboljom drugaricom ili sama. U ovom slučaju sam bila sa drugaricom, ali kada sam sama obično šetam i slušam muziku. :)

#10 Fotografisanje



 Dok se šetam obično dobijem inspiraciju i tada nastanu najlepše fotografije. Zaista sam zavolela fotografisanje i to je moja strast u poslednje vreme, naravno pored blogovanja. :)

#11 Čitanje blogova

  Ni jedan dan ne može da prođe a da ja ne pročitam bar jedan post. Pošto ne mogu da stignem da čitam ni jednu knjigu, čitanje postova je super zamena i potpuno isto uživam kao i kada čitam knjigu. Pogotovo kada čitam postove drage Anje čiji su postovi poput pismenih zadataka. :)

#12 Pisanje posta/postova

Poslednja stvar koju uradim tokom jutra t.j. pre ručka je pisanje posta/postova. Nekada napišem jedan post, a nekada više pa ih zakažem za narednu nedelju. Zaista je pisanje postova najbolji završetak jutarnje rutine i uvek se oraspoložim kuckajući postove. :)

To bi bilo to. Nadam se da vam se ovaj post dopada. ♥
Hanin post možete pročitati *OVDE*.
Btw. Otvorila sam novi ask profil, možete me pitati šta god želite *OVDE*
P.S. Kako vam se dopada novi izgled bloga?
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Fotke su predobre, orgininalno odrađene. Super post draga, kao i uvek. ☺♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Odlican post!Jutarnje rutine su nam iste!
    joxykutak22.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jovana, drago mi je zbog toga! <33

      Delete
  3. Post je veoma zanimljiv, a takodje mi se jako svidja tvoj novi izgled bloga, bas praznicni.

    girl-hashtag.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Novi izgled bloga je prelep.Imam slicnu rutinu kao ti.I mnogo mi se svidja duks♥
    tijanaslife23.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tijana! Drago mi je da ti se sviđa. <33

      Delete
  5. Aaa blog ti je presavršen, kao i ovaj post, toliko si dobro opisala sve, a i slike su predobreee <3

    http://andrijanaslife.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Divan post Mici, i slike su prelepe! ♥ Obožavam ovaj tvoj kutak u sobi hehe :*

    Anja's diary

    ReplyDelete
  7. Thank you Maria, I'm glad that you like it. <33

    ReplyDelete
  8. Odlican post! Slike su prelepe,pogotovo ona sa izlaskom sunca.Iskreno rečeno,jako mi se svidja prva slika,jer sam oduševljena kako si sredila svoj kutak!Moraću da ti ukradem ideju za zid koji si oblepila onim sličicama.Uspeću i ja da ono iscrtam.Ha,ha ☺ U svakom slučaju divno napisano i imamo veoma sličnu rutinu!

    anjasworld1.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anja! Bilo bi mi drago da i ti rekreiraš to u svojoj sobi! <33

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!