April Beauty Favorites

Zdravo svima! :)
Hajde da započnem ovaj post sa jednom novinom koju ste verovatno već svi primetili, to je novi izgled bloga. Jednostavno sam htela da cela pozadina mog bloga bude bela i želela sam nešto jednostavniji banner tako da sam se potrudila da ceo izgled bloga izgleda što profesionalnije. Iskreno se nadam da će vam se dopasti. Sada da pređemo na suštinu ovog posta, a to su aprilski "beauty" favoriti. Isprobala sam dosta novih proizvoda/stvarčica i samim tim imam i malo više "beauty" favorita nego obično tako da očekujte jedan poduži post. P.S. Iako su u pitanju samo "beauty" favoriti ja ću uprkos tome na kraju posta pomenuti i seriju koju sam počela da pratim od skoro i koju već obožavam. :)

Well, let's go...

Moji aprilski favoriti:
• Paleta od 15 senki (dresslink)
• Bioten skin moisture piling za lice (lilly drogerija)
• Bioten dvofazna micelarna voda za uklanjanje šminke oko očiju (glambox - mart)
• Lilly krema za ruke sa vitaminom C (lilly drogerija)
• Veoma zdrava krema - pantenol gel (lilly drogerija)
• Biobody Hydro Care krema (glambox - mart)
• Brushegg za čišćenje četkica za šminkanje (born pretty store)
• Melem za kožu 10 ml (glambox - mart)
• Beauty blender za nanošenje šminke (dresslink)
• Baby Lips Dr. Rescue - Coral Crave (lilly drogerija)
• Beauty UK Glacier sjaj za usne - nijansa br. 5 - Tickle me pink (Vina Style Shop)

► Paleta od 15 senki ◄
Ovu paletu sam još naručila u decembru (ako se dobro sećam). Tačnije naručila sam dve iste, jednu sam poklonila nekom od vas u prazničnom darivanju, a drugu (polomljenu) sam ostavila sebi. Naime, nažalost jedna senka se polomila u transportu i zato izgleda ovako kako trenutno izgleda. Ali meni to uopšte ne smeta i uprkos tome sam je ja dosta koristila proteklog meseca. Paleta je stvarno jeftina (nešto manje od 2 dolara košta na sajtu dresslink) i s obzirom na to veoma je kvalitetna. Tačnije, senke su odlično pigmentovane, nisu toliko dugotrajne ali ipak je ta postojanost sasvim korektna i vrlo sporo se troše uprkos stalnom korišćenju. Zaista imate moju iskrenu preporuku što se tiče kupovine ova palete.
Možete je poručiti *OVDE*/*HERE*!

► Bioten skin moisture piling za lice ◄
Ovaj piling je savršenstvo. Do sada nisam isprobala puno proizvoda brenda Bioten, ali sve koje sam isprobala sam ubrzo i zavolela. Ovaj piling sam prvenstveno kupila jer piše da je favorit "beauty" blogerki. Pomislila sam što da ne, nema parabena niti parafina, nema veštačkih boja, piše da je idealan za kombinovanu kožu, ne isušuje kožu, hidirira je, košta svega 300 i nešto dinara... Prosto sam morala da kupim ovaj piling i da ga isprobam. Oduševila sam se već nakon prvog korišćenja. Jedina mana je to što ne deluje baš najbolje sve dok u potpunosti ne očistite kožu (sapun, tonik itd). Predivno miriše, ima sjajnu teksturu i ostavlja kožu zaista mekanom i glatkom. Koristila sam ga po dva puta nedeljno od kada sam ga kupila (ima mesec i po dana).

► Bioten dvofazna micelarna voda za uklanjanje šminke oko očiju ◄
Nikada do sada nisam imala micelarnu vodu koja služi samo za odstranjivanje šminke oko očiju. Prosto sam koristila jednu micelarnu vodu za celo lice i tek nakon što sam isprobala ovaj proizvod shvatila sam da sam i te kako grešila. Ovu dvofaznu micelarnu vodu sam dobila u martovskoj GlamBox kutiji, kao što vidite takođe je brenda Bioten. Savršeno miriše, ima odličnu teksturu, ne isušuje kožu, čini je mekom i glatkom, i što je najvažnije uklanja aposolutno svu šminku oko očiju bez pojave ikakvih iritacija. Definitivno planiram da kupim još jednu bočicu kada ovu potrošim. Inače, koristim ga ceo april skoro svakoga dana (tačnije ne koristim ga vikendom jer retko kad izlazim pa se samim tim i ne šminkam) i istrošila sam tek jednu trećinu bočice. :)

► Lilly krema za ruke sa vitaminom C ◄
Ja sam neko kome se koža ruku izuzetno osuši u periodu kada je vreme hladno i vetrovito. Jednostavno moja koža ne podnosi takvo vreme i postaje izuzetno suva i hrapava. Zato se trudim da ruke svakodnevno mažem nekim kremama. Ni jedna krema mi nije pomogla, čak ni ona glicerinska, dok nisam isprobala ovu. Tačnije ni ova krema nije najidealnija, ali hrani kožu i to je ono što je meni trenutno najpotrebnije. Koristim je u kombinaciji sa melemom o kojem ću malo kasnije pisati u ovom postu. Kremu sam kupila u Lilly drogeriji za nešto manje od 90 dinara (ako me pamćenje i dalje služi, hahhaha).

► Veoma zdrava krema - pantenol gel ◄
Na preporuku moje divne najbolje drugarice odlučila sam da kupim pantenol gel. Naime, kupila sam ga u Lilly drogeriji jer sam tu na njega prvo naletela i bio je na akciji. Ali pantenol gel imate u svakoj mogućoj apoteci. Naime, moja drugarica mi ga je preporučila jer ga ona stalno koristi kada joj se koža lica u nekom predelu osuši ili kada joj po negde izađe neka bubuljica. Pošto ja imam iste, pa čak i gore, probleme sa kožom lica nego ona odlučila sam da kupim ovaj gel i oduševila sam se. Izuzetno mi pomaže u periodu kada mi je koža suva i kada mi izađe po neka bubuljica. Odličan, a veoma jeftin, proizvod.

► Biobody Hydro Care krema ◄
Sve same kreme... Šta ću kada sam odlučila da se malo više posvetim nezi kože lica. Ovu kremu sam takođe dobila u martovskoj GlamBox kutiji, brenda je BioBody i ona je prvenstveno hidrantna krema za normalnu i kombinovanu kožu koja intenzivno hidirira, smanjuje nadutost, otklanja tamne kolutove oko očiju i štiti kožu od slobodnih radikala. Dakle, ona zaista hidrira kožu savršeno i zato se našla u favoritima, ali nažalost ne otklanja tamne kolutove oko očiju. Barem ja nisam primetila neku razliku u predelu oko mojih očiju.

► Brushegg za čišćenje četkica za šminkanje ◄
Ovu divnu stvarčicu sam naručila sa Born Pretty Store sajta jer sam prosto umirala od želje da je isprobam. Mnoštvo jutjubera i blogerki je već odavno isprobalo ovaj predmet i svi imaju samo reči hvale. Drago mi je da je ova stvarčica ispunila sva moja očekivanja. Dakle, bez imalo muke, za svega nekoliko sekundi četkica ostaju aposlutno čiste da čistije ne mogu biti. Ja nataknem ovu stvarčicu na kaži i srednji prst i jednostavno pospem malo tečnog sapuna na ovaj reckasti deo i sa drugom rukom laganim kružnim pokretima trljam dlake četkice o neravnomernu površinu brushegg-a. Savršeno radi svoj posao, oduševljena sam.
Možete ga poručiti *OVDE*/*HERE*!

► Melem za kožu 10 ml ◄
Kao što sam već napomenula kada sam vam pisala o kremi za ruke sa vitaminom C, ovaj melem sam prvenstveno koristila za negu kože ruku. Zaista neverovatno hidrira kožu. Tekstura je odlična, ali je miris nekako i suviše običan npr. kao balzam za usta bez ekstrakta i mirisa. Koristila sam ga takođe i kada mi se na nekim delovima lica koža osuši i tada je odlično radio svoj posao. Nažalost ne znam da li ima da se kupi negde kod nas jer je ovo proizvod hrvatskog porekla, ali ja sam ga dobila u martovskoj GlamBox kutiji.

► Beauty blender za nanošenje šminke ◄
Sada sledi jedna ne tako zanimljiva pričica... Naime, još pre nekoliko meseci sam ja naručila baš ovaj isti beauty blender sa Dresslink sajta (ako se ne varam) i nisam htela da ga koristim sve dok me moja drugarica nije naterala. Ovom prilikom joj se zahvaljujem na tome. Koristim ga non stop već dva čitava meseca i pošto je u fazi raspadanja odlučila sam da naručim identični koji vidite na fotografiji iznad. Beauty blender je stvarčica sa kojom je nanošenje pudera lako kao pasulj. Koža vam izgleda toliko prirodno i baršunasto da je to prosto za nepoverovati. Imate moju iskrenu preporuku što se tiče ovog predmeta!
Možete ga poručiti *OVDE*/*HERE*!

► Baby Lips Dr. Rescue - Coral Crave ◄
Baby Lips koji sam za vrlo kratak vremenski period zavolela... Prosto ga obožavam. Kupila sam pre nekoliko meseci ali sam tek intenzivno počela da ga koristim proteklog meseca. Savršeno miriše, savršeno hidirira, pigmentacija mu nije najača strana ali sve u svemu je savršenstvo u malom. Kupila sam ga u Lilly drogeriji za svega 150 dinara (svi Baby Lips balzami su tada bili na sniženju).

► Beauty UK Glacier sjaj za usne - nijansa br. 5 - Tickle me pink ◄
Ovaj sjaj za usne sam dobila u paketiću koji mi je poslala divna Vina pre dva meseca. Zaista sam oduševljena i teksturom i pigmentacijom i bočicom i četkicom i hidiratacijom ovog sjaja i tako dalje i tako dalje, da ne nabrajam sada sve pojedinačno. Prosto sam zaljubljena u ovaj sjaj. Takođe sam koristila celog aprila i Beauty UK CC kremu i sa njom sam takođe oduševljena ali je nisam fotografisala jer sam je skroz potrošila, a pakovanje nigde ne mogu da pronađem. Sve u svemu, smatram da su beauty uk proizvodi pun pogodak. :)
Možete poručiti sjaj *OVDE*/*HERE*!

► The Originals - Prvobitni ◄
Pošto jednostavno ne mogu da živim bez serije "The Vampire Diaries", a čekam po nedelju dana da nova epizoda izađe, odlučila sam da počnem da gledam i seriju "The Originals" jer obožavam vampire, a činilo mi se veoma zanimljivo da gledam seriju o kojoj se opisuju prvobitni vampiri i o kome se priča kako su oni zapravo nastali. Serija je vrhunska i ja sam trenutno na polovini prve sezone. Svim fanaticima koji obožavaju TVD preporučujem da počnu da gledaju i ovu seriju jer je fantastična. :)


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Za pocetak mogu da ti kazem da je novi izgled savrsen, dosta je profesionalniji. Banner je takodje super.Lepo je to sto si izabrala belu pozadinu, to je uvek pun pogodak. I ja sam skoro menjala izgled i jednostavno ne mogu da odustanem od te bele pozadine i jednostavnog bannera haha. Proizvodi su super, kao i uvek <333

    tijanaqueenoffashion.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Moram ti pohvaliti novi izgled bloga,odlican je! Sto se tice favorita najvise mi se dopada ova paleta,a i cula sam za ovu stvar za pranje cetkica da je strava!
    Hvala ti puno ako kliknes na ovaj link --> KLIK KLIK KLIK

    ReplyDelete
  3. Izgled bloga je fenomenalan :) Odličan post :)

    fashionawakebyb.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Bas mi se dopada novi izgled bloga. Post i fotografije su odlicni. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Divan post. A izgled bliga jos lepsi! Bas mi je bilo interesantno da citam ovaj post i mogu tu recu da san se lepo zabavila. ♡Teen Queen

    ReplyDelete
  6. post je bio preddug ali sam ga upjela procitati..ja kad god udem na blog i vidim tvoj novi post,kad vidim novi post odmah ga do kraja procitam.....
    svaka cast na takvom divnom rukopisu .. .

    ReplyDelete
  7. super post kao i uvek,
    posetite moj blog

    natalysmessycorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Odlican post, slike su tako dobre da nemam rijeci 😍 Meni je jako zao sto kod nas nema takvog baby lipsa jer ja bih ga sigurno kupila ♡

    Kreativanblog.blogspot.com ✨

    ReplyDelete
  9. Sjajni favoriti! Zelim da narucim ovu paletu senki, koliko.si platila carinu?

    mysecretworld22.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jovana! Nisu mi ništa naplatili t.j. nisu mi ocarinili paket. Ako misliš na poštarinu, nisam sigurna jer sam uz to poručivala još nekoliko stvarčica, ali mislim da poštarina svakako ne bi bila skuplja od 200-300 dinara. <33

      Delete
  10. Mici, izgled bloga je divan, baš mi se sviđa! :)
    Nisam probala ništa od ovih proizvoda, ali neke stvarčice mi se baš dopadaju i nadam se da ću ih probati u nekom narednom periodu. :**

    Anja's diary

    ReplyDelete
  11. Blog ti je predivan! <3 Post je također super i slike su odlične. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!