Cool For The Summer - OUTFIT IDEAS

Zdravo svima! :)
Kako ste vi započeli ovo divno jutro? Za danas sam vam pripremila jedan post koji zaista dug period nisam pisala, u pitanju je post o outfit idejama za predstojeće leto. Znam da je još uvek rano, ali primetili ste da se iz dana u dan temperature povećavaju i da sudeći po vremenu ovo godišnje doba podseća više na leto nego na proleće. No, pripremila sam vam tri outfita i svi predmeti koje budete imali prilike da vidite na fotografijama ispod možete poručiti sa Shein sajta. Potrudila sam se da se svaki outfit razlikuje kako bih udovoljila svačijem ukusu i stilu. Iskreno se nadam da će vam se ovaj post dopasti. :)

Well, let's go...

#1 Denim overalls are cool 
 Ovih dana često po prodavnicama viđam ove teksas tregerice pa mi je sinula ideja da ih pronađem i na Shein sajtu i da ih uvrstim u jednu kombinaciju, što sam i uradila kao što i sami možete da primetite. Ukombinovala sam ih sa ovom preslatkom crop majicom sa crno-belim prugicama. Kod ove majice me je prvo privukao natpis "Bonjour" jer sam ja neko ko obožava francuski jezik iako ga još uvek nisam savladala, tačnije još uvek sam fokusirana samo na usavršavanje engleskog jezika. No, ne bih da skrećem sa teme. Dakle, tu su i ove jednostavne ali preslatke bele patike sa crnim detaljem pozadi i zato se savršeno uklapaju uz ceo outfit. Naravno, ništa bez aksesoara pa sam dodala i ovaj preslatki crni kožni ranac i nezamenljive crne naočare. Ovaj outfit bih definitivno nosila tokom vrelih letnjih dana.

Majica/Crop top: *OVDE*/*HERE*
Teksas tregerice/Denim overalls: *OVDE*/*HERE*
Patike/Sneakers: *OVDE*/*HERE*
Ranac/Backpack: *OVDE*/*HERE*
Naočare/Sunglasses: *OVDE*/*HERE*

#2 Stripes make everything better

 Koliko se samo meni dopada ovaj outfit! Sve stvarčice koje imate prilike da vidite na fotografiji iznad bih i te kako volela da posedujem. Oduševila sam se ovom majicom, toliko je jednostavna, a pritom izgleda toliko elegantno i predivno. Nešto što nju krasi i daje joj neku posebnu notu jeste ovi beli prišiveni cvetići koji se savršeno uklapaju uz crno-bele pruge. Naravno, ništa bez crnog iscepanog šorca, zato sam baš njega ovde i uvrstila jer smatram da bi svako trebao u svom ormaru imati nešto poput njega. Kako bi se sve uklopilo tu su ove neprevaziđene crne gladijatorke (čizme) i preslatka crna kožna torbica sa resicama u koju sam se na prvi pogled zaljubila!

Majica/T-shirt: *OVDE*/*HERE*
Šorc/Shorts: *OVDE*/*HERE*
Gladijatorke/Gladiator boots: *OVDE*/*HERE*
Torba/Bag: *OVDE*/*HERE*

#3 Floral print

Ja sam prosto zaljubljena u ovu haljinu! Ne mogu vam opisati koliko mi se dopada i kroj, ali i ovaj predivan dizajn koji krasi predivno cveće. Ja sam neko ko obožava pastelne boje i mislim da je to zapravo najveći razlog zašto se meni ova haljina toliko dopada. Idealna je za predstojeći period. Takođe mi se mnogo dopadaju ove jednostavne ali predivne i veoma elegantne crne lakirane sandale koje se savršeno uklapaju sa haljinom zbog crnog okovratnika. I naravno ništa bez predivnih naočara sa plavim staklom koje bi jednostavno svi trebalo da poseduju. Mislim da je ovaj outfit pun pogodak. :)

Haljina/Dress: *OVDE*/*HERE*
Sandale/Sandals: *OVDE*/*HERE*
Naočare/Sunglasses: *OVDE*/*HERE*

- Želim samo da napomenem da je na Shein-u trenutno veliko sniženje od čak 40% na sve narudžbine preko 55 dolara, upotrebite kod: SUM40 i ostvarićete pravo na popust. Akcija traje do 18. aprila. 
Takođe u periodu od 20-og aprila (18:00) do 21-og aprila (18:00) na Shein sajtu će poštarina biti potpuno BESPLATNA! Tako da ukoliko naručite bilo šta u tom periodu nećete platiti troškove poštarine! 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Super post. Outfiti su savrseni, ali mi se najvise svidja ovaj treci. Haljinica je prepreprepredivna. :* :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super su kombinacije! ♥ :)

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Super su kombinacije,druga mi se najvise dopada! ♡
    Teen Queen

    ReplyDelete
  4. Odlične kombinacije, Mici. Najbolja mi je prva, pogotovo mi se sviđa ranac. :)

    The Fashion Spell

    ReplyDelete
  5. Super outfiti!Bas mi se svidjaju!

    mysecretworld22.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Odlične kombinacije, sve si predivno sklopila! ☺

    javelina03.blogspot.com - Novi post ♡

    ReplyDelete
  7. Kombinacije su sve ekstra,kliknula sam na sve linkove. ♥
    Novi post ---> Miljana Easy Skillful

    ReplyDelete
  8. Super outfiti!JA licno obozavam da gledam outfit postove! ♥♥
    Moj blog:http://lookinmycorner.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. Napravila si jako slatke kombinacije. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!