Soufeel Charm Bracelet - REVIEW ♥

Zdravo svima! :)
Prošle godine početkom avgusta ste imali prilike da na mom blogu pročitate post na identičnu temu (taj post možete pogledati ovde). Naime, zaista sam želela da nastavim saradnju sa jednim od najboljih sajtova koji se bave prodajom nakita, a to je  upravo sajt Soufeel. Stvarno sam bila presrećna kada sam pročitala e-mail u kojem je pisalo da i oni žele da ponovo sarađuju sa mnom. Kao i prošlog puta i ovog puta ću recenzirati narukvicu sa 5 predivnih privezaka i zaista ću se potruditi da na najbolji mogući način vama predstavim prelepu narukvicu koju sam dobila. :)

Well, let's go...

I sami znate da je za nekoliko dana jedan od najlepših praznika - Dan žena. Mislim da je ova narukvica definitivno najsavršeniji poklon koju bi jedna devojka ili žena poželela. Smatram da je ovako nešto idealan poklon s obzirom da je narukvica skoro duplo jeftinija od Pandorine, a pritom izgleda skoro identično pa čak i lepše ako je to uopšte moguće. Mnogo mi se dopada to što svaki privezak koji oni nude ima posebno značenje tako da svako može odabrati nešto što mu se dopada. Ja sam se ovog puta odlučila za jednostavnu, ojačanu, pletenu crnu narukvica i za 5 predivnih privezaka koji predstavljaju stvari koje jednostavno predstavljaju moj način življenja t.j. moj život i stvari koje mene čine srećnom. Nažalost došlo je do nesporazuma i poslali su mi jedan pogrešan privezak t.j. leptira umesto priveska sa mojim horoskopskim znakom - blizancem ali sve u svemu veoma sam zadovoljna jer je leptirić prosto presladak. Htela sam da narukvica bude cela crno-bela (srebrna) jer su to dve moje omiljene boje i zato sam sigurna da ću je nositi aposlutno svakoga dana.

P.S. Ukoliko želite da naručite bilo šta sa njihovog sajta imate popust od 5% i njega možete iskoristiti putem koda BLOG5 !

Dakle, kao i prošlog puta narukvica zajedno sa privescima je stigla u posebnoj braon kutiji vrhunski upakovana. Zaista je sve obezbeđeno i prosto je nemoguće da se bilo šta ošteti ili pokida.



Kada sam otvorila kutiju ugledala sam žutu kesu u kojoj se nalazila mala predivna bela kutijica i ispod pucketave kese (kesa je obezbeđena onim malim puckalicama tako da je sve unutar nje potpuno bezbedno od oštećenja) se nalazila prelepa bela kartonska kesica koja izgleda zaista veoma prefinjeno i elegantno.

 Kutijica u kojoj se nalazila narukvica i ostali privesci izgleda ovako:


Zar nije predivna? Ja već imam jednu potpuno istu i već sada razmišljam kako ću ih obe iskoristiti. :)

I konačno evo kako je sve to bilo upakovano unutar kutijice:


Dakle što se tiče same dostave zaista nemate razloga za brigu. Sve je savršeno upakovano i nema teoretske šanse da se bilo šta ošteti ili pokida. Narukvica kao i svi privesci su posebno upakovani u male vakumske kesice kao što možete videti na fotografijama iznad.

Uživajte u ostalim fotografijama!















*Narukvica na poslednje dve fotografije sa leve strane je zapravo narukvica koju sam dobila prošle godine sa istog sajta.
Sigurno se pitate zašto sam odabrala baš ovih pet privezaka pa ću vam zato sada ukratko objasniti.
• Privezak leptira - stigao je greškom, ali ipak mi se i te kako dopada. Smatram da su leptiri zaista predivni insekti i da nekako odišu slobodom, lepotom i elegancijom. Inače sam veliki ljubitelj istih i volela bih da mogu da posedujem jednog svog iako znam da to nije moguće.
• Privezak sa znakom jin i janga - definitivno moj omiljeni simbol. Nedavno sam pročitala na nekom sajtu detaljno šta znači ovaj simbol i sada ću vam ukratko ispričati. Spoljašnji krug obuhvata ceo univerzum i sve što postoji u njemu, "S" podela označava mesto na kojem popušta jedna strana a druga nadolazi, crni segment predstavlja ženstvenost, mesec, mrak, hladnoću, noć, mirnoću itd. dok beli segment predstavlja muževnost, sunce, prosvetljenje, toplotu, dan, dominaciju, snagu itd, i na kraju crne i bele tačke označavaju da u svakom zlu postoji nečeg dobrog. Glavno značenje: "Ništa u univerzumu nije potpuno crno niti potpuno belo".
• Privezak foto-aparata - jer obožavam da fotografišem i to zaista polako prerasta u još jednu moju strat i hobi pored blogovanja. Jedna od mojih najvećih želja je da dobijem profesionalni aparat jer ne želim da budem zauvek ograničena sa kamerom mobilnog telefona.
• Privezak šape - jer obožavam životinje, pogotovo pse. Želim da ova šapa predstavlja mog psa Džonija koga mnogo volim i nekako želim da imam neku uspomenu na njega kada ga više ne bude bilo.
• Privezak sa porukom "Live, Laugh, Love" - jer je to jedna od najinspiritivnijih i najlepših poruka koje sam do sada pročitala. Poenta života zapravo da živimo u sreći i ljubavi. :)

Dakle, od mene imate samo preporuke što se tiče kupovine sa ovog sajta. Sve je aposlutno predivno i veoma kvalitetno i vidi se da je sve izrađeno od vrhunskih materijala.

Narukvica: *OVDE*!
Privezak leptira je rasporodat, ali možete poručiti privezak koji sam prvobitno poručila i koji je zapravo trebao da mi stigne umesto leptira *OVDE*!
Privezak sa znakom jin i janga: *OVDE*!
Privetak foto-aparata: *OVDE*!
Privezak šape: *OVDE*!
Privezak sa porukom "Live, Laugh, Love": *OVDE*!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Odličan post! Baš mi se dopada ova web stranica, voljela bih naručiti nešto. A tvoja narukvica je predivna kao i privjesci, odlično bi se uklopili u moj stil.

    VAŽNO

    ------> Svi koji su učlanjeni u blog Zarin Kutak, trebaju da se iščlane i ponovo učlane zbog promjene adrese kako bi ponovo dobijali obavještenja o postovima. Molim vas da to učinite, jako je bitno! <-------

    Nova adresa: zaraslifestyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Narukvica je fantastična! Sajt Soufeel je predobar, sve je prekvalitetno, a dosta povoljnije od Pandore. Post je super! Divno napisano, kao i uvek. :)

    ReplyDelete
  3. Obe narukvice su prelepe, imaš jako lep ukus, a i sviđa mi se što si izabrala nešto što ćeš moći da nosiš uz više odevnih kombinacija :)
    Od srca ti želim da dobiješ profesionalni aparat, jer samo oni koji su strastveni ljubitelji fotografije(kao ja) znaju kakav je to osećaj, mada sam ja sama sebi kupila, pa je samim tim osećaj bio još moćniji :)

    -----> littleboxofhappiness.blogspot.rs <-----

    ReplyDelete
  4. Obje narukvice su zaista preslatke i predivne. Odličan post.♥

    welcometoownway.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Jojj koliko su predivne narukvice! Jedva čekam da mi stigne paket od njih, mislim da ću poleteti od sreće! :D
    P.S. Ako je ovo fotografisano kamerom telefona, ne mogu ni zamisliti koliko će savršenih fotografija biti kada dobiješ aparat. <3

    Shine perfection <-- Novi post

    ReplyDelete
  6. I meni je SouFeel ponudio da nastavimo saradnju i bila sam presrećna kada sam pročitala email! Tvoja narukvica je zaista divna i odradila si odličnu recenziju! ♥

    innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Prelepe narukvicee :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Odlican post!
    Jako mi se svida narukvica koju si dobila. Privjesci su preslatki, a nekako mi se posebno svida onaj na fotoaparat :)

    beimagi.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Narukvica je božanstvena, zaista! Moram priznati da mi se možda čak i više dopada od prve. :) <33

    In my heart

    ReplyDelete
  10. Predivna Narukvica ❤️❤️❤️!Zaista se ne zna koja je lepsa,moracu da je nabavim!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Divne narukvice! Pogotovo privezak leptirića i privezak sa prošlogodišnje narukvice Big Ben :)

    Milica's diary

    ReplyDelete
  12. Ovo je apsolutno savršeno! Privesci su preslatki kao i tvoja narukvica! Pogotovo mi se svidja foto-aparat, on je savršenstvo!
    P.S. Mnogoooo ti hvala na divnom instagram komentaru! Ljubm te, Micii. :*

    Novi post: Senny

    ReplyDelete
  13. Odlican post! Narukvica je stvarno predivna a najvise mi se svidja ovaj fotoaparat privjescic! :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  14. predivna jee:*
    http://theebestofme.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Sajt je odličan, upravo sam razgledala te priveske i samu narukvicu. Vrhunski je izrađena i tako pažljivo upakovana, nemam reči. :) <33333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete
  16. Milice molim te odgovori koliko si platila postarinu i za koliko dana ti je stiglo? Ps.sjajna narukvica kao i tvoj blog:)))

    ReplyDelete
  17. Sajt je odličan, kao i privesci, ali moj omiljeni je definitivno jin jang! Posjetiću sajt definitivno! :-)

    javelina03.blogspot.com - Novi post❤

    ReplyDelete
  18. quickly and to be able to pick up the detail soit's not so much how much information do you Formula Focus actually own it's more everybody has a lot information how canyou actually get the diamonds in the rough and pick up those called no gets that are useful for your career forschool but nobody is the founder .

    http://masspmmusclegrowth.com/formula-focus/

    ReplyDelete
  19. archived for trashed first a reply to any emails that need they cantake less than a minute and of Brainiex course anything that's you know a reference email sometimes youget reports that maybe you don't have time to read them right now but yougotta refer to them later on all usually put them.

    http://masspmmusclegrowth.com/brainiex/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!