GlamBox Review - February & March

Zdravo svima! :)
Kao što ste već verovatno pročitali u naslovu, u ovom postu ću vam recenzirati proizvode iz februarske i martovske GlamBox kutije. Nažalost, proteklog meseca nisam stigla da objavim recenziju proizvoda iz februarske kutije i zato sam sada odlučila da uradim recenziju obe kutije u jednom postu. Naime, nekoliko uzoraka nisam stigla da isprobam, ali uglavnom sam zato sve full-size proizvode koristila proteklog meseca. Unapred želim da naglasim da nemam fotografije svih proizvoda t.j. uglavnom nemam fotografije uzoraka ali ću ipak napisati svoje ukratko mišljenje o takvim proizvodima koje sam isprobala. Primetićete i da nema Batiste suvih šampona na predstojećim fotografijama, potrošila sam ih i oba pakovanja sam bacila ne razmišljajući o tome da ću kasnije morati da ih uslikam za recenziju. Sada kada je sve razjašnjeno, hajde da počnemo sa ovim postom. :)

Well, let's go...

Svi proizvodi koje sam isprobala:

• Orofluido lak/sprej za kosu
• Bioten micelarna voda za uklanjanje šminke oko očiju
• Dolce & Gabbana "Rosa Excelsa" parfem (uzorak)
• Biobody Paris hidrantna krema
• Gerovital maska & krema za lice (uzorak)
• Golden Rose kompaktni puder (nijansa: 51)
• Ela balzam za usne
• Multiactiv serum za lice od puževe sluzi (uzorak)
• Univerzalni melem
• Multiactiv BB krema (dva uzorka)
• Max Factor Miracle Match puder (nijansa br. 75 - Golden ; dva uzorka)
• Gerovital aktivna i hidrantna krema (uzorak)
• Victoria Beauty Ultra hidrantna krema (dva uzorka)
• Batiste suvi šamponi (Original & Blush)

#1 Orofluido lak/sprej za kosu
 Aposlutno sam oduševljena ovim lakom. Ja inače nisam veliki ljubitelj ovakvih preparata jer mi od njih uvek kosa bude ulepljena i nekako izgubi svoj prvobitni sjaj. No, ovaj lak ne samo da savršeno miriše već i odlično učvršćuje kosu uz minimalno ulepljivanje. Naime, dovoljno je da raščešljate vašu kosu i lak će se skinuti, a pritom neće ostaviti ni jedan jedini trag ulepljenosti. Definitivno planiram da kupim još jednu bočicu kada ovu istrošim. :)

Brend: Orofluido
Cena: 1599rsd (500ml)
Mililitraža: 75ml
Ocena: 10+/10

• Bioten dvofazna micelarna voda za uklanjanje šminke oko očiju
 Znala sam od početka da će mi se ovaj proizvod dopasti jer generalno obožavam ovaj brend. Naime, Bioten je nedavno lansirao u prodaju ovu dvofaznu micelarnu vodu i meni je mnogo drago što sam imala prilike među prvima da je isprobam. Do sada nikada nisam kupovala micelarnu vodu koja je ovako specifična i koja služi za uklanjanje šminke samo oko očiju. Ambalaža je zaista predivna i to je prvo što je mene privuklo kod ovog proizvoda. Dakle, proizvod ima predivan miris i savršenu teksturu. Fantastično otklanja šminku oko oćiju sa lakoćom bez ikakvog trljanja i iritacije. Dovoljno je samo nekoliko kapljica na jednom tupferu za kompletno uklanjanje šminke oko očiju (uključujući i onu vodootpornu). Prosto sam zadivljena i definitivno planiram da kupim još jednu bočicu kada istrošim ovu.

Brend: Bioten
Cena: 250rsd (125ml)
Mililitraža: 125ml
Ocena: 10++/10

• Dolce & Gabbana "Rosa Excelsa" parfem
 Obožavam da isprobavam parfeme i vrlo rado ih kupujem. Naime, znam da nikada ne bih mogla da priuštim ovaj parfem zbog visoke cene i zato mi je bilo izuzetno drago kada sam ugledala ovaj uzorak jer sam znala da ću ga bar isprobati nekoliko puta. Prskala sam ovaj parfem svakodnevno čak nedelju dana i još uvek imam za 1-2 prskanja. Miriše zaista božanstveno. Možda jedina mana je to što miris nije baš postojan/dugotrajan i već posle 2-3 sata izvetri. :/

Brend: Dolce & Gabbana
Cena: 11690rsd (50ml)
Mililitraža: 1,5ml
Ocena: 9/10

• Biobody hidrantna krema za lice
 Još jedan proizvod za koji sam odmah znala da će mi se dopasti. Drago mi je da je opravdao moja očekivanja. Naime, ova hidrantna krema je idealna za normalnu i kombinovanu kožu, smanjuje nadutost lica, otklanja tamne kolutove oko očiju i štiti kožu od slobodnih radikala. Iako je koristim svakoga dana od kada sam je dobila nisam primetila neku značajnu promenu, ali svakako sam primetila neko poboljšanje. Naime, koža mog lica više nije toliko suva kao pre i zaista je dosta hidrirana, glatka i meka na dodir nakon korišćenja. Što se tiče smanjenja nadutosti, nisam primetila neku značajnu razliku. Iskreno najviše sam počela da je koristim zbog tamnih kolutova oko očiju (podočnjaka) i ne mogu reći ni da mi je krema pomogla ni da je odmogla. Dakle, razlika je zaista veoma mala. Moji veliki i tamni podočnjaci su nasledni i ne verujem da će mi bilo kakva krema pomoći, ali daću ovoj kremi još malo vremena pa ako mi stvarno bude pomogla nakon mesec-dva korišćenja ja ću vas sigurno obavestiti o tome. Umalo da zaboravim da napomenem da je tekstura kreme zaista vrhunska i da je miris aposlutno predivan. :D

Brend: Biobody Paris
Cena: 1020rsd (30ml)
Mililitraža: 30ml
Ocena: 8/10

• Gerovital maska & krema za lice
 Ja sam neko ko obožava da isprobava maske, pilinge i kreme za lice i zato sam bila veoma uzbuđena kada sam ugledala ovaj proizvod. Naime, može se koristiti i kao maska i kao krema. Sigurno se pitate kako... Ukoliko želite da koristite ovaj proizvod kao masku jednostavno ga nanesite na lice u debelom sloju i nakon 10-ak minuta ga isperite sa lica. Ako želite da ga koristite kao kremu, onda ga nanesite u tankom sloju i onda će ga vaše lice upiti nakon određenog vremena pa ga ne morate ispirati. Ja sam ga koristila i ka kremu i kao masku i u oba slučaja sam stekla pozitivne utiske. Možda mi se za nijansu više dopada kao krema, ali ipak možda će se vama dopasti više kao maska. Sve zavisi od toga kako će vaše lice odreagovati na ova proizvod. Sve u svemu, i više sam nego zadovoljna.

Brend: Gerovital
Cena: 1450rsd (50ml)
Mililitraža: uzorak
Ocena: 10/10

• Golden Rose kompaktni puder (nijansa br. 51)
  Ispašće kako su mi se dopali svi proizvodi, ali zaista uglavnom i jeste tako. Nikada do sada nisam imala kompaktni puder iz razloga zato što mi nije baš bio najpotrebniji. Razmišljala sam nekoliko puta da kupim jedan brenda Essence ali sam onda ugledala nešto što mi je bilo potrebnije i zato sam tu kupovinu toliko odlagala. Od kada sam počela da nosim BB kremu/puder na svom licu dok sam u školi kompaktni puder mi je preko potreban jer nakon višesatnog nošenja pudera lice dobija neki čudan sjaj i zato je matiranje pudera i te kako potrebno. Ovaj kompaktni puder je zaista idealan za to. Nema neku pokrivnu moć, ali ipak radi svoj posao sasvim solidno. Veoma je jeftin tako da se definitivno isplati. Ukoliko i vi želite da kupite kompaktni puder koji nije skup, a da je pritom dosta kvalitetan, preporučila bih vam ovaj.

Brend: Golden Rose
Cena: 333rsd
Gramaža: 12g
Ocena: 8/10

• Ela balzam za usne
  Predstavljam vam balzam za koji sam mislila da mi se uopšte neće dopasti, a zapravo mi se toliko dopada da ga čak češće koristim i od mog omiljenog Dr. Rescue Baby Lips-a. Naime, ovo je prirodni balzam za usne brenda Ela kozmetika. Kutijica je dosta praktična, balzam ima neki čudan ali veoma lep i osvežavajući miris i tekstura je vrhunska. Jedna od glavnih i najvažnijih karakteristika svakog balazama je dobra hidratacija... Ovaj balzam zaista savršeno hidrirana usne pa čak i bolje od balzama brendova Labello i Baby Lips. Ja sam prosto oduševljena. :)

Brend: Ela kozmetika
Cena: 150rsd
Mililitraža: /
Ocena: 10+/10

• Multiactiv serum za lice od puževe sluzi
 Iskreno, nisam se baš radovala isprobavanju ovog proizvoda prvenstveno zbog toga što je napravljen od puževljeve sluzi. Koristila sam ga svega dva puta tako da nisam baš stekla neko posebno mišljenje o ovom serumu. Ima neki čudan miris, kao neka sapunica t.j. kao ona sapunica koja se nalazi u bočici za duvanje balončića. Ne mogu reći da mi taj miris baš prija, ali mi se dopada. Tekstura je dosta retka i zato se serum lako nanosi i razmazuje. Nisam primetila nikakvu razliku nakon njegovog korišćenja tako da ne znam šta bih još dodala.

Brend: Multiactiv
Cena: 2700rsd (50ml)
Mililitraža: /
Ocena: 5/10

• Univerzalni melem za negu osetljive kože
Ovo jeste poslednji proizvod koji sam uslikala, ali svakako nije poslednji proizvod koji ću vam recenzirati u ovom postu. Naime, ovaj univerzalni melem je jako poznat u Hrvatskoj. Mnoge beauty blogerke su pisale o njemu i hvalile ga. Ja sam imala izrazitu želju da ga isprobam i odmah ću vam reći da je opravdao sva moja očekivanja. Naime, u ovom pakovanju se nalazi samo 10ml ovog melema ali se on jako sporo troši jer je dovoljna i najmanja količina za nanošenje na celo lice. Ja sam ga uglavnom nanosila na T zonu mog lica, ali u nekim slučajevima i na obraze jer ponekad moja koža tu postane dosta suva. I ja imam samo reči hvale... Oduševila sam se ovim proizvodom odmah posle prvog korišćenja. Sada ga mažem i na suve delove kože na mojim rukama i već primećujem ogromnu razliku. Nadam se da će uskoro ovaj proizvod biti dostupan i u našim prodavnicama i drogerijama. :)

Brend: Melem
Cena: 300rsd (10ml)
Mililitraža: 10ml
Ocena: 10+++/10

• Multiactiv BB krema (dva uzorka)
- Ovu kremu sam nedavno isprobala tako da nisam baš stekla najbolji utisak ali ću vam svakako preneti svoje mišljenje. Naime, tekstura kreme je odlična i miris je predivan ali pokrivenost nije baš najbolja pa je samim tim to i jedina mana ove BB kreme. No, svakako planiram da je kupim u full-size pakovanju jer je veoma jeftina, a pritom zadovoljava moje kriterijume. :)
Cena: 430rsd (50ml)
Ocena: 7/10

• Max Factor Miracle Match puder (nijansa br. 75 - Golden ; dva uzorka)
- I ovaj puder sam nedavno isprobala ali iskreno jedva čekam da podelim svoje mišljenje sa vama. Aposlutno sam ODUŠEVLJENA ovim puderom. Planiram da ga kupim ali ipak ću se opredeliti za malo svetliju nijansu od ove. Miris je božanstven, tekstura vrhunska, pokrivenost fantastična... Ostaje tokom celog dana na vašem licu, čini kožu mekanom i baršunastom i daje zaista onaj "blur" efekat pa vaše lice izgleda kao da je obrađeno u foto-šopu, hahhaha. Idealan je za one specijalne prilike. Imate moju toplu preporuku.
Cena: 1899rsd
Ocena: 10+/10

• Gerovital aktivna i hidrantna krema (uzorak)
- Ova krema se vrlo malo razliku je one maske identičnog brenda. Pošto je bio u pitanju uzorak nisam stekla neki poseban utisak, ali mi se svakako dopada jer odlično hidrira kožu i čini je znatno mekšom.
Cena: 2050rsd (50ml)
Ocena: 7/10

• Victoria Beauty Ultra hidrantna krema (dva uzorka)
- Još jedna krema... Iskreno, ona mi se najviše dopala od svih koje sam isprobala. Ja sam je koristila kao noćnu kremu. Ujutru bi moja koža bila toliko mekana, sjajna i glatka da ja ostanem zatečena. Iako na pakovanju piše da bi ona trebalo da se koristi kao dnevna krema jer ima zaštitni faktor, ja sam je ipak koristila kao noćnu i opet sam oduševljena s njom. Definitivno planiram da kupim full-size. :)
Cena: 600rsd (50ml)
Ocena: 10+++/10

• Batiste suvi šamponi (Original & Blush)
- Već sam imala prilike da isprobam Batiste "Floral & Flirty Blush" suvi šampon, ali zato sam "Original" šampon pre tri nedelje prvi put isprobala i dopada mi se isto koliko i "Blush". Jedino za nijansu lepše miriše ovaj koji sam već isprobala ranije. Koristila sam dosta suvih šampona drugih brendova i definitivno su Batiste suvi šamponi najbolji. :)
Cena: 210rsd (50ml) ; 480-680rsd (200ml)
Ocena: 10+/10

P.S. Za više fotografija pogledajte ove postove:
GlamBox otvaranje - februarsko izdanje
GlamBox otvaranje - martovsko izdanje

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Sjajan post!Jako mi se svidja taj puder,mozda ga i kupim.Slike su odlicne!
    Pratim te!
    Ako zelis pogledaj moj blog,juce sam ga napravila!
    mysecretworld22.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Divni proizvodi! Jao kako su mi slatka ona jajašcaa :D ♥

    Novi post ------> innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Odličan post, slike su jako kvalitetne i proizvodi su predivni! ☺

    javelina03.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Divan post. Slike su prelepe, kao i tekst. Redovno pratim tvoj rad, i definitivno iznova i iznova jedva cekam kada ce onaj pod nazivom 'GlamBox otvaranje', a sada jos i review za februarsko i martovsko izdanje, pa savrsenstvo. :-) <3

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Super post !Pogledaj moj novi post:http://lookinmycorner.blogspot.rs/2016/04/helloizvinite-zbog-ne-redovnih-postova.html

    ReplyDelete
  6. Miami and be good ha-ha wall clock yeah angled up and her car you will see Carl few or I will tell Apexatropin you where you seesharma and start working ha-ha kind of tumbler let a yes by she site patches very far each side yeah side or are eager to hear of your body offer other .

    http://masspmmusclegrowth.com/apexatropin/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!