TAG za svaku blogerku

Zdravo svima! :)
Ja inače nisam veliki ljubitelj tagova ali kada poput mene sada ponekad neka blogerka nema inspiraciju za pisanje posta, tag je odlična solucija! Za danas sam vam pripremila jedan veoma zanimljivi tag pod nazivom "TAG za svaku blogerku", a za njega me je nominovala draga Miljana još sredinom januara ove godine i ja joj se puno zahvaljujem na tome. Pitanja su veoma interesantna i verujem da ćete nakon što pročitate moje odgovore na iste saznati nešto novo o meni i mom blogu. Pa da ne dužim više, hajde da počnemo! :)

Well, let's go...

1. Šta znači ime tvog bloga?
- Već sam u poslednjem Q&A postu odgovorila na ovo pitanje, ali rado ću to uraditi ponovo. Dakle na mom prvom blogu, na kojem sam pisala isključivo o jednoj igrici koju sam u to vreme obožavala, sam osmilila jednu rubriku koja se zvala "SOFP - Style On First Place" u kojoj sam osmišljala neke razne outfite. Nažalost ne sećam se kako sam se dosetila tog imena niti zbog čega sam tu rubriku baš tako nazvala, ali kada sam konačno prerasla tu igricu i kada mi više pisanje postova na tu temu nije bilo zanimljivo kao nekad odlučila sam da otvorim svoj modni blog pod identičnim imenom "Style On First Place". Sećam se da mi je prvobitna ideja bila da nazovem svoj blog baš tako jer sam ipak volela i dalje da pišem postove za tu rubriku i zato što sam obožavala modu pa mi je stil naravno bio na prvom mestu u to vreme. Naravno to je sve šala, ipak su meni na prvom mestu moja porodica, prijatelji i škola ali mislila sam da je to ime dosta originalno pa sam ga zato zadržala do dana današnjeg i ne planiram da ga promenim.

2. Kada si napravila blog?
- Verovali ili ne još davne 2014. godine, tačnije 14. jula te godine. Još malo pa ćemo zajedno proslaviti drugi blogorođendan, zaista jedva čekam! :)

3. Prvi post na blogu?
- Zaista se pomalo i stidim tog posta jer sam tada bila dosta neiskusna i nisam baš umela da sastavljam ovako smišljene i dugačke rečenice kao što to umem danas. Takođe u to vreme sam bila tek početnik što se tiče poznavanja engleskog jezika tako da ako naiđete na neku pravopisnu/gramatičku grešku nadam se da mi nećete uzeti za zlo. Možete ga pročitati ovde. Inače sve što sam tu napisala se dosta promenilo i kada bih sada ponovo pisala taj post sigurna sam da ne bi bio ni nalik ovome.

4. Koliko blogova pratiš, a koliko tebe prate?
- Huh, pratim čak 160 bloga ali nažalost nisam u mogućnosti da pročitam svaki novi post koji objave blogerke čije blogove ja pratim jer je to prosto nemoguće. Čitam redovno postove samo od 5-6 blogerki.
Umalo da zaboravim, moj blog trenutno prati 425 pratilaca.

5. Koji program koristiš za uređivanje fotografija kada je to potrebno?
- Ja uvek uređujem fotografije jer prosto kamera mog telefona ne pravi baš fotografije koje su najsjajnijeg kvaliteta i osvetljenja tako da je editovanje prosto neizostavno. Inače, sve fotografije isključivo editujem preko PicMonkey sajta.

6. Koliko postova izbacuješ nedeljno?
- Iako sam pre izbacivala po jedan post svakoga dana t.j. sedam postova nedeljno, od kada sam krenula u srednju školu više nemam vremena da svakodnevno fotografišem, editujem fotografije i pišem postove, a iskreno nemam ni toliko inspiracije kao nekada i zato nedeljno izbacujem po 2-3 posta i pritom sve zavisi od toga koliko imam slobodnog vremena.

7. Post sa najviše pregleda?
- To je definitivno ovaj post koji ima čak 2907 pregleda.

8. Najgori objavljeni post?
- Jedini post koji mi se ne dopada je baš ovaj, ali opet nije ni on toliko loš da bih ga nazvala najgorim jer jednostavno sam ga pisala dok sam još uvek bila dosta neiskusna.

9. Poslednji komentar koji si dobila na blogu?
- To bi bio ovaj:


10. Pokaži post sa najviše komentara?
- Ovako, obično najviše komentara imaju "Giveaway" postovi tako da njih neću da računam. Tako da je post sa najviše komentara ovaj.

11. Koliko često si na blogu?
- Kada tog dana ne izbacim post onda uđem samo 2-3 puta na blog i provedem po minut-dva čisto proveravajući da li ima nekih novosti poput komentara, novih pratioca itd. Ali kada objavim neki post na blog ulazim svakih pola sata jer obožavam da čitam vaše komentara i zaista me čini srećnom i uzbuđenom svaki put kada vidim da je neko objavio novi komentar. P.S. Kada pišem post umem da provedem od sat do 2-3 sata na blogger-u. :)

12. Koji je tvoj poslednji post?
- To bi bio jučerašnji post.

13. Koliko postova imaš na blogu?
- 288 objavljenih i jedan planirani t.j. zakazani. :)

14. Četiri slavne/popularne blogerke koje pratiš?
- Uh, pa ne pratim baš neke slavne blogerke, ali neka to budu: Zorana JovanovićAndrijana BožićAna Janković i za kraj Zoella Sug.

15. Kako se zove tvoj treći, peti, osamnaesti i dvadeseti post?
- Treći: Back To School Special #2, peti: What is in my school Make Up kit?, osamnaesti: Take Care Of Your Face i dvadeseti: Valentine's Day.

16. Čime slikaš fotografije za blog?
- Isključivo kamerom mog mobilnog telefona jer mi je foto-aparat pokvaren, a i onako mi je milion puta lakše da fotografije slikam i prebacujem preko telefona.

17. Koga nominuješ da odradi ovaj tag?
- Nominujem moje drage koleginice:
• Kaću sa bloga Fashionholic-yeahh
• Anju sa bloga Anja's diary
• Aminu sa bloga Innisall
• Angelinu sa bloga Shine perfection
• Andrijanu sa bloga Kapege

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,






Comments

  1. Odlican tag, tvoji odgovori su jako zanimljivii :*
    http://theebestofme.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Odličan TAG.I ja sam ga odradila,iako nisam neki ljubitelj tagova,ali planiram jedan veoma zanimljiv tag napraviti ,I biti će malo drugačiji od njegovih prošlih,pa iako malo sam nesigurna,rizikovati ću:)

    Na mom blogu je novi post,pa pročitaj,ako želiš:http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Odlican tag, stvarno su zanimljva pitanja, ali i tvoju odgovori ♡ :)

    GIVEAWAY --》 kreativanblog.blogspot.com ✨

    ReplyDelete
  4. Hvala na nominaciji, Mici. Uživala sam čitajući. Iako ni ja ne obožavam da pišem TAG-ove, jako volim da ih čitam na drugim blogovima, posebno na tvom. <3

    Anja's diary

    ReplyDelete
  5. Odlični su ti odgovori, zaista divno pišeš! <3

    ReplyDelete
  6. Bas mi je drago sto si uradila ovaj tag. Slazem se da kada nemamo inspiraciju za neke 'ozbiljnije postove' tagovi su odlicna solucija.Ni ja ne volim bas sve tagove,ali kada nemam ideje za postove radim ih. Inace tvoji stariji postovi nisu toliko losi koliko su moji.. :) Inace jako si zanimljivo odgovorila na sva pitanja. ♥

    ReplyDelete
  7. Ovaj tag je stvarno interesantan. Jako mi je drago sto imas ovaj blog jer stvarno vredi citati ga.♥♥

    Na mom blogu je post o tome kako devojke razmisljaju, pa bi mi znacilo da pogledas. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Hvala puno na nominaciji, Micika! Uradiću obavezno ovaj tag, super pitanja, odgovori su još bolji. <3

    ReplyDelete
  9. Baš skoro sam radila ovaj tag. :) Divno si odgovarala na pitanja, obožavam da čitam tagove! :) I jedva čekam da pročitam odgovore blogerki koje si nominovala. :) Kao što si rekla, tagovi su dobra stvar kada nema o čemu da se piše, popune prazninu i odlična su zamena. :) Nemam više šta da kažem, sem da sam uživala u postu. :) <333333333333333333333333333333333333


    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete
  10. Tvoj blog i ja slavimo rođendan istog dana :D
    Jako zanimljivo :D
    Super tag :)

    -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!