Spring/Summer (Banggood) Wishlist

Zdravo svima! :)
Ako zaista redovno pratite moj blog onda i sami vidite da posle dugo vremena u ovom naslovu ne postoji "♥". Jednostavno mi se više ne dopada kako ono izgleda i smatram da sam ga prerasla. Znam da je to zaista minijaturna promena ali ipak nekako bez njega ceo post izgleda profesionalnije, ako to tako mogu da nazovem. Za danas sam vam pripremila još jednu listu želja, ali ovog puta sa sajta Banggood. Tek skoro sam saznala za ovaj sajt i mogu vam reći da sam se oduševila sa njihovim asortimanom. Zaista imaju svakakve stvarčice i verujem da bi svako mogao pronaći nešto što mu je potrebno. Što god da sam pretražila na ovom sajtu zapravo sam i pronašla tako da sam sigurna da ću u skorije vreme naručiti nešto sa istog. Nekoliko stvarčica koje već dugo planiram da kupim su se našle na baš ovoj prolećno-letnjoj listi želja koju ću vam upravo pokazati i iskreno se nadam da će se i vama dopasti stvari/predmeti isto koliko se dopadaju i meni.

P.S. Srećan 8. mart svim devojkama i ženama! Želim vam da provedete ovaj dan na najbolji mogući način! ♥

Well, let's go...

#1 MakeUp Palette (88 colors)
 Ovakvu paletu sam viđala na mnogim Instagram profilima po neverovatno visokoj ceni od oko 4000-5000 dinara i mogu vam reći da sam se zaista iznervirala kada sam videla da ovde košta svega 1750 dinara. Nije fer što neko kupi ove palete po ovako niskoj ceni i prodaje ih skoro duplo ako ne i po troduplo višoj ceni. Paleta je zaista predivna! Sadrži čak 88 različitih nijansi senki za oči, ima ogledalce i dve male "četkice". Sudeći po recenzijama drugih ljudi imala sam prilike da pročitam da je ova paleta zaista kvalitetna i da je pigmentacija svih senki vrhunska. Ukoliko vas je strah da naručujete kineske palete imate čak i dokaz na njihovom sajtu da je kvalitetat dermatološki proveren i potvrđen i da ova paleta nije napravljena od bilo kakvih štetnih supstanci tako da je kvalitetat zaista zagarantovan. Posle svega što sam pročitala pozitivnog u vezi ove divne palete definitivno nameravam da je poručim u skorije vreme. :)

Možete je poručiti ili pogledati *OVDE*!

#2 USB LED light Lace Up Sneakers
 Vi ne možete ni da pretpostavite koliko se meni ova patike sviđaju i koliko želim da ih posedujem. Od kada sam videla da ih je naručila i Marija Žeželj (moja najomiljena srpska jutjuberka) i od kada sam čula razne preporuke od nje na račun ovih divnih patika prosto sam znala da ih moram imati. Zaista sam se prijatno iznenadila kada sam ih ugledala na ovom sajtu po odličnoj ceni! Volela bih da ih naručim u skorije vreme ali se ipak plašim da će mi ih ocariniti i zato mislim da to ipak neću učiniti, barem ne u narednih nekoliko meseci. Inače patike izgledaju zaista veoma kvalitetno, dostupne su u beloj i crnoj boji. Ove svetleće boje možete menjati putem dugmeta koji se nalazi unutar patike i baterije možete puniti putem USB-a koji biste takođe dobili uz patike.

Možete ih poručiti ili pogledati *OVDE*!

#3 Padded Colorful Bikini/Swimsuit
 Ne znam zašto ali u poslednje vreme sam opsednuta kupaćim kostimima sa trouglastim gornjim delom koji izgleda baš kao ovaj na fotografijama iznad. Mnogo mi se dopada kroj i dizajn, takođe obožavam ovu kombinaciju boja. Mislim da će ovog leta ovi kupaći kostimi biti hit isto kao što su "trijang" prošle godine. :)

Možete ga poručiti ili pogledati *OVDE*!

#4 Storage Holder/MakeUp & Nail Polish Organizer
 Ovako nešto već duže vreme tražim. Mislim da su organizatori za šminku i lakove za nokte najbolja stvar na celom svetu! Obožavam kada je sve na svom mestu i kada mogu sve što mi treba pronaći u svakom trenutku. Mislim da bi ovaj organizen napunjen sa mojom šminkom bio odličan kao dekoracija za moj radni sto ili policu. Takođe mi se dopada to što je napravljen od ove "providne" plastike jer nekako izgleda veoma prefinjeno i moderno. :)

Možete ga poručiti ili pogledati *OVDE*!

#5 LED Christmas Lights (220V)
 Ovo je još nešto za čim sam dugo tragala i šta sam veoma dugo vremena potajno priželjkivala. Naime, u kineskim radnjama u mom gradu jednostavno ne postoje LED t.j. beli lampioni i uvek bih pronalazila samo one žute ili šarene. Oduvek sam htela da moja soba izgleda onako "tumblr" kao kod poznatih jutjuberki koje koriste baš ovakve lampione i drago mi je da sam ih konačno pronašla negde i to po odličnoj ceni. Ovo će verovatno biti prvi predmet koji ću naručiti sa ovog sajta ako budem nešto naručivala u skorije vreme. :)

Možete ih poručiti ili pogledati *OVDE*!

#6 Multi-Color Washi Masking Tapes
Nažalost još uvek nisam nigde pronašla ove "washi" trake (selotejp) u maloprodaji, ali sam zato viđala po Instagram profilima i Facebook stranica po ceni koja iskreno nije baš najpovoljnija. Mislim da je 300 dinara mnogo za nešto ovako. Bila bi sasvim druga priča da je ovakav selotejp negde oko 100 dinara, ali 300 dinara za jedan selotejp + poštarina je zaista previše. Drago mi je da sam konačno pronašla ove washi trakice negde po ovako niskoj ceni od samo 167 dinara što je stvarno super! :)

Možete ih poručiti ili pogledati *OVDE*!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

P.S. Zamolila bih vas da kliknete na barem jedan ako ne i na sve linkove iz ovog posta kako bih sklopila saradnju sa ovim sajtom. Hvala svima koji to budu uradili!

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Odlican post! Ja bih najvise htjela one tenisice koje svjetle i ljepljive trake ♡

    GIVEAWAY --》 kreativanblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Okej, ja sam skoro bila na tom sajtu i bukvalno sve, ali sve što si pokazala je na mojoj wishlisti! Ne mogu da verujem! Meni je WL zakazana da se objavi pa ću promeniti par stvari da ne bi bilo kopiranja ali veruj mi, tim kupaćim kostimom sam ja opsednuta! Ako budem kupovala za ovo leto kupujem takav, mada sumljam jer sam prošlog leta kupovala. :(
    Divan post Micika! :*

    Senny

    ReplyDelete
    Replies
    1. I imaš slične trake u knjižarama. Pogledaj, print je divan!

      Delete
  3. Odličan post! Patike su stvarno predivne, i ja sam ih takođe vidjela kod Marije. Pošto vidim da su na Banggodu 28$, imaš za ih poručiš sa Dresslinka za duplo manju cijenu. :-)

    javelina03.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Kupaci je vrhh, i ove patike, samo sam cula da se brzo trosi baterija, sve je vrhh <3333 Odlicna lista :**

    tijanaqueenoffashion.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Nice selection:) I like this shop:)
    Have a great day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Odlican post ! A paleta je vrhh.
    Xx,Lamija

    http://infashionistastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Sve je zanimljivo, moram pogledati ovaj sajt :)

    Novi post o Parizu je na mom blogu -----> littleboxofhappiness.blogspot.rs <-----

    ReplyDelete
  8. Odlucan post! Najvise mi se dopadaju kupaci i stalak. :)
    Kod mene kod Kineza ima takve lampice da se kupe i kosta 300 dinara. :D
    Teen Queen

    ReplyDelete
  9. Takođe sam skoro čula za ovaj sajt, zaista imaju svašta! Organizer šminke mi se tako dopada, hvala puno što si ga spomenula ja ću ga zasigurno u skorije vreme naručiti! *0* *0* Ista situacija sa Washi trakicama, bukvalno NIGDE IH NEMA! :( Patike su vrh, prosto neverovatno, očarale su me! :) A ovakvu paletu još nikada nisam videla, tako divno! :) Kliknula sam na sve, nadam se da ćeš uspeti, ako sklopiš saradnju obavezno javi i kada stvari stignu napravi fotke i recenzije!! :) <333333333333333333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete
  10. MILICE POST JE PREDOBAR I SVIĐAMI SE
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    ReplyDelete
  11. Ja bih takođe jako htela stalak za šminku! Predobar post!


    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  12. Sve mi se odavde baš dopada, s obzirom da sam ljubitelj šminke, ova plaeta je čisto savršenstvo. :)

    Shine perfection <-- Novi post

    ReplyDelete
  13. Patike su definitivno nesto sto sad svi imaju a i stvarno su jako lepe. Pored toga ja moram pothitno da nabavim neki organizator sminke. :)

    Na mom blogu je novi posto o tome kako devojke razmisljaju pa pogledaj.:)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!