The Oscars 2016: Red Carpet ♥

Zdravo svima! :)
Preključe t.j. u nedelju ste imali prilku da u ranim jutarnjim satima pratite direktan prenos najglamuroznijiu i najpopularnijiu dodelu nagrada zvanu "The Oscars". Ja nažalost nisam mogla da je gledam jer sam jednostavno zaspala pre nego što je počela. Zaista mi je žao što se svake godine veoma kasno prenosi na našim prostorima, ali šta je tu je. Uglavnom ja obožavam da gledam fotografije i da komentarišem kako su se zvezde obukle za ovaj glamurozni događaj i zato ću u ovom postu sa vama podeliti svoje utiske. :)

Well, let's go...

#1 Heidi Klum

Ja sam se prosto oduševila ovom haljinom! Hajdi izgleda zaista zanosno i predivno u njoj. Haljina je baš nekako u duhu proleća i ima ovu prelepu svetlo ljubičastu boju. Izgleda zaista veoma elegantno i prefinjeno. Što se mene tiče, pun pogodak. :)
Moja ocena: 10/10
Brend haljine: Marchesa

#2 Jared Leto

Prvo što sam pomislila je to kako je ovo odelo veoma originalno. Veoma je lepo kada se neko ističe, Džared je u tome definitivno uspeo, ali ipak meni se ovo odelo baš i ne dopada. Naime, sako nije toliko loš ali mi se ne dopada kako mu stoji ova crna ruža i smatram da se ove cipele ne uklapaju uz celokupan look. Sve u svemu ipak moram priznati da je veoma originalan i na neki način se isplatilo to što je odlučio da rizikuje.
Moja ocena: 6/10
Brend odela: Gucci

#3 Jennifer Lawrence

Ova haljina mi se mnogo dopada, veoma je elegantna, originalna i savršeno pristaje dragoj Dženifer. Iako ona u njoj izgleda malo starije nego što zapravo jeste i dalje smatram da je ova haljina pun pogodak. Savršenog je kroja i dizajn je apsolutno predivan. :)
Moja ocena: 10/10
Brend haljine: Dior Couture

#4 Julianne Moore

Džulian i dalje uprkos njenim godinama izgleda predivno, to je zaista teško postići. Haljina kao haljina je okej, ali smatram da nije baš odgovarajućeg kroja što se tiče oblika njenog tela. Smatram da je ovaj otvor za nijansu veći nego što bi priličilo njenim godinama ali dobro. Sve u svemu haljina joj ne pristaje toliko loše i uprkos svemu što sam rekla ipak se može reći da ona izgleda veoma lepo i elegantno u njoj. :)
Moja ocena: 7/10
Brend haljine: Chanel Haute Couture

#5 Kate Winslet

Moja najdraža i najomiljenija glumica! Film "Titanik" prosto obožavam i odgledala sam ga zaista više od 20 puta i još uvek mi nije dosadio i naravno uvek plačem kao kiša na kraju. Kao mala sam maštala da ću jednog dana postati kao ona i da ću se zaljubiti u nekoga poput Džeka, hahhaha. Iako mi se ova haljina baš i ne dopada t.j. nije u mom stilu ona zaista predivno pristaje Kejt i njenoj figuri. Jedina moja zamerka je to da da bi haljina lepše izgledala kada bi imala srcoliki izrez. :)
Moja ocena: 9/10
Brend haljine: Ralph Lauren

#6 Lady Gaga

Prosto ne mogu da verujem da se Lady Gaga odlučila za neku ovako jednostavnu haljinu. Lady Gaga ima zaista originalni stil i mislila sam da će i ovog puta obući neku jedinstvenu ludu haljinu sa nekim ogromnim štiklama i "šašavom" perikom. Zaista sam se prijatno iznenadila. Haljina je zaista predivna i savšeno pristaje dragoj Gagi. Od mene sve same pohvale. :)
Moja ocena: 10/10
Brend haljine: Brandon Maxwell

#7 Leonardo DiCaprio

Moj princ sa belog konja, hahhaah. Dobro šalim se malo, ali zaista sam kao mala bila zaljubljena u ovog glumca koji je uzgred izgledao savršeno kada je glumio u "Titaniku". Posle nešto manje od 20 godina od kada je ovaj film snimljen on je i dalje veoma zgodan i izgleda savršeno. Iako nisam ljubitelj ovih "konobarskih" odela moram reći da Leu pristaje odlično. Jedina zamerka je to što je mogao da bude malo originalniji, ali dobro. :)
Moja ocena: 9/10
Brend odela: Giorgio Armani

#8 Rachel McAdams

Ovu glumicu sam baš nedavno gledala u filmu "The WOW". Iskreno ova haljina mi se ne dopada. I suviše je obična i jedostavna i ne volim ovu nijansu zelene boje. Rejčel ova haljina zaista pristaje veoma lepo, ali opet mislim da je mogla malo više da se potrudi, no to je samo moje mišljenje. :/
Moja ocena: 7/10
Brend haljine: August Gerry Atelier

#9 Reese Witherspoon

Riz je jedna od najboljih i najtalentovanijih glumica. Poslednji film koji sam pogledala u kojem je ona glumila je bio film "Vruća potera - Hot Pursuit" i ona je glumila zajedno sa Sofijom Vergarom čiju kombinaciju možete videti na fotografiji ispod. Haljina je sama po sebi veoma lepa i dopada mi se dizajn, ali izgleda mi kao da ova boja ne priliči ovoj dodeli. Riz zaista izgleda predivno u njoj i zato smatram da se moja zamerka može zanemariti. :)
Moja ocena: 9/10
Brend haljine: Oscar de la Renta

#10 Sofia Vergara

Ova haljina mi se stvarno mnogo dopada. Ja obožavam plavu boju i ova nijansa mi se izuzetno dopada. Sofia izgleda aspolutno savršeno i ova haljina joj odlično pristaje t.j. baš odgovara njenoj figuri. Zaista nemam ni jednu jedinu zamerku. :)
Moja ocena: 10/10
Brend haljine: Marchesa

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Divan post draga! Meni se haljina Lady Gage čak i najviše dopala, iako sam očekivala nešto više od nje. ♥

    innisall.blogspot.com <-------- SLAVIMO BLOGOROĐENDAN! ♥

    ReplyDelete
  2. Odličan post! Iskreno, najviše mi se dopala Lady Gaga i nisam očekivala nešto ovako jednostavno, a ujedno i elegantno od nje! :-) ♥

    http://javelina03.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Najvise mi se dopada Sofia Vergara i Jennifer Lawrence. Zaista ne znam kako neko moze da kaze da svi muskarci imaju isto odelo? Svako ima drugacijeg dizajnera i to ih cini drugacijim,hahahahahhahah xD Salu na stranu,jako sam srecna sto je Leo osvojio oskara posle 20 godina, po mom misljenju, zasluzio je ♥♥♥
    Divan post i u vecini slucajeva se slazem sa tobom i cam mislim da cu i ja napisati ovakav post ako nemas nista protiv ♥♥♥

    http://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Odlican post i stvarno mi se svidja ova rubrika gde ocenjujes haljine kod nekih dodela nagrada kao sto su Oscar,Gremmy itd..Jedva sam cekala kad ces ovaj post da postavis i tacno sam znala da hoces :) Sjajan post!

    selenatorwoeld.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Obožavam da čitam ove postove! Uvek u sebi ocenjujem izglede, tj. kombinacije navedenih ličnosti iz posta. Ovoga puta mi se Rachel McAdams najviše dopala, haljina jednostavna, a predivna! ♥

    ReplyDelete
  6. Najviše mi se dopala Sofia Vergara. Post je odličan i uživam čitati ovake postove. Bravo.♥

    welcometoownway.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Lady Gaga mi divno izgleda a opet je jedinstvena. Meni je najlepse izgledala Margot Robbie. :)

    ReplyDelete
  8. Obožavam da čitam ovakve postove, komentarisanje kombinacija slavnih, nadam se da će ih biti još na tvom blogu. :) Lady Gaga uvek iznenađuje, ne znam šta se sada desilo. :D :D
    Leonardo se obukao poprilično jednostavno, mada, budimo iskreni, muški glumci baš i nemaju veliki izbor za crveni tepih. :D :D Najviše mi se dopala kombinacija Rachel McAdams. :)
    <33333333333333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ReplyDelete
  9. Ovakvim postovima apsolutno ipravdavas ime bloga! I volim ovakve tvoje postove! :D
    Inace,i ja sam se iznrnadila look-om Lady Gage. Ali je uprkod tome,prelepa! ♡ Cini mi se da nosi pantalone,a sa strabe kao ovi dodaci. Mozda gresim? :)
    Teen Queen

    ReplyDelete
  10. Meni se ne sviđa haljina Kate Winslet. Ne odgovara mi boja i ne stoji joj lijepo, po mom mišljenju, ali svatko ima svoje mišljenje. Također, i mene je Gaga iznenadila, baš sam to prokomentirala s mamom, ali jako lijepu haljinu je nosila. :)

    Annie's secret

    ReplyDelete
  11. Odličan post, zaista imamo slično mišljenje o većini odevnih kombinacija :)

    -----> littleboxofhappiness.blogspot.rs <-----

    ReplyDelete
  12. Obozavam ovakve postove,bas su zanimljivi. Sto se tice Jareda slazem se sa tobom,ne izgledaju bas lepo ove cipele.
    Novi post ---> Miljana Easy Skillful

    ReplyDelete
  13. Najvise sam se odusevila kada sam videla Lady Gagu. Uvek je u nekim ogromnim štiklama i haljinama čudnih izreza, ali ovog puta je nekako ''prirodna''. Svidja mi se to, mada je originalnost bolja! Najviše mi se svidela haljina koju nosi Jenifer, jako je elegantna menjutim, slažem se da izgleda malo starije u njoj. :)

    sandrin-kutak.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. P.S. Haljina od Rachel mi je isto jako lepa, meni je pun pogodak, haha. :)

      Delete
  14. Meni se dopada kako su obučene Sofia Vergara, Heidi Klum i Leo :) Ostali manje - više. Generalno nisam baš preterano oduševljena kako su se zvezde obukle ove godine. Jako volim kada ovako komentarišeš outfite sa važnih događaja :**

    Anja's diary

    ReplyDelete
  15. Ja mislim da je sada poznatim licnostima najbitnija marka.

    ReplyDelete
  16. and gave him I'll those legs how do you think well I sent you do now is super few exercise you cool Vimax down said you tonight stretches just stretch how those must so lean over to one side inside so I spring hot okay guys stay mad you feel good and yeah something you and you couldn't everything just.


    http://masspmmusclegrowth.com/vimax/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!