GlamBox otvaranje - aprilsko izdanje

Zdravo svima! :)
Kako vi provodite prolećni raspust? Kao što i sami možete da zaključite, ja uživam kuckajući vama novi post. U pitanju je otvaranje još jedne GlamBox kutije ali ovoga puta otvaranje aprilskog izdanja. Zaista sam se potrudila da vam sve maksimalno dočaram fotografijama, ali naravno isto toliko ću se potruditi da ovaj post oplemenim tekstom koji vam neće biti dosadan za čitanje. Jedva čekam da čujem vaše mišljenje na osnovnu ovomesečne kutije pune neodoljive kozmetike, zato hajde da počnemo.

Well, let's go...

Kao i uvek, svi proizvodi su me čekali unutar ove predivne kutije koju mi je uručio poštar baš prekjuče:
Stvarno moram prvo da pohvalim kreativnost GlamBox kompanije jer me uvek oduševe t.j. ostanem zatečena i pre nego što zapravo otvorim kutiju.

Proizvodi koji su se našli u ovomesečnoj kutiji su:



• Nivea Repair&Targeted Care šampon i balzam (uzorci)
• Soraya Hyaluronic micro injection maska za lice (full-size)
• Revlon Uniq One Superior maska za kosu (uzorak)
• Nivea Protect&Care antiperspirant t.j. dezodorans (mini pakovanje)
• Golden Rose Perfect Shine ruževi za usne (full-size)
• Revlon Uniq One lotos tretman za kosu (mini pakovanje)
• Bioten Hyaluronic 3D dnevna krema (2x uzoraka)
• Bioten Recaptiv rekonstruktivna krema za lice (3x uzoraka)
• Bioten Skin Moisture CC krema (2x uzoraka)

► Nivea šampon i balzam ◄
 "Nivea Repair&Targeted Care šampon i balzam sa specijalnim keraDETECT tehnologijom identifikuju oštećenja na površini kose tako da se dlaka obnavlja baš tamo gde treba, a pantenol, peptid, ulje makademije i Eucerit pružaju dubinsku negu, hidrataciju, sjaj i zaštitu od negativnih uticaja."
Jako mi je drago što ću imati prilike da isprobam ova dva proizvoda. Moja kosa je inače dosta oštećena jer je često perem, a samim tim i dosta često sušim fenom i baš ovakav preparat sam tražila tako da se nadam da će moja kosa barem malo izgledati sjajnije i bujnije nakon pranja.

Cena: 250 ml - 280 rsd
Pakovanje: 2 uzorka po 9 ml

Soraya maska za lice ◄
"Soraya Hyaluronic micro injection je kremasta maska za lice sa koncentratom hijalurinske kiseline za ispravljanje bora i hidriranu kožu."
Nisam baš oduševljena ovom maskom prvenstveno jer sam još uvek i suviše mlada da bih je koristila. Kao što ste imali prilike da pročitate iznad ona je pogodna za kožu koja ima bore i samim tim je njena svrha ispravljanje bora i hidriranje kože. Naime, moja koža jeste suva i samo iz tog razloga ću ipak isprobati ovu masku jer piše da i hidrira kožu. Isporbaću jednu polovinu dok ću drugu polovinu dati ili mami ili baki i preneću vam i njihove utiske nakon toga.

Cena: 10 ml - 275 rsd 
Pakovanje: full-size proizvod

► Revlon Uniq One maska za kosu ◄
"Uniq One Superior maska dubinski obnavlja oštećenu kosu, intenzivno hrani, jača i hidrira, daje sjaj, čini je svilenkastom i glatkom, olakšava raščešljavanje, ima anti frizz efekat, apsorbuje se za samo 3 minuta, ne otežava kosu dajući joj prirodni volumen."
Ovu masku sam već imala prilike da isprobam jer se našla i u nekoj od prethodnih izdanja GlamBox kutije. Zaista sam se oduševila njenim efektom jer je učinila moju kosu aposlutno savršenom. Jednostavno nisam mogla da poverujem da moja kosa može tako izgledati. Bila je blistava, sjajna i puna volumena. Jedva čekam da ponovo iskoristim ovaj proizvod.

Cena: 300 ml - 1810 rsd
Pakovanje: uzorak od 10 ml

► Nivea dezodorans ◄

"Nivea Protect&Care antiperspirant pruža 48h zaštitu, uz dragocene sastojke Nivea kreme i njen dobro prepoznatljiv miris. Ne sadrži alkohol te ne izaziva iritacije, održava kožu mekom i suvom uz osećaj ugodnosti."
Do sada nisam nigde imala prilike da vidim ovaj dezodorans. Ja sam neko ko obožava Nivea proizvode, a pogotovo njihove kreme i dezdoranse. Najomiljeniji njihov dezodorans mi je definitivno "Powder touch", ali isto tako smatram da će mi se i ovaj dopasti i da ću ga rado kupiti u full-size pakovanju nakon što ga potrošim. Unapred se radujem!

Cena: 150 ml - 350 rsd
Pakovanje: 35 ml

► Golden Rose ruževi za usne ◄






"GR Perfect Shine karmin lako se nanosi zbog baršunaste strukture i hidirira zbog vitamina A i E. Dostupan je u mnogo boja, sa sedef i mat efektom učiniće usne blistavim i atraktivnim."
Baš sam se opradovala i prijatno iznenadila kada sam ugledala ova dva karmina. Dobila sam ih u nijansama br. 208 i 226. Već sam isprobala crveni karmin u nijansi 226 i aposlutno sam se oduševila. Lako se nanosi, ostavlja fantastičnu crvenu boju tako da je veoma dobro pigmentovan i čini usne veoma mekanim i hidriranim. Već vidim da će mi postati omiljeni. Što se tiče drugog karmina, nisam ga još uvek isporbala, ali ću to najverovatnije uskoro uraditi. No, planiram da ga prosledim mami jer ja nisam ljubitelj braon/bež nijansi. P.S. Na fotografiji nekim čudom taj drugi karmin izgleda roze iako je uživo braon boje.

Cena: 1x - 250 rsd
Pakovanje: 2 full-size karmina

► Revlon Uniq One lotos tretman za kosu ◄

"Revlon Uniq One lotos tretman pruža višestruki efekat sa novom mirisnom notom: obnavlja oštećenja, pojačava sjaj i mekoću, ima anti frizz dejstvo, pruža termalnu zaštitu, štiti boju, olakšava ispravljanje i raščešljavanje, daje volumen. Naneti na suvu ili mokru kosu bez ispiranja."
Čim sam ugledala ovo pakovanjce odmah sam želela da isprobam proizvod na svojoj kosi. Naravno, nisam stigla da to uradim još uvek ali svakako hoću i to večeras. Ipak morala sam malo da ga prsnem kako bih osetila taj miris i oduševila sam se. Miriše BOŽANSTVENO! Sigurna sam da će moja kosa izgledati milion puta bolje nakon samo jednog korišćenja. Iskreno se nadam da će ovaj tretman ispuniti sva moja očekivanja.

Cena: 150ml - 1819 rsd
Pakovanje: 9 ml

► Bioten Hyaluronic 3D dnevna krema ◄
"Bioten Hyaluronic 3D sa SPF15 dnevna krema ima intenzivnu hidrataciju sa trenutnim i produženim dejstvom. Koža se momentalno zaglađuje, a nakon mesec dana elastičnost i zategnutost povećavaju se do 76%."
Veliki sam ljubitelj brenda Bioten i njihovih kozmetičkih proizvoda i zato se unapred radujem isprobavanju ove kreme koje mi se čini idealnom za moju kožu, no videćemo.

Cena: /
Pakovanje: 2 uzorka po 2 ml

► Bioten Recaptiv rekonstruktivna krema za lice ◄
"Recaptiv rekonstruktivna krema sa SPF15 bazirana na sastojku iz morske Wakama alge nakon mesec dana preoblikuje konture lica i koži vraća mladalački izgled."
Nažalost ni ova krema nije pogodna za moj tip kože jer nemam bore niti mi je potrebno podmlađivanje, ali svakako će dobro doći po jedan-dva uzorka i mojoj mami i baki. Jedva čekam da čujem njihove utiske nakon što isprobaju ovu kremicu.

Cena: /
Pakovanje: 3 uzorka po 2 ml

► Bioten Skin Moisture CC krema ◄
"Bioten Skin Moisture CC krema sa mineralnim pigmentima savršeno ujednačava ten, hidrira i štiti kožu sa SPF20."
Baš pre nekoliko dana sam svratila u Lilly drogeriju i razgledala sam neke BB kreme. Ugledala sam ovu i baš sam želela da je isprobam, ali svakako nisam nameravala da je kupim jer nisam bila sigurna da li bi mi nijansa odgovarala. Stvarno sam se baš obradovala kada sam ugledala ova dva uzorka i prosto jedva čekam da je isprobam i da vam prenesem utiske. Inače, moram da pohvalim GlamBox kompaniju i Bioten koji su se stvarno ovog puta potrudili da u ovomesečnom izadnju bude više istih uzoraka kako bismo zaista svi mogli da isprobamo ove preparate i da steknemo neko mišljenje o njima i posle više od jednog nanošenja.

Cena: 50 ml - 430 rsd
Pakovanje: 2 uzorka po 2 ml

I na kraju kao i svakog puta tu je već prepoznatljivi GlamBox prospekt i Revlon vaučer od čak 20% popusta na novi tretman za kosu sa mirisom lotosa.

- Hvala puno GlamBox-u na divnoj kutiji i proizvodima koje jedva čekam da isprobam!

Majsko izdanje GlamBox kutije možete poručiti putem njihovog sajta ovde!

Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Ruževi su preslatki... :)

    ReplyDelete
  2. Odlican post,vec duze vreme razmisljam da narucim Glam Box kutiju i sigurno cu to uraditi.Svi proizvodi deluju odlicno,moja sestra koristi Revlon sprej i koliko znam zadovoljna je ☺❤.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com-novi post

    ReplyDelete
  3. Volim da pogledam šta se nalazi u Glam Box kutiji svakoga meseca, ali još uvek nisam dovoljno hrabra da je naručim. Jako mi se dopadaju Revlonovi proizvodi i oni su uvek pun pogodak, dok npr. ne podnosim Niveine dezodoranse, pa mi to ne bi odgovaralo. Imam Biotenovu CC kremu i meni je super. Ne osetim je na licu, ne prekriva previše i ne spadne mi sa lica tokom dana. Samo, ako dođe u dodir sa vodom, zna da se napravi nešto 'blatnjavo' na licu i to je možda jedina mana. :) Uživaj u novim proizvodima, pa nam javi kako ti se šta sviđa.
    P.S. Slike su divne, kao i uvek! :**

    Anja's diary

    ReplyDelete
  4. Karmini izgledaju jako elegantno. Fotografije su odlicne :) <3 Fashion Lover

    ReplyDelete
  5. Divan post ❤️!Do sada nikad a nisam narucivala glam box kutiju,ali svaki put sa odusevljenjem citam tvoj post o njoj.Sve je divno,pogotovo karmini ❤️!


    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Fotografije su prelepee.♥♥ Ali i sami proizvodi.*-*

    Na mom blogu je novi post "Zivim za danas, ne za sutra" pa bi mi znacilo da pogledas. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  7. Odlican post. Najvise mi se dopadaju ruzevi i Nivea sampon i balzam, mislim da cu ih potraziti. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Sve deluje odlično, ali ruževi su najbolji! x.

    The Fashion Spell | NOVI VIDEO

    ReplyDelete
  9. Odlican post,i meni je stigla aprilska GlamBox kutija i bas sam odusevljena!♥
    My opinion

    ReplyDelete
  10. Volim da pogledam šta se nalazi u Glam Box kutiji svakoga meseca, ali još uvek nisam dovoljno hrabra da je naručim. Jako mi se dopadaju Revlonovi proizvodi i oni su uvek pun pogodak, dok npr. ne podnosim Niveine dezodoranse, pa mi to ne bi odgovaralo. Imam Biotenovu CC kremu i meni je super. Ne osetim je na licu, ne prekriva previše i ne spadne mi sa lica tokom dana. Samo, ako dođe u dodir sa vodom, zna da se napravi nešto 'blatnjavo' na licu i to je možda jedina mana. :) Uživaj u novim proizvodima, pa nam javi kako ti se šta sviđa.
    P.S. Slike su divne, kao i uvek! :**
    post mi jako svidja svaka cast

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zašto kopiraš anjin komentar??

      Delete
  11. Nisam nikada naručila Glam Box kutiju,ali voljela bih. Slike su divne,a post je sjajan. Najviše mi se sviđaju karmini. :)

    Kiara

    ReplyDelete
  12. Aa baš mi se sviđaju proizvodi. Dobila si dosta uzoraka pa će biti mnogo toga za isprobati haha, najviše mi se sviđaju ruževi. Nijanse su predivne. Slike su ti odlične♥♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  13. Super post, vidi se da si se bas potrudila oko njega! Proizvodi koje si dobila mi se bas svidjaju, a pogotovo karmini. Vec duze vreme planiram da narucim sebi jednu Glambox kutiju, ali nikako.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!