Interesting News

Zdravo svima! :)
Konačno vikend! Protekla nedelja je bila i previše naporna za mene... Ni jednom u toku mog dosadašnjeg školovanja nisam imala celu nedelju ispunjenu što se tiče pismenih ispitivanja - testova. Pa, sve do sada. Dakle, zamislite da svakoga dana imate kontrolnu vežbu i da vas plus tog dana ispituje barem jedan ako ne i više profesora. Šta da vam kažem, PAKAO. No, sada je konačno ova nedelja iza mene i mogu reći da sam sasvim zadovoljna rezultatima, no neću vas sada zamarati svojim problemima jer sam sigurna da i vi muku mučite sa školom. Za danas sam vam pripremila drugi post moje nove rubrike "Zanimljive vesti". Dakle, u ovom postu ću vam pisati o nekim vestima iz sveta poznatih koje su trenutno najzanimljivije i koje privlače veliku pažnju populacije. :)

Well, let's go...

#1 TomorrowWorld - jedan od najpoznatijih muzičkih festivala je OTKAZAN?!
Iskreno, ova vest me je zaista potresla. Ja sam neko ko obožava "TomorrowWorld" i sanjam o tom danu kada ću konačno biti dovoljno odrasla da bih mogla da ga posetim (minimum - 21 godina). Naime, slušajući radio saznala sam da je osnivač ovog muzičkog festivala bankrotirao i da zbog toga ne može da i ove godine u septembru organizuje ovaj festival. Iskreno se nadam da je u pitanju samo ova godina i da će već sledeće godine ovaj festival biti ponovo organizovan jer bi zaista bila šteta da se na nešto poput ovoga stavi tačka. Mislim da bih svaki trenutak proveden na ovom festivalu pamtila do kraja svog života!

#2 Leonardo DiCaprio konačno osvojio svog prvog oskara!
Još davne 1997 kada je bila prva premijera filma "Titanik" Leonardo je bio nominovan za dodelu oskara. Nažalost, on ga tada nije osvojio na veliko razočarenje svih poznatih glumaca, njegove kolegnice Kate Winslet i svih ljudi koji su tada pratili dodelu. Leonardo se skoro okušao kao glavni glumac u filmu "Povratnik" i na prijatno oduševljenje mnogih je ponovo nominovan za ovu dodelu. Na radost mnogih kolega, a i verujem i svih nas on je konačno osvojio svoj prvi oskar! Ukoliko ste pratili dodelu oskara onda ste mogli i da vidite predivnu reakciju drage Kejt koja ga i dan danas podržava i koja mu je jedna od najboljih prijateljica! Meni je iskreno mnogo drago jer je Leo stvarno zaslužio ovaj oskar i mnogo mi je žao što nije osvojio barem još jedan jer je on zaista jedan od najtalentovanijih glumaca, ali ima vremena! No, znate kako kažu, "jedan, ali vredan". :)

#3 Enrique Iglesias dolazi u SRBIJU?!
Da, dobro ste čuli. Ovaj poznati španski pevač će održati koncert na našim prostorima tačnije u Srbiji 10. maja i to u Kombank areni. Karte su u prodaji već nekoliko nedelja, a vi ih možete kupiti ovde. Ja inače ne slušam pesme ovog pevača ali mi je drago da će on po drugi put kročiti na naše prostore. Izgleda da mu se dopalo kako smo ga ugostili pre čak skoro 6 godina. :)

#4 Miley i Liam - venčanje?!
Naime već danima se šire glasine kako su se Miley i Liam tajno venčali u Australiji. No, ipak je to nažalost samo trač. Ustanovljeno je da je ipak to bila samo proba za venčanje koje će se održati krajem marta. Iako Miley i Liam ništa nisu potvrdili o ovome i sami ćemo uskoro saznati. Ja bih iskreno volela da oni ovekoveče svoju dugu vezu. Iako jedan period nisu bili zajedno, izgleda da ljubav između njih dvoje nikada nije prestala.

#5 Taylor Swift - prva žena koja je dva puta zaredom osvojila Grammy nagradu za album godine!
Jako sam ponosna na Tay! Ona je jedna veoma talentovana, ambiciozna i predivna mlada devojka. Jako mi je drago da je osvojila Grammy nagradu za album godine i time ušla u istoriju kao prva žena koja je dva puta zaredom osvojila ovu nagradu za album godine. Sigurna sam da ste svi čuli barem jednu njenu pesmu sa albuma "1989" i verujem da vam se barem jedna pesma dopala. Ja sam čula 5-6 pesama i sve obožavam i dan danas da slušam. Bravo Taylor!

#6 Tyler Posey - prva devojka mu je bila Miley Cyrus?!
Poznati glumac Tyler Posey poznatiji kao Skot u seriji "Teen Wolf" i poznata pevačica i glumica Miley Cyrus su nekada bili zajedno. Tačnije Tajleru je Majli bila prva devojka i zajedno sa njom je i "doživeo" svoj prvi poljubac. Ja sam iskreno bila zaista iznenađena kada sam čula ovo. Naime, znam da je ovo bilo zaista davno ali prosto sam morala to da pomenem u ovom postu. Tyler je na ovu temu rekao: "Bili smo pomalo šašavi i ona je bila veoma glasna, slatka i duhovita - jednostavno bila je cool dete. Tada sam imao samo 9 godina, a bili smo zajedno čitave dve godine. Raskinuli smo kada smo imali 11.". Šta da kažem, meni je ovo preslatko i zaista sam prijatno iznenađena. :)

*Sva prava su zadržana. Sve fotografije u ovom postu sam preuzela, tekst sam lično ja pisala ali sam pojedine novosti saznala putem raznih sajtova, radio stanica i magazina. 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Odlican post! Zao mi je zbog festivala, a i Enrique ce doci u Hrvatsku ove godine!

    ✨ kreativanblog.blogspot.com ✨

    ReplyDelete
  2. Post je orginalan, zanimljiv i super.♥

    http://welcometoownway.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Originalna temaa! Mnogo mi se dopada post. I meni je ogromna želja da odem TomorrowWorld, jednom, nekad.. :)<3

    ReplyDelete
  4. Obozavam ovu rubriku! ♥♥♥

    Novi post TLA-http://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  5. Na mom blogu pripremam Honestly TAG,odnosno TAG iskrenosti.TAG je mnogo drugačji ne samo po pitanjima već I po formi.Ako voliš izazove,možeš se prijavti na ovaj TAG u komentarima ,što će doprinijeti I jednom pitanju u Tag-u,gdje će I drugi blogeri moći podjeliti mišljenje o tvome blogu,primjedbe I pohvale.


    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  6. Bila sam oduševljena i prethodnog puta kada si pisala post "Interesting news", pa isto tako sam i sada :)
    Prosto mi je neverovatno da poverujem da je bankrotirao osnivač Tomorrowland-a, pored tolike tražnje i posećenosti, ali dobro... sve je moguće :)
    U svakom slučaju, odličan post, kao i uvek! :)

    NOVI POST JE NA BLOGU -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ReplyDelete
  7. Ovo je odlična tema zaista! Taman da me malo uputiš šta se događa u svetu, pošto sam totalno isključena od svega. Stvarno divan post!☺♥

    ReplyDelete
  8. Super post Mico ❤️!Tema je odlicna,drago mi je zbog Tay I Lea ❤️!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Konačno novi post iz ove rubrike! :) 💜
    Jedva sam dočekala. :) Za sve ovo sam znala, osim za poslednje. Malo mi je čudno da su bili u vezi sa devet godina,to je po meni stvarno previše. :/ Kada sam čula da je RomorrowWorld festival otkazan samo što nisam pala u nesvest.. Takođe se nadam da se to neće ponoviti. :) DiCaprio je definitivno zaslužio tog oskara! :)
    <3333333333333333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete
  10. Ovom rubrikom me svaki put sve više i više oduševiš! Zaista predivno pišeš! :D <3

    itsnina23.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!