GlamBox otvaranje - Decembar 2015 ♥

Ndewo onye ọ bụla! (igbo) :)

Nova godina je zvanično počela i ja zaista ne mogu biti srećnija. Pored mene su svi dragi ljudi koje ja mnogo volim, moja tetka koju zaista dugo nisam videla i prijatelji koju su uz mene i u dobru i u zlu. Šta bi čovek više poželeo od toga? Ja sam osoba koja generalno voli da dobija poklone, ali volim i da poklanjam. Zaista sam podobijala dosta poklona u poslednjih nekoliko dana, ali iskreno jedan mi je najdraži i njemu sam se najviše obradovala... U pitanju je decembarska GlamBox kutija koja je zaista uvek idealan poklon, a pogotovo novogodišnji. Veoma sam se obradovala prazničnoj kutiji koja je bila ukrašena predivnom sivom mašnom sa šljokicama, a možete tek zamisliti koliko sam se obradovala sadržajem unutar nje. Prosto sam zanemela kada sam ugledala sve proizvode i poklončiće koji su ovoga puta bili brojniji nego inače. Malo sam promenila pozadinu, a i rekvizite pa se iskreno nadam da će vam se ove fotografije u zimskom duhu dopasti. :)

Well, let's go...








Zaista je sadržaj kutije predivan! Počev od ove divne Soraya kreme pa sve do ovog divnog Styled by Rea prazničnog medenjaka. Prosto sam oduševljena...
Sadržaj u decembarskoj kutiji koju sam ja dobila:
• Soraya krema od kajsije
• Perwoll uzorak tečnog deterdženta
• Eucerin micelarni fluid i tuferi
• BYPHASSE piling za lice
• Herbateria Body Buter
• Golden rose sjaj za usne
• Eucerin Hyaluron - Filler CC krema
• Styled by Rea medenjak
• Modni studio Aleksandra & Yovana Zistakis vaučer (10% popusta)
* prospekti (Eucerin, Herbateria)

☼ Soraya krema od kajsije (full size)







 "Soraya So Pretty krema od kajsije za matiranje za mladu kožu, bez masnog sjaja idealna je za masnu i mešovitu kožu. Nektar od kajsije odličan je sastojak za negu mlade kože jer osigurava dugotrajnu hidrataciju i izglađivanje i sadrži vitamine A,E i B17, esencijalne masne kiseline, te je jako i delotvorno antibakterijsko i antiseptičko sredstvo, ulje makadamije već dugo je poznato po svom regenerativnom dejstvu, a u isto vreme jača površinski sloj kože. Sigurna je za negu i najosetljivije kože, pomaže u regeneraciji kože oštećene prilikom izlaganja suncu."
Ova krema je spakovana u zaista predivnom pakovanju koje nažalost nije moglo da stane u GlamBox kutiju, ali su je zato spakovali u paket pored kutije i zato nju niste imali prilike da vidite uslikanu u kutiji zajedno sa ostalim proizvodima. Zaista sam se oduševila pakovanjem, mirisom i kvalitetom ove kreme. Miriše predivno, na moju omiljenu voćku - kajsiju i ima predivnu teksturu. Isprobala sam je samo jedanput i za sada je stvarno odlična, no moram još malo da je isprobam tako da ću i pisati recenziju svih ovih proizvoda krajem meseca. Jedino još uvek nisam sigurna da li je krema namenjena samo za negu lica ili celog tela jer nigde nije napomenuto. :)
Cena: 50ml 925 RSD (full size)

☼ Perwoll uzorak tečnog deterdženta

"Perwoll Care & Repair Effect je specijalni tečni deterdžent, štiti vlakna i efekat obnavljanja tkanine smanjuje habanje i nastajanje grumuljica do čak do 80 odsto. Najbolji rezultati protiv habanja odeće su vidljivi na pamučnim i kombinovano pamučnim tkaninama prilikom redovnih pranja. Perwoll Care & Repair Effect specijalni tečni deterdžent, učiniće vašu odeću negovanom i vidljivo lepšom već nakon prvog pranja, dok će kvalitet omiljene pamučne haljine ostati nepromenjen."
Znala sam da će se u ovoj kutiji naći ovaj uzorak jer redovno pratim GlamBox na instagramu i facebook stranici. Ukoliko i vi želite da budete u toku, zapratite ih na Instagramu *OVDE* i možete lajkovati njihovu facebook stranicu *OVDE*, a za sve ostale informacije možete posetiti njihov sajt *OVDE*.
Od momenta kada sam ugledala uzorak znala sam kome ću ga proslediti, mojoj mami naravno. Inače još uvek ga moja mama nije isprobala, ali čim bude ja ću njene utiske podeliti sa vama. Izgleda mi vrlo lepo i po opisu koji su oni dali u prospektu verujem da je odličan. Videćemo. :)
Cena: (poklon) /

☼ Eucerin micelarni fluid i tuferi

"Eucerin Dermato Clean 3 u 1 micelarni fluid je blagi, ali efikasan rastvor za čišćenje lica, uklanjanje šminke sa lica i oko očiju i za toniranje. Pomaže koži da diše i dokazano je kompatibilan sa osetljivom kožom i očima. Uklanja sve vrste šminke za oči i lice koje su rastvorive u vodi."
Ovo je proizvod kojem sam se najviše obradovala! Videla sam na Kaćinom blogu da je u prošloj GlamBox kutiji dobila ovaj micelarni fluid i videla sam ga takođe u njenim favoritima tako da sam znala da je sigurno odličan i imala sam veliku želju da ga isprobam. Zaista sam skočila od sreće kada sam videla da se baš on pojavio u decembarskoj kutiji. Nažalost još uvek ga nisam isprobala, ali se vrlo radujem. Takođe sam se obradovala kada sam videla da sam na poklon dobila i ove Eucerin tufere koji su stvarno kvalitetni. :)
Cena: 200ml 850 RSD (full size)

☼ Byphasse Home Spa piling za lice

" Byphasse Home Spa piling za lice je baziran na termalnoj vodi poreklom iz Bretanje, u svom sastavu sadrži minerale koji se u ovoj vodi nalaze. Nežno, čuvajući kožu, otklanja sve nečistoće i mrtve ćelije sa lica, na taj način priprema kožu za dalju negu. Ulje šipurka, neguje i hrani kožu."
Ovaj piling je stigao kao poručen. Baš mi se istrošilo pakovanje Freeman pilinga za lice i planirala sam da ga kupim i onda kada sam dobila ovaj uzorak pilinga zaista sam se baš obradovala. Još uvek ga nisam isprobala, ali hoću i to večeras. :)
Cena: 150ml 579 RSD (full size)

☼ Herbateria Body Buter (Vanila)



"Herbateria Body Buter je potpuno prirodna zamena za kreme i losione za telo. Kombinacija prirodnih butera i biljnih ulja, bez vode, aditiva i konzervansa i bilo kakvih hemikalija je najbolji izbor za negu jer hrani kožu i stvara zaštitni sloj koji sprečava isušivanje. Sadrži ši i kakao buter, ulja jajobe, avokada i badema. Dostupan je u mirisama vanila, čokolada, lavanda i fresh."
Ja obožavam da koristim Body Butere jer odlično neguju kožu i čine je mekom, brzo se suše, tekstura im je savršena i miris fantastičan. Ovaj toliko lepo miriše da je to prosto neverovatno. Ja ga mažem jedino na ruke jer je veoma mali pa kada bih ga mazala na telo istrošila bih ga odmah jer je ovo tester, ali planiram da kupim full size jer je savršen. :)
Cena: 50ml 350 RSD (full size)

☼ Golden Rose Color Sensation sjaj za usne (full size)



"Golden Rose Color Sensation Lipgloss ima jedinstveno pakovanje visokog sjaja, srednju pokrivenost i teksturu bez parabena. Stvara izuzetan sjaj i savršen finiš sa svojom laganom nelepljivom formulom. Lako se nanosi pomoći mekog fleksibilnog aplikatora i zbog glatke teksture priža savršen finiš. Dostupan je u 24 nove nijanse i sa tri modna efekta: sa šljokicama, sedefast i kremast."
Ovaj sjaj sam mazala svakoga dana po nekoliko puta od kada sam ga dobila. Stvarno je fantastičan. Nijansa je predivna, ima savršenu teksturu i predivno miriše. Jedina mana je to što je previše lepljiv dok se ne osuši (10-ak minuta), ali je sve u svemu zaista super. Ja sam ga dobila u nijansi 116. :)
Cena: 313 RSD

☼ Eucerin Hyaluron - Filler CC krema

"Eucerin Hyaluron - Filler CC krema je dnevna krema protiv bora sa pigmentima koji ujednačavaju ten i daju blistav izgled. SPF 15+ UVA zaštita efikasno sprečavaju prerano starenje kao i štetan uticaj UV zraka. Koža je primetno glatka. Pigment ujednačava boju tena, trenutno korigujući izgled kože. Glatko pokriva kožu, bez pojave linija i pruža odličnu osnovu za podlogu (ukoliko je neophodno dodatno pokrivanje) kao i za nanošenje ostale šminke. Ima nemasnu teksturu, koju koža upija i može se koristiti ili umesto, a takođe i kao dodatak uobičajenoj hidrantnoj kremi. Klinički i dermatološki je dokazano da je pogodna za sve tipove kože. Dostupna je u dve nijanse: tamnija i svetlija."
Oduvek sam želela da isprobam neku skuplju CC/BB kremu ili puder i mogu vam reći da mi se želja konačno ostvarila. Ova CC krema je izuzetno skupa, ali je i veoma kvalitetna. Imala sam priliku da je sinoć isprobam kada sam išla na jednu svirku i oduševila sam se. Stvarno odlično pokriva, ne isušuje moju kožu, ne ucrtava se u linije (sitne borice ispod očiju - predeo kod podočnjaka) i veoma je dugotrajna. Iako mi se mnogo dopada ne verujem da ću je kupiti jer joj je cena previsoka, ali u budućnosti kada budem počela da zarađujem svoj novac, možda i razmislim o njenoj kupovini. Htela sam da je dam mami, ali pošto ona ne koristi puder ili CC/BB kreme nije htela da je uzme i ipak je ostavila meni da je isprobam. :)
Cena: 50ml 3000 RSD (full size)

☼ Styled by Rea praznični medenjak





 "Styled by Rea zasladiće vam praznike novogodišnjim medenjacima. Pored medenjaka, Styled by Rea bave se slatkim stolovima i dekoracijom svih vrsta proslava."
Pogledajte samo koliko slatko izgleda ovaj medenjak. Ja prosto nisam smogla snage da ga isprobam jer mi je prosto žao i neću ga ni isprobati već ću ga ostaviti kao ukras dokle god ne budem morala da ga bacim. Stvarno sam oduševljena dizajnom ovog medenjaka i svega ostalog što nude na njihovom Instagram profilu. :)
Cena: (poklon) /

I to bi bilo to što se tiče ove GlamBox kutije. Možete uživati u ostalim fotografijama!

















Zapratite GlamBox na Instagramu: @glambox.rs
Lajkujte GlamBox facebook stranicu: GlamBox Srbija
Posetite GlamBox sajt: www.glambox.rs

Proglašenje pobednika ovonedeljnog Giveaway-a:
Kao i uvek, i ovoga puta se prijavilo dosta vas i zaista sam vam zahvalna na tome! Kako vas više ne bih držala u neizvesnosti, odmah ću proglasiti pobednika kojeg sam nasumično odabrala uz pomoć sajta https://www.random.org/.

Pobednički redni broj:

A pod tim rednim brojem je:

Čestitam ti! Molila bih te da mi se javiš porukom preko moje e-mail adrese: milicastanisicms@gmail.com u što kraćem mogućem roku kako bismo se dogovorile oko preuzimanja nagrade. :)

Nadam se da vam se dopada ovaj post. :)
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Oduševila sam se medenjakom, presladak je

    ReplyDelete
  2. Ma stvarčiceeee su divne i ja sam pisala unboxing pre nekoliko dana! Eucerin dermato clean je savršenstvo! Kolačići su preukusni i prelepo napravljeni. Super fotke draga! ♥♥♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se u potpunosti! Hvala ti puno Kaća! <33

      Delete
  3. Prvo moram da kažem da su slike prelepee ♥
    Ovamesečni Glam Box mi se baš sviđa, ima dosta super proizvoda. Posebno mi se dopadaj usvi Eucerinovi proizvodi koji su, sigurna sam, sjajni, iako mnoge nisam probala :)

    Anja's diary

    ReplyDelete
  4. Fenomenalan post :) Slike su ti perfektne :D

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Divan post, lepe stvarcice si dobila :D

    ReplyDelete
  6. Jako mi se svidja ovaj sjaj! Izgleda vrhunski i verujem da je dobar. I ja bih volela probati micelarnu vodu. Izgleda jako profesionalno (bočica). O medenjaku da ne pričam, presladak je!

    sandrin-kutak.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju stvarčice iz decembarskog GlamBox-a. <33

      Delete
  7. Odličan post, posebno mi se sviđa Soraya krema od kajsije.Po opisu je odlična ivoljela bih da je isprobam.
    http://girlwithstyle123.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  8. Sjajan post kao i uvke!Inače ja sam Teodora Simonovic (ovo mi je novi gmail) ♥

    ReplyDelete
  9. Proizvodi su slicni kao i kod Katarine. Sigurno zato sto ste uzele u istom broju. Odlicne slike, bas su simpaticne.
    NOVO NA BLOGU!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, stavrčice su većinom identične baš zbog toga! Hvala ti puno Miljana. <33

      Delete
  10. Odličan post,slike su fenomenalne kao i proizvodi koje si dobila. :)

    http://lmpositiveworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Slike su predivne!! :* <3

    ReplyDelete
  12. divan post!!! <3
    ako imas vremena pogledaj moj blog nekad i uclani se ako ti se svidi

    teengirl125.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!