December favourites + HAPPY NEW YEAR! ♥

Olá a todos! (portugalski) :)

Srećna Nova godina! Ne mogu da verujem da je 2016. godina zvanično otpočela! Neću vam sada ništa pisati o mom dočeku ove godine jer ću o tome uskoro posvetiti ceo post, ali ću vam samo reći da sam se provela predivno! Kako ste vi dočekali Novu godinu? 

Odlučila sam da vam danas pišem o decembarskim favoritima kojih nažalost nemam puno, ali ih imam sasvim dovoljno kako bih mogla da napišem ovaj post. Fotografije su uslikane pre nekoliko dana i mogu vam reći da sam se smrzla dok sam ih fotografisala jer je napolju bilo mnogo hladno i maglovito. No, nećemo sada o tome. Hajde da ne dužim više, uživajte u nastavku posta! Još jednom vam želim sve najlepše!

Well, let's go...

Svi favoriti:
• Zoi Sag - "Onlajn devojka", Baby lips electro - Strike a rose, Vlažne maramice za skidanje šminke - Care (Maxi - Delhaize), Essence crveni lak, Nivea krema za celo telo, Avon prajmer za oči. :)

#1 Knjiga: Zoi Sag - "Onlajn devojka"
Ovu knjigu sam planirala da kupim od kada se pojavila u prodaji kod nas. Kada god bih skupila novac potrošila bih ga na nešto drugo što mi je u tom trenutku bilo potrebnije. I onda sam početkom decembra odlučila da je kupim jer sam čula i previše preporuka od strane blogerki i jutjuberki sa naših prostora. Platila sam je svega 849 dinara i kupila sam je u knjižari u mom gradu. Još uvek je nisam pročitala, a neću ni uspeti u skorije vreme jer su nam zakazali čak 4 testa za nedelju nakon mini raspusta tako da ću i ovaj raspust provesti učeći. Ali zato kada bude otpočeo pravi zimski raspust u februaru, obavezno ću je pročitati i podeliti utiske sa vama o njoj koji će, verujem, biti pozitivni! Stavila sam je u favorite iako je nisam pročitala jer toliko lepo i slatko izgleda da jednostavno nisam više mogla da sačekam da svoje utiske podelim sa vama. :)

#2 Baby Lips balzam za usta iz electro kolekcije - Strike a rose

 Već sam imala priliku da isprobam Baby Lips iz ove kolekcije i to "Oh! Orange" balzam, ali sam oduvek želela da imam i ovaj u pink nijansi "Strike a rose". Kada se 25.12.2015. konačno otvorila Lilly drogerija u mom gradu prosto sam morala da ga kupim i iako je prošlo svega nekoliko dana, on se ipak našao u mojim decembarskim favoritima jer sam ga mazala svakih sat vremena na moja usta jer prosto predivno miriše, savršeno hidrira usne i odlično je pigmentovan. Platila sam ga svega 199 dinara. Inače na dan otvaranja sam dobila i dva poklončića jer sam dobila tu priliku da zavrtim točak sreće što je stvarno super. Ostaje samo da vas obavestim da za svaku Maybelline kupovinu veću od 799 dinara u Lilly prodavnicama na poklon dobijate selfie stik zato požurite dok ne isteknu zalihe. :)

#3 Vlažne maramice za skidanje šminke - Care (Maxi/Delhaize)

Oduvek sam želela da isprobam vlažne maramice za skidanje šminke, ali nikada se nisam zapravo setila da ih kupim i kada se jesam setila onda ih nije bilo itd. Polovinom decembra sam svratila u Maxi prodavnicu posle škole kako bih kupila čips i sok i naletela sam na ove maramice. Ne sećam se koliko su koštale, ali mislim da im je cena bila ispod 150 dinara što je stvarno super! Oduševila sam se njima jer zaista vrhunski skidaju šminku, veoma su nežne, mirišu predivno i ne iritiraju kožu. :)

#4 Essence "the gel" lak crvene boje u nijansi 16 "fame fatal"

 Ovaj lak sam još dobila u darivanju u kojem sam pobedila i koji je organizovala draga Elena sa bloga Ely & you. Nisam ga nešto preterano koristila jer je u mojoj školi zabranjeno lakiranje noktiju. Ali sam zato u poslednjim nedeljama decembra sa njim lakirala nokte kao luda i mogu vam reći da je savršen! Nijansa je prelepa, tekstura vrhunska i postojanost je zaista dugotrajna. Ukoliko budete u prilici, obavezno isprobajte ovaj ili neki drugi lak iz ove kolekcije Essence lakova. :)

#5 Nivea krema

  Kada sam kupila vlažne maramice za skidanje šminke, kupila sam i ovu kremu. Inače uvek kod kuće imam Niveinu kremu jer je prosto savršena, ali mi je ponestala i jednostavno sam uporno zaboravljala da je kupim tako da je nisam mazala skoro 2-3 meseca. Odmah je moje lice počelo da se suši i zato sam jednostavno morala da je kupim. Pošto tada nisam ponela dovoljno novca sa sobom, umesto da kupim Soft Nivea kremu kupila sam ovu običnu i drago mi je zbog toga jer je i ova jednako dobra. Od kada je nanosim svako veče na lice, moje lice je neverovatno meko i više se ne peruta. Krema ima savršenu teksturu, nije skupa, brzo se upija, predivno miriše i veoma dugo traje. :)

#6 AVON prajmer za oči

 I poslednji, ali ne manje važan favorit ovog meseca je AVON prajmer za oči. Ako redovno pratite moj blog onda znate da ga prosto obožavam i zato se on i ovoga puta našao u mojim favoritima. Neću više da vam dosađujem o tome kako je on savršen, jer zaista jeste i tu nema govora. :)

#Serija:

Omiljena serija ovog meseca je "Pretty Little Liars" iz prostog razloga, najčešće sam je gledala s obzirom da sajt serijal.com sve ređe i ređe ubacuje nove epizode Vampirskih dnevika. Iskreno se nadam da će se to uskoro promeniti, ali za sada je sjajna zamena serija "Slatke male lažljivice". :)

#Film

Odgledala sam svega 2-3 filma u decembru i film koji ja na mene ostavio najveći utisak je film "Into the storm". Neću ga prepričavati jer ću vam onda pokvariti gledanje filma ukoliko ga još niste odgledali. :)

#Muzika:
Proteklog meseca sam zaista dosta vremena provela slušajući muziku i ovo su tri pesme koje sam ja najviše slušala:

• Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You


• Justin Bieber - Mistletoe


• Imany - Don't be so shy


To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,








Comments

  1. Super post Milice,favoriti su ti sjajni vecinu Sam probala I imam.Onlajn devojku Sam kupila cim sam sky pila para I procitala je za nekoliko sati koliko je divna...Lak za nokte I kome si govorila mi je na rukama sada,a baby lips je savrsen imam isti.Sve je predivno ❤️!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super favoriti. Boja laka je vrh! Volela bih da probam ovaj Avonov prajmer.
    Srecna nova godina lepotice moja, sve najlepse od srca ti zelim. ♥☺

    ReplyDelete
  3. Odlican post, slike su vrh. Takodje imam Onlajn Devojku, knjiga je savrsena. :) ♥

    ReplyDelete
  4. Odlični favoriti Mici! Fotke su predivne, i baš mi je drago što si se tako dobro provela na dočeku! ♥

    Happy New Year! :*

    allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Super post!Ja sam pre nedelju dana kupila knjigu Onlajn devojka.Odlična je!Ja imam ovaj Baby lips,on je savršeno pigmentovan,ja sam se oduševila.Lak za nokte je prelep,a ovaj Avonov prajmer mi izgleda odlično!Srećna Nova godina,želim ti sve najlepše!

    anjasworld1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  6. Slike su odlicne, bas mi se svidja ova pozadina koju koristis u posljednje vrijeme. Baby lips i Girl online sam vec isprobala/procitala te bi se i jedno i drugo sigurno naslo u mojim favoritima (da sam ih pisala, naravno). :)
    Jako se veselim postu o tvom doceku Nove, bas mi se cini da ce biti zanimljivo procitati ga. :) <3

    -Lina (linasdgraphics.blogspot.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I, zaboravila sam, Sretna ti Nova godina, i puno srece, veselja, zdravlja, dobrih ocjena i da ti blog bude jos bolji i uspjesniji <33

      Delete
    2. Hvala ti puno Lina na divnom komentaru i na lepim željama! Srećna i tebi Nova godina, sve najlepše ti želim! <33

      Delete
  7. Uuu odličan post. Slike su tii pre! Gledala sam već prije Into The Storm i film je stvarno odličan♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Petra! Drago mi je da delimo isto mišljenje. <33

      Delete
  8. I tebi srećna Nova godina Mici, jedva čekam da pročitam utiske! :*
    Onlajn devojka će ti se sigurno dopasti, mene je oduševila i brzo sam je pročitala :) Nevine kremice trenutno imaju preslatko zimsko pakovanje. I ja koristim soft, ali ova mi je super i pakovanje je trenutno preslatko :)

    Anja's diary

    ReplyDelete
  9. Odlicni favoriti!Planiram da kupim ovaj Baby lips!Srecna Nova 2016. godina!!!!
    joxykutak12.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jovana! Srećna i tebi Nova godina, sve najlepše ti želim! <33

      Delete
  10. Online Devojk je stvarno odlicna knjiga, odusevi ces se. :)

    Na mom blogu mozes okititi jelku pa pogledaj. ;)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti što si iznela svoje mišljenje, sada imam čak i veću želju da je pročitam! Važi, pogledaću. <33

      Delete
  11. Odlični favoriti. Koju kameru koristiš?svidja mi se tvoj blog.
    Ps.imaš novog čitaoca
    Www.makeupnroses.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Iva! Koristim kameru svog telefona - LG L70 (5 megapiksela). <33

      Delete
  12. Super post, Milice! Imam Baby Lips! Slažem se da prelepo miriši! ☺

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Još malo pa 400 članova!!!Divna si Milice i uvek čitam tvoje postove!♥

    ReplyDelete
  14. Super favoriti. Sve najbolje i najlepse u Novoj 2016.godini :) <3

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    ReplyDelete
  15. Sretna Nova godina! Favoriti su odlični, imam (skoro) pa isti lak i obožavam ga. Nadam se da ću i ja napisati sličan post.♥

    P.S. oprosti što se reklamiram, ali bi mi stvarno punoo znacio neciji komentar buduci da sam tek krenula pisati :) deborah.canak.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Nema problema, slobodno možeš ostavljati link svog bloga na dnu komentara kada god poželiš samo pazi da ne preteraš. <33

      Delete
  16. Jako bih volela da imam taj baby lips jer izgleda predivno!


    overthemoonwithvanja.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možeš ga pronaći u svim Lilly i dm drogerijama po ceni od samo 200 dinara. <33

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!