Born Pretty Store HAUL

Zdravo svima! :)
Utorak, još jedan topao i sunčan aprilski dan je tu. Dok vam kuckam ovaj post uživam u šoljici kapućina i čajnim kolačićima i pokušavam da se prisetim šta sve to danas trebam da odradim. Prva stvar na listi je pisanje upravo ovog posta. Predstaviću vam neke stvarčice koje sam ja poručila sa mog omiljenog sajta - Born Pretty Store. Ukoliko redovno pratite moj blog, onda ste na fotografijama outfit posta koji sam objavila u nedelju imali prilike da vidite nakit koji ću vam upravo pokazati t.j. predivno prstenje i već sada moju omiljenu minđušu. Naravno, ne bih ja bila ja kada ne bih uz to poručila još nešto što spada u kozmetičke proizvode/predmete. Ovoga puta sam naručila nešto što skoro svaka druga beauty & fashion blogerka/jutjuberka ima - brushegg. Ispod svake fotografije ću vam, naravno, napisati i svoje mišljenje koje sam stekla nakon nekoliko korišćenja/nošenja. :)

Well, let's go...

Moja narudžbina je sadržala sledeće predmete:



Brushegg (MakeUp brush cleaning tool)
• Vintage set of rings (7 pcs)
• Rhinestoned ear cuff

#1 Brushegg

Ovo je stvarčica o kojoj sam čula mnogo pohvala i zaista sam se nadala da će ispuniti sva moja očekivanja. Nakon samo nekoliko korišćenja mogu vam reći da sam prezadovoljna i da sam čak i više oduševljena nego što sam očekivala da ću biti. Brushegg je gumene teksture, veoma je praktičan i savršeno čisti četkice bez imalo muke. Koštao je svega 2-3 dolara, dok original košta 12-13 dolara i mogu vam reći da je odlično napravljen za tu cenu i pritom je potpuno identičan kao original Brushegg. Mislim da je ovo sjajna stvar i da svakako vredi kupiti je. :)

Možete ga poručiti *OVDE*!

#2 Vintage set of rings (7 pcs)









Ja zaista ne znam kako vama da opišem koliko se meni ovo prstenje dopada. Zaista sam ODUŠEVLJENA! Najviše mi se dopada ovaj prsten sa crnim draguljem jer nekako baš izgleda prefinjeno. Jedini problem je što samo tri prstena baš odgovaraju, a sve ostale nosim kao "midi" prstenje. No, moram napomenuti da je svaki prsten veoma kvalitetan i dovoljno čvrst tako da nema šanse da vam se pokida itd. Svo prstenje nekako izgleda "vintage" i to je ono što se meni najviše dopada i mislim da bi se uklopili uz svaku odevnu kombinaciju. Inače, dostupni su i u zlatno-crnoj kombinaciji.

Možete ih poručiti *OVDE*!

#3 Rhinestoned ear cuff



Oduvek sam htela da probušim uši i sa gornje strane, ali s druge strane znam da to mnogo boli i da nije baš najpraktičnije tako da još uvek nisam spremna na sve to. Kada sam ugledala ovu minđušu na njihovom sajtu prosto sam znala da je moram imati. Ona se jednostavno samo zakači za uvo i to je to. Niti je potrebno da bušite uvo niti bilo šta slično tome, neće vam spadati, a pritom je možete vrlo lako skinuti. Izgleda veoma cool i mogu vam reći da jedva čekam da je valjano iznosim. Verujem da bi svima vama odlično stajala. :)

Možete je poručiti *OVDE*!

*Ukoliko budete bilo šta poručivala sa ovog sajta ukoliko iskoristite kod MLTT10 dobićete popust čak 10% na sve artikle koje oni nude.

 - To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
 - Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Cula sam dosta pphvala o BPS i sada kada sam ovo procitala definitivno cu naruciti nesto, a najvise mi se svida ona kao "nausnica" za uho, cini mi se jako cool ♡

    ✨ kreativanblog.blogspot.com ✨

    ReplyDelete
  2. Super porudzbina .Jako mi se svidjaju mindjuse!
    Pogledaj moj blog i zaprati me :http://lookinmycorner.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Mindjusa je predivna! Mnogo mi se svidja kako tebi stoji, prosto dino. Prstencici su preslatki, meni je takodje najlepsi sa crnim kamenom. <3

    Misseslandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Kolika je postarina? :D
    btw: prstenje je superr ali minjdusa dominira. :D :D

    ReplyDelete
  5. Post je sjajan!Prstenje je zaista prelepo i iskreno me je odusevilo!
    anjasworld1.blogspot.rs---->novi post kod mene

    ReplyDelete
  6. Prsteni su mi odlični! Zaista su super. :D

    ReplyDelete
  7. Prstenje je jako lepo ali ipak eggbrush mi se jako svidja, jer sam vec cula za njega, i stvarno svi ga hvala. Mozda i ja narucim. :)

    Na mom blogu je novi post o zivotu bez interneta pa pgledaj. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Bas je lepo prstenje :D


    www.infashionchains.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Sve je predivno, ja obozavam ovakve mindjuse i ako imas probudesene usi... Prstenje ne volim da nosim,ali zato midnjuse obozavam! ♥

    ReplyDelete
  10. Divna mindjusa! Tako elegantna, ali i u rok stilu istovremeno! :D Prelepa je, ali i prstenje ne izostaje! :D
    Teen Queen

    ReplyDelete
  11. Mindjusu cu definitivno naruciti, predivna je! ♥

    Novi post kod mene, spomenula sam te! ♥ http://forgirlsonly-ofg.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Prstenje je odvratno, stvarno nemas uopste ukusa. Ceo blog ti je takav,prati malo modu jer to je nesto sto zanima tinejdzere.. Realno,ko voli vintidz stil u danasnje vreme? I mindjusa je katastrofa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svako ima drugačiji ukus i stil i to je ono što nas čini jedinstvenim i različitim zato te molim da ispoštuješ moje mišljenje i moje iskaze isto koliko i ja tvoje poštujem. :)

      Delete
  13. mindjusa je predivnaaa
    i prstenje takodje :)

    http://msxenia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Anxiety Some of what you may notice a kid with Separation Anxiety show are: Try to prevent going places byBrainup IQ themselves Refuse to go university or camp Be reluctant or reject to participate in sleepovers Follow a mother or father .

    http://masspmmusclegrowth.com/brainup-iq/


    ReplyDelete
  15. to your only with them and trust what you hear now Mustang the hey you guys welcome to day one other Bio X4 thirty day yoga challenge with do you know that either teacher air not and .

    http://masspmmusclegrowth.com/bio-x4/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!