Spring/Summer (Dresslink) Haul

Zdravo svima! :)
Izgleda da ću započeti ovaj post sa izvinjenjem. Znam da sam trebala da objavim bar još jedan post ove nedelje (tačnije u petak) ali jednostavno nisam stigla od silnih obaveza što se tiče škole. Izvinjavam se i nadam se da se ne ljutite. Koliko god želim da vam sve ovo nadoknadim jednostavno ne mogu jer me sledeće nedelje čeka brdo usmenih i pismenih ispitivanja. No, znam da ćete razumeti. Uskoro ću objaviti jedan post za sve vas koji ove godine polažete prijemne ispite za malu maturu jer sam ja sve to već preživela i zato želim da vam podelim neke savete kako biste i vi na najbolji mogući način preprodili taj period koji se ozbiljno približava. No, opet sam skrenula sa teme kao i uvek. Danas ću vam pisati o nekoliko stvarčica koje sam naručila sa Dresslink sajta. Zaista sam oduševljena sa svime što sam dobila. Poručila sam krzneno belo ćebe koje sam planirala da koristim kao podlagu za fotografisanje, predivnu belu pamučnu majicu na brtele, bele četkice vrhunskog kvaliteta i preslatku belo-plavu narukvicu. O svakom predmetu ću napisati svoje mišljenje i ostaviću vam link putem kojeg i vi možete poručiti sve iste predmete ukoliko još uvek nisu rasprodati. :)

Well, let's go...

#1 White Fur Blanket (Photography Background)

Aposlutno sam se oduševila ovim ćebetom. Izgleda veoma lepo, kvalitetno i moderno. Stvarno je savršen kao podloga za fotografisanje. Ostale predmete koje sam takođe poručila sa Dresslink sajta sam kasnije fotografisala baš na ovom ćebetu pa ćete se i sami uveriti kako on zapravo izgleda kao podloga. Dugačak je čak 100cm,a širina mu je 50cm tako da ima zaista odlične dimenzije. Odlično izgleda i kao dekoracija na stočiću ili kao dekoracija na dnu kreveta. Ukoliko budem u prilici sigurna sam da ću naručiti još jedno ovakvo ćebe. Inače ono je dostupno u čak 7 nijansi ali se meni nekako najviše dopada bela boja pa sam zato baš naručila u pomenutoj nijansi. :)

Možete ga pogledati ili poručiti *OVDE*!

#2 Stylish Casual White O-neck Sleeveless Shirt

Prvo što me je privuklo kod ove majice je ovaj print tačnije ova poruka: "Don't Worry Be Yoncé". Već dugo vremena viđam majice sa ovim printom i zaista sam i ja poželela da je posedujem. Mnogo mi je drago da sam je pronašla na pomenutom sajtu po stvarno smešno jeftinoj ceni. Inače majica ima takođe i onaj "Muscle Tee" kroj i to je još jedan u nizu razloga zašto mi se baš ova majica toliko dopada. Inače znate i sami koliko volim crno-belu kombinaciju boja tako da je ova majica jednostavno savršena za mene. Jedva čekam da malo otopli pa da mogu da je nosim bez dukserice preko. Inače, mislim da bi ona izgledala savršeno onako privezana u čvor u kombinaciji sa high-waisted crnim pocepanim farmerkama. P.S. Uskoro ćete imati priliku i da vidite moj outfit post sa ovom majicom. Umalo da zaboravim da napomenem da je ova majica napravljena od 100% pamuka tako da sam sigurna da možete i sami da zamislite koliko je ona zapravo kvalitetna i prijatna za nošenje. :)

Možete je pogledati ili poručiti *OVDE*!

#3 Anchors Leather Friendship Bracelet



Najlepša narukvica koju sam ikada videla! Mislim da je ova kombinacija boja (plava i bela) zajedno sa ovim predivnim privescima savršena za jedno od najlepših godišnjih doba - leto. Ja sam inače veliki ljubitelj "mornarskog" stila u periodu leta i zaista imam mnogo predivnih odevnih predmeta koje bih rado nosila uz ovu narukvicu. Dakle, tu je privezak kompasa t.j. 4 strana sveta, sidra i znaka beskonačnosti. Narukvica je dosta kvalitetna i pozadi ima dugačak lančić tako da veličina može lako da se podesi i verujem da bi svakome odgovarala. Ja inače imam dosta uzanu ruku i mislila sam da mi ova narukvica neće odgovarati t.j. da će mi biti prevelika ali prosto mi odlično pristaje i može se reći da mi je baš taman jer niti me steže niti je previše "labava". Ne znam šta bih više dodala sem da jedva čekam da je u ponedeljak stavim na ruku i nosim u školu. :)

Možete je pogledati ili poručiti *OVDE*!

#4 Professional White Set of Makeup Brushes (8 pieces)



I najbolje za kraj! Ove četkice već duže vreme planiram da poručim i drago mi je da ih konačno posedujem. Ovaj set je bio dostupan u čak 8 boja, ali pošto su se većina setova rasporodala ja sam se odlučila za ovaj beli. Prvobitno sam htela "srebrni" komplet četkica jer je jednostavno izgledao najlepše ali pošto ga više nije bilo u zalihama odlučila sam se za ovaj beli i mogu vam reći da sam jednako zadovoljna i sa ovim setom. Naime, četkice zaista izgledaju veoma kvalitetno, profesionalno i moderno i jedva čekam da ih iskoristim. Kada sam ih prvi put otvorila imale su neki meni poznati miris (koji nije bio neprijatan, već naprotiv), ali ipak savetujem svima vama da ih prvo operete jer ćete ipak sa njima nanositi šminku direktno na vaše lice. Zaista su vrhunskog kvaliteta i zaista po ovako niskoj ceni se i te kako isplati njihova kupovina. Najviše sam se obradovala ovom setu od svih predmeta koje sam poručila i iskreno se nadam da kada ih budem isprobala da će opravdati sva moja očekivanja. Inače zaboravila sam da kažem da je dlaka od koje su napravljeni veoma mekana na dodir i da iako na nekim mestima viri po neka duža dlačica nego što bi trebalo opet moram reći da su dlake dosta dobro pričvršćene tako da ne ispadaju na sve strane kao kod pojedinih četkica koje ja već posedujem. :)

Možete ih pogledati ili poručiti *OVDE*!

Uživajte u ostalim fotografijama!



Ćebe/Blanket: *OVDE*/*HERE*
Majica/Shirt: *OVDE*/*HERE*
Narukvica/Bracelet: *OVDE*/*HERE*
Četkice/MakeUp Brushes: *OVDE*/*HERE*

P.S. Zamolila bih vas da kliknete na barem jedan ako ne i na sve linkove iz ovog posta kako bih nastavila saradnju sa ovim sajtom. Hvala puno svima koji to budu uradili! :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Odličan post kao i cijeli izgled bloga :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  2. Odlican post, te cetkice su mi prve na sopping listi :) <3

    Fashion Lover

    ReplyDelete
  3. Odlican post!
    Ova deka za slikanje izgleda bas slatko. Slike du ti bas lijepo ispale. Sa time si mi dala bas dobru ideju i mozda i ja narucim nesto slicno posto je moja podloga vec ostecena pa ne izgleda bas lijepo na slikama.

    ReplyDelete
  4. Sve stvari mi se svidjaju. Najbolje su četkice pa majica. :D

    sandrin-kutak.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Koliko je dobro ovo ćebe za slikanje! Videla sam ga kod Ane 2 Cats i odmah mi se dopalo, a ovako mi još bolje izgleda kada vidim kako se slikaju stvari na njemu. Narukvica je takođe divna, jako mi se dopada! <3

    Anja's diary

    ReplyDelete
  6. Ovo cebe je odlicna podloga za slikanje :) I ja bih porucila belo, na beloj pozadini nekako slike najlepse ispadaju. Jako mi se dopada i ova majica. Odlican haul,slike su savrsene!

    ReplyDelete
  7. Sve je preeeedivno! Oduševljena sam izborom stvarčica. <3

    ReplyDelete
  8. Cebence i majica su fenomenalni :-)
    Odlican post <3

    NOVI POST !
    POSETITE MOJ BLOG I UCLANITE SE :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/03/unicorn-tears.html

    ReplyDelete
  9. Sve stvarčice su predivne. Ipak, najviše mi se dopadaju četkice i narukvica. Super post.♥

    http://welcometoownway.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  10. Stvari koje si naručila izgledaju odlično :)
    xoxo

    ✨ forever-blogm.blogspot.com ✨ - novi post+novi proljetni izgled na mom blogu <3

    ReplyDelete
  11. Ja opet kažem, oduševljena sam četkicama, deluju mi fantastično! Inače savršen odabir stvarčica. :*

    Shine perfection <-- Novi post

    ReplyDelete
  12. Odličan post! Ta deka za slikanje se čini zaista korisnom i dobrom za fotografisanje. A majice mi se baaaaaš dopada jer jednostavna i natpis je zanimljiv! ☺

    ❤Budući da je adresa bloga promijenjena, da bi čitaoci nastavili primati obavještenja o postovima trebaju se iščlaniti iz bloga i učlaniti ponovo. Molim vas da to uradite!❤

    zaraslifestyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Ćebence je mnogo slatko i dobra je ideja da se na njemu fotografiše. Majica je jako lepa! Četkice zaista izgledaju profesionalno, prelepe su. ☺❤

    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Stvari su predivne! :)
    Majica je prava letnja i jako mi se sviđa njen dizajn. A jedva čekam da pogledam još fotografija sa ovim prelepim ćebencetom, divna ideja i korisna stvarčica za blogere! :) Narukvica je prosto savršena! :) Četkice divno izgledaju, ne sumnjam da su odlične! :) Kliknula sam na sve, nadam se da ćeš dobiti stvari iz prethodnog posta! :) <3333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!