Glambox Review - the December edition + I'm back ♥

Hello qof walba! (somalski) :)

Koliko ste mi samo nedostajali. Znam da je prošlo samo nedelju dana od mog poslednje objavljenog posta, ali jednostavno imam osećaj kao da nisam pisala mesecima. Sada sam definitivno odmorna, puna novih ideja za postove i jedva čekam da ih sve realizujem. Za danas sam vam igrom slučaja pripremila još jednu recenziju, ali će ovaj post svakako biti duži nego obično jer ću recenzirati sve proizvode koje sam dobila u prošlomesečnoj (decembarskoj) GlamBox kutiji. Pre nego što započnem ovaj post želim vas samo obavestiti da sam sada na raspustu pa će postovi izlaziti češće nego obično. I hvala vam svima na podršci i razumevanju koje ste mi pružili protekle nedelje. :)

Well, let's go...


Kao što znate, prošlog meseca sam dobila ovu predivnu GlamBox kutiju u prazničnom izdanju i zajedno sa vama sam je otvorila u ovom postu! Sačekalo me je mnoštvo proizvoda od kojih su nekoliko bili poklončići u vidu uzoraka i kolačića.

Celokupan sadržaj kutije:

Nažalost nisam uslikala sve proizvode jer sam kolačić pojela, masku za lice i Perwoll sam iskoristila i pakovanja sam bacila ali svejedno ću sve recenzirati tako da se izvinjavam što nemam posebnu fotografiju za svaki proizvod. :)

#1 SORAYA So Pretty krema od kajsije

  Moji utisci o ovoj kremi su podeljeni. Naime i dopada mi se, a i ne dopada mi se. Dakle, nije problem u kremi već u tome što ona meni lično ne odgovara, t.j. mom tipu kože. Moja koža lica je izuzetno suva, a ova krema matira kožu tako da moju još više čini suvljom i zato mi ne odgovara. Ipak to je moja greška, jer sam ja u beauty profilu napisala da mi je koža mešovita i da je tako sigurna sam da bi mi ova krema odgovarala, ali pre nedelju-dve sam otišla kod kozmetičara i saznala sam da je moj tip ipak suva koža. Sada sam to ispravila na profilu pa se nadam da će mi sledeći put odgovarati sve što budem dobila. Dakle ponavljam, nije njihova greška već moja. Ali pošto moja mama ima masnu kožu ova krema njoj odgovara i zato sam joj je poklonila. Mogu vam reći da krema fantastično miriše i da je tekstura zaista odlična. Matira kožu savršeno baš kako i piše u prospektu i kožu čini mekom tokom celog dana. Ukoliko imate masnu ili mešovitu kožu ova krema je pun pogodak! :)

Brend: SORAYA
Cena: 925 RSD
Mililitraža: 50ml (full size proizvod)
Ocena: 10/10 (ocenila ju je moja mama, jer meni zbog pomenutih razloga ne odgovara)
* Možete naručiti ovu kremu *OVDE*!

#2 DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid

  Ovom prizvodu sam se najviše obradovala i zaista sam se pozitivno iznenadila. Znala sam da su svi Eucerinovi prizvodi izuzetno kvalitetni i da su savršeni za svaki tip kože, ali ipak nisam ni pretpostavila da će mi se ovaj micelarni fluid toliko dopasti. Tekstura mu je zaista fantastična, ne miriše uopšte i smatram da je to i te kako dobro kod micelarnih fluida jer ipak je u pitanju koža lica tako da nikakve arome nisu ni poželjne. Iako ovo nije full size proizvod, tačnije ima 125 ml meni je sasvim dovoljan. Zaista moram da pohvalim Eucerin jer se potrudio da svi koji su naručili decembarski GlamBox dobiju uzorak koji ima zaista dovoljnu mililitražu i koji će zaista dugo trajati. Ja ga koristim svakoga dana od kada sam ga dobila i ne mogu da verujem koliko sam malo proizvoda potrošila. Koristim ga sa ovim divnim tuferima koje sam dobila na poklon takođe u prošlomesečnoj kutiji i smatram da su ovi tuferi jedni od najboljih koje sam isprobala. Jednostavno mekani su, ne raspadaju se kao pojedini tuferi i upijaju savršeno svaki proizvod. Do sada ih nisam videla u prodaji, ali se nadam da ću ih pronaći jer sam ih potrošila. Dakle, što se tiče Eucerinovog micelarnog fluida imam samo reči hvale. :)

Brend: Eucerin
Cena: 850 RSD (200 ml)
Mililitraža: 125 ml
Ocena: 10+/10

#3 Herbateria body buteri

 Ja inače obožavam body butere i skoro već godinu dana koristim body butere iz The Body Shop-a i zaista smatram da savršeno hidriraju kožu, mirišu predivno i brzo upijaju tako da su definitivno odlična zamena umesto mleka za telo. Što se tiče ovog butera prvo sam pomislila da je grožđana mast, ali kada sam videla da je u pitanju Body buter stvarno sam se razočarala jer je veoma mali i znala sam da mi neće biti dovoljno proizvoda kako bih ga isprobala. Uspela sam da ga nekako uštedim kako bih ga dva puta namazala na predeo gde mi je koža najsuvlja - ramena i leđa. Mogu vam reći da zaista predivno miriše ali ne na vanilu kako piše, nego na neki kolačić. Tekstura mu je zaista odlična, hidrira kožu i brzo upija i koža ostaje sjajna, glatka i meka na dodir. Kada budem potrošila već treće pakovanje The Body Shop butera definitivno ću kupiti ovaj jer je odličan kao zamena. Nadam se da ću uspeti negde da ga pronađem u full size izdanju. :)

Brend: Herbateria
Cena: 350 RSD (50ml)
Mililitraža: tester (ne piše na pakovanje koliko ima ml)
Ocena: 7/10 (proizvod je stvarno odličan, ali sam se iznervirala zbog mililitraže tako da je ova ocena takva kakva je zbog toga)
* Možete naručiti full size proizvod *OVDE*!

#4 Golden Rose sjaj za usne





Šminka je moja strast i zato me svaki proizvod ove vrste oduševi. Zato sam se i obradovala kada sam dobila ovaj Golden Rose sjaj koji je uzgred fantastičan! Moj je u nijansi 116 i iako na fotografijama njegova boja izgleda pink, uživo je dosta svetliji i vuče više na neku koralnu crvenu boju. Stvarno mi se baš dopada iako nisam ljubitelj sjajeva za usne jer su obično izuzetno lepljivi pa se obično pre opredeljujem za balzame ili karmine. Iako u prospektu piše da ovaj sjaj nije lepljiv, jeste i to dosta, ali ipak nekako mi ne smeta. Miriše veoma lepo, ima divnu teksturu i pigmentacija je zaista fantastična. U sebi sadrži sitne šljokice koje se presijavaju na svetlosti. Jedina mana je postojanost jer nekako ga moje usne vrlo brzo upiju i posle sat vremena se jedva primećuje da sam nešto namazala na usne. :/

Brend: Golden Rose
Cena: 313 RSD
Mililitraža: 5,6 ml (full size)
Ocena: 9/10 (devetka je samo zbog postojanosti)

#5 Eucerin Hyaluron Filler CC krema

Kada sam ugledala ovaj uzorak zaista sam se obradovala jer sam veliki ljubitelj BB i CC krema a i brenda Eucerin. No, kada sam pročitala da je u pitanju Anti-age krema t.j. CC krema protiv starenja, svo moje oduševljenje je palo u vodu. Malo je reći da sam se razočarala. Ako sam već u beauty profilu napisala da imam 15 godina onda mislim da nije prikladno da mi pošalju kremu koja je protiv starenja. No, ipak je nisam bacila već sam je prosledila mojoj mami. Iako sam u postu gde sam otvarala ovu kutiju napisala da ću je ja ipak isprobati iako je Anti-age odustala sam od toga jer sam negde pročitala da ovakve kreme mogu da budu štetne za kožu koja je mlada. Moja mama inače ne koristi nikakve CC ili BB krema ili pudere i u početku nije želela da je uzme jer joj nije potrebna, ali sam je ja ipak naterala i evo sada ću vam preneti njene utiske: "Vidi se da je krema sama po sebi veoma kvalitetna i zaista mi se dopada njena tekstura. Ne prekriva toliko, ali zaista ujednačava ten i nekako moja koža izgleda mlađe. Nisam sigurna da li ću kupiti ovu kremu u full size pakovanju jer je dosta skupa i meni nije potrebna, ali svakako je preporučujem svim ženama koje su mojih godina." Ja sam ipak morala barem malo da je isprobam pa sam je nanela samo u predelu podočnjaka i nisam baš oduševljena. Ja imam sitne linijice ispod oka i ova krema se skroz ucrtala u njih i te linijice su bile još više izraženije. Iskreno za 3000 dinara mislim da bi ova krema trebalo da bude mnogo bolja i efektivnija nego što jeste.

Brend: Eucerin
Cena: 3000 RSD (50ml)
Mililitraža: 7ml
Ocena: 7/10

#6 Perwoll Care & Repair deterdžent
Ovaj proizvod je zapravo poklon i ja sam ga prosledila mami jer je ona ta koja se razume u deterdžente, omekšivače itd. Nije mogla da utvrdi kakav je jer je već pre toga koristila Perwoll samo druge vrste tako da je samo rekla da je dobar isto koliko i ostali deterdženti ovog brenda. :)

Brend: Perwoll
Cena: / (ne piše)
Mililitraža: Uzorak (ne piše)
Ocena: 10/10

#7 BYPHASSE Home spa piling za lice
Žao mi je što ovaj piling nisam dobila u full size pakovanju jer sam oduševljena njime. Uspela sam da ovaj uzorak raspodelim tako da imam za dva nanošenja kako bih ga valjano isprobala i imam samo reči pohvale. U poslednje vreme sam isprobala dosta pilinga i ovo je definitivno najbolji od svih! Ima savršenu teksturu i nakon nanošenja jednostavno osećam da je moja koža čistija. Koža mi je blistava, izuzetno glatka i mekana tokom skoro celog dana nakon korišćenja tako da ukoliko imate suvu i problematičnu kožu kao ja, ovaj piling je savršen za vas. Ja ću definitivno pokušati da pronađem ovaj piling na nekom sajtu ili u nekoj drogeriji u full size pakovanju. :)

Brend: BYPHASSE
Cena: 579 RSD (150 ml)
Mililitraža: Uzorak (5 ml)
Ocena: 10+/10

#8 Styled by Rea medenjak
Koliko je samo ovaj medenjak bio ukusan, vi ne možete ni da pretpostavite. Prvo sam ga islikala milion puta, onda sam ga ostavila na polici da stoji kao ukras skoro nedelju dana jer mi je bilo žao da ga pojedem i na kraju me je brat molio skoro pola sata da ga otvorim i nas dvoje smo ga podelili. Em što predivno izgleda nego je i preukusan! Moraću da naručim ove medenjake kada budem proslavljala rođendan jer su fantastični! Sve pohvale za devojku koja ih pravi. :)

Facebook stranica: Styled by Rea
Instagram: @styled_by_rea

* Fotografije poklončića i proizvoda pod rednim brojevima 6, 7 i 8 možete pogledati u ovom postu!

Februarsko izdanje GlamBox kutije možete već sada poručiti *OVDE*!
GlamBox Facebook stranica: GlamBox Srbija
GlamBox Instagram profil: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Svi proizvodi su super, a najviše mi se sviđa sjaj. Boja je baš lijepa i sigurno ću ga kupiti prvom prilikom. :) I novi baner ti je predivan i baš, baš mi se sviđa.♥

    Giveaway je na mome blogu, pa pogledajte http://mylittlecorner0102.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, baš mi je drago da ti se sviđa! <33

      Delete
  2. Odličan post! Proizvodi su zanimljivi i ti si ih odlično opisala. Meni je koncept kompanija poput Glam Boxa interesantan, no više me privlači Purity Box zbog prirodne kozmetike! ☺

    Zarin Kutak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Zara! Takođe. Iako obožavam GlamBox ipak i mene za nijansu više privlači Purity Box. <33

      Delete
  3. Post ti je divan i super mi je što si svaki proizvod recenzirala. :)
    Gdje nabavljaš The Body Shop maslace?

    itsnina23.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Nina! Tetka mi ih donosi iz Dubaia. <33

      Delete
  4. Avi proizvodi se bas cine dobrim, a najvise mi se vida sjajilo :)

    ✨ kreativanblog.blogspot.com ✨

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju! I meni je sjaj za usne najomiljeniji proizvod iz ovomesečne kutije. <33

      Delete
  5. Nikad nisam narucivala Glambox kutiju ali sigurno cu jer sam videlaa da jako dobre stvarcice stizu. I treba mi ovaj eucerin. :) ♥ Odlican post

    GIWEAWAY,ucestvujte,internacionalan je ----> POGLEDAJTE OVDE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Miljana! Stvarno vredi naručiti ovu kutiju jer se isplati i pritom se u njoj dobija veoma kvalitetna kozmetika po super ceni. <33

      Delete
  6. Predivan post!Proizvodi su super,i možda budem naručivala.Posjeti moj blog:

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/
    -Učlanjena sam u tvoj blog,i mnogo bi mi značilo kada bi mi uzvratila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Amelia, drago mi je da ti se dopadaju proizvodi! Uzvratila sam odavno. <33

      Delete
  7. Meni se definitivno najviše dopala maska za lice, a najmanje CC krema. Razočarala sam se oko preeeemalog pakovanja body buttera (dok nisam pročitala mislila sam da je za usne). Post je kao i uvek odličan! <3

    NOVI POST: fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgleda da delimo potpuno isto mišljenje. Hvala ti puno draga! <33

      Delete
  8. Izgled bloga mi se mnooogo dopada, oduševljena sam! Već neko vreme želim da poručim Glambox, ali ne znam zašto to još uvek nisam uradila.. Ova Soraya krema mi se čini odlična za moj tip kože, probaću negde da je nađem.☺ Divan post, slike, kao i uvek!♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Ja lično sam dugo razmišljala da li je da je naručim ili ne jer je za jednog tinejdžera koji zavisi od roditelja 1300 dinara velika suma novca, ali kada sam se uverila da se kutija skoro duplo isplati i da su prozvodi koji se dobijaju veoma kvalitetni i te kako sam promenila svoje mišljenje. <33

      Delete
  9. Jako slatki poklončići.Da pohvalim dizajn bloga,predivan je! Mislim da je ovaj GR sjaj za usne prelep, a i nije skup. ☺ ♥
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. Slike su prelepe, a pokloncici preslatki. Mnogo mi se dopada izgled bloga, jako je sladak. Super post, sve najbolje Milice. ♥ :)

    ReplyDelete
  11. Odlicna recenzija,ali ono sto zaista moram da pohvalim je novi izgled bloga!! Odlican je! ��

    ReplyDelete
  12. Izgled je prelep,Glambox je ovog meseca zaista dobar :)


    Beauty by Alex

    ReplyDelete
  13. Ajme, baš si se potrudila oko ovog posta. Slike su odlične, kao i sve ostale:)
    Odličan post Milice♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  14. Jaooo, ove medenjake sam probala! PREUKUSNI SU!

    http://andjelavlaovic.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da delimo isto mišljenje! Ja sam medenjak smazala za sekundu. :D <33

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!