Interesting news

Zdravo svima! :)
Sa velikim zadovoljstvom vam donosim i treći post ove rubrike. Počev od kraja marta pa sve do danas se svašta izdešavalo u životima holivudskim zvezda, zato sam ja tu da vam te vesti prenesem u ovom postu. Izdvojila sam one najzanimljive novosti i verujem da ćete se i vi iznenaditi koliko sam se i ja iznenadila kada sam sve ovo saznala. Pa ne dužim više, hajde da počnemo.

Well, let's go...

• Justin Bieber otkazao sva "M&G" (Meet and Greet) druženja na Purpose svetskoj turneji
 Pre tri nedelje Justin je na svom Instagram profilu postavio fotografiju sa jednom preslatkom devojčicom koja je ujedno i njegov veliki fan i u opisu fotografije je objavio jednu novost koja je potresla skoro sve Beliebere. Naime, njegova objava glasila je ovako: "Volim vas ljudi... Ali ću otkazati sva "M&G" druženja." Naime, do ovoga je došlo zato što se on oseća depresivno i zato što ne uživa više u svemu tome. Ipak, turneja se nastavlja i svakako ćete ipak imati prilike da "dodirnete" Justina ukoliko ste kupili karte za prve redove, ali ipak je ova novost potresla mnoge Beliebere koji su izdvojili po 2000 dolara za "M&G" druženja. Naravno, novac će im biti vraćen ali na veliku štetu oni ipak neće moći da upoznaju svog idola. Bar ne za sada, bar ne na ovoj turneji. Većina Beliebera je vrlo dobro odreagovala na ovu novost i pružila je slavnom kanađaninu podršku, neki su čak zahtevali i otkazivanje cele turneje jer je njegovo zdravlje najvažnije. Ja sam iskreno razočarana, ali ipak jeste njegovo zdravlje najvažnije i ako se on oseća depresivno smatram da je doneo pravu odluku i da ništa ne treba da ugrožava njegovo trenutno stanje.

• Kat Graham napušta seriju "Vampirski Dnevnici" u osmoj sezoni
 Već danima se dosta spekuliše o seriji "Vampirski dnevnici". Naravno pored toliko novosti više se ne može utvrditi šta je zaista istinito, a šta je samo glasina i trač. Donosim vam vest koja je razočarala mnoge TVD fanove. Kat Graham t.j. Boni Benet nažalost napušta TVD krajem osme sezone. Ja sam se zaista rastužila kada sam pročitala ovu vest, ali smatram da je godinu dana i te kako dosta vremena i nadam se da ću se vremenom navići na ovu promenu. :/

• Taylor Swift konačno pronašla svog "princa na belom konju"
 Dosta se spekulisalo o vezi dva izuzetno poznata izvođača... Taylor Swift je konačno pronašla svog dečka iz snova, a u pitanju je niko drugi nego Calvin Harris. Meni je jako drago da je Tay konačno pronašla dečka kojeg pritom istinski voli. Vidi se da između njih postoji hemija i da su zaista zaljubljeni jedno u drugo. Prilikom raznih događaja, dodela i festivala Taylor je pružala veliku podršku Calvinu koji je i njoj uzvratio svu tu podršku kada je ona bila i istim situacijama. Mislim da su oni idealni par.

• Coachella je zvanično počela!
 Pre četiri dana, tačnije 15. aprila je otpočeo jedan od najpoznatijih festivala - Coachella. Već su se pojavile fotografije poznatih ličnosti koje će i ove godine obeležiti ovaj festival savršenim glasovima, outfitima itd. Tu su naravno, Alessandra Ambrosio, Kendall i Kylie Jenner, Hailey Baldwin, Paris Hilton, ali i fenomenalna Ellie Goulding koja krasi ovaj festival njenim savršenim glasom... Zaista sve više želim da posetim ovaj festival. Nadam se da će se to dogoditi uskoro.

• Exit festival je proglašen za jedan od najboljih festivala na svetu
 Na jednom od najpoznatijih portala "CNN" objavljena je vest kako je Exit festival jedan od najboljih na celom svetu. Ta vest je zaista obradovala sve organizatore, ali samim tim je i privukla mnoge poznate zvezde tako da se lista izvođača svakim danom sve više povećava i proširuje. Mnogo mi je žao što ni ove godine neću posetiti ovaj festival prvenstveno zato što nastupa moja omiljena pevačica - Ellie Goulding.

• Nastavlja se snimanje serija "The Vampire Diaries" i "The Originals"
I poslednja, ali ne manje važna, novost je da se uprkos svim glasinama i tračevima nastavlja snimanje serija "The Vampire Diaries" i "The Originals". Pročitala sam da je glavna urednica TVD serije objavila da će se snimati i osma sezona i da će u njoj možda pojaviti i Nina Dobrev, naravno to još uvek nije dokazano jer Nina ništa nije potvrdila. Takođe se nastavlja i snimanje serije "The Originals", ali se spekuliše da će se nakon završetka TVD serije (posle osme sezone koja će najverovatnije biti i poslednja), seriji "Prvobitni" priključiti i glavni glumci "TVD-a", tačnije Ian i Paul. Takođe sam pročitala da Nina Dobrev ne dobija toliko mnogo ponuda za snimanje serija i filmova tako da planira da se vrati u seriju "The Originals" u sledećoj sezoni kao Tatja Petrova. Od svega toga za sada je samo tačno i potvrđeno da će se nastaviti snimanje obe serije, a za sve ostale novosti ostaje nam samo da nagađamo i da se nadamo da će se barem nešto od ovoga ispuniti. 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Jako zanimljiv i interesantan post svaka cast!:)
    Posvetila sam post tebi ako hoces, pogledaj:http://anasworld7.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Odličan post.
    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/-na mom blogu je novi post...

    ReplyDelete
  3. Zanimljiv post!
    mysecretworld22.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Zanimljiv post,ja sam veliki Belieber ali nazalost ne idem na koncert 😐.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com--spomenula sam te u postu o omiljenim bloggerkama ❤

    ReplyDelete
  5. Super vesti! ❤

    Moj blog:http://lookinmycorner.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Baš su lep par Taylor i Calvin.
    Ja bih volela da jednog dana mogu da odem na Coachellu.

    ReplyDelete
  7. Bas su interesantne vesti i jako mi se svidja ideja za ovu rubriku. :D
    Teen Queen

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!