GlamBox otvaranje - martovsko izdanje

Zdravo svima. :)
Još jedan post čijem se pisanju i objavljivanju unapred radujem. Jednostavno obožavam da pišem ovakvu vrstu postova i sigurna sam da ste i vi to do sada primetili. U pitanju je otvaranje martovskog izdanja GlamBox kutije. Pošto je naručivanje martovskog izdanja ove kutije završeno, vi možete već sada rezervisati ovde vašu aprilsku GlamBox kutiju. :)

Well, let's go...

Kao i svakog puta i ovog puta su svi kozmetički proizvodi bili upakovani unutar ove divne kutije sa predivnom mašnicom, ovoga puta crvene boje:
Zaista me uvek oduševi činjenica koliko se oni trude da čak i ova kutija u kojoj se nalaze proizvodi izgleda aposlutno savršeno. Vidi se da je u svaki segment uloženo dosta truda.

Kada sam otvorila kutiju, evo šta sam prvo ugledala:


Proizvodi koji su se našli u ovomesečnoj kutiji su:
• Bioten Skin Moisture dvofazni odstranjivač šminke oko očiju
• Melem za negu osetljive kože
• Biobody Hydro Care dnevna krema
• D&G Dolce Rosa Excelsa uzorak parfema
• Marrakesh Argan ulje za kosu (uzorak)
• Max Factor puder (2x uzorka)
• Deborah DermoLab dnevna krema (uzorak)

► Bioten Skin Moisture dvofazni odstranjivač šminke oko očiju ◄

"Bioten Skin Moisture dvofazni odstranjivač šminke oko očiju efikasno uklanja vodootpornu šminku. Ulje badema neguje trepavice i nežnu kožu oko očiju, a hydro nutrient sprečava dehidrataciju. Ne sadrži parabene, parafine i veštačke boje. Pre upotrebe promućkati."
Ovo je proizvod kojem sam se definitivno najviše obradovala. Baš mi je ponestalo micelarne vode i ovaj odstranjivač šminke je došao kao poručen. Ja inače imam dosta osetljivu kožu oko očiju i zato mi je ovakav proizvod i te kako potreban jer jednostavno skoro svaka micelarna voda iziritira taj predeo. Jedva čekam da  ga isprobam jer mi se čini dosta kvalitetnim, ali ima i zanimljivu teksturu s obzirom da je pola proizvoda bezbojno, a pola je ljubičaste boje. Mislim da će odlično odraditi posao, no ništa još ne mogu da tvrdim jer ga još uvek nisam isprobala.
Cena: 125ml - 250 rsd (full-size)

► Melem za negu osetljive kože ◄



"Melem je namenjen intenzivnoj nezi osetljive kože. Aktivno zadržava vlagu, hidrira i omekšava suvu kožu, uz pouzdanu revitalizirajuće dejstvo. Koristi se na koži i sluzokoži jer ne sadrži konzervanse, silikone i kortikosteroide."
Iako sam pročitala negde da je ovo jako poznat proizvod u Hrvatskoj, ja nisam čula za ovaj brend sve do sada. Zaista mi se dopada pakovanje, takođe mi se sviđa što na poleđini svakog pakovanja postoji nagradni kod koji donosi određeni broj bodova i kada sakupite određeni broj bodova možete ih iskoristiti za neku nagradu. Dopada mi se to što je pakovanje dosta malo i što ne zauzima mnogo mesta tako da je dosta praktičan. Ima dosta proizvoda i tekstura je zaista savršena. Već sam ga isprobala dva puta i mogu vam reći da već primećujem razliku što se tiče mekoće moje kože nakon nanošenja. :)
Cena: 10ml - 300 rsd (full size)

► Biobody Hydro Care dnevna krema ◄


"Biobody Hydro Care dnevna krema sa ekstraktom krastavca i vitaminom E podstiče stvaranje kolagena, zaustavlja starenje i štiti kožu. Reguliše lučenje masnoće, sužava pore, hidrira, revitalizuje kožu, smanjuje bore i nadutost, otklanja edeme i tamne kolutove oko očiju."
Već sam imala prilike da isprobam nešto od ovog brenda, to je jedna glicerinska kremica koju sam takođe dobila u GlamBox kutiji i koristim je od tada svakoga dana. Stvarno je kvalitetna i čini kožu mojih ruku dosta mekšim. Jako sam se obradovala kada sam ugledala ovaj proizvod. Ja sam inače osoba koja ima dosta velike i izražene podočnjake t.j. tamne kolutove oko očiju i ova krema je zaista idealna za to. Ne mogu vam opisati koliko se radujem da je isprobam i da podelim svoje utiske nakon toga sa vama. :)
Cena: 30ml - 1020 rsd (full-size)

► D&G Dolce Rosa Excelsa parfem (uzorak) ◄



"D&G Dolce Rosa Excelsa je svež cvetni miris sa papajom, belim narcisom, lokvanjem i dve zavodljive vrste ruže, od kojih je afrička divlja ruža prvi put korišćena u parfimerstvu i pruža smeo i moderan karakter."
Baš pre nedelju - dve sam na televiziji prvi put videla reklamu za ovaj parfem i zaista sam poželela da ga isprobam. Kada sam ugledala ovaj uzorak prosto nisam mogla da mu odolim i pre nego što sam islikala uzorak parfema ja sam već pola potrošila, hahhaha. Isprobale su ga i moja mama i baka i obe su se oduševile isto koliko i ja. Parfem zaista miriše božanstveno i mogla sam ga osetiti na svojoj ruci tokom celog dana.
Cena: 50ml - 11690 rsd (full-size)

► Marrakesh Argan ulje za kosu (uzorak) ◄
"Marrakesh Argan ulje za kosu sa uljem argana i konoplje hidrira, neguje, omekšava i štiti, daje sjaj, brzo se upija, ne masti kosu i skraćuje vreme sušenja kose. Ne sadrži paraben i veštačke boje."
Iskreno, nisam baš neki ljubitelj ulja, maska i ostalih stvarčica za negu kose. Jednostavno nisam navikla na te proizvode i pomalo sam i skeptična oko njihovog korišćenja. Jednostavno imam strah da mi ne umaste previše kosu. No, ipak ću se usuditi da isprobam ovo ulje jer mi se čini dosta kvalitetnim tako da jedva čekam da zajedno sa vama podelim utiske o njemu.
Cena: 60ml - 2560 rsd (full-size)

► Max Factor puder (2x uzorka) ◄
"Max Factor Miracle Match Foundation sa silikonskim sastojkom koji se ponaša kao hidratantna krema, pruža lako razmazivanje i srednje pokrivanje, a čestice koje reflektuju svetlost smanjuju vidljivost nedostataka."
Ja sam neko ko skoro svakoga dana nosi puder ili BB kremu i zato obožavam da isprobavam nove proizvode te vrste. Ovaj puder mi se čini dosta kvalitetnim i već se radujem daga isprobam. Iskreno se nadam da će mi nijansa odgovarati. Takođe mislim da je sasvim korektno sa njihove strane što su poslali dva uzorka jer bi jedan bio zaista nedovoljan.
Cena: 1899 rsd (full-size)

► Deborah DermoLab dnevna krema (uzorak) ◄
"Deborah DermoLab dnevna krema sa zaštitnim faktorom SPF10 dubinski prodire u kožu, hidrira i otklanja bore i fine linije."
Malo sam se razočarala kada sam ugledala ovaj uzorak jer unutra zaista nema dovoljno proizvoda kako bih ja mogla da steknem utisak da li mi se krema dopada ili ne. No, ja ću je definitivno isprobati. Sumnjam da ću primetiti neke razlike i poboljšanja, ali dobro.
Cena: 50ml - 1790 rsd (full-size)

Uživajte u ostalim fotografijama!





 Facebook stranica: GlamBox Srbija
 Instagram: @glambox.rs
 Sajt: GlamBox

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Odličan sadržaj kutije zaista! Super post <3

    ReplyDelete
  2. Svi proizvodi izgledaju jako dobro,odlican post ♥
    Novi post je na blogu,hvala vam ako kliknete na sve linkove ---> MiljanaEasySkillful

    ReplyDelete
  3. Baš mi se svidja sadržaj kutije ovog meseca, posebno mi se svidja parfem i micelarna voda! Ne sumljam da je parfem savršen, čim je D&G, odmah je savršen. Hhahaha. :)

    Promenila sam link bloga u http://misseslandy.blogspot.rs/ pa bi mi značilo kada bi se isčlanila i ponovo učlanila u njega kako bi nastavila primati obaveštenja ili ako bi u nekom postu samo naznačila da je link promenjen. hvala ti! :*

    ReplyDelete
  4. Odlični proizvodi i sjajan post! :-)

    javelina03.blogspot.com ☺

    ReplyDelete
  5. Izgleda zanimljivo sadrzaj :) je l' si probala puder?

    www.infashionchains.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Super proizvodi! Uzivaj u njima! :D

    ReplyDelete
  7. Ovomesečni GlamBox je zaista neverovatan! :) Svaki proizvod pojedinačno mi se jako dopada. ❤ Ovaj parfem nekako najviše, kombinacija mirisa je divna, nadam se da ću nekad imati priliku da ga isprobam. ;* ❤❤
    <333333333333333333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. Odlican post!Slike su sjajne!Zanimljivo mi izgleda ta micelarna voda,hoce li biti recenzije!

    Ako imas vremena,poseti moj yt kanal,postavila sam prvi video.Reci mi u komentaru tvoje misljenje!
    https://youtu.be/PD9p2XFJ1YQ

    ReplyDelete
  9. uzivaj u ovim prizvodima stvarno su predivni :)

    msxenia.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!