GlamBox otvaranje - februar 2016. ♥

Zdravo svima! :)
Konačno vikend! Ni jedna nedelja mi nije bila naporna kao ova prethodna... Toliko stresnih situacija, toliko nervoze, obaveza itd. Iako sam trebala da objavim ovaj post još juče jednostavno sam bila previše iscrpljena da bih ga napisala ali nadam se da se ne ljutite zbog moje neredovnosti što se tiče objavljivanja postova, znate i sami kako je u školi. No, ipak nije sve tako crno. Pre tri dana, tačnije u sredu popodne me je poštar obradovao novim paketom koji sam dugo sa velikim uzbuđenjem iščekivala. U pitanju je februarsko izdanje GlamBox kutije! Zaista sam ovoga puta i više nego oduševljena sa sadržajem kutije i jedva čekam da podelim sa vama svoje prve utiske. Ni jedan proizvod nisam još uvek isprobala, ali sam zato većinu otvorila kako bih mogla da ih pomirišem jer to jednostavno obožavam to da radim! Znam, čudna navika ali šta ću kada sam takva. Dakle, kao i uvek i ovoga puta ću pisati prvo post gde ću vam samo prikazati proizvode i napisati nešto ukratko o njima, a onda ću nakon 2-3 nedelje kada sve proizvode isprobam da napišem i post u vidu recenzije. Pa, hajde da počnemo. :)

Well, let's go...




Sadržaj je vrhunski! Stvarno su se potrudili da kutiju napune sa predivnim proizvodima!
Evo šta se to našlo u februarskoj kutiji:
• Batiste suvi šamponi (Original & Blush)
• Orofluido lak za kosu
• Ela balzam od kakao butera
• Gerovital umirujuća regenerativna krem-maska
• Bb kolačić u obliku srca
• Gerovital aktivna i hidratantna krema
• Victoria beauty ultra hidratantna krema
• Multiactiv natural tonirana dnevna krema
• Golden Rose Paris kompaktni puder
• Multiactiv ultra regenerativni serum

§ Batiste suvi šamponi (Original & Blush) §
"Batiste suvi šampon vam za svega nekoliko minuta omogući efekat čiste, osvežene i uredne kose. Omogućava lakše oblikovanje istovremeno dajući kosi fenomenalan miris, volumen i negu. Dolazi u nekoliko različitih linija: Original, Blush ili Fresh idealni su ta upotrebu između pranja kose, revitalizuju kosu i uklanjaju višak masnoće; XXLVolume idealan je za postizanje savršenog volumena i uklanjanja masnoće. Suvi šampon za brinete revitalizuje kosu i uklanja višak masnoće dok je diskretna boja prilagođena brinetama, ujednačava smeđe nijanse i prekriva izrastak farbane kose. Šampon najpre promućkati i zatim poprskati koren vlasišta držeći ga na 30cm udaljenosti od kose. Zatim rastresti kosu i stilizovati po želji."
 Ja sam veliki ljubitelj šampona za suvo pranje kose. Imala sam priliku da isprobam "Blush" Batiste suvi šampon , koristila sam ga skoro godinu dana (potrošila sam samo dve bočice) i mogu vam reći da sam se oduševila. Bila sam presrećna kada sam ga ugledala u ovomesečnoj GlamBox kutiji jer ga nisam mogla pronaći u Lilly drogeriji u mom gradu. Povrh svega toga umesto jednog dobila sam čak dva ova šampona i drago mi je da konačno imam priliku da isporbam i ovaj drugi koji već dugo vremena "merkam". Jedva čekam da vam prenesem utiske za nekoliko nedelja. :)
Cena: 50ml - 210 RSD ; 200ml - 480-600 RSD

§ Orofluido lak za kosu §
  "Orofluido hairspray 2 je prefinjeni lak obogaćen aktivnim sastojcima koji pružaju svakoj frizuri fleksibilnost i učvršćivanje srednje jačine. Brzosušeća formula daje kosi teskturu istovremeno čineći je mekom, sa prirodnim izgledom i bogatim sjajem. Raščešljavanjem se lako odrstranjuje bez ostataka. Neodoljiv miris sa nežnom notom vanile. Nanosi se ravnomerno prskanjem sa udaljenosti od 20-30 cm."
Baš mi je ponestalo laka za kosu i ovaj je došao kao poručen. Toliko lepo miriše da sam iz prve mislila da je dezodorans dok nisam pročitala šta piše na njemu. Zaista jedva čekam da ga isprobam jer ne sumnjam da je odličan. :)
Cena: 500ml - 1599 RSD

§ Ela balzam od kakao butera §

 "Ela kozmetika je od 100% prirodnih sastojaka, bez konzervansa, aditiva, veštačkih mirisa i boja. Balzam od kakao butera hidrira i neguje usne i suvu kožu."
Prvo što me je oduševilo je ova jednostavna ali vrlo lepa i praktična ambalaža. Zatim čim sam otvorila ovaj savršeni balzam obuzeo me je predivan miris. Još uvek ne mogu da zaključim na šta tačno balzam miriše, ali sam ipak morala da ga malčice namažem na usne i takođe sam se oduševila i teksturom. Iako je balzam od kakao butera ne miriše tako, ali svakako njegova savršena tekstura čini usne veoma mekanim.
Cena: 150 RSD

§ Gerovital umirujuća regenerativna krem-maska §
 "Gerovital umirujuća regenerativna krem-maska ima visok sadržaj hranljivih materija i emolijenata koji obnavljaju zaštitni film kože. Ima anti-iritirajuća svojstva, smanjuje svrab i nelagodnost kod osetljive kože, a klinička ispitivanja su dokazala i lifting efekte. Ulje avokada, pčelinji vosak, šea i kakao buter duboko hidriraju i rekonstruišu kožu, a vitamin A ima umirujuće dejstvo. Može se upotrebljavati kao maska ili krema. Maska: nanesite na lice, vrat i dekolte i nakon 10-15 minuta tupferom uklonite višak koji koža nije upila. Krema: namažite uveče u tanjem sloju."
Ovo je nešto čemu se jako radujem. U poslednje vreme sam isprobala dosta maski, krema i pilinga tako da se može reći da počinjem da se razumem u te "mackalice". Na osnovu opisa ovog proizvoda mislim da će idealno odgovarati mom osetljivom tipu kože i iskreno se nadam da će mi se dopasti. :)
Cena: 50ml - 1450ml

§ Bb kolačić u obliku srca §
 "Bb kolačići ručno napravljeni i ukrašeni uklapaju se u sve poslovne i privatne prilike. Oni su kolačići sa idejom, dušom mešani i srcem pečeni."
Ovo je nešto najslađe što sam ja u životu videla! Toliko je slatko da mi je žao da ga isprobam. Drago mi je da se i ovog puta u GlamBox-u našla poslastica kao poklon. Prošli put sam se oduševila i izgledom i ukusom kolačića koji sam dobila, a i nadam se da će tako biti i ovog puta.
Cena: / (poklon)

§ Gerovital aktivna i hidratantna krema §
 "Gerovital aktivna i hidratantna krema proizvedena je da vrati hidrolipidnu barijeru koži zbog nedostatka vlage i da stimuliše sposobnost ćelija da zadrže vlagu. Koža je elastičnija, hidrirana i dovoljno tonirana."
Još jedna krema koju jedva čekam da isprobam. Verovatno mi ova jedna kesica (uzorak) neće biti dovoljna jer ima jako malo proizvoda unutra koliko sam uspela da opipam, ali nadam se da ću ipak uspeti da je valjano isprobam i da o njoj napišem recenziju. Po pakovanju mi se čini da je krema izuzetno kvalitetna pa je to još jedan razlog zbog kojeg želim što pre da je isprobam. :)
Cena: 50ml - 2050 RSD

§ Victoria beauty ultra hidratantna krema §
"Victoria Beauty ultra hidratantna krema sa uljem iz semena industrijske konoplje koje sadrži 75% lipida, esencijalne masne kiseline omega 3 i omega 6 i gama linolenumsku kiselinu, vraća vlažnost koži, podmlađuje je, usporava proces starenja i potpuno regeneriše kožu. Na površini kože se stvara tanki film koji sprečava dalje isušivanje. Ujutru naneti na lice i vrat kružnim pokretima. Koža je vidno sjajnija i mekša, ostaje glatka i zaštićena ceo dan. Krema ne sadrži anestetike ni psihoaktivne supstance."
Definitivno su ovomesečnu GlamBox kutiju obeležile kreme kojih je zaista dosta. Sudeći po opisu iznad ova krema mi deluje veoma interesantno i jedva čekam da je isprobam. Iskreno se nadam da će mi barem jedan proizvod za negu lica iz ove kutije pomoći jer je moja koža dosta osetljiva i suva. Drago mi je što sam dobila ovoga puta dva uzorka ove kreme, sada sam sigurno da ću imati dovoljna proizvoda kako bih ga recenzirala.
Cena:  50ml - 600 RSD

§ Multiactiv natural tonirana dnevna krema §
 "Multiactiv Natural tonirana dnevna krema odlično se ulapa u ten kože zahvaljujući mineralnim pigmentima specifične strukture, pružajući prirodno zdrav, ujednačen i odmoran izgled. Pigmenti imaju visoku pokrivnu moć i dugotrajni efekat, a zbog jedinstvene strukture upijaju višak sebuma i prilagođavaju se prirodnom tenu. Krema istovremeno vlaži i hrani kožu jer sadrži prirodna ulja, a prisustvo UV filtera sprečava prevremeno starenje. Odgovara svim tipovima kože."
Već neko vreme sam prestala da koristim BB kreme i prešla sam na puder koji obožavam - Maybelline Affinitone. Razlog je u tome što ni jedna BB krema koju sam do sada koristila nije prekrivala nepravilnosti onako kako sam ja htela. Opis ove BB kreme zaista obećava i nadam se da će ova krema ispuniti sva moja očekivanja. Ukoliko mi se dopadne sigurna sam da ću je kupiti u "full size" pakovanju jer uopšte nije skupa.
Cena: 50ml - 430 RSD
§ Golden Rose Paris kompaktni puder §


"Golden Rose Paris Compact Powder stvara glatki i baršunasti osećaj na koži, daje svetao i prirodan aspekt licu. Postoje različite nijanse i alternativne kompatibilne sa bojom kože."
Proizvod kojem sam se definitivno najviše obradovala! Već dugo vremena planiram da kupim kompaktni puder jer, verovali ili ne, do sada nikada nisam imala prilike da ga koristim pa je ovaj stigao kao poručen. Pakovanje mi se mnogo dopada. Jedan od mojih najomiljenijih gradova je upravo Pariz tako da sam se oduševila kada sam ugledala "ugraviran" Ajfelov toranj u puderu.
Cena: 333 RSD

§ Multiactiv ultra regenerativni serum §

"Multiactiv Ultra regenerativni serum sadrži čak 80% filtrata puževe sluzi i to ga svrstava u ekskluzivnu negu i obezbeđuje visoku učinkovitost. Puževa sluz je kompleksna mešavina prirodnih sastojaka koji blagostvorno deluju na kožu, štite je od oštećenja, infekcija, UV zraka, odnosno ispunjava sve njene potrebe. Pogodan je za sve tipove kože."
I poslednji, ali ne manje važan, proizvod je ovaj ultra regenerativni serum od puževe sluzi. Iskreno bila sam malo skeptična što se tiče ovoga jer nisam baš veliki ljubitelj puževa, ali kada sam otvorila ovaj serum osetila sam veoma prijatan i lep miris. Prvo što sam primetila je veoma čudna beličasto-providna tekstura. Zbog svih ovih razloga jedva čekam da isprobam ovaj proizvod i da utiske podelim zajedno sa vama u nekom od narednih postova.
Cena: 50ml - 2700 RSD

Zapratite GlamBox na Istagramu: @glambox.rs
Lajkujte facebook stranicu GlamBox-a: *OVDE*
Posetite GlamBox sajt: http://www.glambox.rs/

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite vaša mišljenja sa mnom u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. iskrena preporuka, Mici. Nemoj molim te više da stavljaš ovo providno kamenje u pozadnu slika, jer bi one blile mnogo lepše bez njega, a zaista su ti lepe fotkice. nadam se da ćeš me poslušati
    pozz

    ReplyDelete
  2. Odlican post, prvo sam procitala kod Kace i vidim sada da je isti sadrzaj kutije. Bas su vam super proizvodi stigli. :)

    ReplyDelete
  3. Meni ovaj balzam mirise na dzem od kajsija hahahaa inace ova kutija mi se dopada,izbor proizvoda je dobar

    ReplyDelete
  4. Slike su predivne! Ja bih bas zeljela sampon za suho pranje kose i balzam ♡_♡ Odlican post!

    ✨ kreativanblog.blogspot.com ✨

    ReplyDelete
  5. Odlični proizvodi :) slike su savršene❤

    ReplyDelete
  6. Cao Mico :-) Meni je moja kutijica stigla juce,i pravo da ti kazem nisam nesto odusevljena,ne kazem da je izbor los,nego jednostavno mi nisu uboli nesto sto mi je vise potrebnije,ali svakako cu iskoristiti i uzivati u proizvodima! Pozdrav za tebe!

    ReplyDelete
  7. Ma super su proizvodi! I ja upravo objavih post na istu temu. :3

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Milicer,odlicni proizvodi! Jedva cekam detlajniju recenziju za koju neledelju. :D
    Inace,srculence je vrh!! *___*
    I,mislim da su ovi bezbojni kamencicu malo suvisni na bekim slikama. Recimo,na prvih nekoliko bas upadaju u oci,ali se divno slazi na slikama pudera i tamo mi se svidjaju. Moj je predlog da ih stavljas ponekad,a ne uvek. :)

    Teen Queen

    ReplyDelete
  9. Mnogo mi se svidjaju proizvodi koje si dobila, pogotovo suvi samponi i slatki kolacic! :D Razmisljam da li da i ja narucim jednu GlamBox kutiju sledeceg meseca.

    ReplyDelete
  10. Svaki put se sve više i više iznenadim postovima o Glam Box paketiću! Slike su odlične Mici, kao i proizvodi u ovomesečnoj kutiji. ♥

    Novi post --------------> innisall.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
  11. Milice, odličan post. Sve stvari su divne, baš bih volela da naručim. :)

    ReplyDelete
  12. Ovoga puta su stvarno prevazišli sebe. :) Paketić je divan! A srculence me je najviše oduševilo, ono je baš znak pažnje, javi kakvog je ukusa! :D Puder je neverovatan, urezan ajfelov toranj je divna ideja! :) Balzam deluje super, moraću da ga potražim. :)

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete
  13. Divan post,predivna je kutijica a jos bolji sadrzaj ❤️!

    ReplyDelete
  14. Mnogo mi se dopada sadržaj februarske kutije. Odličan post! ❤☺
    Skokni do mene, imam novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!