My Favorite Lip Products ♥

Maingalarpar luutine! (burmanski) :)
Ja sam inače veliki ljubitelj balzama za usne, sjajeva, karmina itd. Kada sam bila mala obično svaki put kada krenem u kupovinu sa mamom izađem iz prodavnice sa još jednim balzamom. Sećam se da sam imala jedan poseban ogroman neseser pun balzama (Labello brenda) i sjajeva. Mackala sam se svakih 5 minuta, hahhaha. Inače dok sam ja odrastala bili su izuzetno popularni Labello balzami i većina devojčica i devojaka je baš kupovalo pomenute balzame. No, pre 2 godine (ako me sećanje dobro služi) u Srbiju su stigli balzami brenda Maybelline zvani Baby Lips. Ceo svet je poludeo za njima i sigurna sam da je svaka druga devojčica u inostranstvu posedovala bar jedan. Ja sam iskreno takođe bila jedna od tih zaljuđenih devojčica i prosto sam kupovala svaki mogući Baby Lips koji je izašao u prodaju. No, nekoliko njih je završilo u kanti jer sam ih ili ja polomila ili neko drugi "slučajno". Svaki Baby Lips koji sam kupila mi je u kratkom roku postao omiljeni i zato će se i ovog puta nekoliko baš ovih balzama naći među mojim favoritima što se tiče proizvoda za usne. Kako ovaj uvod ne bi bio predugačak, hajde da počnemo! ♥

             Internacionalni GIVEAWAY je u toku, možete se prijaviti *OVDE*!!!

Well, let's go...

Dakle, moji favoriti su: Baby Lips - Pink Punch, Strike A Rose, Coral Crave, Candy Kiss, Oh! Orange, Essence karmin u broju 13 - "Love Me", Labello balzam - "Raspberry Rose", EOS - "Sweet Mint", Aura sjaj za usne u broju 513 - "Pink Macaroon" i Golder Rose sjaj za usne u broju 116. :)

• Baby lips - "Pink Punch"

Ovo je jedan od prvih Baby Lips balzama koje sam kupila. Što se tiče pigmentacije možda i jedan od najboljih. Dakle, boja je aposolutno predivna i zaista predivno izgleda na usnama. Jedina mana je to što se ponekad previše brzo osuši na usnama tako da ne hidrira usne baš toliko dobro kao ostali balzami iz njegove kolekcije. Umalo da zaboravim da napomenem da miriše aposlutno predivno. Dakle, po mirisu je definitivno najbolji i ni jedan drugi balzam mu nije ravan.

• Baby Lips (electro) - "Strike A Rose"

Obožavam ovaj balzam! Dugo sam čekala da kod nas dođe electro kolekcija i kada sam ga konačno videla u lilly-u potpuno sam poludela i bez razmišljanja sam ga kupila. Nije baš toliko pigmentovan ali zato savršeno hidrira usne, divno miriše i ne isušuje usne što je najbitnije. :)

• Baby Lips (dr. Rescue) - "Coral Crave"

Čula sam zaista mnogo preporuka od stranih blogerki i jutjuberki što se tiče generalno ove kolekcine - dr.Rescue i prosto sam očajnički želela da ga isprobam. Mnogo mi je drago da su ga konačno uvezli ovde. Ja sam ga baš pre nekoliko dana kupila u Lilly-u na sniženju pa sam ga platila samo 149 dinara. Prošlo je dakle samo nekoliko dana od kada sam ga kupila i već mi je omiljeni, to vam sve govori. Dostupan je u 6 nijansi, ali u drogeriji gde sam ja kupila ovaj je postojalo samo 3 vrste. Uglavnom ja sam mislila da postoji samo jedna vrsta i uhvatila sam prvi koji sam videla, no sledećeg dana kada sam opet svraćala u Lilly po još jedan Baby Lips iz druge kolekcije ugledala sam još dve vrste koje su trenutno dostupne. Iako sam nasumično odabrala izuzetno sam zadovoljna. Miriše na mentol i kada se stavi na usne oseća se lagano peckanje i nekako osećate kako hladi usne. Iako na fotografiji balzam izgleda baš jarko crveno nije tako, čak se uopšte ne vidi kada ga stavite t.j. skoro je providan. Definitivno čini vaše usne sjajnijim, mekšim i hidriranim. Koristim ga već 2 dana i već vidim ogromnu razliku t.j. usne su mi znatno mekše. :)

• Baby Lips (Valentines Day Kiss) "Candy Kiss" (limited edition)


Ovo je nešto najslađe što sam ja videla u svom životu! Kada sam čula da je izašla nova limitirana kolekcija Baby Lips-a totalno sam poludela. Ali znala sam da ga sigurno neću nigde pronaći jer obično svaka nova kolekcija dođe u Srbiju godinu dana posle, tako da nisam ni htela da se nadam. Ali moja BFF i ja smo se juče šetale po gradu i usput smo malo tračarile i jednostavno smo morale da svratimo u Lilly čisto da proverimo da nije možda nešto novo stiglo. Odmah sam se uputila prema ogromnom štandu sa Baby Lips balzamima i samo sam vrisnula. Svi su me gledali kao da nisam normalna i jedino me je moja drugarica razumela. Ugledala sam baš balzam koji sam juče videla na fotografiji jedne strane blogerke na Instagramu (ne mogu da se setim imena sada). Pošto je i bila akcija prosto sam morala da ga kupim. Dakle, ovo je limitirana kolekcija koje je baš osmišljena za Dan zaljubljenih i dostupne su valjda tri nijanse. No, ja sam pronašla samo jedan balzam ove vrste i to u nijansi "Coral Crave". Skroz je posut nekim šljokicama, svetlo roze boje je i na njemu postoji i ispupčeno srce. Miriše na one slatke žvake, ako uopšte nešto može tako da miriše. Zaista odlično hidrira usne, ostavlja bezbojan trag tako da nije baš pigmentovan što je dobro jer ipak je u pitanju kolekcija za dan zaljubljenih tako da osoba suprotnog pola sigurno ne želi da ima balzam svuda po licu, hahaha. I da, zaboravila sam da napomenem da ostavlja šljokice tako da vam na veštačkom ili prirodnom svetlu usne svetlucaju. :)

• Baby Lips (electro) - "Oh! Orange"

Ovo je poslednji Baby Lips koji se našao u mojim favoritima. Sećam se da sam ga dobila u darivanju kod neke blogerke čije ime mi je na "vrhu jezika" ali ne mogu se setiti. Dakle, on je takođe iz kolekcije "electro", ali je u nijansi "Oh! Orange". Iako se čini kako je baš pigmentovan, zapravo nije. Ja sam se iskreno uplašila kada sam videla ovu jarku narandžastu boju jer nekako nisam ljubitelj te boje pogotovo ne kada su u pitanju balzami, sjajevi i karmini. No, jedva da ostavlja trag pa mi je odmah laknulo. Sjajno hidrira usne i zaista ih čini veoma mekim i blistavim. Nema neki poseban miris, ali je sve u svemu odličan. :)

• Essence karmin br. 13 - "Love Me"

Ovo je ujedno i jedini i najomiljeniji karmin koji posedujem. Kupila sam ga prošle godine u maju pred maturu u dm-u i od tad sam ga mazala svakog drugog dana. Prosto ne mogu da verujem koliko sam ga koristila,a koliko sam ga malo potrošila. Kao što ste mogli da primetite ja generalono više preferiram roze/pink boju i zato su većina mojih balzama, sjajeva i karmina u baš ovoj boji. Ovaj karmin je zaista odličan, a pritom je veoma jeftin (309 dinara ako se ne varam). Savršeno je pigmentovan i čak hidrira usne, verovali ili ne. Imate zaista moju preporuku što se njega tiče. :)

• Labello - "Raspberry Rose"

Prvo Labello koje sam kupila posle dužeg perioda (4-5 godina). Tek pre 2 dana se Labello u ovakvom pakovanju pojavilo u drogeriji u mom gradu. Do pre toga su bili dostupni samo oni u onom uobičajenom pakovanju. Imala sam želju da isprobam onaj sa vanilom i makadamijom ali pošto ga nisam pronašla odlučila sam se za ovaj i nisam se pokajala. Zaista ima predivan miris na malinu i ima odličnu teksturu. Iako u kutijici izgleda svetlo roze zapravo uopšte nije pigmentovan i ostavlja skroz bezbojni trag na usnama. Zaista fantastično hidrira usne i čak za nijansu bolje od Baby Lips balzama. :)

• EOS - "sweet mint"

Jedini EOS koji posedujem je upravo ovaj i on je u nijansi "sweet mint". Naručila sam ga sa jednog Instagram profila čijeg se korisničkom imena više ne sećam, ali se sećam da je koštao oko 800 dinara. Saznala sam takođe da je pre mesec-dva u dm stigla kolekcija originalnih EOS balzama. Bilo je zaista i vreme za to i jako sam srećna zbog toga, ali trenutno nisam baš za to da izdavajam 700-800 dinara za jedan balzam. Činjenica je da zaista dugo traje, ja ovaj EOS koristim aposlutno svakoga dana skoro godinu dana i istrošila sam tek pola. Tako da ne nameravam uskoro da kupujem drugi. Ovaj miriše na mentol i zaista odlično hidrira usne. Ostavlja bezbojan trag ali zato usne dobijaju neki blistavi odsjaj. :)

• Aura "Absolute Shine" sjaj za usne br. 513 - "Pink Macaroon"

Ovaj sjaj sam kupila preko skoro godinu i po dana i još uvek ga nisam potrošila. Kupila sam ga u nekoj random parfimeriji po ceni od 300-400 dinara. Ovo je stvarno jedan od najkvalitetnijih i najboljih sjajeva koje sam isprobala i koje posedujem. Ima savršenu teksturu, predivno miriše, odlično je pigmentovan, nijansa je prelepa, četkica je savršenog oblika i sa njom se zaista sjaj veoma precizno nanosi i što je najbolje sjaj uopšte nije toliko lepljiv kako sjajevi obično umeju da budu. I da, ne isušuje usne. Šta ćete bolje od ovoga! :)

• Golden Rose sjaj za usne br. 116

Ovaj sjaj sam dobila u decembarskoj GlamBox kutiji i od trenutka kada sam ga ugledala znala sam da će mi postati omiljeni. Potpuno imam isto mišljenje o njemu kao i za prethodni sjaj. Jedino što je ovaj za nijansu lepljiviji, ali mi se zato nijansa ovog malo više dopada od nijanse prethodnog. :)

PROGLAŠENJE POBEDNIKA OVONEDELJNOG GIVEAWAY-A:

Ovoga puta se zaista mnogo vas prijavilo i mogu vam reći da sam zaista veoma prijatno iznenađena time. Bilo mi je izuzetno teško da sve takmičare prebrojim i da nasumično odaberem samo jednog pobednika. Zaista sam se potrudila da sve bude pošteno koliko god može.

Pobednika sam, kao i uvek, odabrala putem sajta https://www.random.org/.
Pobednički redni broj je:
A pod tim rednim brojem se prijavila:
Čestitam ti! Javi mi se na mail: milicastanisicms@gmail.com ili porukom preko facebook stranice ovog bloga kako bi se dogovorile oko preuzimanja poklona. ♥
Hvala svima koji su učestvovali, i ako niste vi pobednik, ne tugujte jer je u toku još jedan internacionalni Giveaway i možete se prijaviti *OVDE*!

P.S. Srećan Dan zaljubljenih! 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. ♥
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,





Comments

  1. Predobar post kao i uvek! ♥ I ja sam zaludena sa Baby Lips - om. Primetila sam da cesto porucujes sa DressLink - a. Pa, me zanima kolika je postarina ? I nadam se da nije problem sto pitanje nije vezano za post.
    Srecan Dan zaljubljenih, i tebi! ♥

    ReplyDelete
  2. Odličan post, uživala sam čitajući. :) <3
    Ja od balzama za usne koristim uglavnom samo Labello original i Beby lips electro.
    Čestitam pobednici! :*

    http://iwanttobehappybydanica.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Što se tiče tih proizvoda za usne, ja sebi kupim jedno labelo i mogu ga imati 2 godine lol. Pored svih ovih baby lipsova koje i ja volim, originalno plavo labello mi je ubjedljivo najbolje. Također, balea balzami su isto tako super. Što se tiče karmina, ja se još ne šminkam pa nemam neko mišljenje o njima haha :)
    P.S. Tek sam otvorila blog, voljela bih da vidiš leiahasablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Woow, ako su ti ovo samo omiljeni proizvodi, koliko li ih imas ukupnko?? Haha :D
    Inace, ovaj spsam malinom, labelov, mnogonjr dobar i jako mi se dopada, imala sam priliku da ga probpbam. :)
    Uuu, svaka ti cast kako si uspela da svima dodelis brojeve za giveaway, mislim, 290... <3

    ReplyDelete
  5. Odličan post! Detaljno napisano, super! Proizvodi za usne uvijek su poželjni. Također sam ovisnik i do sada su mi najbolji EOS balzami!

    ReplyDelete
  6. Odličan post!Baš imaš puno proizvoda za usne.Od svega po meni je EOS najbolji.Čestitam pobjednici.Posjeti moj blog:


    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  7. I ja sam 'opsednuta' ovim proizvodima za usne.Imam celu ovu prvu kolekciju baby lipsova a sad zelim ovu red,rose i nude 👍

    Čestitam pobednici💟



    Pogledaj ko je pobednik i ostalo

    ReplyDelete
  8. Post ti je predivan, jedan mi je od dražih! U BiH se mogu pronaći samo originalni i Electro Baby Lips balzami, a neki od dr.Rescue bi so htjela priuštiti. Također se nadam da će i u naš Dm uskoro stići EOS balzami. :)


    itsnina23.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Odlican post, draga! Sve baby lipseve volim prvenstveno zbog boje, jer nemaju neku hidrataciju. Medjutim, ova (kod nas) poslednja kolekcija Dr Rescue me je iznenadila, ima odlicnu hidrataciju i lep sjaj! ♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Super post! Ja baby lipseve ne volim toliko. Imam samo dva, čini mi se, i nisam preterano oduševljena njima. Labello je za mene najbolji! Ne korisim ni sjajeve. Ruž je predivan! ❤

    http://aleksandrasmagicalworld.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  11. Odlican post! Ja isto obozavam baby lips, ali kod nas postoji samo "normalna" prva kolekija i electro, a ove ostale ne... Obozavam Pink Pouch jer je boja bas ljjepa i odlicno mirise! Takoder bih zeljela kupiti Labello od maline ♡

    ❤ kreativanblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Ja sam koristila baby lipsove i super su, fotke su ti savrsene :** <33

    tijanaqueenoffashion.blogspot.rs

    ReplyDelete
  13. Ja isto obožavam razna sjajila i lip balm-ove, te sam ih također stalno kupovala kao mala, hhahah. :D
    Meni su definitivno najdraži eos (ja imam BlueBerry Acai), za kojeg imam sve preporuke, te Baby Lips koji imam jedno 6-7 i namjeravam kupiti još. :3
    P.S. Moram pohvaliti fotografije u ovom postu, koje su jednostavno PREDIVNE, stvarno si nadmašila samu sebe! *-* 💕

    ReplyDelete
  14. Takođe, kada stigne novi Baby Lips, ništa me ne može zaustaviti, jednom u prodavnici, ugledala sam zadnji Baby Lips, a taj nisam imala, videla sam neku devojčicu koja ga je gledala, i verovatno nameravala da ga kupi, pa kada se okrenula zgrabila sam Baby Lips, a ona se pitala gde je nestao. :D
    Čestitam pobednici! :) :) <3333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete
  15. Što se tiče sjajeva za usne lično ih ne volim. Baby lips su mi preslatki ali mi ne pružaju dovoljnu negu. A, što se tiče eosa i labella(ovih novih) već par dana ih gledam i razmišljam da li da ih uzmem.
    Poseti me ako želiš

    Www.makeupnroses.blogspot.rs

    ReplyDelete
  16. Sjajan post!Ja imam Oh!Orange! i super je!

    Poseti moj blog,nova sam,puno bi miznacilo!
    mylittlemagicplace.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Odličan post draga! Jako bih voljela da proam EOS, a imam već skoro sve Baby Lipseve koji su dostupni u Crnoj Gori. :D Drećan dan zaljubljenih i tebi, i naravno, čestitam pobednici giveawaya! ♥

    Pogledajte novi post -------> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Aaa! Razumijem te u potpunosti! I ja obooožavamm balzame i imam ih oko 15. :D Imala sam Eos sweet mint, odličan je, Baby Lips pink punch također, a Dr. Rescue i Candy Kiss su mi velika želja. Ne znam jesu li stigli u Hrvatsku, moram provjeriti, jer mislim da u DM-u nema a Muller mi je u drugom gradu. Candy Kiss se čini savršen, obožavam šljokice i čim sam vidjela sliku poželjela sam ga! Stvarno divnooo! ♥♥


    anniesecret24.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Odlican post,planiram da kupim Dr.Rescue jer sam cula mnogo pozitivnih komentara.

    lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
  20. Baby Lips je definitivno broj jedan od svih balsama za usne!Ja imam Mint Fresh,onaj bezbojni i iz Christmas kolekcije Sweet apple i jako sam zadovoljna.Verovatno cu kupiti i Dr.Rescue jer mi se bas svidjaju.Eos buh takodje volela da posedujem ali dosta je skup tako da za sada nista od njega.Divan post draga!

    Poseti moj blog,novi post --> girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Baby lips, EOS, lip butter se nalaze i u mojoj kolekciji, i prezadovoljna sam. Bas mi je drago sto si i ti zadovoljnaa :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  22. Odlican post draga :-) :-*

    POGLEDAJTE MOJ NOVI POST I UCLANITE SE :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/02/happy-valentines-day.html

    ReplyDelete
  23. Imam Pink Punch, Strike a Rose, Labello sa malinom (prezadovoljna) i imam GR sjaj u istoj nijansi. Sviđa mi se, ali ga nisam baš dugo koristila. Dobro si me podsetila haha Odličan post, Mico! ❤☺

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!