Interesting News ♥

Hallo iedereen! (holandski) :)
Dugo sam želela da na ovom blogu pišem svakog meseca post na istu temu t.j. želela sam da imam i ja svoju rubriku. No, pokušavala sam zaista dugo da smislim o čemu bih to pisala i konačno sam došla na jednu ideju. Sredinom svakog meseca ću vam pisati o nekim zanimljivim temama o kojima se trenutno spekuliše. Dakle neću pisati o nekim tračevima ili pričama koje nemaju dokaze jer bi to bilo veoma ružno, nego ću pisati o nekim vestima koje su trenutno aktualne i koje su vezane za sve što se trenutno dešava. Iskreno se nadam da ćete svakoga puta saznati nešto novo kada pročitate post iz ove rubrike i da vam se ova ideja dopada. Molim vas napišite mi vaše mišljenje u komentarima zato što vas izuzetno cenim i ako se vama ova rubrika ne dopada jednostavno ću prestati da pišem postove na ovu temu. :)

            Internacionalni GIVEAWAY je u toku, možete se prijaviti *OVDE*!!!

Well, let's go...

• Duet Džastina i Selene (istina ili trač)
Već mesecima se priča o tome kako su Džastin i Selena zajedno otpevali pesmu pod nazivom "Strong" koja govori o njihovoj dugogodišnjoj vezi. Dosta njih je pričalo da je to samo trač sve dok ta pesma nije "iscurela" u javnost t.j. dok je neko nije objavio na jutjubu. Iako danas ne možemo više nigde čuti tu pesmu jer je naime, naređeno da se svi video snimci sa tom pesmom izbrišu ipak je ostao jedan dokaz. Tekst te pesme je obavljen na poznatom sajtu Hollywood Life i možete ga pročitati *OVDE*!
Šta vi mislite o tome?

• PSY VS. will.i.am
Prošle godine krajem novembra poznati pevač PSY je izbacio novu pesmu pod nazivom "Daddy". Pesma je veoma specifična i dosta podseća na stil pesme Gangnam style. No, ja sam pre 10-ak dana gledala neku epizodu prve sezone poznate serije "Gossip girl" i čula sam pesmu koja ima identičnu melodiju kao i pomenuta pesma i skoro identičan tekst samo što je u pitanju pesma koja se zove "Mama". Dakle, još davne 2009 godine will.i.am je izbacio pesmu koja je skoro identična kao pesma "Daddy" koja je objavljena tek prošle godine u novembru. Pošto sam u komentarima ove novije verzije pesme pročitala nekoliko puta kako ljudi pišu da je pesma ukradena rešila sam da malo to istražim. Odmah sam znala da nije u pitanju krađa jer bi do sada will.i.am sigurno tužio poznatog južnokorejskog pevača i pesma bi do sada bila izbrisana sa jutjuba. Dok sam tako tražila po guglu dokaz pročitala sam da je will.i.am zapravo producent ove nove verzije pesme i da pesma nije ukradena već su ova dva pevača sklopila dogovor.
Poslušajte obe pesme i videćete da su skoro identične:



• Ellie Goulding dolazi u Srbiju?!
Da, dobro ste čuli, poznata britanska pevačica dolazi u Srbiju i to 7. jula ove godine. Nastupaće na svečanom otvaranju ovogodišnjeg Exit festivala i obradovaće nas tako što će otpevati neke od njenih najpoznatijih hitova poput "Love me like you do". Karte za ovaj festival već sada možete kupiti i to po ceni od 5,990 dinara. Više o ovom događaju možete pročitati *OVDE*!

• Nova "Harry Potter" knjiga će biti ovog leta u prodaji?!

19 godina kasnije osma knjiga pod nazivom "Harry Potter and the Cursed Child" izlazi u prodaju 31. jula ove godine. Ovo je zaista jedna od najboljih vesti za nas knjigoljubce! Iskreno se nadam da će ova knjiga što pre biti prevedena i da će se barem krajem ove godine ili početkom sledeće prodavati i u našim knjižarama. Jedva čekam, a vi?
P.S. Vest o ovoj knjizi sam saznala dok sam gledala novi vlog drage Alishe Marie. :)

• Karte za muzički festival "Coachella" su već rasporodate?!
Jedan od najpoznatijih muzičkih festivala će se ove godine održati nešto ranije nego prošle godine, 15. aprila 2016. godine. Karte su nažalost već rasprodate tako da svi mi koji želimo da prisustvujemo ovom festivalu moraćemo da sačekamo sledeću godinu. :/

• Novi parfem Emine Jahović - CLOSER swan city

Sredinom januara ove godine poznata pevačica Emina Jahović Sandal je izbacila svoj drugi parfem CLOSER swan city! Mnoge poznate ličnosti su među prvima isprobale ovaj parfem i svi imaju samo reči hvale. Emina se zaista potrudila da parfem miriše aposolutno predivno i da tako i izgleda. Ja sam imala prilike da ga isprobam u Lilly drogeriji i aspolutno sam oduševljena. Pun pogodak Emina! ♥

• Kim Kardashian opet plava?
Kim Kardashian je na svom Instagram profilu pre dva dana objavila prvu fotografiju gde na kojoj je njena kosa ponovo plava (skoro bela). Nakon prve fotografije usledile su i još nekolicina fotografija koje možete videti iznad. Iako ja ne volim Kim ipak moram priznati da joj nova boja kose zaista pristaje. :)

• Rihanna organizovala modnu reviju za brend "Puma"

Poznata pevačica sa Barbadosa se ovoga puta oprobala i kao modni kreator i predstavila nam je njenu novu kolekciju za brend "Puma" na nedelji mode u Nju Jorku. Neke od manekenki koje su nosile njene kreacije su bile sestre Gigi i Bella Hadid. Celu njenu kolekciju možete pogledati *OVDE*!

• Koja je to modna revija na koju su htele da prisustvuju sve poznate ličnosti?
Mnoštvo poznatih ličnosti je htelo da prisustvuje na reviji jednog od najpoznatijih brendova današnjice... U pitanju je modna revija brenda "Saint Laurent". Neke od poznatih ličnosti koje su se pojavile na ovoj reviji možete videti na fotografijama iznad. Najveću pažnju su izazvali kanadski pevač Džastin Biber, Lady Gaga, glumac Silvester Stalone. Modna revija je održana pre tri dana i to u pozorištu Hollywood Palladium.

• Selena Gomez i Ariana Grande će možda ove godine održati koncert u Kombank areni?
Pošto redovno pratim portal Famoza saznala sam da će nas možda neka od ove dve zvezde ili čak obe obradovati ove godine koncertom u Kombank areni. Još uvek nije ništa potvrđeno, ali ako neka od njih ipak prihvati ponudu onda će se koncert održati tokom kasne jeseni. Da li biste vi pristustvali koncertima od ove dve poznate pevačice?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

            Internacionalni GIVEAWAY je u toku, možete se prijaviti *OVDE*!!!

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Sjajaaan post, super ideja jer tako možemo saznati puno stvari za koje do sada nismo čuli. :)
    Ja jedva čekam novi deo Harry Pottera. *___*

    http://iwanttobehappybydanica.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Aaa fantasticna ideja! Ides li na neki koncert - Selena, Ariana, Ellie?

    ReplyDelete
  3. Sjajno sto ce poznate zvezde doci u nasu prelepu zemlju i ja cu verovatno nadam se ici:)) Inace cestitam na 400+ citalaca zalsuzila si jako lep post:))

    ReplyDelete
  4. Odlična ideja za post Mici! Eminin parfem mi se previše dopada i baš bih volela da ga kupim u skorije vreme. Čestitam na +400 čitalaca lepotice. ♥☺

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Baš mi se sviđa ova rubrika i jako je original ovde na blogu.Nisam znala ovo za psy haha.Jako bih volela da Selena dođe. 😊

    ReplyDelete
  6. Sjajna ideja za rubriku. Ima jos dosta aktuelnih vesti,kao sto su da JB dolazi u Zagreb,i da je 1D otisao na pauzu.Jedva cekam sledeci post ove rubrike!♥

    Novi post je izasao,procitajte ga!http://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  7. Rubrika je odlična i jako originalna! :)
    Takođe pratim Famozu, moje mišljenje je da su poslali ponudu Ariani, a iskreno, to bih i volela. :) <333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. CLOSER swan city je njen drugi po redu parfem koji je lansirala u prodaju :D Prvi je samo CLOSER :D
    Odlican post :) <3

    ReplyDelete
  9. Bas mi se svidja ideja, bila bi odlicna novinarka. Cestitam na 400+ clanova... Svaka cast :***

    tijanaqueenoffashion.blogspot.rs

    ReplyDelete
  10. Predobra ideja! ♥ Mozda ces nekada postati odlicna novinarka. :) Nego, primetila sam da cesto porucujes sa DressLink - a. Pa, zanima me kolika je postarina? Nadam se da nije problem sto pitanje nije vezano za post.

    ReplyDelete
  11. Rubrika je zaista sjajna!Obožavam da saznajem nove stvari koju se aktuelne trenutno. :)

    ReplyDelete
  12. Stvarno jako dobra ideja! Jedva čekam sledeći post ove rubrike. ❤☺
    Pogledaj moj novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Hello from Spain: fabulous news. Keep in touch

    ReplyDelete
  14. Baš mi se dopada ova rubrika Mico,baš originalna ideja ♥ .


    Beauty by Alex

    ReplyDelete
  15. Veoma zanimljiv post, stvarno si kreativna :)
    http://infashionistastyle.blogspot.com
    Follow me na blogu :) :

    ReplyDelete
  16. Od svih ovih vijesti najdraža mi je u vezi nove HP knjige. Ja kada sam cula, ja sam plesala po kuci nenormalno jer HARRY POTTER IS NOT OVER. Kao sto mozes da zamislis, ogromna sam fangirl.

    ReplyDelete
  17. Jako mi se dopada ova ideja da pises ovakve postove i mislim da je bas originalno! :D
    Znala zam za neke od ovih vesti,ali samse svakako zabavila citajuci o onima koje ne znam. :)

    Samo nastavi sa ovom rubrikomm.♡

    ReplyDelete
  18. Stvarno mi se svida obakva vrsta postova, a i ti ih odkicno pises! Voljela bih u buducnosti vidjeti jos ovakvih :)

    ✨ kreativanblog.blogspot.com ✨

    ReplyDelete
  19. Super je ideja 💗meni se najvise svidja deo sa knjigom 💗

    ReplyDelete
  20. Prepredivan post draga moja ❤️!Svidja mi se ideja,nastavi sa ovim. ❤️

    ReplyDelete
  21. Predivan i prezanimljiva ideja za post.. Jedva čekam novu Harry Potter knjigu *o* <3

    ReplyDelete
  22. Stvarno je kul što si se setila da pišeš o tome, tako da nemoj da odustaješ, odlično ti ide :) Evo ja sad prvi put čitam o svim tim vestima i pojedini su jako interesantni :)

    Novi post je na mom blogu, poseti ---> littleboxofhappiness.blogspot.rs

    ReplyDelete
  23. Ellie i Taylor su mi se najlepše obukle. Obožavam ovakve postove, očekivala sam da ću videti Ninu Dobrev ali ona očigledno nije ni išla :))

    - Tammy -

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!