Unboxing Vina Style paketa

Zdravo svima! :)
Kako provodite vikend? Što se mene tiče, za sada odlično. Veoma sam uzbuđena zbog ovog posta i uskoro ćete i vi saznati zbog čega. Naime, u ponedeljak me je poštar obradovao jednim paketom koji sam sa nestrpljenjem očekivala. Verovali ili ne, u pitanju je paket od drage Vine! Nikada nisam ni pomislila da ću jednoga dana stupiti u kontakt sa ovako poznatom jutjuberkom i pre svega divnom osobom. Sada slobodno mogu reći da mi se san ostvario i da sam sklopila saradnju sa mojim idolom! U ovom postu ću vam pisati o njenoj divnoj web prodavnici koju je skoro napravila i naravno o proizvodima koje sam dobila! Nadam se da ćete uživati dok budete čitali ovaj post! :)

Well, let's go...

Verujem da većina vas sa ovih prostora ako ne i šire prati Vinu, ona je poznata srpska jutjuberka koja snima pretežno videe o šminci i o kozmetičkim proizvodima. No, njen san je bio da osnuje svoju web prodavnicu. Jako mi je drago da se i njoj ispunila želja i to što je ona postigla je zaista veliki uspeh! Nazvala je svoju web prodavnicu Vina Style i na njoj nudi predivne proizvode poznatog britanskog brenda - beauty uk. Drago mi je da se neko konačno dosetio da donese ovako nešto na naše prostore. Beauty uk je jedan od najboljih make up brendova, ne samo zbog kvaliteta samih proizvoda već i zbog neverovatno povoljnih cena. Vina takođe nudi zaista veliku količinu sjajnih proizvoda po odličnim cenama.
Možete posetiti njenu web prodavnicu ovde!

Kao što sam već rekla, moj paketić je pristigao pre nekoliko dana i imala sam sasvim dovoljno vremena da sve proizvode islikam i isprobam. :)

Prvo što sam ugledala je naravno bila ova predivna kutija čiji dizajn me je zaista "oborio s nogu":
Odmah sam pomislila: "Bože, kada je ovako divna kutija prosto ne mogu ni da zamislim šta me sve čeka unutra!". Zato sam brzo otvorila kutiju i unutar nje su proizvodi bili prekriveni predivnim tamno ljubičastim papirom:
Čim sam otvorila kutiju imala sam prilike da osetim božanstveni miris! Ne mogu da vam opišem koliko mi se dopada. Za nekoliko sekundi je celu moju sobu preplavio miris predivnog parfema! Iako je prošlo čak 6 dana od kada sam dobila ovu kutiju i dalje se oseća parfem kada je otvorite. Mislim da je to zaista genijalno i veoma originalno tako da moram da još jednom pohvalim Vinu!

Moje uzbuđene je sve više i više raslo kako sam raspakivala kutiju... Kada sam otvorila ovaj predivan papir imala sam priliku da ugledam 5 aposlutno predivnih proizvoda koji su stigli kao poručeni. Svi proizvodi su bili upakovani u one male pucketave najlonske papiriće tako da nije bilo teoretske šanse da se nešto ošteti, polomi ili prospe. Što se tiče toga, možete biti sigurno da će sve stići u najboljem mogućem stanju t.j. neoštećeno.

Evo šta se to našlo u mojoj kutiji:
• Paleta za konturisanje lica
• Rumenilo u stiku (4 - Pink Pavlova)
• CC krema (20 - Fawn)
• Sjaj za usne (Tickle Me Pink No.5)
• Hajlajter u stiku (6 - Vanilla Ice)

• Paleta za konturisanje lica (Ultimate Contour Palette)




Odmah ću vam reći da je ova paleta prosto FANTASTIČNA! Prvo, izgleda predivno, praktična je, može stati u svaki neseser jer je savršene veličine, zatvara se putem magneta, na poleđini ima objašnjenje što se tiče samog konturisanja i kada se koja boja koristi, pakovanje izgleda toliko profesionalno i lepo da to nije normalno. Pigmentacija je zaista odlična, kvalitet korektora je zaista na zavidnom nivou, korektori su veoma kremasti i veoma lako se nanose i što je najbitnije, sve se veoma jednostavno i veoma lepo razmazuje. Oduševila sam se kada sam videla da za svaki korektor ima objašnjenje na poleđini kako bismo znali kada i gde koji da upotrebljavamo. Ja sam inače početnik što se tiče šminkanja, a da ne pričam o konturisanju tako da mi je ovo zaista dobro došlo. Dakle, probala sam jednom da iskonturišem lice sa ovom paletom i mogu vam reći da sam se oduševila sa rezlutatima s obzirom da sam zaista nova u svemu ovome. Eto koliko je ova paleta dobra jer čak i ne morate biti profesionalac da biste je koristili. :)

• Rumenilo u stiku br. 4 - Pink Pavlova (Sweet Cheeks Cream Stick Blusher)




Ja inače ne koristim rumenilo jer prosto nemam naviku. Ali kada sam ugledala ovo rumenilo znala sam da će se moja stara navika promeniti. Zaista sam u početku bila skeptična što se tiče boje koja mi je delovala i suviše pink. Ali naravno da sam se usudila da ga isprobam i bila sam začuđena kada sam videla koliko se lepo razmazuje i koliko zapravo licu daje vedrinu i koliko izgleda prirodno. Boja je savršena, rumenilo je fantastično pigmentovano, pakovanje izgleda preslatko i verujem da ću proizvod koristiti zaista dugo, dugo. Ne znam da li ste primetili, ali na dnu samog pakovanja imate jedan "srebrni" deo koji možete da odvrnete kada potrošite gornji deo proizvoda i tako možete i dalje koristiti proizvod sve dok ga ne budete do kraja potrošila što sumnjam da će biti u skorije vreme. Prosto sam oduševljena...
P.S. Ovo rumenilo u stiku je dostupno u nekoliko nijansi! Sve nijanse možete pogledati ovde!

• CC krema br. 20 - fawn (CC cream)



Zaista sam se iznenadila kada sam ugledala ovu CC kremu jer je stigla kao poručena. Naime, baš mi je puder bio pri kraju i onda sam dobila ovu divnu pigmentovanu kremicu tako da za sada sklanjam puder sa moje šoping liste. Iskreno, mislila sam da mi se nijansa neće uklopiti ali savršeno se uklopila. Tako da je Vina i to uspela da pogodi što je zaista za pohvalu! Ova divna CC krema ima SPF 30 t.j. štiti vašu kožu od sunčevih zraka tako da je to još nešto što je čini veoma posebnom. Dostupna je čak u tri nijanse tako da sam sigurna da ćete i vi naći onu koja odgovara vašem tenu. Tekstura je zaista za pohvalu, pigmentacija je odlična, ova kremica prekriva aposlutno svaku nepravilnost i čini moju kožu toliko mekanom i baršunastom da to nije normalno. Dakle, savršenstvo u malom! Imate moju iskrenu i toplu preporuku što se tiče ovog proizvoda.

• Sjaj za usne br. 5 - Tickle Me Pink (Glacier Lip Gloss)



Ja nažalost nisam neki ljubitelj sjajeva za usne jer ne volim tu njihovu "lepljivu" teksturu, ali izgleda da nisu svi sjajevi isti. Naime, ovaj sjaj mi se i te kako dopada! Ja sam veliki ljubitelj svih kozmetičkih proizvoda u pink nijansi i to je prvi razlog zbog kojeg ludim za ovim sjajem. Tekstura je savršena, pigmentacije odlična, lako se nanosi, dugotrajan je i zaista je vrlo malo lepljiv. No, svi sjajevi su takvi tako da to ne može da bude zamerka. Oduševila sam se i pakovanjem koje izgleda predivno! Koristila sam ga aposlutno svakoga dana od kada sam ga dobila i do sada nema osobe koja mi nije uputila kompliment što se tiče ovog sjaja i nijanse koja meni savršeno pristaje jer sam brineta i imam oči kestenjaste boje. Sjaj je dostupan u nekoliko nijansa i ukoliko želite možete pogledati koje su to nijanse u pitanju ovde.

• Hajlajter u stiku br. 6 - Vanilla Ice (Sweet Cheeks Cream Stick Blusher)




Iako je u pitanju rumenilo, svi znamo da ovaj proizvod više podseća na hajlajter. Naime, dolazi u istom pakovanju kao i rumenilo u stiku i takođe ima opciju "odvrtavanja" tako da vam proizvod može duže potrajati. Ima jako lepu teksturu, dosta je kremast i sadrži veoma sitne šljokice. Veoma je praktičan i zaista daje neku posebnu notu licu. Kada ga stavim na jagodice zaista odmah primećujem razliku i dopada mi se to što čini moje lice zaista blistavim. Nekako moje lice izgleda veoma prirodno i negovano, ako to tako mogu nazvati. :)

To bi bilo to što se tiče ovih proizvoda. I sami možete zaključiti koliko se svaki ponaosob dopada... Prosto sam oduševljena i mnogo mi je drago da sam imala priliku da ih isprobam i da ću u narednom periodu uživati u "mackanju" istih!

Još jednom želim da se zahvalim Vini koja je omogućila da ja isprobam sve ove divne proizvode! :)
- Ukoliko ne pratite Vinu na njenom jutjub kanalu, obavezno je zapratite ovde kako ne biste propustili ni jedan njen naredni video.
- Posetite njen sajt ovde i pogledajte šta to ona nudi i ako vam se nešto od proizvoda dopadne možete i poručiti i uživati u mackanju istih.

Uživajte u ostalim fotografijama!






- Nadam se da vam se dopada ovaj post!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. ♥

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,





Comments

  1. Wow, kutija i proizvodi su predivni! Po ovome što si rekla, čine se odlični i kvalitetni! ♡

    ✨ kreativanblog.blogspot.com ✨

    ReplyDelete
  2. Jao Mici, konačno stigao! ^^ Prelepe stvarčice, najviše mi se dopada paleta za konture, svi je hvale. Uživaj u novim proizvodima! :**

    Anja's diary

    ReplyDelete
  3. Odlican post! Slike su ti predivne♥
    Kod nas u Hrvatskoj se moze kupiti Beauty Uk kozmetika, ali samo u Kozmo prodavaonicama. Ja sam od te marke isprobala samo njihove matte ruzeve i sa njima sam prezadovoljna. Pustaju jako lijep trag i dosta dugo traju.

    ReplyDelete
  4. Odličan post! Slike su presavršene. <'3

    ReplyDelete
  5. Čula sam dosta pohvala o Vininom sajtu.Saznala sam za ovaj sajt kada sam gledala video od Jane Dačović.I ja jako volim Vinu.Baš mi je drago što si imala priliku da sarađuješ sa njom.Jako dobar post i slike su ti predobre

    ReplyDelete
  6. Slike su izvrsne! Jako mi se sviđaju ovakvi postovi i tvoj je zaista sjajan. Proizvodi su također super!

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  7. Bas se radujem sto ti je stigao. Obavezno napravi recenzije svih ovih proizvoda! ♥♥♥♥♥

    forgirlsonly-ofg.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Predivan post i slike, bas si lepo sve objasnila :-) :-*

    POGLEDAJTE MOJ POSLEDNJI POST I UCLANITE SE :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/03/swag.html

    ReplyDelete
  9. Fotkice su zaista božanstvene! :) Uživaj u proizvodima, Mici. :) <33

    ReplyDelete
  10. Paket izgleda predivno! Fotke su još bolje, odlično! :)

    ReplyDelete
  11. Proizvodi su savršeni! Rumenilo je zaista fora i jako je slatko. Paletica za konturiranje lica je baš lijepa i praktična. Uživaj u stvarčicama!♥

    My little corner

    ReplyDelete
  12. Odlične fotografije :)
    To kako si ti opisala svaki proizvod samo može čoveka da navede da ode odmah na njen sajt i poruči iste :)
    Po tvom pisanju se može zaključiti i koliko si oduševljena :)
    Uživaj u korišćenju! :)

    NOVI POST JE NA BLOGU -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ReplyDelete
  13. Rumenilo izgleda preodlično! Stvari iz kutije se čine odlične i vrijede svake pare.

    GIVEAWAY -> http://my-world-hanna.blogspot.hr/2016/03/spring-giveaway-open.html

    ReplyDelete
  14. Proizvodi su super:)ODličan post!Prijavi se na darivanje:

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/ ------> INTERNATIONAL GIVEAWAY

    ReplyDelete
  15. Super post,jako mi se svidaja!
    Pogledajte moj blog!

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!