VELNEA face wash cream - Review + Announcement ♥

Прывітанне ўсім! (beloruski) :)

Još samo nedelju dana i pravi zimski raspust zvanično otpočinje. Mogu vam reči da jedva čekam jer sam stvarno iscrpljena i treba mi odmor. Nekako se osećam bezvoljno, nervozno i prosto umorno. Zaista mi treba odmor i nadam se da ću nakon raspusta u drugo polugodište ući sa osmehom i puna pozitivne energije. Nažalost imam jedno obaveštenje za vas koje ću vam odmah saopštiti. Od kada sam prošle godine u februaru počela redovno da pišem nisam imala više od 2 do 3 slobodnih dana. Nemojte pogrešno da me shvatite, ja volim ovo što radim i blogovanje je zaista moja strast - ako to mogu tako da nazovem, ali i ja sam čovek od krvi i mesa i imam dušu i jednostavno mi treba odmor od svega. Još samo nedelju dana je ostalo do kraja prvog polugodišta i ja moram zaista dati sve od sebe da popravim ocene sa kojima nisam zadovoljna. Iskreno se nadam da me razumete. Treba mi samo nedelju dana odmora bez bloga, bez društvenih mreža i svega toga, jednostavno želim da se posvetim samo školi, porodici i prijateljima i to je to. No, ne brinite čim otpočne raspust (30. januara) ja se vraćam, nadam se odmorna i puta novih ideja za postove i zato vas molim da me razumete i da budete uz mene. :)
Kada sam vam to saopštila, hajde da pređemo na glavnu temu ovog posta.

Well, let's go...


Od kada se u mom gradu konačno otvorila Lilly drogerija ja sam otkrila dosta novih stvarčica i mogu vam reći da sam zaista svašta nakupovala poslednjih nedelju-dve dana. Jedna od tih stvarčica bi bio ovaj VELNEA kremasti piling za lice. Platila sam ga 325 dinara i zaista vredi mnogo više od svoje prave cene. Na pakovanju piše:
"VELNEA Piling za kombinovanu kožu 150ml - Velnea Piling je obogaćen pantenolom, ekstraktom lotosa i svilom. Koži daje "mat" izgled i sprečava pojavu bubuljica i mitisera. Fina zrnca vrše piling i uklanjaju nečistoće, čineći vašu kožu mekom i glatkom. Blistav i ujednačen ten omogućava vam da izgledate i da se osećate lepo. Primena: Proizvod nanesite svakog dana na mokro lice i blago ga utrljajte. Isperite vodom, izbegavajući predeo oko očiju i usta."
Kada sam prvi put nanela ovaj piling nisam primetila neku razliku jer verovatno pre toga nisam lepo očistila lice pa efekat nije bio onakav kakav bi trebao da bude. Ali već nakon drugog puta je razlika bila očigledna. Kada sam sa lica isprala kremu/piling i kada sam ga lagano obrisala peškirom odmah sam osetila kako mi se lice zateže i jednostavno sam osetila da je čisto - ako me  razumete. Istog trenutka su se pore suzile i moje lice je bilo neverovatno meko i glatko na dodir. Ja inače imam suvu kožu i nakon ovog pilinga moja koža se neverovatno sija što je zaista sjajno. Nekako osećam da mi je nakon korišćenja koža čista, negovana i hidrirana. Rizikovala sam kada sam kupila ovaj piling jer je pisalo da je za mešovitu kožu, ali iako je moja koža suva ovaj piling radi savršen posao. Ja ga koristim uveče kada uklonim šminku (ukoliko sam se tog dana našminkala) negde oko 19:00 sati i kasnije pred spavanje namažem Nivea kremu na celo lice i ujutru se probudim sa nevericom jer ne mogu da poverujem da moja koža lica može izgledati tako zdravo i hidrirano. Zaboravila sam da napomenem da piling ima zaista odličnu teksturu i da sadrži sitne komadiće nečega što liči na male kuglice (svaki piling ima u sebi tako nešto), zelene je boje i pritom miriše FANTASTIČNO!
Ukoliko želite da isprobate neki piling za lice, a da pritom ne potrošite brdo novca na njega definitivno imate moju preporuku što se tiče ovog proizvoda.

Cena: 325 dinara
Prodajno mesto: Lilly drogerija
Ocena: 9/10
*Ocena je devetka jer osećaj glatkoće i mekanosti ne traje veoma dugo, dakle svega sat-dva ako nakon korišćenja ako ne nasete neku hidrantnu kremu. Ali ako ovaj piling koristite u kombinaciji sa nekom kremom, onda je ovaj proizvod pun pogodak. :)

Uživajte u ostalim fotografijama!





- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada i vidimo se za nedelju dana u isto vreme i na istom mestu. :)
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. U već dužoj sam potrazi za odgovarajućim pilingom koji obavlja svoj posao. Definitivno ću oškicnuti ovaj! ☺

    fandbportal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će se i tebi dopasti koliko i meni! <33

      Delete
  2. Predivan post!Definitivno ću potražiti ovaj piling.Učlanila sam se u tvoj blog,pa bi mi značilo kada bi mi uzvratila.

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Voljela bi isprobati Velnea proizvode, ali ih je kod nas teško pronaći. Recenzija ti je super, slike mi se mnogo sviđaju, kao i uvijek :) <3


    http://itsnina23.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš imati priliku da ih uskoro isprobaš, zaista su odlični svi proizvodi Velnea brenda. Hvala ti puno Nina! <33

      Delete
  4. Imam ovaj piling za tu cenu je super iako vesto imaju akcije u lilly-ju za njega pa ga svakako treba probati. ☺

    ReplyDelete
  5. Odlicna recenzija, ja za sada koristim od Biotena od breskve. Ali sada si me zagolicala i verovatno cu nabaviti ovaj piling :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Jelena! Isprobaj ga jer zaista vredi i odlično obavlja svoj posao. P.S. Hvala ti što si pomenula taj piling jer sam ja uvek otvorena za predloge i volim da isprobavam nove stvari. <33

      Delete
  6. Ovaj piling izgleda odlično. Imam takođe suvu kožu i problematična je, nadam se da će ovo pomoći. Recenzija je suuuper, sve si napisala i slike su odlične. ☺♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pošto imamo isti tip kože skoro sam sigurna da će i tebi pomoći. Hvala ti puno draga! <33

      Delete
  7. Super post! Nisam isprobala ovaj proizvod,nadam se da cu ga negdje naci u nasim drogerijama :)

    Pratim te na Instagramu @mystylishcorner

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Ukoliko ga pronađeš obavezno ga isprobaj jer se sigurno nećeš pokajati. <33

      Delete
  8. Post je divan, proitvod je ocito dobar :) Slike su zaista predobre, odusevljena sam!

    ❤ kreativanblog.blogspot.com ❤

    ReplyDelete
  9. Sjajan post,mene su slike odusevile.Bas si me prijatno odusevila slikom sa instagrama na kojima su nasi vaterpolisti drago mi je da nisam jedina blogerka koja se ubila od navijanja,hahah salim se.Odlicno napisano i stvarno jako si originana i pises divne i kvalitetne postove,ovaj odmor od nedelju dana ce ti verujem dobro posluziti da se vratis sa jos punoo ideja za postove.mnogo volim tvoj blog verujem da to znas ali stvarno SVAKA CAST i za postove i za nase delfine,cestitam!!:)))
    Ana<33
    Postavi mi pitanja za O&A,ako zelis:http://anasworld7.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Ana na ovom predivnom komentaru i hvala ti na podršci i razumevanju! Ja inače obožavan vaterpolo i vatreni sam navijač i fudbala i pomenutog sporta! Takođe mi je drago da nisam jedina, hahahah. :D

      Delete
  10. Predivne slikee!!!!



    Na mom blogu Study & DIY:
    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  11. Jao Milice sada shvatam koliko se meni zaista svidjaju tvoje slike. *Q* Prvo su me slike oduševile. Ovaj piling izgleda privlačno. Ja nemam nekih problema sa kožom tako da neću probati, a jedan od razloga je što sam tek peti razred pa ne bih da stavljam mnogo hemikalija na kožu.

    Novi post: Senny

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Sandra, stvarno si me mnogo obradovala ovim komentarom! U pravu si, u tvojim godina i ja ne bih preporučila neko preterano korišćenje kozmetičkih preparata, možda samo Nivea kremu što se tiče kože lica jer je ona pogodna za sve uzraste. <33

      Delete
  12. Slike su preeelepeee..♥♥
    Odmori se, pa nam se vrati u punom sjaju.♥♥❤️

    Na mom blogu je novi post o blogovima pa pogledaj.:)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  13. Verujem da ti treba odmor.Da bi imala ovakav blog treba puno rada i truda..pored toga,ti si srednja skola,i to medicinska u kojoj treba nenormalno puno ucenja i rada.Iskreno,bice mi malo neobicno kada ne bude bilo postova utorkom petkom i nedeljom ali bolje da odes i vratis se kao nova sa gomilom novih ideja i sto je najvaznije,odmorna!Divna recenzija!

    Novi post ----> girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Anastasija na predivnom komentaru, podršci i razumevanju! Divna si! <33

      Delete
  14. Slike su savrsene, ti si odradila divnu recenziju. Odmori se, svima je to nekada potrebno, znam da ces se vratiti kao nova i ponovo nas obradovati postovima <333

    tijanaqueenoffashion.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Tijana, stvarno mi svaki ovakav komentar puno znači! <33

      Delete
  15. Probala sam piling, super jee:)
    http://theebestofme.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da si ga isprobala i da delimo isto mišljenje u vezi ovog pilinga! <33

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!