Fashion & Beauty HAUL - 2016 edition ♥

Zdravo svima/Hello everybody! :)

SRB: Početkom meseca sam podobijala stvarno mnogo poklona i nekoliko stvarčica sam i sama kupila. Zato sam naravno dobila ideju da bih mogla napisati post o tome jer prosto obožavam da čitam, a i da pišem ovakve postove. Na jutjubu su ovakvi videi veoma popularni i drago mi je da ih je ovih dana sve više i više. Dakle, pokazaću vam šta sam ja to dobila što se tiče modnih stvarčica i nekoliko kozmetičkih proizvoda koje sam u skorije vreme kupila. P.S. Ispod fotografije predmeta ja ću vam ostaviti linkove gde ih možete poručiti ili ću vam nagovestiti gde sam ih ja to kupila. :)

ENG: Earlier this month, I got really lots of gifts and few things I bought by myself. So of course I got the idea that I could write a post about it because I just love to read, and to write these kind of posts. Also on YouTube HAUL videos are very popular nowadays. So, let me show you what I got from fashion items and what I bought recently from cosmetic products. P.S. Underneath the photo I'll leave the links where you can purchase these items or I will indicate where I got them i.e in which store I bought them :)

☼ Fashion items ☼



1. Crno-bela jakna/Black & White jacket - *OVDE*/*HERE*
SRB: Ovu jaknu sam dobila pre 3-4 nedelje, a naručila sam je preko sajta Dressgal pre skoro 3-4 nedelje. Mogu vam reći da sam izuzetno zadovoljna materijalnom od kojeg je napravljena i što je najbitnije, odgovara mi veličina. Veoma mi se dopada jer je moderna i moja je želja bila da imam ovakvu jaknicu i u crno-beloj kombinaciji boja jer se jednostavno te dve boje uz sve slažu.
ENG: I received this jacket 3-4 weeks ago and I bought it on the Dressgal site. I can tell you that I'm extremely pleased with the material from which this jacket is made and, most importantly, it fits me perfeclty. I really like it because it's modern and I wanted for so long to have jacket like this so I'm very happy that i finally own it.
2. Majica kratkih rukava/T-shirt - *OVDE*/*HERE*
SRB: Ista priča kao i za jaknu, i ovu majicu sam naručila preko sajta Dressgal i prosto sam oduševljena njome. Malo mi je veća ali bolje i to nego da mi ne odgovara. Ne možete ni da zamislite koliko se dobro slaže sa ovom crno-belom jaknom. Stvarno imate moju toplu preporuku za kupovinu preko ovog sajta. :)
ENG:  Same story about this shirt because I ordered it too on Dressgal site and I'm simply thrilled with it. It's a little bit bigger and it looks on me like oversized shirt but better that then to not fit me at all. You can not imagine how well this shirt matches with the black-and-white jacket. You really have my recommendation for this site. :)
3. H&M dukserica/H&M sweatshirt - *OVDE*/*HERE*
SRB: Ovu duksericu sam dobila od moje drage tetkice i kupljena je u Dubaiu, ali dok sam razgledala neke stvarčice na zvaničnom H&M sajtu pronašla sam je i to po ceni od 2,199 dinara. Inače veoma je kvalitetna i moderna. Sa obe strane ima rajfešluse koji mogu da se otkopčaju i tada ova dukserica izgleda još zanimljivije i lepše. :)
ENG: This sweatshirt is a gift from my dear auntie and she purchased it in Dubai, but when I searched for some stuff on the official H&M website I found exactly the same sweatshirt and the price was 2,199 RSD. Otherwise it was made of very good quality materials and it's very modern. On both sides this sweatshirt has zippers that can be open and then this sweatshirt looks more interesting and more beautiful. :)
4. H&M farmerke/H&M jeans - *OVDE*/*HERE*
SRB: Naravno moja tetka ima običaj da mi donese po dve stvarčice koje se savršeno slažu kako bi mogla da nosim outfit koji se sastoji od potpuno novih farmerki i nove dukserice. I ovoga puta je to uradila i kupila mi je obične crne uske farmerke koje sam već dugo vremena tražila jer se crne farmerke najlakše uklapaju sa ostalim predmetima. Prosto me je oduševila poklonima i beskrajno sam joj zahvalna. Ona je takođe kupila i sebi iste predmete tako da sada možemo biti bliznakinje, hahhahahha. :D
ENG: Of course my aunt always bring me two items which matches perfectly with each others. And this time she did it again and bought me a plain black tight jeans that I wanted for a long time because black jeans are best for casual outfits. I'm simply thrilled with gifts and I am infinitely grateful. She also bought herself the same items so that we can be twins, hahhahahha. :D

☼ Beauty products ☼

SRB/ENG: Što se tiče ovih predmeta neću ništa pisati o njima sada jer ću uskoro napisati i recenziju o njima kada ih isprobam, ali ću vam zato napisati ispod svakog naziva proizvoda cenu i gde ih možete kupiti./When it comes to these cosmetic products I won't write about every single of them because I'll write a review of exactly the same products when I try them out, but I will write a price under the name of every product and where you can bought them. :)

1. VELNEA šampon za suvo pranje kose/VELNEA dry shampoo:
Cena/Price: 345 dinara/345 RSD
- Lilly drogerija -
2. VELNEA roll on dezodrans/VELNEA roll on deodorant:
Cena/Price: 115 dinara/115 RSD
3. Nalepnice za french manikir/Franch nails tip guides:
Možete ih naručiti ili pogledati *OVDE*/*HERE*!
- Dressgal -
4. Maybelline Affinimat puder/Maybelline Affinitmat foundation:
Cena/Price: 539 dinara/539 RSD
- Lilly drogerija -
5. Nivea maska za lice/Nivea face mask:
Cena/Price: 159 dinara/159 RSD
- Lilly drogerija -
6. VELNEA vlažne maramice za skidanje šminke/VELNEA make up wipes:
Cena/Price: 85 dinara/85 RSD
- Lilly drogerija -

SRB/ENG:
To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada! Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima./That's it for this post, I hope that you like it! Please share your opinions with me in the comments. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša/With love,






Comments

  1. H&M dukserica mi je predivna. *o* <3

    ReplyDelete
  2. Super post! Sve stvarcice mi se svidjaju,narocito dukserica :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, drago mi je da ti se dopadaju! <33

      Delete
  3. Divan post! Jako mi se sviđa dukserica♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Jano, drago mi je da ti se sviđa! <33

      Delete
  4. Fenomenalan post :) Sve stvarčice su svršenstvo :)

    http:/fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Odličan post!H&M dukserica je odlična,i imam jednu skoro pa istu,samo u bordo nijansi.Svi proizovodi su super.Učlanila sam se u tvoj blog,pa bi mi mnogo značilo kada bi uzvratila.
    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Amelia! Drago mi je da ti se dopadaju stvarčice. Naravno, učlaniću se! <33

      Delete
  6. Ja čim sam ugledala onu crno bijelu jaknu ja sam se istog trena zaljubila! Predivna je i uzasno mi se svida *-* A i ostale majice su precool ;)

    ✖❤ kreativanblog.blogspot.com ❤✖

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno ista situacija što se tiče jakne! Drago mi je da ti se sviđaju stvarčice! <33

      Delete
  7. Dobar haul,od odece mi se sve dopada.Za ovaj Velnea sampon sam citala da ostavlja bele tragove u kosi i dvoumim se da li da ga kupim :)


    Novi video i post-lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Aleksandra! Što se tiče tog šampona, on ima potpuno istu teksturu kao i Batiste roze suvi šampon. Moraš prvo dobro da ga promućaš i onda kada ga naprskaš ostavlja blage bele tragove (kao bebi puder), ali onda samo malo rukama "izmasiraj" taj predeo kose gde si naprskala kao kad pereš kosu i samo posle očešljaj celu kosu i beli tragovi će nestati, a tvoja kosa će znatno izgledati svežije i definitivno će pridobiti na volumenu. <33

      Delete
  8. Uu vrh! Tetka ti ima odličaaan ukus zaista! Mnogo mi se dopadaju stvarčice i svi proizvodi iz posta. ♥

    Giveaway - fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Kaća, drago mi je da ti se dopadaju! <33

      Delete
  9. Vrh stvarčice! Blago tebi, tetka ti uvek donese nešto stvarno dobro i moderno. :D Sve mi se sviđa, ne znam šta bih izdvojila, hehe :) :*

    Anja's diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anjice, drago mi je da ti se sviđaju stvarčice! <33

      Delete
  10. Garderoba je predivna. Majica pod brojem 2 i duks pod brojem 3 mi se najviše sviđa. :) Možeš li mi reći jesi li isprobala Maybelline puder i ako jesi, kakav je? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, drago mi je da ti se sviđa moj izbor! Isprobala sam ga i nažalost ne odgovara mom tipu kože. Savršeno prekriva, ali pošto daje taj završni mat izgled meni ne odgovara jer čini moju kožu još suvljom. Ako imaš masnu ili mešovitu kožu, onda je ovaj puder idealan za tebe. Ja sam moj poklonila drugarici koja ima masnu kožu i njoj savršeno pristaje, prekriva svaku nepravilnost i ujednačava ten. <33

      Delete
  11. Sve stvarčice su predivne, ali jakna je the best! Možda je naručim pa ćemo imati istu. :D Majicu sa tim printom takođe već neko vreme gledam, a želim je još više otkad sam saznala da je to moto od Jules. :)

    The Fashion Spell | Giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Bilo bi super, onda bismo bile "twins"! :D A jojj, nisam znala za to. Sad je još više obožavam. <33

      Delete
  12. Super post ♥
    Stvarno super stvarčice,pogotovo ova koledž jakna ♥
    I ja uskoro imama haul post ♥
    http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Doris! Jedva čekam da vidim i stvarčice koje si ti kupila u skorije vreme. <33

      Delete
  13. Jaknica je prelepa!*-*

    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!