Spring & Summer Wishlist

Zdravo svima. :)
Ne mogu vam opisati koliko ja volim proleće... Napolju sve cveta, ptice cvrkuću, vetar lagano pirka i sunca sija kao nikada do sada. Prosto je predivno napolju i ja se tudim da uživam u svakom mogućem trenutku. Većinu svog slobodnog vremena provodim ili u školi ili kući učeći, ali kada imam slobodnog vremena onda se posvetim blogu, fotografišem ono što me inspiriše ili predmete koje bih vam kasnije i predstavila u nekom od postova, čitam knjigu, slušam muziku ili jednostavno provodim vreme na telefonu pretražujući razne sajtove. Pitate se zašto, ja sam neko ko obožava da kupuje i kome je ormar svakim danom sve puniji i puniji, tako da najviše volim da razgledam razne stvarčice po sajtovima koji nude online kupovinu. Danas ću vam predstaviti nekoliko stvarčica sa jednog od mojih najomiljenijih sajtova, a to je Romwe. Kao što rekoh, izdvojila sam par stvarčica/predmeta koji su mi se najviše dopali i koje bih zaista volela da posedujem.

Well, let's go...

#1 Šareni kupaći kostim
 Ja zaista ludim za ovakvim kupaćim kostimima u poslednje vreme. Ozbiljno razmišljam da naručim baš ovaj jer mi se mnogo, mnogo dopada. Jedva čekam leto kako bih ovakvo nešto mogla zapravo i da nosim. Mislim da će kupaći kostimi ovog tipa i dizajna biti hit ovog leta, no videćemo. Definitivno kupaći koji mi se na prvi pogled dopao.

Možete ga pogledati/naručiti *OVDE*!

#2 Visoko-strukirani šorc
Koliko sam samo puta videla ovakav šorc na fotografijama raznih devojaka koje poseduju "tumblr" i "we heart it" profile. Oduvek sam želela neki obični visoko-strukirani šorc koji pritom nije svuda iscepan i koji izgleda sasvim pristojno. Deluje mi da je ovaj šorc napravljen od veoma kvalitetnog materijala i drago mi je da ispunjuje sve uslove koje sam malo pre navela, takođe mi se dopada to što može uz dosta doga da se ukombinuje. Ja mislim da je ovakav šorc nešto što bi svaka devojka trebala da ima u svom ormaru. :)

Možete ga pogledati/naručiti *OVDE*!

#3 "No One Cares" bela majica kratkih rukava
Ja sam neko ko obožava kombinaciju crne i bele boje i zato mi se ovakva majica toliko dopada. Mislim da izgleda veoma elegantno, a pritom veoma jednostavno i lepo. Smatram da bi se savršeno uklopila uz bilo koje farmerke, ali definitivno bi najbolje išla uz one iscepane. :)

Možete je pogledati/naručiti *OVDE*!

#4 Crni šorc sa belim šarama
Ovaj šorc je zaista bio hit prošlog leta i verujem da će tako biti i ove godine. Vidjala sam ga kao sastavni deo odevne kombinacije na mnogo jutjuberki. Mnogo mi se dopada to što je crno-bele boje, to što ima ove predivne "vintage" šare i što na rubu ima prišivene ove preslatke male bele "pufnice/kuglice" (ako ih tako mogu nazvati). Definitivno "must-have" ovog leta.

Možete ga pogledati/naručiti *OVDE*!

#5 Crni kožni ranac sa mašnom
I poslednja, ali ne manje važna, stvar na mojoj listi želja je ovaj preprepreslatki crni kožni rančić sa ovom predivnom "oversized" crvenom mašnom. Drago mi je što je napravljen po motivu "Mini" iz crtanog filma "Mickey Mouse". Čim sam ga ugledala pomislila sam na Diznilend. Ne znam šta bih više dodala sem da mi se izuzetno dopada i da bih ga odmah naručila da mogu. :D

Možete ga pogledati/naručiti *OVDE*!

P.S. Samo da napomenem da je na Romwe sajtu trenutno velika akcija. Tačnije napravite porudžbinu čija je ukupna cena više od 59 dolara dobićete neverovatan popust od 60% ukoliko upotrebite kod HZL60 . Akcija se završava 25. aprila zato požurite. Možete pogledati stvari koje su trenutno na sniženju *OVDE*!


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Odlična lista želja! Obožavam ovaj crni ruksak s mašnom. Presladak je! ☺♥
    gabinesss.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sve mi je odlično, a hlače sa slonićima su mi najbolje!

    http://redheads-diary.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  3. Sve stvari su prelepe, posebno mi se dopadaju kupaći, teksas šorts i ranac sa mašnicom. I ja obožavam Romwe, to mi je jedan od omiljenih sajtova za online kupovinu, pored SheIn-a. :) <3

    Anja's diary

    ReplyDelete
  4. Sve stvari su predivne. Najvise mi se svidja ranac, presladak je. :D :*

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Sve stvari su odlične, ali moj favorit je kupaći! :-)

    javelina03.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Odlične stvarčice si odabrala! I meni se onaj crno beli šorc nalazi na listi želja. :) ♥

    innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Odlican post,izabrala si super stvari!♥♥
    My opinion

    ReplyDelete
  8. Predivne stvari, deifinitivno jedan od sajtova sa najlepšim i najvećim izborom. :)

    Shine perfection <-- Novi post

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!